2017 Şubat Anneleri

oğlum olacak inşallah canım. bugün öğrendim. rabbim gönlüme göre verdi.

Yanlış mı anlaşıldım bilemiyorum ?
Art niyetli bir cevap yazmamıştım ?
Ayrıca illa aç karnına içilmesi gerekmediğini ,yemeklerden 2 saat sonra içilebileceğini öğrenmek benim için de iyi oldu..
Neyse...

İnş. yaşamazsın. Evet düşük riski oluşturuyor dediler. Kromozom anomalisi yüzünden olabilir ki öyleyse düşmesi daha iyi dedi. Biz plesantadan kaynaklanan bir sıkıntı yüzünden sağlıklı bir bebeğin düşmesine engel olmaya çalışıyoruz dedi. Benim kanama alanıma göreçok daha büyük kanama alanları olan gebeliklerde sağlıklı doğumlar gerçekleştirdik dedi. Bunu dışında da dinlenmenin bir faydası olacağının garantisi de yokmuş. Tamamen tedbir amaçlı. Hatta kullandığımız progestanların bile ne kadar etkili olduğunun kesin bir bulgusu yokmuş. Gebeliğin ilk aylarında gidişatı değiştirmek çok zormuş. Biz sadece tedbir alıyoruz. Ben iki farklı doktordan (ki ikisi de prof ve riskli gebeliklerde uzman) dinledim bunları. İşte bugün gittiğimde artık biraz daha rahatladık. Ama gebelik bu ne zaman ne olacağı belli olmaz dedi yine de doktor :)

Kızlar merhaba doktordan çıktım çok şükür değerlerim normal çıktı ve %90 benimde oğlum olacakmış inşallah

Kızlar hayırlı olsun oğluşlarınız iki kızdan sonra oğlana kim sevinmez ki maşallah sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip etsin rabbim.. Artık çoğunluğumuzun cinsiyeti belli olmuş ne güzel

Ben de daha onceki gebeliklerimde pekmez tuketebilmek icin sute yogurda karistirip kullaniyordum. Sonra bi arastirayim dedim anam baktim ki yanlis yapiyormusum. C vitaminiyle almak lazimmis. Bu gebeligimde c vitaminiyle de almiyorum. Yumurtaya cok az koyuyorum. O sekilde tuketebiliyorum. Ona da yeni basladim. Ac karina dut pekmezi tuketiyordum oncesinde ama suan kusabilirim diye onu da yapamiyorum. Demir ilacina baslamadim ben henuz doktor 17. Haftada baslayacaz demisti. Ama beni nedense bu ilac cok korkutuyor. Ilac icmekten Nefret ediyorum. gargamelin sirinlerden nefret ediyorum demesi gibi...

Bende de var özellikle hapşırmaya görmiyim sanki bir bıçak karnıma saplanıyor
Merhaba kizlar. Ben 14. Hafta icindeyim suan. 3 4 gundur inanilmaz kasik agrim oluyo yururken yatarken. Bu sikayetleri yasiyaniniz varmi. Randevum pazartesi cok merak ediyorum bir sorun mu var diye

Bende de var özellikle hapşırmaya görmiyim sanki bir bıçak karnıma saplanıyor

Benimde aynen öyle kızlar.. Doktoruma sordum endişelenicek bisey yok Bebek büyüdüğü için baskı yapıyormuş Ağrı'lar oyuzden oluyormus.. Öyle dedi bana

Ayy gözün aydın canım benim benimde ilk bebişim ve kız İlk Bebegin kız olması annenin bereketindenmiş
kiz cok istiyodum. esimde geldi duyunca sanki biraz somurttu gibime geldi erkek bekliyodu o. dimi yani ilk cocugumuz ne aokursa olsun kiz erkek farkedermi saglikli olsun. esim biraz sinirmi bozdu ama kendiside oyle diyo benm icin farketmez flnn diye. erkek isteee.. beklerr

Merhaba kizlar. Ben 14. Hafta icindeyim suan. 3 4 gundur inanilmaz kasik agrim oluyo yururken yatarken. Bu sikayetleri yasiyaniniz varmi. Randevum pazartesi cok merak ediyorum bir sorun mu var diye
bendede var canm normalmis bugun hatta oyuzden doktora gittim gece cok kasigim agridi halende devam ediyo normal dedi masallahi var bebek buyudugu icin baski yapiyo rahim genisliyo. endiselenme canmm normal

Ayy gözün aydın canım benim benimde ilk bebişim ve kız İlk Bebegin kız olması annenin bereketindenmiş

O kadar erkek var ki kızlarımız yalnız kaldı hayırla sağlıkla gelsinler inşallah. Yaşıtları hep erkek baksanıza istemeye gelen talipler çok olucak ama vermem ben kızımı kimselere

Anladim canim. Peki hala duruyor mu kanama alanin? Bir de kanama alanindan kaynaklanan kanamalarda bebegim kromozom anomalisinden degil de plesantadan kaynakli mi deniliyormus? Bende de kanama alani vardi tekrar olusur mu endisesi var da sanirim kanama alanlari bebegi pek etkilemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…