O kadar rahatladım ki bu dediklerini aynen iletecem ve de diretecem iki doğum yaptım ilk ani yaşayamam içimde uhde kaldi resmen bu kez nasip olursa yapıcam ama inanılmaz cesaret verdin Allah razı olsunDr lar mı söyledi cnm bunu? Çok şaşırdım şuan yani biz tam aksine genel anestezi de ağrıya bağlı we boğazından bi tüp takıldığı için tüp takılmasına bağlı da tansiyon yükseliyo o yüzden kesinlikle geneli önermiyoruz tansiyon hastalarına. Panik hali konusuna gelince ters bişe olduğunu biz hastadan önce bildiğimiz we hissettiğimiz için hastayı sedatize ediyoruz yani sakinleştirici bi ilaç yapıyoruz hasta uyumasa uyanık olsa bile hiç bi şeyin farkında olmuyo tabiri caizse leyla oluyoyani bence hiç korkma aynı şekilde inş olmaz ama tansiyon sıkıntın olursa yine spinal iste korkarım dersen de konuş sakinleştirici iste bide ameliyat sırasında inş olmaz da herşey normal seyrinde dewam eder
Ben daha level atliyamadim hala yerimde sayiyormonu da hiç anlamıyorum zaten neden herkes farklı bişey söylüyortek bir doğru olmalı bence
portakal suyunu içmeyi düşün midene dokunmuyorsa c vitamini demiri sağlam bağlıyor :)
Kızlar mrb aranızda 3 lü zeka testi yaptıran ya da hakkında bilgisi olan var mı? Doktor 17. Haftada bu test için çağırdı. 2 li testim iyi çıktı. Genelde 2 li test iyi çıkınca 3 lü testi doktorlar pek istemiyormus diye duymuştum. Yaptırmasam bi sorun olur mu?
Ben daha level atliyamadim hala yerimde sayiyorm13. Haftayi tamamladim folic asidi bile dun kestim hele benim dr um hic ilac kullandirmaktan yana degil kanima bile bakmiyo vitamin eksigm varmi diye vitamin eksigin yoksa ilacada gerek yok diyip duruyo be kadin bi bak bakalim varmi yokmu diye yüzune vurasim geliyoda neyse diyrm
Evet benimde üçüncü bi oğlum bide kızım var canım bakalım bu ne olacak :)) ama zannedersin ilk çocuğum bunda o kadar heyecanlıyımSen etkilenmiştir canım korkma üzüldük hepimiz de ondandir.gerçekten ben de dün akşam tvye baktın haberler vardı şehit oğluna o kadar ağladım ki.eşim bi daha izleme tv falan dedi gerçi bu Çok üzücü bir durum ama dikkat etmemiz lazım.
Esra senin de üçüncü di mi.diğerlerinin cinsiyeti ne bende iki oğlan var.hayırlı haberler alırsın inşallah
Maşallah 10 aylık mi beben ikiz gibi büyürler artık çok güzel bi durum.Allah kolaylik versin
Gözün aydın canım Allah kucağına almayi da nasip etsin. Mide için reni sürüp iç canım.
Canim ya ben de ilk gebelikte preeklampsi tansiyon şeker vardı acaba diyorum ihtimal dahilinde de olsa riskli olur mu benim icin
Ben de çok korkuyorum paylaşımlar çok rahatlattı beni
Gözün aydın canım. Kucağına da alırsın kokusunu içine çekersin inşallah.
Hadi ya çok güzel bir olaydır şahsen tek prenses sen olursun bi de kiskanirlar birbirlerini o da çok hoş ya. Hayırlı olsun inşallah
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ozamannnn ozamannn bir ihtimal daha varrrrrr :) yani bi duruma alışıp diğeri çıkınca süpriz tabii:) her halleri kabul sağlıklı olsunlar öenmli olan o en nihayetinde ama yinede gönülün istedikleri var tabii:)Benim kızımda ilk 11. Haftada yüksek ihtimal erkek demişti sonra 15. Haftada kız olduğunu öğrenmiştik çok değişik bi duyguydu kendimi erkeğe çok hazırlamıştım kız istemene rağmen
saol canım:))) görces prensesmi olcaz külkedisimi:)))))))))))Sen etkilenmiştir canım korkma üzüldük hepimiz de ondandir.gerçekten ben de dün akşam tvye baktın haberler vardı şehit oğluna o kadar ağladım ki.eşim bi daha izleme tv falan dedi gerçi bu Çok üzücü bir durum ama dikkat etmemiz lazım.
Esra senin de üçüncü di mi.diğerlerinin cinsiyeti ne bende iki oğlan var.hayırlı haberler alırsın inşallah
Maşallah 10 aylık mi beben ikiz gibi büyürler artık çok güzel bi durum.Allah kolaylik versin
Gözün aydın canım Allah kucağına almayi da nasip etsin. Mide için reni sürüp iç canım.
Canim ya ben de ilk gebelikte preeklampsi tansiyon şeker vardı acaba diyorum ihtimal dahilinde de olsa riskli olur mu benim icin
Ben de çok korkuyorum paylaşımlar çok rahatlattı beni
Gözün aydın canım. Kucağına da alırsın kokusunu içine çekersin inşallah.
Hadi ya çok güzel bir olaydır şahsen tek prenses sen olursun bi de kiskanirlar birbirlerini o da çok hoş ya. Hayırlı olsun inşallah
Pipisi düşmezse çok iyiymişınşallah sıkıntı yasanmaz dua edin kızlarbu arada bebek erkek doktora kesın mı dedım pıpısı dusmezse erkek dedi
Senden de cnm benm ben anlamıyorum yaa bu insanları yanlış yönlendirenleri gerçekten hiç korkma bebeğinin ilk anını görmen kadar güzel bişe yoktur heralde ben daha yaşamadım ama hastaları gördükçe imreniyo insanO kadar rahatladım ki bu dediklerini aynen iletecem ve de diretecem iki doğum yaptım ilk ani yaşayamam içimde uhde kaldi resmen bu kez nasip olursa yapıcam ama inanılmaz cesaret verdin Allah razı olsun
bana öyle yaptılar işte şimdi boyuyoruz az birşey hissetceksin ama canın acımıcak çekme gibi birşey hissedebilirsin vs derken ben hissediorum hissediyorum die panikleyince hooop sedasyon uyutmuşlar yani hafifçe :)) uyandığımda oğlum çıkmış temizliyorlardı. Çok üzülmüştüm göremedim diye ama kendi kendimi paniklettim bu sefer işallah olmaz:)Dr lar mı söyledi cnm bunu? Çok şaşırdım şuan yani biz tam aksine genel anestezi de ağrıya bağlı we boğazından bi tüp takıldığı için tüp takılmasına bağlı da tansiyon yükseliyo o yüzden kesinlikle geneli önermiyoruz tansiyon hastalarına. Panik hali konusuna gelince ters bişe olduğunu biz hastadan önce bildiğimiz we hissettiğimiz için hastayı sedatize ediyoruz yani sakinleştirici bi ilaç yapıyoruz hasta uyumasa uyanık olsa bile hiç bi şeyin farkında olmuyo tabiri caizse leyla oluyoyani bence hiç korkma aynı şekilde inş olmaz ama tansiyon sıkıntın olursa yine spinal iste korkarım dersen de konuş sakinleştirici iste bide ameliyat sırasında inş olmaz da herşey normal seyrinde dewam eder
Canım bizim ofiste böyle bir durum yaşayan arkadaşımız olmuştu. Eşi normalden çok daha fazla beslendi diye biliyorum. Şu an gayet sağlıklı kızları var. Üzülme lütfen.merhaba kızlar bugun doktora gıttım doktor bebek kordonunda 3 damar olması gerekırken senın bebegınde 2 damar var dedı boyle bır durum yasayan var mı
Kesinlikle. Ben bütün ilaçlarımı yatmadan önce içiyorum. Uyku sırasında hiç bir şey hissetmiyorum bu sayede.tünaydın kızlar :)
size bir tavsiye kan ilaçlarını yatmadan önce almayı deneyin.
A evet konuşmuştuk ben dr degisiyorm zaten:) bu hafta gidicm demistim saglik ocagna ama gitmiycem cuma günu baska bi dr a gidyorm memnun kalirsam ona devam edicem aynen demirle ilgili sorun yasadm daha once bu drada söyledim ama yinede inatla bakmiyo kan degerime dr la alakali başka memnuniyetsizliklerimde var o nedenle degiştiryorm canm:) hayir bi umut düzelir diye bekledim ama ayni kafada drbiz daha önce bu konuyu konuşmuşmuyduk acaba seninle?
ya bence sağlık ocağının bütün nimetlerinden faydalan 2 ayda bir gidip kan sayımı,gutr,idrar vs testlerini yaptır
ilaçlara teşvik etmemesi güzel bişey bence doktorun ama sende demir sıkıntısı varmış yakından takip edilmen gerekiyor,başka bi uzman görüşü daha almanı öneririm
Doktorum bana da aç karnına dedi. Ben akşam yemek yedikten 3-4 saat sonra içip yatıyorum. Sabah içsem bu sefer peşine hemen kahvaltı ediyorum. İlacı içtikten sonra 2 saat pek bir şey yeme dedi doktor.Calsiyumla demirin emilimi arasindaki ilgiyi bilmiyorum ama aç karnina demir emilini vücut daha iyi gerceklestiriyor demir eksikligi anemisi vardi bende 3 ay dikkat etmedim ac karnina kullanmaya ve pek bi etkisi olmadi bana dr um aç karnina almalisin dedi vucudun emilimi gerceklestirebilsin diye bende öyle kullanmaya başlayinca güzeldi canm.
Canım benim hissetme gibi bi durumum yoktu ama adet ağrısı gibi ağrılar oluyo o rahim de vajina da yanı benim de bisey sanki surekli baskı yapiyo gibi benim rahimde kasılma vardı ben ona bağlıyorum ama dün nette de okudum takvimim de de yaziyodu rahim normalde 23 gr fln mis bu dönem 1 kg in ustune cikiyomus o yüzden gerilmeler kasılmalar ona bağlı da olabiliyomusYa kızlar ben bebeğimin hareketlerini düne kadar hissediyordum bu asansör olayından beri hissetmiyorum.bi de yüzümde birden sivilce çıktı ve rahim de gerilme hissediyorum hani adet döneminde kasılmalar olur ya tam çıkışta aynen heran adet olucakmisim gibi geliyor bi de huzursuzluk falan var gerçi yarın dr à gidicem eşim de git diye baskı yapıyor. Ne yapsam sizde de bu tür belirtiler oluyor mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?