2017 Şubat Anneleri

pekmez den çok yeşil sebzeler özellikle hersabah haşlanmış yumurta ye canım bana öyle demişti doktor. et mutlaka yemelisin ama et yerken ayran yoğurt kullanma vs vs.. zaten normalse bunlarada dikkat edersen sıkıntı yaşamazsın sanırım. hamileliğin ilerleyen zamanlarında baktırır ona göre gerekirse demir ilacı verir zaten doktor.

Can'ım devlet hastanesi Rubella ıgm cmv ıgm toxoplazma ıgm yapmıyor özelde yaptırman lazım muhakkak baktır bu 3 ü cok önemli
Cmv olan yüksek çıkınca bebeği alıyorlar bile beyninde kireçlenme yapıyormuş hepsi cok önemli

Yok devlette yapılıyor aslında iki seferdir gittiğim doktorlar yapmadılar nedense hiç önemsemediler.

Ayy kızlar doktordan çıktım ikili testim temiz çok şükür :) 1 ay sonra gel dedi bugun bidaha bakmadi 1 ay bekleyemem ben başka doktora gitmeyi dusunuyorum arada :)) bide hiç ilaç vitamin birsey vermedi benim doktor hatta folik asiti bile ben sordum takviye için beklesem mi ki biraz daha bilemedim ..

doktor erkege benzıyor dedı ama net demem ıcın 2 hafta sonra dedı bır ay sonra ya da randevu verdı

Merhaba hanımlar bende hep okuyup yazmayanlardanım,bugün cinsiyet için dra gittim kız olabilir hersey yolunda bir ay sonra kesinleşir dedi.dayanamayıp baska doktora göründüm o bana bebek erkek olabilir eşi assagıda suyun fazla eski sezeryan yerinde sıkıntı var düşebilir bebek dedi
Baska bir doktora daha gittim plesenta previa olabilirsin haftada bir gel kontrolde ol bebek erkek olabilir dedi
Hepsi operator doktor bilemiyorum rabbim darda olanlara yardım etsin bana da insallah varmı acaba böyle bi durumla karsılasan

Yok devlette yapılıyor aslında iki seferdir gittiğim doktorlar yapmadılar nedense hiç önemsemediler.

Bende gittim devlete yaptırmak için tüm testleri yaptı bu 3 nü yapmıyoruz özele git demişti oyuzden öyle dedim canım

Geçmiş olsun canım işallah bir sıkıntı yaşamazsın birkaç doktordan görüş almak daha iyi. Nezaman sezeryan olmuştun?

aile hekimi toksoplazmayı yapmıyor ama bende birtek onu yaptıramadım
Ben ilk doktora gittigimde birdahaki gelisinde aile hekimine tum testlerini yaptirip gelirsin demisti bende onun uzerine aile hekimime soyledigimde tum kanlari girmislerdi toksoplazma grubu seroloji diye geçiyor bi danış istersen birdaha bosuna özellere para vermemis olursun canım ..

yok yapmıyolarmış rubellayı yaptılar onu yapmadılar

Tsh bendede yuksek ckmsti düşük dozda ilaç aldm bi snraki ay normaldi kullanmadm duzenli drum marasta yazi n biz adanadayiz kafana gore devam etmesi ilaca i s sorun yasamamam. Bi kez dusnce tekrar yükselmez diye düşündüm. Sizin durum nasl smdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…