hanımlar günaydın hepinize. 3 gündür giremiyorum. galiba cinsiyetler belli olmaya başladı. oğlan ayı mı acaba şubat ayı? :) herkese hayırlı olsun. inşallah bana da oğlan nasip eder rabbim hayırlısıyla. yarın dr dan randevu aldım. bu hafta 14. hafta. umarım görebiliriz. bugün sağlık ocağına kayıt yaptırdım decavit verdi. bu bana kilo aldırır şimdi dedim memnun olmadım. ikinci gebelik zor olur o bebeğin için gerekli dedi ebe. alıp almamakta kararsızım. siz ne diyorsunuz?
Günaydınlar
Folic asitler bırakıldı vitaminlere kan ilaçlarına başlandı sanıyorum
Bana da reçete yazdı doktorum fakat henüz almadım
Sizler ne kullanıyorsunuz?
Amin canim cok sagolGecmis olsun canim. Allah beterinden korusun. Insan evlatlari icin dunyayi yikar ya. Cocuklarini birakan anneleri onun icin hic anlamiyorumm. Anlamak zorunda da kalmiyim insallah.
Cok sagol canim.Sadece bi koli ayranı koydum yana çekim dedim sen o arada asansörde 4.kata bas. Satım kaldım bi iki saniye ilk kez eşim siz bindim tek olunca riskli demekkiçok geçmiş olsunallah korumuş. annelik çok zor doğmadan başlayıp ne kadar büyüsede devam eidyor korumak kollamak. uykusuzluğa açlığa hastalığa inanılmaz kuvvetle göğüs geriyoruz... bir daha yaşamazsınız işallah böyle bir şey
Allah razı olsun canım Allah sizlerden uzak etsin.Günaydın canım. Çok geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış cidden.
Çak sağol canim.şükürler olsun.Çok geçmiş olsun..
Çok sağol canimGünaydın
Erkekler hergeçengün artıyor. Bende erkek hissediyorum bakalım civcivmi kuş mu çıkacak
A Armaganhayat geçmiş olsun. İnşallah birşey olmamıştır.
ne bileyim canım ya. herşeyin doğalından yanayım. vitaminlerin yararlarını biliyorum ama bu ilaçlar bir yandan yaparken bir yandan da hasar veriyor. özellikle karaciğere. ne bileyim içim bir türlü rahat etmiyor. bir de bu ilaç sektörünün rant kapısı yapılması kötü niyetli yaptırımlar falan. ben bu konuda hassas olduğum için örnekler de beni buluyor herhalde. bizzat yaşıyorum yakınlarımdan. sırf devletten para kazanmak için bypass yapan özel hastanelerden tut da, ihalesini almak için hastalık virüs oluşturan yada algı oluşturan ilaç firmaları, gerçekten iyi niyetle mesleğini yapmaya çalışan tıp çalışanlarının temiz ününü lekeliyorlar. herşeye şüpheyle yaklaşır oldum.Herkese decavit veriliyor sanırım neden içine sinmedi?
Dr da veriyo decaviti multivitamin kullanabilirsin kiloda alirsaniz alin bebeginiz onemli sonra verirsiniz yineben yarın dr a gidicem ama bugün sağlık ocağına kayıt yaptırırken ebe kan ilacı alıyormusun dedi. yok dedim. yarın dr randevum var herhalde verir dedim. decavit verdi bana ebe. sağlık bakanlığı ücretsiz veriyormuş bunu. doğrusu içime sinmedi. kullanıp kullanmamakta kararsızım. yarın dr a sorucam.
Dogru haklısın o şüpheler bende de var ama ilk aylarda doğru dürüst beslenemediğim için ilaçlara mahkumdum artık yememe dikkat edersem iki günde bir falan içerim belki diyorum...ne bileyim canım ya. herşeyin doğalından yanayım. vitaminlerin yararlarını biliyorum ama bu ilaçlar bir yandan yaparken bir yandan da hasar veriyor. özellikle karaciğere. ne bileyim içim bir türlü rahat etmiyor. bir de bu ilaç sektörünün rant kapısı yapılması kötü niyetli yaptırımlar falan. ben bu konuda hassas olduğum için örnekler de beni buluyor herhalde. bizzat yaşıyorum yakınlarımdan. sırf devletten para kazanmak için bypass yapan özel hastanelerden tut da, ihalesini almak için hastalık virüs oluşturan yada algı oluşturan ilaç firmaları, gerçekten iyi niyetle mesleğini yapmaya çalışan tıp çalışanlarının temiz ününü lekeliyorlar. herşeye şüpheyle yaklaşır oldum.
bugün randevumm varrrrr bakalım bişi görebilecezmiii??? kız istiyorum ama erkek hissediyorummmmmmmm
ne bileyim canım ya. herşeyin doğalından yanayım. vitaminlerin yararlarını biliyorum ama bu ilaçlar bir yandan yaparken bir yandan da hasar veriyor. özellikle karaciğere. ne bileyim içim bir türlü rahat etmiyor. bir de bu ilaç sektörünün rant kapısı yapılması kötü niyetli yaptırımlar falan. ben bu konuda hassas olduğum için örnekler de beni buluyor herhalde. bizzat yaşıyorum yakınlarımdan. sırf devletten para kazanmak için bypass yapan özel hastanelerden tut da, ihalesini almak için hastalık virüs oluşturan yada algı oluşturan ilaç firmaları, gerçekten iyi niyetle mesleğini yapmaya çalışan tıp çalışanlarının temiz ününü lekeliyorlar. herşeye şüpheyle yaklaşır oldum.
Ben haftanın 6 günü kan ilacı, 1 günü ise vitamin ve balık yağı alıyorum. Doktorum bu şekilde kullanmamı tavsiye etti.ne bileyim canım ya. herşeyin doğalından yanayım. vitaminlerin yararlarını biliyorum ama bu ilaçlar bir yandan yaparken bir yandan da hasar veriyor. özellikle karaciğere. ne bileyim içim bir türlü rahat etmiyor. bir de bu ilaç sektörünün rant kapısı yapılması kötü niyetli yaptırımlar falan. ben bu konuda hassas olduğum için örnekler de beni buluyor herhalde. bizzat yaşıyorum yakınlarımdan. sırf devletten para kazanmak için bypass yapan özel hastanelerden tut da, ihalesini almak için hastalık virüs oluşturan yada algı oluşturan ilaç firmaları, gerçekten iyi niyetle mesleğini yapmaya çalışan tıp çalışanlarının temiz ününü lekeliyorlar. herşeye şüpheyle yaklaşır oldum.
Günaydın kizlar. Cinsiyete öğrenilmiş hayırlı olsun.herkes erkeğe mi döndü amanın bende de erkek olacak hissi ağır basıyor bu sene erkek senesi olucak demek ki. Kısmet iki gün kaldı.
Bu arada din aksam eve gelirken küçük oğlumun kolu asansör kapısına sıkıştı annelik nasıl bi şeydir ya kapıyı kırdım inanamıyorum.saniyeler içinde oldu hersey verilmiş Sadaka miz varmış. Evlat çok kıymetli gerçekten. Çok ağladım ya Allah ım bi daha vermesin inşallah
günaydın kızlar ben balık yağı folik asit protestan ovul haftalik progestan igne demir hapı ha bir de kriptik tonsilit olduğum için antibiyotik ateş olursa parol alıyorum pufffff yazarken yoruldum bir de kullanırken düşününGünaydınlar
Folic asitler bırakıldı vitaminlere kan ilaçlarına başlandı sanıyorum
Bana da reçete yazdı doktorum fakat henüz almadım
Sizler ne kullanıyorsunuz?
Günaydın canım çok geçmiş olsun Rabbim koruyor kuzulari gerçekten Allah korumuş ....Günaydın kizlar. Cinsiyete öğrenilmiş hayırlı olsun.herkes erkeğe mi döndü amanın bende de erkek olacak hissi ağır basıyor bu sene erkek senesi olucak demek ki. Kısmet iki gün kaldı.
Bu arada din aksam eve gelirken küçük oğlumun kolu asansör kapısına sıkıştı annelik nasıl bi şeydir ya kapıyı kırdım inanamıyorum.saniyeler içinde oldu hersey verilmiş Sadaka miz varmış. Evlat çok kıymetli gerçekten. Çok ağladım ya Allah ım bi daha vermesin inşallah
Bende gidince doktora sormayı duruyorum yapabilir miyim diye. Evde hafif hafif. Kilo için değilde esneklik içinKızlar spor yapan var mı? koskoca kayseride gidebileceğim hiçbir hamile pilatesi yokmuş
internetten yapan var mı veya önerisi olan?
Amin inşallah hayırlısı ile olur. Benim de ingilizce branşValla ayrı olmak çok zor Allah yardımcın olsun canm. Neyse ki 1 dönem, sonra zaten doğum izni. Branş İngilizce, senin ne?
Ay ciddi miiigebelikte hoşuma giden tek şey göğislerin büyüyüp uçlarının kararması umarım hep böyle kalırlar gerçi normalde 80 beden kullanıyorum küçük değiller ama hayalim hep daha büyüktü kavuştum çok şükür hep böyle kalmak istiyorum
Bu perşembe gidcm dra haklisnz ciddiye alaym. TSK bilgiler için geçici bisey sandm bide bana ilaç içmek çok zor geliyor resmen isknce hergun cokzorlaniorm.. Doğana kadar sabredecz artkama o çok öenmli birşey doktorunuza sormadan kafanıza göre almayın benim normal sınırlara bile gelse doğuncaya kadar düzenli kullandım ve dediğim gibi 2 ayda bir kan verdim yükselmişmi vs diye. Mesela eutrox kullanıyordum ilk önce hergün 1 taneyle başladım düşünce 1 gün 1 1 gün ayrım kullandım öyle sabitlenince doğuncaya kadar böyle devam dedi doktor doğduktan sonra da bir müddet kullandım 2 aylık olduktan sonra bıraktım. korkutmak istemem ama sabit durması gereken bir değer düşünce bırakılmıyor hemen. bence doktorunuza hemen sorun çünkü bebek için önemli
Yok herhangi bi zararı olmaz bence...Dışarda ne seslere ne gültülere maruz kalıyoruz....Kızlar size bişey danışmak istiyorum. 4 yaşında bir kızım var. Arkadaşımla çocukları sinemaya götürmek istiyoruz .Sinemanin bu dönem de Bi zararı var miydi
Çok sağol canim Allah razı olsun. Öyle kapı kırıldı o an çocuk da korktu. Ne bileyim çok da dikkatliyimdir oysa çevrem tekintili olduğumu söyler çocuklarından yana. Allah korusun birtek o yeter demekkiGünaydın canım çok geçmiş olsun Rabbim koruyor kuzulari gerçekten Allah korumuş ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?