- 16 Mart 2015
- 369
- 341
- 303
Ben ilk defa dün başladım canım ve akşam içtim hiç bi etki yapmadı.. İlac baya büyük içerken ben de ayy falan yaptım ama çok şükür bişi olmadı inşallah olmaz da
Çentikli tabletse kırarakta icebilirsin aslinda yarim yarim daha kolay olur belki
Catlamadim diye kullanmadı mi birşey yoksaa? Ya genetik zaten çatlayacak ise hiçbirşey engel olmuyor diyorlar.Benim arkdasim 8.aya kadar catlamadi doğuma 1 ay kala haritaya dondu göbüsü bebiside kücuktu üsteli
Bende ayniyim bi kaç gundur icmiyorumbile bi yandan da tedirginim bisey olurmu mi kullanmadığım için diye ama ilacı dusununce bile midem bulanıyo kiiii ben mercimek kadar hapı bile zor içen biriyim Dr dan hap yerine iğne isterdim oderece tiksiniyorum ilaçtan napcam bilmiyorum
Ortasında çentik olanlar kırılabiliyo canim dene bi daha rahat icersin öyleHani ilaçları kırmayın zararı oluyor diyorlar ya ondan denemedim hiç .. Olmadı bu akşam kırıpta içiyim
Sen etkilenmiştir canım korkma üzüldük hepimiz de ondandir.gerçekten ben de dün akşam tvye baktın haberler vardı şehit oğluna o kadar ağladım ki.eşim bi daha izleme tv falan dedi gerçi bu Çok üzücü bir durum ama dikkat etmemiz lazım.
Esra senin de üçüncü di mi.diğerlerinin cinsiyeti ne bende iki oğlan var.hayırlı haberler alırsın inşallah
Maşallah 10 aylık mi beben ikiz gibi büyürler artık çok güzel bi durum.Allah kolaylik versin
Gözün aydın canım Allah kucağına almayi da nasip etsin. Mide için reni sürüp iç canım.
Canim ya ben de ilk gebelikte preeklampsi tansiyon şeker vardı acaba diyorum ihtimal dahilinde de olsa riskli olur mu benim icin
Ben de çok korkuyorum paylaşımlar çok rahatlattı beni
Gözün aydın canım. Kucağına da alırsın kokusunu içine çekersin inşallah.
Hadi ya çok güzel bir olaydır şahsen tek prenses sen olursun bi de kiskanirlar birbirlerini o da çok hoş ya. Hayırlı olsun inşallah
Ne şanslı ben 3 kilo alsam 5 yerim çatlar çok kuru vücudum off umarım krem işe yararCatlak sadece yapısal annem 8 doğum yapmış dersiniz 2 ya da doğum yapmış kadın .çatlaklar o kadar ki az sadece sarkma var é o da göbekmis doğumlara dayanmis zavalli
Merhaba, bende bulantı yapmasından çok korkmuştum çünkü midem çok hassas bu tarz ilaçlara karşı ama çok şükür bir haftadır kullanıyorum birşey olmadı..doktorun bana verdiği multivitamin "previt positive" diye birşey.. doktor bunu bulamazsam decavit te alabileceğimi aynı olduklarını söylemişti.. birde biliyorsundur ama ben yine de söyleyeyim tok karna alman gerekiyor..bulantıdan endişe ettiğim için alırken eczacıya sormuştum sabah alamazsam akşam alsam sorun olurmu diye farketmeyeceğini söylemişti.. umarım bir çözümünü bulursun
Ortasında çentik olanlar kırılabiliyo canim dene bi daha rahat icersin öyle
Canım kırıp içmeyi hiç deneme o zamanda felaket kokuyo.bende icemiyorum kaç gundur.kucuk bir kapsül bulursan buraya yazarsn olur muHani ilaçları kırmayın zararı oluyor diyorlar ya ondan denemedim hiç .. Olmadı bu akşam kırıpta içiyim
O zaman sen dr a sormadan kırma canim dra sor yine,olmazsa alternatif ilac sor daha kücuk hap vardir illakiŞimdi baktım da, ortasında çentik çizik yok
Canım kırıp içmeyi hiç deneme o zamanda felaket kokuyo.bende icemiyorum kaç gundur.kucuk bir kapsül bulursan buraya yazarsn olur mu
O zaman sen dr a sormadan kırma canim dra sor yine,olmazsa alternatif ilac sor daha kücuk hap vardir illaki
anammm iyi sabırlısın heee. valla ben olsam gitmiştim şimdiDun gittim ama başka bi hastaneye� ultrason cihazı eskiydi hicbiyerini tam anlayamadım zaten bebeğimin.dr bacakları kapalı dedi bakti ett i sanki burda bi çıkıntı var gibi dedi ama net bisey diyemedi. İki hafta sonra kendi Dr uma gidicem ins. Ozaman netlesmis olur şimdi erkek olarak düşünmeye baslamadim :)
anammm iyi sabırlısın heee. valla ben olsam gitmiştim şimdi
Kafasına doğru bakıyo cnm sırt üstü yatıyo kafa sağda pek görünmüyo kafasıdaire içine alaydın neresi pipi anlamadım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?