2017 Şubat Anneleri

Sende de mi vardı rahim de kasılma ?? Bende de vardı inş benim de geçmiştir 16. Haftada daha kontrolüm inş bende böyle şeyler duyarim Dr dan ne güzel rahatlamissindir bende kasılma olduğu için ve içerde kanama alanı geçirdiğim için hep bi tedirginlik var inş bana da öyle der

ilk kez sizden duyuyorum ben uyumadan önce içiyorum bulantı yapmaması ve gün içerisinde kalsiyum aldığımda emilimi azaltmaması için.

Bana eczacı söyledi. Kahvaltıdan 2 saat kadar önce ,mümkünse bir kaç damla limon suyu ile için diye. C vitamini ile birlikte alınca emilimi daha iyi oluyormuş.

Oğluma da bir dönem kullanmıştım. O zaman da doktoru aç karnına içildiğini söylemişti.

Aynen öyle işte hastanın panik olduğunu hissedince hemen uyutuweriyoruz bebişlerinin ilk anını göremiyolar ama panik olmaları bebeğe daha çok sıkıntı wereceği için mecburen uyutmak zorunda kalıyoruz. Bu sefer panik olmazsın inş çünkü artık biliyosun dokunmaları hissediyosun ama acı ağrı yok o yüzden panik olmazsın sadece bebişe odaklan

Evet benimde üçüncü bi oğlum bide kızım var canım bakalım bu ne olacak :)) ama zannedersin ilk çocuğum bunda o kadar heyecanlıyım
Sorma bende de aynı heyecan var. Yarını iple çekiyorum. Maşallah kız da var oğlan da ne çıksa birine yarayacak.
saol canım:))) görces prensesmi olcaz külkedisimi:)))))))))))
Ay evet şimdi okudum.gönlüne göre olsun inşallah.
inşallah canım sağolasın bunu bilmiyordum.sedasyonu yani.iyiymiş o da.bakalım o zaman gelsin de yaparım artık. :)
Öyle canım baya büyüyor biraz korkuya bağladım tedirgin oldum şimdi iyiyim içeride de bi pit pit oldu sanki en iyisi yarın gideyim ben.

Günaydin kızlar.dün bütun gün karnım ve gögüslerimde kaşıntı vardı sizdede oluyomu sanırım büyüyo gerilmeye başliyo diye düsundüm ama erken biraz sanirim
kaşıntı 4-5 gündür bende de var çatlak kremine başladım mecburen

kaşıntı 4-5 gündür bende de var çatlak kremine başladım mecburen
Bende zeytinyagi sürmeye başladim bugün,çatlak kremi hangisini kullanyosun?biraz erken başladi ya insallah çatlamayiz

Kızlar herşeye sinirleniyoruz malum.. Ama ben kolay sakinleşemiyorum artık ya. Eşim hariç kimseyi hemen affedemiyorum. Hırsımdan ağlıyosam kızınca, bide beni niye ağlattılar bebeğim üzülüyo diye ağlıyorum üstüne. Sonrada bebeğimi üzeni hiç affetmicem diyorum kin tutuyorum. İyice Bi acayip oldum ya.

P psikodoktor tamda bize göre şubat annelerinin psikologuda var artik hayirli olsun
Evet var ama okadar seyrek takip edebiliyorum ki telden giriyorum ara sira pc kolaylığı olmuyor tabii arada cok muhabbetler kaçıyor aklıma takılan bisey olunca bakıyorum usulca şubat anneleri de ele almismi bu konuyu diye :)

Ayyy senin şimdi bellidir heee cinsiyeti ne zaman gideceksin öğreneceksin
Dun gittim ama başka bi hastaneye� ultrason cihazı eskiydi hicbiyerini tam anlayamadım zaten bebeğimin.dr bacakları kapalı dedi bakti ett i sanki burda bi çıkıntı var gibi dedi ama net bisey diyemedi. İki hafta sonra kendi Dr uma gidicem ins. Ozaman netlesmis olur şimdi erkek olarak düşünmeye baslamadim :)

Bende zeytinyagi sürmeye başladim bugün,çatlak kremi hangisini kullanyosun?biraz erken başladi ya insallah çatlamayiz
Kilo almadan da çatlak olur mu acaba ya ? Ben kilo almadım diye elimdeki bebe yağı ve artan yağı losyonun sürüyorum nemlensin yeter diye. Özel bir şey almadım daha.

Lierac aldım ben 400 ml hamilelik boyunca yeter umarım onu karın göğüs ve kalçama kullanıyorum bacak ve kollar içinde palmers diye yine 400 ml lik bir losyon aldım benim normalde kalça ve diz arkalarında eskiden kalma çatlaklarım var hemen çatlayan bir yapım var işimiz zor valla hergün kremlenmek çok sıkıcı

Hormonel değişiklikler daha duygusal daha hassas yapiyo bizi ondan alınıyoruz hic boşa kinle doldurup kendini üzme bak kendi bebeğini kendin uzmus olursun,kimsenin bisey yaptığı yok herkes aynen önceki gibi farklı algılayan benim ama bu geçici bi durum diyip kendini sakinleştirmeye çalış. Mutlulugumuz kimseye endeksli olmamalı biz mutlu olalım ki doğan yawrularda mutlu bebekler olsunlar. Hamilelik nasil geçerse çocukta buna bağlı kolay yatışan uyumlu sakin mutlu bebekte olabiliyor huzursuz gergin çok ağlayan zor sakinlesen bi bebekte. Hepimiz birisine kizdigimizda bebeğin kokusunu içimize cekecegimiz anı dusunup o huzurlu halı hqyal edip siyrilalim o olumsuz duygulardan...

Çatlaklar için ben ilk cacuklarin bademyagi kullandım hiç çatlama dim ikincide bişey kullanmadım çok az 4 5 tane enfazla ufak çatlağı var bunda çok korkuyorum.vazelin acı badem yağı ve kakao yağı karıştırıp surecem surecem ben de. Yeterli olur sanirim

Kilo almadan da çatlak olur mu acaba ya ? Ben kilo almadım diye elimdeki bebe yağı ve artan yağı losyonun sürüyorum nemlensin yeter diye. Özel bir şey almadım daha.
Benim arkdasim 8.aya kadar catlamadi doğuma 1 ay kala haritaya dondu göbüsü bebiside kücuktu üsteli

Decavit bulantı yapmaz Can'ım seninki psikolojiktir yada yutmak için uğraşırken kendi mideni kendin bulandırıyo olabilirsin.

Sanırım öyle, çok büyük oldugu için zorlanıyor kendi kendimede bulandırabiliyor olabilirim.. İnsallah bu durum düzelir yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…