- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- 158
demedi bayramdan önce gel söyleyeyim dedi. bende 8-9 eylül gibi düşünüyorum sen ne zaman gideceksincanım bı daha sen ne zaman gıdıyon doktora cınseıyet dedı mı sna
bana tuzlu salatalık iyi gelmişti canım bulantılarımın çok olduğu dönemlerde.. bir de eti gong var ya mısır ve pirinç patlağı o iyi geliyodu.. bi de sık sık bişiler yemen lazım midenin boş kalmaması lazım. ben yemek yiyemiyodum ama bol kuruyemiş meyve falan yiyodum. şimdi azaldı baya çok şükür. suyu da yemekle beraber tüketme ve açken de çok su içme o da etkiler bence bulantıları.. bir de başka tavsiyem eğer dayanamıycak kadar kötü isen doktoruna danış bulantı ilacı tavsiye edebilir. geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda geçer bulantıların..Bayanlar benim mide bulantım geçmiyor ve hiç su içemiyorum nasıl çözüm buulabilirim
bayram sonuna çağırdı benıde ama bıdakı hafta öxzele gidicemm :)))))))))demedi bayramdan önce gel söyleyeyim dedi. bende 8-9 eylül gibi düşünüyorum sen ne zaman gideceksin
Merhaba kizlar. Ben 14. Hafta icindeyim suan. 3 4 gundur inanilmaz kasik agrim oluyo yururken yatarken. Bu sikayetleri yasiyaniniz varmi. Randevum pazartesi cok merak ediyorum bir sorun mu var diye
Ben 6. ve 13. Haftada yaşadım kanama. Normal hayatıma hiç dönmedim. İşe gittim iki kanama arası ama hep min. harek ettim. Seyahat ve ilişki yasaktı. Ki 13. Haftadaki kanamaya kadar kanama alanım da yoktu. 13. haftadaki kanamamda kanama alanı da oluştu. 4 ağutostan beri yatıyorum. Pazartesi iş başı yapacam. Ama yine seyahat ve ilişki olmayacak. Az hareket edecem. 2 hafta sonraki randevuma kadar böyle. Galiba hep dikkatli olmam gerekecek. Güya her güm yürüyecektim. Yoga yapacaktım... Neyse sağlıklı olsunlar dabir de 12. haftadan sonra kanama yasayanınız var mı kızlar?
Canm 2 seviyesinde tutulması lazım en geç 3 haftada bi kan verip dozunu kontrol ettirmelisin ve sabahları aç karnına ilacını almalısın. Sonra 20 dk en az yemek yok. Midede emilimi geç olduğu içinevet canım tsh troid hormonu değeri
Canm decavit bende de kaşıntı yaptı ben de içmiyorumKızlar Doktorum bana decavit verdi ama ben içemiyorum, içtiğim gibi kendini banyoda buluyorum.. Tam geçti derken bu ilaç yüzünden tekrar başladı
Sizde böyle bir durum varmı ?
Ne oldu yavA evet konuşmuştuk ben dr degisiyorm zaten:) bu hafta gidicm demistim saglik ocagna ama gitmiycem cuma günu baska bi dr a gidyorm memnun kalirsam ona devam edicem aynen demirle ilgili sorun yasadm daha once bu drada söyledim ama yinede inatla bakmiyo kan degerime dr la alakali başka memnuniyetsizliklerimde var o nedenle degiştiryorm canm:) hayir bi umut düzelir diye bekledim ama ayni kafada dr
Aynen canım süt ürünleriyle kullanılmaması gerekiyor Demir ilaçlarının, yemeklerden 2 saat sonra içilmeli ya da içip 2 saat sonra yiyip içmeli en güzeli gece yatmadan önce içmek kanımca ^_^Doktorum bana da aç karnına dedi. Ben akşam yemek yedikten 3-4 saat sonra içip yatıyorum. Sabah içsem bu sefer peşine hemen kahvaltı ediyorum. İlacı içtikten sonra 2 saat pek bir şey yeme dedi doktor.
Önemli olan yemeklerden 2 saat önce ya da sonra almak Demir ilaçlarını :) dediğin Doğru c vitamini içeren bi besinle birlikte alındığında emilimi artırıyorBana eczacı söyledi. Kahvaltıdan 2 saat kadar önce ,mümkünse bir kaç damla limon suyu ile için diye. C vitamini ile birlikte alınca emilimi daha iyi oluyormuş.
Oğluma da bir dönem kullanmıştım. O zaman da doktoru aç karnına içildiğini söylemişti.
Bende öyleyim. Yürüyemiyorum doğrı dürüst üstüne bide bel ağrısıMerhaba kizlar. Ben 14. Hafta icindeyim suan. 3 4 gundur inanilmaz kasik agrim oluyo yururken yatarken. Bu sikayetleri yasiyaniniz varmi. Randevum pazartesi cok merak ediyorum bir sorun mu var diye
Ben warım cnm 14. Haftada yaşadım tam tehlike bitti ohh diyecekken bi baktım lekebir de 12. haftadan sonra kanama yasayanınız var mı kızlar?
Kızlar çok erken başlamış yaa bel ağrısı aranızda en kilolu olan benim heraldeBende öyleyim. Yürüyemiyorum doğrı dürüst üstüne bide bel ağrısı
Off o zaman hala risk bitmedi desene.. Cok gecmis olsun ben de 6. Haftada kanama yasadim kanama alanim kayboldu ama hala dinlenmeye devam. Insallah bir daha yasamam. Peki 13. Haftada doktorun n3 dedi yani bu haftadan sonra olusacak kanama dusuk riski yaratir miymis?Ben 6. ve 13. Haftada yaşadım kanama. Normal hayatıma hiç dönmedim. İşe gittim iki kanama arası ama hep min. harek ettim. Seyahat ve ilişki yasaktı. Ki 13. Haftadaki kanamaya kadar kanama alanım da yoktu. 13. haftadaki kanamamda kanama alanı da oluştu. 4 ağutostan beri yatıyorum. Pazartesi iş başı yapacam. Ama yine seyahat ve ilişki olmayacak. Az hareket edecem. 2 hafta sonraki randevuma kadar böyle. Galiba hep dikkatli olmam gerekecek. Güya her güm yürüyecektim. Yoga yapacaktım... Neyse sağlıklı olsunlar da
Benim 7. Haftamda kirmizi geldi bir gun sonra 1 ay kahve geldi. Kanama alani bitince lekelenme de gecti ama hep tedirginim tekrar olacak diye.Ben warım cnm 14. Haftada yaşadım tam tehlike bitti ohh diyecekken bi baktım lekebu sefer içerde plesantanın yanında küçük bi kanama wardı (daha önce de 7. Haftada lekelenmem oldu ama o zaman içerde kanama falan yoktu) çok öyle aman aman yatmadım walla ama iş de yapmadım tabi 2 gün ewdeydim sonra işe de dewam ettim çok şükür uzun sürmedi hemen gitti kanama alanı da ben biraz da renginden ötürü korkmadım heralde kahwerengiydi we sadece lawaboya gittiğimde peçeteye geliyodu önemli olan da rengi we çokluğu seninki nasıl?
Ben 1 kilo bile almadım. 1,64 boy 54 kiloyum ama bu belim niye ağrıyor Anlamadım. Göbeğimde çıkmadı henüzKızlar çok erken başlamış yaa bel ağrısı aranızda en kilolu olan benim heraldeama daha çok şükür bel ağrım yok yürümede de sıkıntı yok siz böyle yazınca korkuyorum bi bende bide kilo olunca daha bi tırsıyorum zaten herşeyden sizde böyle oluyoda bende nasıl olur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?