2017 Şubat Anneleri

Kızlar iki gündür her yanım ağrıyor bacaklarım belim.. Tüm bi halsizlik uyku var kafamı kaldıramıyorum. Başım da dönüyor.

Tabiki önemli olan sağlıklı olması, benimkide cinsiyet bellı olmadan hiç farketmez sağlıklı olsunda diyordu dün öğrendik bugün illk bebeğimiz erkek olsaydı ikinci kız olsaydı daha iyi olurdu dedi biraz bozuldum ama belli etmedim.. Aileside eşim tek erkek başka kardesi olmadığı için erkek bekliyordu Kadıncagız biraz bozuldu telefondan hissetim.. Rabbim sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip etsin de kim ne demiş umrumda degil..

Geçmiş olsun benimde öyle bi kaç gündür. Muzun içinde magnezyum var kemiklere iyi gelir diye onu yiyorum bide güneşlenmek iyi gelir belki.
Sabahları balkona çıkıyorum dizlere kadar açıyorum güneşe oturuyorum bi yarım saat. Magnezyum eksikliği mi diyorsunuz. Doktora söyliyim ben yarın bunu da.

O kadar erkek var ki kızlarımız yalnız kaldı hayırla sağlıkla gelsinler inşallah. Yaşıtları hep erkek baksanıza istemeye gelen talipler çok olucak ama vermem ben kızımı kimselere

Evet yaa Yalnız kaldı bizim kızlar..
Okul Zaman'ında sınıf arkadaşları hep erkek olucak, belki en yakın arkadaşlarıda erkek olur
Ayyy bende verememm yaa bi düşündüm de

Ya çok sevindim Hayırlı olsun canım bende kız istiyorum hissediyorum bakalım ne çıkacak bakma sen eşine kızı çok severler aslında daha cilveli olur hem

Hanımlar birşey danışmak istiyorum. Bu akşam otururken ayaklarımın altının sarardığını farkettim sonra baktım ki ayak yan derilerim sarı sarı soyulmaya başlamış. Demir ilacı yapmış olabilir mi?

Sabahları balkona çıkıyorum dizlere kadar açıyorum güneşe oturuyorum bi yarım saat. Magnezyum eksikliği mi diyorsunuz. Doktora söyliyim ben yarın bunu da.
Eksikliği olmasada kasları kuvvetlendirmek için içilebilir veya yiyeceklerdende alınabilir vitamin.doktoruma soracağım bende . Aynı dertten muzdaribim çünkü

merhaba reyhan.. Listede marasta çalıştığım yazıyor ben de marasta oturuyorum hangi hastanedesin? Ben ogretmenim su an adanadayiz tatilde ama dönüşte iyi bir Dr.a da ihtiyacm var

tabi canmm amannn bosver. esimin ailesi heo kiz istiyodu hic kizlari yok dort tane erkek cocugu var. onlar cok sevindi iste bizimki ilkde boyle yapinca bozulmadim degil oda diyo saka yaptim fln diye amannn kizim geliyo benm bebisimm yerim ben onuuuu

tabi canmm amannn bosver. esimin ailesi heo kiz istiyodu hic kizlari yok dort tane erkek cocugu var. onlar cok sevindi iste bizimki ilkde boyle yapinca bozulmadim degil oda diyo saka yaptim fln diye amannn kizim geliyo benm bebisimm yerim ben onuuuu

Öyle tabi canııım minik prensesslerimiiz

Kanama alanım kendini sınırlandırmış, pıhtılaşmış. O yüzden rahatladık. Aynı soruyu ben de sordum anlaşılır bir cvp alamadım yorumum şu oldu: bana o sırada düşük yaşarsam sebeplerinin neler olabileceğini açıkladılar bence. Gebeliklerin % 15-20 sinde kanama oluyormuş ztn. Bunları hiç düşünme dediler bana. Çünkü 9 ay kanayıp doğum yapan da var, hiç kanaması olmayıp bebeğini kaybeden de. Senin ya da doktorun yapabileceği pek bir şey yok. Stres yapmamak olumlu düşünmek bol bol su içmek önemli rahmin rahat olması için.

Hayırlı olsun kızlardan sonra erkek iyidir tebrikler

Mrb arkadaşlar aranızda vinalac immunitum kullanan var mı bir ayda iki kilo vermişim doktorum bu ilacı verdi vitamin olarak
Kullaniyorum ama bu ara icemiyorum cok buyuk,ilac icme ozurlusu olaraktan asiri buyuk ve rahatsiz edici ama.mecbur tablet bitene kadar icmem lazim,kilo vermedim ama oyle bir etkisi varsa hemen devam ederim kaldigim yerden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…