2017 Şubat Anneleri

Ben hepsini aile hekimime yaptirdim hiç hastanelerde ugrasmadim tahliller için

Ay bilmiyordum sağlık ocaklarının yaptığını
Neyse artık Allah nasipse bir dahaki bebişe giderim
Bütün testler yapıldı çünkü

Tsh benimde biraz yüksek cıktı.. Ne gibi yöntem uyguladılar size ?

benim ki de pipi görmesine rağmen büyük ihtimal dedi kesin demedi.. ama kız çoçuklarında az daha bekliyolar emin olmak için.. hayırlısı olsun inşallah.. en zoru beklemek ama bitmiyo ki 9 ay 10 gün heyecanla bekliyoruz zaten.. cinsiyeti belli olur bu sefer de başka şeyleri heyecan yaparız.. ayy ismi ne olsun ne alayım odası nasıl olsun.. rabbima şükürler olsun bu heyecanı yaşattığı için..

Kızlarrrr bir erkek haberi de benden. Doktorum 13. Haftada %75 erkek demisti kontrole de daha 2 hafta var dayanamayip devlete gittim tanıdık doktora. Artık netleşti bizim de ogluşumuz geliyor inşallah❤❤❤
hayırlı olsun canım.. sağlıcakla al kucağına inşallah.. artık sıradaki heyecan isim konusunda..

hayırlı olsun canım.. sağlıcakla al kucağına inşallah.. artık sıradaki heyecan isim konusunda..
Teşekkür ederim hepimiz saglikla kucagimiza alalim inşallah. Ah isim konusunu hiç sormayın çekişmeli gunler bizi bekliyor. Ben iki isim istiyorum eşim tek diyor ve dedesinin adını istiyor. Bakalım kim kimi ikna edecek

Ayy bin şükür vallahi Erkek dedigi Zaman kolay kolay değişmiyor İsim konusuna girince biz hiç çıkamıyoruz ne zormuş isim seçmek
Yeterki heyecanlarımız böyle mutluluk dolu olsun, biz hep bekleriz :)))
Bu arada kaç yasındasın

biz isme de karar verdik inşallah kararımız değişmezse Ali Kaan ismine içimiz çok ısındı.. hem eşimin ismi Alican hem de desinin ismi Ali, biraz kıyak geçtim eşime.. yaş 27 bu arada, 2.5 senelik evliliğin ardından geldi prensimizin müjdesi bu arada sayfa 1 de çoğumuzun bilgisi var.. nerde yaşıyoruz, mesleğimizne, yaş kaç, bebeğimizin tahmini doğum tarihi, cinsiyeti ve ismini yazıp banuelis i etiketliyoruz. o da sağolsun bilgilerimizi giriyo.. istersen sen de yazabilirsin..

Kova ihtimali biraz zor gibi mi. Yani 37. Haftaya falan gelmesi gerekiyor doğum. Sağlıkla doğsun balık doğsun.
Bazı bebişler haftasında ilerde gelişim gösteriyormuş, bi tanıdığımın öyle oldu, bebiş hep 2 hafta önden gidiyordu doğum 37 haftada oldu ama doktor bebişin gelişiminin 39 haftalık olduğunu söylemişti, 3,5 kilo doğdu Tabi dedim gibi bebişim sağlıklı sıhhatli , eli yüzü düzgün , hayırlı evlat olsun en önemlisi bu.

Ay çok güzelmiş dedeside sevinmiş olur hem ne ince bir düşünce
Aa bilmiyordum Can'ım çok sagol bizde yazalım ozaman
banuelis bizide eklermisin
Bebeğimin dogum tarihi 14.02.2017
İstanbulda yasıyoruz 21 yasındayım ilk bebişimiz cinsiyeti daha belli degil mesleğim ise Halkla ilişkiler, eylülde evliliğimizin 2. Senesii

ali ismi gerçekten tek başına bile sade güzel hiç eskimeyen bir isim kaan da çok güzel bir isim bende koymayı çok istiyorum ali ismini ama babamın adı olduğu için eşimin tarafı biraz bozulabilir

Orda ne kadar ücret bilgin varmı

Kizlar gene bayağı dokturmussunuz bircok kisi cinsiyet ogrenmis biz daha bilmiyoruz 2 hafta sonra insallah.. Bu ara fazla girmiyorum kk ya umarim herkes iyidir.. Su tuketimini artrmak icin birşeyler yapan var mi? Ben dogru duzgun su icemezdm onceden de simdi ne kdr iciyorum diye not tutmaya basladm bir sekilde 2 lt yi gecrmem lazım.. Bulantilarda azaldi artik su icmek lazm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…