- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- 158
Ayyy bu günkü doğru dürüst foto vermedi yüzünü çekmiş neyde artık önümüzdeki ay öğreneceğiz nasilsaTMM CANIM BENIMM
Ben hepsini aile hekimime yaptirdim hiç hastanelerde ugrasmadim tahliller için
Kurum imkanlarına göre değişiyor demek ki .Bende gittim devlete yaptırmak için tüm testleri yaptı bu 3 nü yapmıyoruz özele git demişti oyuzden öyle dedim canım
Kurum imkanlarına göre değişiyor demek ki .
canım benim ilk hamileliğimde rubella toksoplazma bakılmadı bile. doktor öyle çok tahlil isteyen biri değildi. Özel olmasına rağmen... Birtek düşük takip edilmesi gereken değer varsa 2 ayda bir onu istiyordu bende demir eksikliği ve tsh a bakmak için okadar. Yani kendini yıpratmana gerek yok hamileliğin başında kan verip değerlerine baktırdıysan
İnşallah canım
Yazmam mı hemen yazarım, çtesi doktor göremedi ama kız gibi duruyor ama sakın güvenme dedi 2-3 kere tekrarladı güvenme güvenme diye
Hayırlısı rabbimden artık 1 ay Nasıl dayanıcam bilmiyorum artık
hayırlı olsun canım.. sağlıcakla al kucağına inşallah..Kızlarrrr bir erkek haberi de benden. Doktorum 13. Haftada %75 erkek demisti kontrole de daha 2 hafta var dayanamayip devlete gittim tanıdık doktora. Artık netleşti bizim de ogluşumuz geliyor inşallah❤❤❤
hayırlı olsun artık alışverişşş başlarr o zamannnKızlarrrr bir erkek haberi de benden. Doktorum 13. Haftada %75 erkek demisti kontrole de daha 2 hafta var dayanamayip devlete gittim tanıdık doktora. Artık netleşti bizim de ogluşumuz geliyor inşallah❤❤❤
Teşekkür ederim hepimiz saglikla kucagimiza alalim inşallah. Ah isim konusunu hiç sormayın çekişmeli gunler bizi bekliyor. Ben iki isim istiyorum eşim tek diyor ve dedesinin adını istiyor. Bakalım kim kimi ikna edecekhayırlı olsun canım.. sağlıcakla al kucağına inşallah..artık sıradaki heyecan isim konusunda..
benim ki de pipi görmesine rağmen büyük ihtimal dedi kesin demedi..ama kız çoçuklarında az daha bekliyolar emin olmak için.. hayırlısı olsun inşallah.. en zoru beklemek ama bitmiyo ki 9 ay 19 gün heyecanla bekliyoruz zaten.. cinsiyeti belli olur bu sefer de başka şeyleri heyecan yaparız.. ayy ismi ne olsun ne alayım odası nasıl olsun.. rabbima şükürler olsun bu heyecanı yaşattığı için..
Kesinlikle artık alışveriş zamanıhayırlı olsun artık alışverişşş başlarr o zamannn
biz isme de karar verdikAyy bin şükür vallahiErkek dedigi Zaman kolay kolay değişmiyor İsim konusuna girince biz hiç çıkamıyoruz ne zormuş isim seçmek
Yeterki heyecanlarımız böyle mutluluk dolu olsun, biz hep bekleriz :)))
Bu arada kaç yasındasın
Bazı bebişler haftasında ilerde gelişim gösteriyormuş, bi tanıdığımın öyle oldu, bebiş hep 2 hafta önden gidiyordu doğum 37 haftada oldu ama doktor bebişin gelişiminin 39 haftalık olduğunu söylemişti, 3,5 kilo doğdu Tabi dedim gibi bebişim sağlıklı sıhhatli , eli yüzü düzgün , hayırlı evlat olsun en önemlisi bu.Kova ihtimali biraz zor gibi mi. Yani 37. Haftaya falan gelmesi gerekiyor doğum. Sağlıkla doğsun balık doğsun.
biz isme de karar verdikinşallah kararımız değişmezse Ali Kaan ismine içimiz çok ısındı.. hem eşimin ismi Alican hem de desinin ismi Ali, biraz kıyak geçtim eşime.. yaş 27 bu arada, 2.5 senelik evliliğin ardından geldi prensimizin müjdesi bu arada sayfa 1 de çoğumuzun bilgisi var.. nerde yaşıyoruz, mesleğimizne, yaş kaç, bebeğimizin tahmini doğum tarihi, cinsiyeti ve ismini yazıp banuelis i etiketliyoruz. o da sağolsun bilgilerimizi giriyo.. istersen sen de yazabilirsin..
ali ismi gerçekten tek başına bile sade güzel hiç eskimeyen bir isim kaan da çok güzel bir isim bende koymayı çok istiyorum ali ismini ama babamın adı olduğu için eşimin tarafı biraz bozulabilirbiz isme de karar verdikinşallah kararımız değişmezse Ali Kaan ismine içimiz çok ısındı.. hem eşimin ismi Alican hem de desinin ismi Ali, biraz kıyak geçtim eşime.. yaş 27 bu arada, 2.5 senelik evliliğin ardından geldi prensimizin müjdesi bu arada sayfa 1 de çoğumuzun bilgisi var.. nerde yaşıyoruz, mesleğimizne, yaş kaç, bebeğimizin tahmini doğum tarihi, cinsiyeti ve ismini yazıp banuelis i etiketliyoruz. o da sağolsun bilgilerimizi giriyo.. istersen sen de yazabilirsin..
Orda ne kadar ücret bilgin varmıdemetevlerde Servet Ünsal tıp merkezi var. Ankara da meşhur zaten bi Ali bey i birde kızılayda biri daha vardı onu öneriyor doktorlar genelde ama kızılaydaki daha pahalıydı adını hatırlayamadım. Mesela benim kuzen ona gitti sadece rapor vermiş. Ali bey rapor 3-4 resim ve 1 cd veriyor ve çok da güzel anlatıyor. İlk başta sadece hiç konuşmuyo :))) ama inceleyip öyle anlatıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?