pekmez den çok yeşil sebzeler özellikle hersabah haşlanmış yumurta ye canım bana öyle demişti doktor. et mutlaka yemelisin ama et yerken ayran yoğurt kullanma vs vs.. zaten normalse bunlarada dikkat edersen sıkıntı yaşamazsın sanırım. hamileliğin ilerleyen zamanlarında baktırır ona göre gerekirse demir ilacı verir zaten doktor.Şuana kadar hiç yaşamadım demir eksikliği kansızlık filan çok şükür ama ne bileyim hamilelikte önemli şeyler diye şartladım sanırım kendimi. Hoş pekmez içiyorum sabahları gün içinde kuru üzüm filan yiyorum düşük değildir inşaallah.
nasil oldun gectimi agrilarInşallah canim öyle yapiyorm suan insallah gecer hemen
Biri baklava mi gönderiyor eğer antep se biz de siparis verebiliyor muyuz
bilmiyorumki... bana bakılmadı bile işte:) şimdikinde başka doktora gidiyorum o istedi mesela:)Rubella nin tedavisi yoktu sanirim. O yuzden bakilsa da sadece merak giderilmis olur. Oyle hatirliyorum yani...
Kızlar sinirden çatlayacağim. Ben bugün sırf tahlil için devlete gittim. Kadın sordu en son ne zaman bakıldı diye rutinlere bende 8. Haftada bakıldı o zaman da rubella taksoplazma filan bakmamislar dedim. Onlar rutinlerden değil gerek görürse bakılıyor dedi. Bende yorgun uyanıyorum kas ağrılarım da var b 12 ye de bakabilir miyiz dedim. Kadın sadece b12 ye bakmış. Zaten hiç sormadı bile folik kullanıyor musun şunu kullan bunu kullan iletişim 0 di resmen. Benim kan değerlerine bakmadan nasıl ilaç verilir ki ? Bakilmıyor mu her ay kan değerlerine hamilelikte ?
Geçti canim saol iyiyim bugun:)nasil oldun gectimi agrilar
Yok devlette yapılıyor aslında iki seferdir gittiğim doktorlar yapmadılar nedense hiç önemsemediler.Can'ım devlet hastanesi Rubella ıgm cmv ıgm toxoplazma ıgm yapmıyor özelde yaptırman lazım muhakkak baktır bu 3 ü cok önemli
Cmv olan yüksek çıkınca bebeği alıyorlar bile beyninde kireçlenme yapıyormuş hepsi cok önemli
Bugn 14.haftam sabh ogrendim canmHayırlı olsun ne güzel cinsiyet haberleri geliyor :) hangi haftadasiniz
Yok devlette yapılıyor aslında iki seferdir gittiğim doktorlar yapmadılar nedense hiç önemsemediler.
Ben hepsini aile hekimime yaptirdim hiç hastanelerde ugrasmadim tahliller içinBende gittim devlete yaptırmak için tüm testleri yaptı bu 3 nü yapmıyoruz özele git demişti oyuzden öyle dedim canım
Geçmiş olsun canım işallah bir sıkıntı yaşamazsın birkaç doktordan görüş almak daha iyi. Nezaman sezeryan olmuştun?Merhaba hanımlar bende hep okuyup yazmayanlardanım,bugün cinsiyet için dra gittim kız olabilir hersey yolunda bir ay sonra kesinleşir dedi.dayanamayıp baska doktora göründüm o bana bebek erkek olabilir eşi assagıda suyun fazla eski sezeryan yerinde sıkıntı var düşebilir bebek dedi
Baska bir doktora daha gittim plesenta previa olabilirsin haftada bir gel kontrolde ol bebek erkek olabilir dedi
Hepsi operator doktor bilemiyorum rabbim darda olanlara yardım etsin bana da insallah varmı acaba böyle bi durumla karsılasan
aile hekimi toksoplazmayı yapmıyor ama bende birtek onu yaptıramadımBen hepsini aile hekimime yaptirdim hiç hastanelerde ugrasmadim tahliller için
Evet aile hekimi yapmıyor. Bende toksoplazmayı özel de yaptırdım.aile hekimi toksoplazmayı yapmıyor ama bende birtek onu yaptıramadım
Ben ilk doktora gittigimde birdahaki gelisinde aile hekimine tum testlerini yaptirip gelirsin demisti bende onun uzerine aile hekimime soyledigimde tum kanlari girmislerdi toksoplazma grubu seroloji diye geçiyor bi danış istersen birdaha bosuna özellere para vermemis olursun canım ..aile hekimi toksoplazmayı yapmıyor ama bende birtek onu yaptıramadım
yok yapmıyolarmış rubellayı yaptılar onu yapmadılarBen ilk doktora gittigimde birdahaki gelisinde aile hekimine tum testlerini yaptirip gelirsin demisti bende onun uzerine aile hekimime soyledigimde tum kanlari girmislerdi toksoplazma grubu seroloji diye geçiyor bi danış istersen birdaha bosuna özellere para vermemis olursun canım ..
Tsh bendede yuksek ckmsti düşük dozda ilaç aldm bi snraki ay normaldi kullanmadm duzenli drum marasta yazi n biz adanadayiz kafana gore devam etmesi ilaca i s sorun yasamamam. Bi kez dusnce tekrar yükselmez diye düşündüm. Sizin durum nasl smdiyani kendini şartlama canım benim tsh önemli troidle ilgili yüksekti düşük olması lazım ilaç kullandığım için bakılıyordu birde demir eksikliği olduğu için sende öyle birşey yoksa sürekli kan vermene gerek yok.
Merhaba hanımlar bende hep okuyup yazmayanlardanım,bugün cinsiyet için dra gittim kız olabilir hersey yolunda bir ay sonra kesinleşir dedi.dayanamayıp baska doktora göründüm o bana bebek erkek olabilir eşi assagıda suyun fazla eski sezeryan yerinde sıkıntı var düşebilir bebek dedi
Baska bir doktora daha gittim plesenta previa olabilirsin haftada bir gel kontrolde ol bebek erkek olabilir dedi
Hepsi operator doktor bilemiyorum rabbim darda olanlara yardım etsin bana da insallah varmı acaba böyle bi durumla karsılasan[/QUOTE
Nasıl bu kadar farklı konuşuyor bu drlar böyle olunca hiçbirine güvenmiyorum ben. Kafan iyice karışmış birşey yoktur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?