2017 Şubat Anneleri

Kızlar mrb aranızda 3 lü zeka testi yaptıran ya da hakkında bilgisi olan var mı? Doktor 17. Haftada bu test için çağırdı. 2 li testim iyi çıktı. Genelde 2 li test iyi çıkınca 3 lü testi doktorlar pek istemiyormus diye duymuştum. Yaptırmasam bi sorun olur mu?

O kadar rahatladım ki bu dediklerini aynen iletecem ve de diretecem iki doğum yaptım ilk ani yaşayamam içimde uhde kaldi resmen bu kez nasip olursa yapıcam ama inanılmaz cesaret verdin Allah razı olsun

onu da hiç anlamıyorum zaten neden herkes farklı bişey söylüyor tek bir doğru olmalı bence
portakal suyunu içmeyi düşün midene dokunmuyorsa c vitamini demiri sağlam bağlıyor :)
Ben daha level atliyamadim hala yerimde sayiyorm 13. Haftayi tamamladim folic asidi bile dun kestim hele benim dr um hic ilac kullandirmaktan yana degil kanima bile bakmiyo vitamin eksigm varmi diye vitamin eksigin yoksa ilacada gerek yok diyip duruyo be kadin bi bak bakalim varmi yokmu diye yüzune vurasim geliyoda neyse diyrm

HER DOKTOR FARKLI CNM KIMI HEPSINI YAPTIRIYO KIMI SADECE IKILIYI KIMI SADECE 3 LÜYÜ YAPTIRIYO VER Bİ KAN BOŞVER

biz daha önce bu konuyu konuşmuşmuyduk acaba seninle?
ya bence sağlık ocağının bütün nimetlerinden faydalan 2 ayda bir gidip kan sayımı,gutr,idrar vs testlerini yaptır

ilaçlara teşvik etmemesi güzel bişey bence doktorun ama sende demir sıkıntısı varmış yakından takip edilmen gerekiyor,başka bi uzman görüşü daha almanı öneririm

Evet benimde üçüncü bi oğlum bide kızım var canım bakalım bu ne olacak :)) ama zannedersin ilk çocuğum bunda o kadar heyecanlıyım

Benim kızımda ilk 11. Haftada yüksek ihtimal erkek demişti sonra 15. Haftada kız olduğunu öğrenmiştik çok değişik bi duyguydu kendimi erkeğe çok hazırlamıştım kız istemene rağmen
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ozamannnn ozamannn bir ihtimal daha varrrrrr :) yani bi duruma alışıp diğeri çıkınca süpriz tabii:) her halleri kabul sağlıklı olsunlar öenmli olan o en nihayetinde ama yinede gönülün istedikleri var tabii:)

saol canım:))) görces prensesmi olcaz külkedisimi:)))))))))))

O kadar rahatladım ki bu dediklerini aynen iletecem ve de diretecem iki doğum yaptım ilk ani yaşayamam içimde uhde kaldi resmen bu kez nasip olursa yapıcam ama inanılmaz cesaret verdin Allah razı olsun
Senden de cnm benm ben anlamıyorum yaa bu insanları yanlış yönlendirenleri gerçekten hiç korkma bebeğinin ilk anını görmen kadar güzel bişe yoktur heralde ben daha yaşamadım ama hastaları gördükçe imreniyo insan kalbini ferah tut inşallah iyi insanlarla karşılaşırsın herşey yolunda gider

bana öyle yaptılar işte şimdi boyuyoruz az birşey hissetceksin ama canın acımıcak çekme gibi birşey hissedebilirsin vs derken ben hissediorum hissediyorum die panikleyince hooop sedasyon uyutmuşlar yani hafifçe :)) uyandığımda oğlum çıkmış temizliyorlardı. Çok üzülmüştüm göremedim diye ama kendi kendimi paniklettim bu sefer işallah olmaz:)

merhaba kızlar bugun doktora gıttım doktor bebek kordonunda 3 damar olması gerekırken senın bebegınde 2 damar var dedı boyle bır durum yasayan var mı
Canım bizim ofiste böyle bir durum yaşayan arkadaşımız olmuştu. Eşi normalden çok daha fazla beslendi diye biliyorum. Şu an gayet sağlıklı kızları var. Üzülme lütfen.

A evet konuşmuştuk ben dr degisiyorm zaten:) bu hafta gidicm demistim saglik ocagna ama gitmiycem cuma günu baska bi dr a gidyorm memnun kalirsam ona devam edicem aynen demirle ilgili sorun yasadm daha once bu drada söyledim ama yinede inatla bakmiyo kan degerime dr la alakali başka memnuniyetsizliklerimde var o nedenle degiştiryorm canm:) hayir bi umut düzelir diye bekledim ama ayni kafada dr

Doktorum bana da aç karnına dedi. Ben akşam yemek yedikten 3-4 saat sonra içip yatıyorum. Sabah içsem bu sefer peşine hemen kahvaltı ediyorum. İlacı içtikten sonra 2 saat pek bir şey yeme dedi doktor.

Canım benim hissetme gibi bi durumum yoktu ama adet ağrısı gibi ağrılar oluyo o rahim de vajina da yanı benim de bisey sanki surekli baskı yapiyo gibi benim rahimde kasılma vardı ben ona bağlıyorum ama dün nette de okudum takvimim de de yaziyodu rahim normalde 23 gr fln mis bu dönem 1 kg in ustune cikiyomus o yüzden gerilmeler kasılmalar ona bağlı da olabiliyomus

Bugün doktora gittim. Kanama alanım kendini sınırlandırmış. Rahim kasılmayı bırakmış. Sağlıklı bir gebelik sürecine girdin dedi bebek de çok sağlıklı dedi. 129 grammış. Folik asite devam. 2 eylüle detaylı ultrason tarihi verdi. Rahatladık

Bugün takvim debebek isimleri araştırın diyo :) erkek olursa ali galip kız olursa safiye sultan onermisler ikisini de sevmedim nasip olursa eğer hazır zaten isimleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…