2017 Şubat Anneleri

Ankara'da ayrıntılı ultrason için gitmeyi düşündüğünüz yerler var mı arkadaşlar?
Ben de kardesimin dr una gitcem insallah ayrintili usg icin prof.dr rusen aytac ankara universitesi dr u ama tunalida ozel muayenehanesi var..

Maşallah sana, genç annelerden olacaksın inşallah

ali ismi gerçekten tek başına bile sade güzel hiç eskimeyen bir isim kaan da çok güzel bir isim bende koymayı çok istiyorum ali ismini ama babamın adı olduğu için eşimin tarafı biraz bozulabilir
Teşekkürler canım.. Ben de ali ismini çok seviyorum klasik ama eskimeyen bi isim.. Keşke hiç sorun etmeseler çok normal bişi bence içinden o isim geçmiş.. ben mesela 40 yıl düşünsem bebeğime benim ya da eşimin dedesinin ismini vereceğim aklıma gelmezdi ama daha bebeğim olmadan içime çok sindi eşimle konuştukça biz de karar verdik.. İnşallah sizin de gönlünüzce bi isim olur.. Ali olmasa bile çok güzel isimler var eminim bebeğine yakışan bi isim bulursunuz

banuelis öğretmen yaş :30 istanbul benide kaydederseniz sevinirim.
Çoğu kişi cinsiyeti öğrenmiş biz de daha ogrenemedik bacağını yana doğru yatırmıştı :) Göstermemek için elinden geleni yapıyor :)

Kızlar mrb dr a gittik bugün kuzum zıplayıp duruyordu bir de bacak bacak üstüne atmış cinsiyeti göremedik zaten erken daha 13 deyiş.hemotom az kalmış plesanta alt tarafta imiş bir de demir düşmüş demir hapı başladı.balık yağı başladı. Aa a nlatmadim. Bir de hafta sonu kriptik tonsilit oldum antibiyotikde kullanıyorum bir sürü ilaç progestan a da devam

Buarada bayilip duyuyorum. 4 oldu bugün yine bayıldım. Kızlar su görünen bilgiler varya sizde bende ıstiyorum nasıl yapacağım denedim olmadı

Neden boyle bir tehlike olustu acaba daha onceden varmiydi herhangi birsey. Bdt tarihlerimiz aynida. Riskli donemi gectik diye dusunuyordum.
Bilmiyorum cnm ben daha once 2 defa kürtaj oldum.belki Ondn kaynaklı olabilir..doktor bünye yapabilir dedi stres yorgunluk olabilir dedi ama bebek büyük olduğu için düşük riski de az ama yinede tedbiri elden birakmamak lazim dedi...düşük 20 ci haftaya kdr da olabiliyormus önemli olan 12. Haftaya kdr mis

Anlasildi şubat 2017 erkek senesi allah herkesin evladini sagsalim kucagina almak nasip etsin...isim konusunda bilgi alışverişi yapalim ..bende iki isim istiyorum ilki belli umut ama ikinci bulamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…