2017 Şubat Anneleri

Catlak sadece yapısal annem 8 doğum yapmış dersiniz 2 ya da doğum yapmış kadın .çatlaklar o kadar ki az sadece sarkma var é o da göbekmis doğumlara dayanmis zavalli

Sanki beni anlatmışsın
Kapsül olan hapları rahat yutabiliyorum oda zar zor
Allah yardımcımız olsun, insallah löp löp yutabiliriz su vitaminleri

Ayy insallh canım benim
Hepimiz saglıkla kavuşuruz bebişlerimiize

İnsallah
Doktorum bana gece yatarken iç demişti oyuzden gece içtim bende, birde hergun içme çok kilo alırsın demişti 3 gün de bir iç dedi. Zayıflar hamilelikte daha cok kilo alıyor artı bir kilo almana gerek yok dedi.. Aslında bende sabah mı içsem belki bulantım olmaz

Canım kırıp içmeyi hiç deneme o zamanda felaket kokuyo.bende icemiyorum kaç gundur.kucuk bir kapsül bulursan buraya yazarsn olur mu

Ayy işte bu cok kotu oldu
Allah yardımcımız olsun kuzum
Bulursam hemen yazarım, sen de bulursan yaz mutlaka

anammm iyi sabırlısın heee. valla ben olsam gitmiştim şimdi

daire içine alaydın neresi pipi anlamadım :))
Kafasına doğru bakıyo cnm sırt üstü yatıyo kafa sağda pek görünmüyo kafası ya bebişler büyüdükçe usg ye sığmayacak bütün halinde göremeyeceksin derlerdi de nasıl ya derdim artık tek bi halde görünmüyo maşallah ayrı ayrı bakınca seçiliyo her yeri

Eklentiler

• image.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 109
mart annelerinden sıçrayıp çoğu zaman okuyorum sizi çünkü kısmet olursa şubat sonu gelecek minnos:)
kızlar aranızda düşük riski kanama yaşayanlarınız vardı okumustum. doktorunuz kaçıncı haftada normal hayatlarınıza dönün dedi? ben bugün 12. haftaya giriyorum. artık yatmak yerine az hareketlenmek istiyorum kanama alanım 2 hafta önce geçmişti. doktora pazartesi gidicem ama merak ediyorum sizlere ne dedi dr?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…