- 4 Aralık 2013
- 1.118
- 1.690
- 133
Valla ayrı olmak çok zor Allah yardımcın olsun canm. Neyse ki 1 dönem, sonra zaten doğum izni. Branş İngilizce, senin ne?Inşaallah canım amin. Bebeklerimizin kısmetine olsun. Branş ne peki ?
Ben ilk yılı ayrı geçirdim eşimden es durumuyla yanına geldim 2 sene oldu şimdi de il dışı istedi eşim çıktı memlekete bende es durumu ile yanına gelmeye çalışıyorum o da çok yanına değil 70 km olacak aramızda. yine haftaiçi ayrı haftasonu beraber olacak şekilde maalesef. Sonra o benim yanıma es durumu yapana kadar.
Gecmis olsun canim. Allah beterinden korusun. Insan evlatlari icin dunyayi yikar ya. Cocuklarini birakan anneleri onun icin hic anlamiyorumm. Anlamak zorunda da kalmiyim insallah.Günaydın kizlar. Cinsiyete öğrenilmiş hayırlı olsun.herkes erkeğe mi döndü amanın bende de erkek olacak hissi ağır basıyor bu sene erkek senesi olucak demek ki. Kısmet iki gün kaldı.
Bu arada din aksam eve gelirken küçük oğlumun kolu asansör kapısına sıkıştı annelik nasıl bi şeydir ya kapıyı kırdım inanamıyorum.saniyeler içinde oldu hersey verilmiş Sadaka miz varmış. Evlat çok kıymetli gerçekten. Çok ağladım ya Allah ım bi daha vermesin inşallah
ama o çok öenmli birşey doktorunuza sormadan kafanıza göre almayın benim normal sınırlara bile gelse doğuncaya kadar düzenli kullandım ve dediğim gibi 2 ayda bir kan verdim yükselmişmi vs diye. Mesela eutrox kullanıyordum ilk önce hergün 1 taneyle başladım düşünce 1 gün 1 1 gün ayrım kullandım öyle sabitlenince doğuncaya kadar böyle devam dedi doktor doğduktan sonra da bir müddet kullandım 2 aylık olduktan sonra bıraktım. korkutmak istemem ama sabit durması gereken bir değer düşünce bırakılmıyor hemen. bence doktorunuza hemen sorun çünkü bebek için önemliTsh bendede yuksek ckmsti düşük dozda ilaç aldm bi snraki ay normaldi kullanmadm duzenli drum marasta yazi n biz adanadayiz kafana gore devam etmesi ilaca i s sorun yasamamam. Bi kez dusnce tekrar yükselmez diye düşündüm. Sizin durum nasl smdi
çok geçmiş olsunGünaydın kizlar. Cinsiyete öğrenilmiş hayırlı olsun.herkes erkeğe mi döndü amanın bende de erkek olacak hissi ağır basıyor bu sene erkek senesi olucak demek ki. Kısmet iki gün kaldı.
Bu arada din aksam eve gelirken küçük oğlumun kolu asansör kapısına sıkıştı annelik nasıl bi şeydir ya kapıyı kırdım inanamıyorum.saniyeler içinde oldu hersey verilmiş Sadaka miz varmış. Evlat çok kıymetli gerçekten. Çok ağladım ya Allah ım bi daha vermesin inşallah
Günaydın kizlar. Cinsiyete öğrenilmiş hayırlı olsun.herkes erkeğe mi döndü amanın bende de erkek olacak hissi ağır basıyor bu sene erkek senesi olucak demek ki. Kısmet iki gün kaldı.
benimde çok az yüksek çıktı normalde 1 ile 4 arası olması gerekirsen referans aralığı benim 6 çıktı. Hemen endokrine gönderdiler kan testi vs bi daha t1 t3 e bakıldı onlar normal. bu tsh için eutorx diye bir ilaç kullandım ilk 1 ay her gün 1 adet. 1 ay sonra tahlil yapıldığında normal sınırlara inmişti 1.2 gibi birşey. ben ilacı bırakıcam sandım doktor çok önemli bebeiğin sinir sistemini etkileyen bir hormon bu oyüzden kontrol altında olması lazım dediği için dozunu düşürüp hamlilelik bitinceye kadar kullanmamı söyledi. 1 gün tam 1 gün yarım aldım. 2 ayda bir ölçtüler hep düşmedi normal çıktı değer daha düşseydi mesela hergün yarım vercekti yani dozunu ona göre ayarlıyor. doğuruncaya hatta 2 aylık oluncaya kadar kullandım. şimdi mesela normal çıktı oyüzden kullanmıcamTsh benimde biraz yüksek cıktı.. Ne gibi yöntem uyguladılar size ?
canım geçen sene 225 vermiştim bu sene daha sormadımOrda ne kadar ücret bilgin varmı
eveett ne güzel olurmuşş belki zamanla alışır isme eşinde :)Urasın anlamı güzel ondan istiyorum bir de kızım var elis. Uras ve elis güzel oldu sanki
Çok geçmiş olsun..Günaydın kizlar. Cinsiyete öğrenilmiş hayırlı olsun.herkes erkeğe mi döndü amanın bende de erkek olacak hissi ağır basıyor bu sene erkek senesi olucak demek ki. Kısmet iki gün kaldı.
Öz türkçe isim istiyormuş. Kız da hiç karışmamıştı oysa ben de bul dedim o zaman. Ama ben ne yapar ne eder kendi istediğim ismi koyarım:)eveett ne güzel olurmuşş belki zamanla alışır isme eşinde :)
Ben de kardesimin dr una gitcem insallah ayrintili usg icin prof.dr rusen aytac ankara universitesi dr u ama tunalida ozel muayenehanesi var..
aynen öyle oluyo merak etmeÖz türkçe isim istiyormuş. Kız da hiç karışmamıştı oysa ben de bul dedim o zaman. Ama ben ne yapar ne eder kendi istediğim ismi koyarım:)
sen ne zaman gideceksin doktora? :)Günaydın
Erkekler hergeçengün artıyor. Bende erkek hissediyorum bakalım civcivmi kuş mu çıkacak
A Armaganhayat geçmiş olsun. İnşallah birşey olmamıştır.
ben yarın dr a gidicem ama bugün sağlık ocağına kayıt yaptırırken ebe kan ilacı alıyormusun dedi. yok dedim. yarın dr randevum var herhalde verir dedim. decavit verdi bana ebe. sağlık bakanlığı ücretsiz veriyormuş bunu. doğrusu içime sinmedi. kullanıp kullanmamakta kararsızım. yarın dr a sorucam.Günaydınlar
Folic asitler bırakıldı vitaminlere kan ilaçlarına başlandı sanıyorum
Bana da reçete yazdı doktorum fakat henüz almadım
Sizler ne kullanıyorsunuz?
Herkese decavit veriliyor sanırım neden içine sinmedi?ben yarın dr a gidicem ama bugün sağlık ocağına kayıt yaptırırken ebe kan ilacı alıyormusun dedi. yok dedim. yarın dr randevum var herhalde verir dedim. decavit verdi bana ebe. sağlık bakanlığı ücretsiz veriyormuş bunu. doğrusu içime sinmedi. kullanıp kullanmamakta kararsızım. yarın dr a sorucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?