2017 Şubat Anneleri

Ben 6. Haftamdan beri kullanıyorum decavit i doktorum yazmıştı bana da...

Günaydınlar
Folic asitler bırakıldı vitaminlere kan ilaçlarına başlandı sanıyorum
Bana da reçete yazdı doktorum fakat henüz almadım
Sizler ne kullanıyorsunuz?

Folik asiti bıraktım decavite devam ediyorum onun yanında santafer (demir) ve calciday (kalsiyum) kullanıyorum.
Ayrıca 100 mg günde bir kere progestan kullanıyorum kasık ağrıları çok oluyordu onun için

Gecmis olsun canim. Allah beterinden korusun. Insan evlatlari icin dunyayi yikar ya. Cocuklarini birakan anneleri onun icin hic anlamiyorumm. Anlamak zorunda da kalmiyim insallah.
Amin canim cok sagol
.Allah sizden irak ettik.Evet aynen uyuyan kadar ağladım. Erkek çocuk çok zor yaaa.
Cok sagol canim.Sadece bi koli ayranı koydum yana çekim dedim sen o arada asansörde 4.kata bas. Satım kaldım bi iki saniye ilk kez eşim siz bindim tek olunca riskli demekki
Günaydın canım. Çok geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış cidden.
Allah razı olsun canım Allah sizlerden uzak etsin.
Çok geçmiş olsun..
Çak sağol canim.şükürler olsun.
Günaydın

Erkekler hergeçengün artıyor. Bende erkek hissediyorum bakalım civcivmi kuş mu çıkacak

A Armaganhayat geçmiş olsun. İnşallah birşey olmamıştır.
Çok sağol canim

Herkese decavit veriliyor sanırım neden içine sinmedi?
ne bileyim canım ya. herşeyin doğalından yanayım. vitaminlerin yararlarını biliyorum ama bu ilaçlar bir yandan yaparken bir yandan da hasar veriyor. özellikle karaciğere. ne bileyim içim bir türlü rahat etmiyor. bir de bu ilaç sektörünün rant kapısı yapılması kötü niyetli yaptırımlar falan. ben bu konuda hassas olduğum için örnekler de beni buluyor herhalde. bizzat yaşıyorum yakınlarımdan. sırf devletten para kazanmak için bypass yapan özel hastanelerden tut da, ihalesini almak için hastalık virüs oluşturan yada algı oluşturan ilaç firmaları, gerçekten iyi niyetle mesleğini yapmaya çalışan tıp çalışanlarının temiz ününü lekeliyorlar. herşeye şüpheyle yaklaşır oldum.

Dr da veriyo decaviti multivitamin kullanabilirsin kiloda alirsaniz alin bebeginiz onemli sonra verirsiniz yine

Dogru haklısın o şüpheler bende de var ama ilk aylarda doğru dürüst beslenemediğim için ilaçlara mahkumdum artık yememe dikkat edersem iki günde bir falan içerim belki diyorum...

Farkındalıkların ve tutumun çok yerinde aynı görüşteyiz ama kan ilacına ihtiyacımız var vitaminler neysede birde hamilelik boyunca kullanılması gerekiyor o kan ilacının devletin karşılaması maddi anlamda rahatlık diye düşünüyorum hoş bana yazılan ilaç ne kadar Bilgim yok ama

Yurtdışındaki vitaminler bitkisel içerikli içerisinde sebzeler var onlarda şekeri yükseltiyor

En güzeli aşırı sağlam beslenmek ama onu da yaptığım söylenemez günde 4 ceviz günlük omega ihtiyacını karşılıyor dolap ceviz dolu günde 1 tane bile yemiyorum

Balık yağlarına bile sıcak bakmaya başladım umarım bi an önce kendime gelirim yoksa bi torba ilaçla gezecem

Ben haftanın 6 günü kan ilacı, 1 günü ise vitamin ve balık yağı alıyorum. Doktorum bu şekilde kullanmamı tavsiye etti.

Günaydınlar
Folic asitler bırakıldı vitaminlere kan ilaçlarına başlandı sanıyorum
Bana da reçete yazdı doktorum fakat henüz almadım
Sizler ne kullanıyorsunuz?
günaydın kızlar ben balık yağı folik asit protestan ovul haftalik progestan igne demir hapı ha bir de kriptik tonsilit olduğum için antibiyotik ateş olursa parol alıyorum pufffff yazarken yoruldum bir de kullanırken düşünün

Günaydın canım çok geçmiş olsun Rabbim koruyor kuzulari gerçekten Allah korumuş ....

Kızlar spor yapan var mı? koskoca kayseride gidebileceğim hiçbir hamile pilatesi yokmuş
internetten yapan var mı veya önerisi olan?
Bende gidince doktora sormayı duruyorum yapabilir miyim diye. Evde hafif hafif. Kilo için değilde esneklik için
Valla ayrı olmak çok zor Allah yardımcın olsun canm. Neyse ki 1 dönem, sonra zaten doğum izni. Branş İngilizce, senin ne?
Amin inşallah hayırlısı ile olur. Benim de ingilizce branş

Ay ciddi miii Ben sinir oluyorum. Minyon bir tipim kocaman göğüslerim var çok moralim bozuluyor hele kararmalari

Bu perşembe gidcm dra haklisnz ciddiye alaym. TSK bilgiler için geçici bisey sandm bide bana ilaç içmek çok zor geliyor resmen isknce hergun cokzorlaniorm.. Doğana kadar sabredecz artk

Kızlar size bişey danışmak istiyorum. 4 yaşında bir kızım var. Arkadaşımla çocukları sinemaya götürmek istiyoruz .Sinemanin bu dönem de Bi zararı var miydi

Günaydın canım çok geçmiş olsun Rabbim koruyor kuzulari gerçekten Allah korumuş ....
Çok sağol canim Allah razı olsun. Öyle kapı kırıldı o an çocuk da korktu. Ne bileyim çok da dikkatliyimdir oysa çevrem tekintili olduğumu söyler çocuklarından yana. Allah korusun birtek o yeter demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…