- 18 Haziran 2016
- 241
- 356
- 18
oğlum olacak inşallah canım. bugün öğrendim. rabbim gönlüme göre verdi.Ay çok teşekkür ederim canıım benim insallah cimcime tatlı bisey olurda mıncıklıya mıncıklıya bitiremeyizHakkı'nda hayırlısı ne ise, gönlünden geçen ne ise o dur insallah bebişinin cinsiyeti. Haber ver mutlaka olur mu
Önemli olan yemeklerden 2 saat önce ya da sonra almak Demir ilaçlarını :) dediğin Doğru c vitamini içeren bi besinle birlikte alındığında emilimi artırıyor
Fakat kiminin midesi almıyor sabahları aç karına,gece yatmadan öncede içilebilir sıkıntı olmaz
Sen içebiliyorsan iç tabi ki ben midesi bulunanlar için yazmıştım mesajımı ^_^
İnş. yaşamazsın. Evet düşük riski oluşturuyor dediler. Kromozom anomalisi yüzünden olabilir ki öyleyse düşmesi daha iyi dedi. Biz plesantadan kaynaklanan bir sıkıntı yüzünden sağlıklı bir bebeğin düşmesine engel olmaya çalışıyoruz dedi. Benim kanama alanıma göreçok daha büyük kanama alanları olan gebeliklerde sağlıklı doğumlar gerçekleştirdik dedi. Bunu dışında da dinlenmenin bir faydası olacağının garantisi de yokmuş. Tamamen tedbir amaçlı. Hatta kullandığımız progestanların bile ne kadar etkili olduğunun kesin bir bulgusu yokmuş. Gebeliğin ilk aylarında gidişatı değiştirmek çok zormuş. Biz sadece tedbir alıyoruz. Ben iki farklı doktordan (ki ikisi de prof ve riskli gebeliklerde uzman) dinledim bunları. İşte bugün gittiğimde artık biraz daha rahatladık. Ama gebelik bu ne zaman ne olacağı belli olmaz dedi yine de doktor :)Off o zaman hala risk bitmedi desene.. Cok gecmis olsun ben de 6. Haftada kanama yasadim kanama alanim kayboldu ama hala dinlenmeye devam. Insallah bir daha yasamam. Peki 13. Haftada doktorun n3 dedi yani bu haftadan sonra olusacak kanama dusuk riski yaratir miymis?
Hadi canim gozun aydin. Allah saglikla kucaklarimiza almayi nasip eylesin. AminKızlar merhaba doktordan çıktım çok şükür değerlerim normal çıktı ve %90 benimde oğlum olacakmış inşallah
HANIMLAAAAAR... DR DAN GELİYORUM. OĞLUM OLACAK İNŞAALLAH. bende bir oğlan annesi olacağım galiba. eşimin suratı nasıl bir sırıtma halini aldı anlatamam. ikiz kızlarımdan sonra oğlan deyince haklı tabi adam... :) dr yüzde 99 oğlan dedi. rabbim hayırlı evlat etsin...
Kızlar merhaba doktordan çıktım çok şükür değerlerim normal çıktı ve %90 benimde oğlum olacakmış inşallah
Bayanlar benim mide bulantım geçmiyor ve hiç su içemiyorum nasıl çözüm buulabilirim
Canm decavit bende de kaşıntı yaptı ben de içmiyorum
oğlum olacak inşallah canım. bugün öğrendim. rabbim gönlüme göre verdi.
Bende de var özellikle hapşırmaya görmiyim sanki bir bıçak karnıma saplanıyor
Merhaba kizlar. Ben 14. Hafta icindeyim suan. 3 4 gundur inanilmaz kasik agrim oluyo yururken yatarken. Bu sikayetleri yasiyaniniz varmi. Randevum pazartesi cok merak ediyorum bir sorun mu var diye
Bende de var özellikle hapşırmaya görmiyim sanki bir bıçak karnıma saplanıyor
teyzeleri bizimde kizimizzz oluyooo doktor yuzde 90kiz dedi ayyy cook mutluyum ilk cocugumuz.
kiz cok istiyodum. esimde geldi duyunca sanki biraz somurttu gibime geldi erkek bekliyodu o. dimi yani ilk cocugumuz ne aokursa olsun kiz erkek farkedermi saglikli olsun. esim biraz sinirmi bozdu ama kendiside oyle diyo benm icin farketmez flnn diye. erkek isteee.. beklerr
Ayy gözün aydın canım benim benimde ilk bebişim ve kızİlk Bebegin kız olması annenin bereketindenmiş
bendede var canm normalmis bugun hatta oyuzden doktora gittim gece cok kasigim agridi halende devam ediyo normal dedi masallahi var bebek buyudugu icin baski yapiyo rahim genisliyo. endiselenme canmm normalMerhaba kizlar. Ben 14. Hafta icindeyim suan. 3 4 gundur inanilmaz kasik agrim oluyo yururken yatarken. Bu sikayetleri yasiyaniniz varmi. Randevum pazartesi cok merak ediyorum bir sorun mu var diye
Ayy gözün aydın canım benim benimde ilk bebişim ve kızİlk Bebegin kız olması annenin bereketindenmiş
Anladim canim. Peki hala duruyor mu kanama alanin? Bir de kanama alanindan kaynaklanan kanamalarda bebegim kromozom anomalisinden degil de plesantadan kaynakli mi deniliyormus? Bende de kanama alani vardi tekrar olusur mu endisesi var da sanirim kanama alanlari bebegi pek etkilemiyorİnş. yaşamazsın. Evet düşük riski oluşturuyor dediler. Kromozom anomalisi yüzünden olabilir ki öyleyse düşmesi daha iyi dedi. Biz plesantadan kaynaklanan bir sıkıntı yüzünden sağlıklı bir bebeğin düşmesine engel olmaya çalışıyoruz dedi. Benim kanama alanıma göreçok daha büyük kanama alanları olan gebeliklerde sağlıklı doğumlar gerçekleştirdik dedi. Bunu dışında da dinlenmenin bir faydası olacağının garantisi de yokmuş. Tamamen tedbir amaçlı. Hatta kullandığımız progestanların bile ne kadar etkili olduğunun kesin bir bulgusu yokmuş. Gebeliğin ilk aylarında gidişatı değiştirmek çok zormuş. Biz sadece tedbir alıyoruz. Ben iki farklı doktordan (ki ikisi de prof ve riskli gebeliklerde uzman) dinledim bunları. İşte bugün gittiğimde artık biraz daha rahatladık. Ama gebelik bu ne zaman ne olacağı belli olmaz dedi yine de doktor :)
Hayırlı olsun canım.. Bayılıyorum ben kız haberi alanlarateyzeleri bizimde kizimizzz oluyooo doktor yuzde 90kiz dedi ayyy cook mutluyum ilk cocugumuz.
saoll canmm bende cokk mutlu oldummHayırlı olsun canım.. Bayılıyorum ben kız haberi alanlaramaşallah size..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?