Mrb ben bezmi alemde Doçent Dr. Osman Şevket e gidiyordum memnundum. Ama doğum öncesi hazırlıkta neler yapmamız gerekir diye gitmiştim sonrada tatile girdik memlekete geldim gidemedim.arkadaşlar istanbul avrupa yakasında önereceğiniz bir kadın doğum doktoru var mı
çok tşk.Mrb ben bezmi alemde Doçent Dr. Osman Şevket e gidiyordum memnundum. Ama doğum öncesi hazırlıkta neler yapmamız gerekir diye gitmiştim sonrada tatile girdik memlekete geldim gidemedim.
Urasın anlamı güzel ondan istiyorum bir de kızım var elis. Uras ve elis güzel oldu sankiahha ikisi de güzel aslında uras birde uraz vardı bu yıl okulda bir s li biri z li mete de hoş bence eşim sarp istiyor
Benimkini 11+6 da söyledi 15+4 te kesinleştirdi doktorumuz. Her yerde indirim var ben de birşeyler almaya başlarım artık.ayy herkes cinsiyetleri öğreniyor ne heyecanlıalisveris yapmak istiyorum bebise renklere takilmayacagm diyorum ama gene de cinsiyeti bilsek iyi olur. bn de bu hafta gidicem doktora insallah ogreniriz gerci daha erken sanki ama erken ogrenen arkadaslar da var. hadi darısı basimiza sevgili hamisler
Vay be erkek senesimiymis bu sene. 11 sene beklemisim bu seneyi tutturmak icin.Evet erkek senesi sinirim icimede erkek doğmuştu..isim bulmak zor BN iki isim koymak istiyorum umut un yanina uygun isim bulcaz artikin
Oy masallah onde gidiyor sanirim. Tosun bir erkekcik geliyor desene. Hayirli saglikli evlat olsun insallah.Kızlar oğluşum olacak. 15+4 olmuşuz.
çok geçmiş olsun canım yalnız başına kalmamaya çalış bu süreçte.. inşallah geçer sıkıntıların.. hamilelik takvimini de sayfanın en üst sağ köşeşinde fadimsa diye isminin yazılı olduğu kısım var ya oraya gir, doldurmak istediğin kısımları doldur istemiyosan da alt tarafta hamileleik takvimi var oraya bebeğinin tahmini doğum tarihini gg-aa-yyyy olacak şekilde gir (örneğin 26-02-2017 gibi) sonra sayfanın en altına in ve değişikleri kaydet de..Buarada bayilip duyuyorum. 4 oldu bugün yine bayıldım. Kızlar su görünen bilgiler varya sizde bende ıstiyorum nasıl yapacağım denedim olmadı
Sönüyor derken sarkmıyordur inşallahEmzirmeyi bırakınca sönüyor:)
Benimki sarkmadı ama kocaman olmuşlardı hamilelikteve emzirmede. sağ göğsümü 2 ay sol göğsümü 22 ay emdi kızım ikisi arasında dağlar kadar fark vardı. Emzirmeyi bıraktım sol göğsüm de küçüldü.Sönüyor derken sarkmıyordur inşallah
Visal mi ilk kez duyuyorumMesela visal ismini seviyodum.
Sonra içimde tekrar ederken bişeyi çağrıştırdı.(ne olduğnu demicem)
Artık sevmiyom.
nşallah bende de sarkma olmaz çok takıntılıyım ben yaBenimki sarkmadı ama kocaman olmuşlardı hamilelikteve emzirmede. sağ göğsümü 2 ay sol göğsümü 22 ay emdi kızım ikisi arasında dağlar kadar fark vardı. Emzirmeyi bıraktım sol göğsüm de küçüldü.
Emsin yeter ki, spor yaparsın toparlanır.İ
nşallah bende de sarkma olmaz çok takıntılıyım ben ya
Beni doğumhanede bile pilates topunda zıplattılar. Eğitime katıldım doğumdan önce orda gösterdiler bütün gün zıplıyordum ama hamileyken riskli biraz dikkat etmek gerekiyor. Nette vardır eminim ben de broşür vardı hamilelikte yapılan hareketlerle ilgili bakayım atmadıysam gönderirim.Kızlar spor yapan var mı? koskoca kayseride gidebileceğim hiçbir hamile pilatesi yokmuş
internetten yapan var mı veya önerisi olan?
gebelikte hoşuma giden tek şey göğislerin büyüyüp uçlarının kararması umarım hep böyle kalırlar gerçi normalde 80 beden kullanıyorum küçük değiller ama hayalim hep daha büyüktü kavuştum çok şükür hep böyle kalmak istiyorumİ
nşallah bende de sarkma olmaz çok takıntılıyım ben ya
eşime deyim belki vazgeçerHaftasonum çok yoğundu giremedim.
Çok şey kaçırmadım demi :)
banuelis ben de uras ismini beğeniyorum. Sağlıkla gelsin inşallah küçük adam :)
seda canım sarp bence hoş bi isim ama çocuklar arasında geçenlerde dalga konusu yapmışlar, bi çocukla 'sapsın işte' vs diyerek dalga geçiyolardı.nerden akıllarına geliyosa bu tarz şeyler
Ondan beridir aklıma gelen isimler acaba dalga konusu olurmu diye içimde sesli tekrar ediyorum :)
sen sarp yazınca da hatırladım paylaşıyım dedim.
Gittiniz mi acaba? Bende ank Üniversitesi ne devam ediyorum Esra hanım doluymuş başka gebelik takibi yapan hoca yok özel muayene ye gitsem cok mu pahalı acabaBen de kardesimin dr una gitcem insallah ayrintili usg icin prof.dr rusen aytac ankara universitesi dr u ama tunalida ozel muayenehanesi var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?