Doktor bana da verdi canım ama bulantim olduğu için yutamiyorumMrb arkadaşlar aranızda vinalac immunitum kullanan var mı bir ayda iki kilo vermişim doktorum bu ilacı verdi vitamin olarak
Allah razı olsun amin canımKızlar hayırlı olsun oğluşlarınıziki kızdan sonra oğlana kim sevinmez ki maşallah sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip etsin rabbim.. Artık çoğunluğumuzun cinsiyeti belli olmuş ne güzel
Amin Allah razı olsun inşallah hepimizin gönlünden ne geçiyorsa Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsinHadi canim gozun aydin. Allah saglikla kucaklarimiza almayi nasip eylesin. Amin
kiz cok istiyodum. esimde geldi duyunca sanki biraz somurttu gibime geldi erkek bekliyodu o. dimi yani ilk cocugumuz ne aokursa olsun kiz erkek farkedermi saglikli olsun. esim biraz sinirmi bozdu ama kendiside oyle diyo benm icin farketmez flnn diye. erkek isteee.. beklerr
Geçmiş olsun benimde öyle bi kaç gündür. Muzun içinde magnezyum var kemiklere iyi gelir diye onu yiyorum bide güneşlenmek iyi gelir belki.Kızlar iki gündür her yanım ağrıyor bacaklarım belim.. Tüm bi halsizlik uyku var kafamı kaldıramıyorum. Başım da dönüyor.
Sabahları balkona çıkıyorum dizlere kadar açıyorum güneşe oturuyorum bi yarım saat. Magnezyum eksikliği mi diyorsunuz. Doktora söyliyim ben yarın bunu da.Geçmiş olsun benimde öyle bi kaç gündür. Muzun içinde magnezyum var kemiklere iyi gelir diye onu yiyorum bide güneşlenmek iyi gelir belki.
O kadar erkek var ki kızlarımız yalnız kaldıhayırla sağlıkla gelsinler inşallah. Yaşıtları hep erkek baksanıza istemeye gelen talipler çok olucak ama vermem ben kızımı kimselere
Ya çok sevindim Hayırlı olsun canım bende kız istiyorum hissediyorum bakalım ne çıkacakkiz cok istiyodum. esimde geldi duyunca sanki biraz somurttu gibime geldi erkek bekliyodu o. dimi yani ilk cocugumuz ne aokursa olsun kiz erkek farkedermi saglikli olsun. esim biraz sinirmi bozdu ama kendiside oyle diyo benm icin farketmez flnn diye. erkek isteee.. beklerr
Kısmet cilt yapısı sağlıklı evlatlar olsunlar da gerisi mühim degil....Ne şanslı ben 3 kilo alsam 5 yerim çatlar çok kuru vücudum off umarım krem işe yarar
Eksikliği olmasada kasları kuvvetlendirmek için içilebilir veya yiyeceklerdende alınabilir vitamin.doktoruma soracağım bende . Aynı dertten muzdaribim çünküSabahları balkona çıkıyorum dizlere kadar açıyorum güneşe oturuyorum bi yarım saat. Magnezyum eksikliği mi diyorsunuz. Doktora söyliyim ben yarın bunu da.
merhaba reyhan.. Listede marasta çalıştığım yazıyor ben de marasta oturuyorum hangi hastanedesin? Ben ogretmenim su an adanadayiz tatilde ama dönüşte iyi bir Dr.a da ihtiyacm varSenden de cnm benm ben anlamıyorum yaa bu insanları yanlış yönlendirenleri gerçekten hiç korkma bebeğinin ilk anını görmen kadar güzel bişe yoktur heralde ben daha yaşamadım ama hastaları gördükçe imreniyo insankalbini ferah tut inşallah iyi insanlarla karşılaşırsın herşey yolunda gider
tabi canmm amannn bosver. esimin ailesi heo kiz istiyodu hic kizlari yok dort tane erkek cocugu var. onlar cok sevindi iste bizimki ilkde boyle yapinca bozulmadim degil oda diyo saka yaptim fln diye amannn kizim geliyo benm bebisimm yerim ben onuuuuTabiki önemli olan sağlıklı olması, benimkide cinsiyet bellı olmadan hiç farketmez sağlıklı olsunda diyordu dün öğrendik bugün illk bebeğimiz erkek olsaydı ikinci kız olsaydı daha iyi olurdu dedi biraz bozuldum ama belli etmedim.. Aileside eşim tek erkek başka kardesi olmadığı için erkek bekliyorduKadıncagız biraz bozuldu telefondan hissetim.. Rabbim sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip etsin de kim ne demiş umrumda degil..
tabii canmm oda sevindide neymis saka yapmis fln diyo saglikli olsun sagsalim dogsunn alimde kucagima yeter.Ya çok sevindim Hayırlı olsun canım bende kız istiyorum hissediyorum bakalım ne çıkacakbakma sen eşine kızı çok severler aslında daha cilveli olur hem
tabi canmm amannn bosver. esimin ailesi heo kiz istiyodu hic kizlari yok dort tane erkek cocugu var. onlar cok sevindi iste bizimki ilkde boyle yapinca bozulmadim degil oda diyo saka yaptim fln diye amannn kizim geliyo benm bebisimm yerim ben onuuuu
Kanama alanım kendini sınırlandırmış, pıhtılaşmış. O yüzden rahatladık. Aynı soruyu ben de sordum anlaşılır bir cvp alamadım yorumum şu oldu: bana o sırada düşük yaşarsam sebeplerinin neler olabileceğini açıkladılar bence. Gebeliklerin % 15-20 sinde kanama oluyormuş ztn. Bunları hiç düşünme dediler bana. Çünkü 9 ay kanayıp doğum yapan da var, hiç kanaması olmayıp bebeğini kaybeden de. Senin ya da doktorun yapabileceği pek bir şey yok. Stres yapmamak olumlu düşünmek bol bol su içmek önemli rahmin rahat olması için.Anladim canim. Peki hala duruyor mu kanama alanin? Bir de kanama alanindan kaynaklanan kanamalarda bebegim kromozom anomalisinden degil de plesantadan kaynakli mi deniliyormus? Bende de kanama alani vardi tekrar olusur mu endisesi var da sanirim kanama alanlari bebegi pek etkilemiyor
Hayırlı olsun kızlardan sonra erkek iyidir tebriklerHANIMLAAAAAR... DR DAN GELİYORUM. OĞLUM OLACAK İNŞAALLAH. bende bir oğlan annesi olacağım galiba. eşimin suratı nasıl bir sırıtma halini aldı anlatamam. ikiz kızlarımdan sonra oğlan deyince haklı tabi adam... :) dr yüzde 99 oğlan dedi. rabbim hayırlı evlat etsin...
Kullaniyorum ama bu ara icemiyorum cok buyuk,ilac icme ozurlusu olaraktan asiri buyuk ve rahatsiz edici ama.mecbur tablet bitene kadar icmem lazim,kilo vermedim ama oyle bir etkisi varsa hemen devam ederim kaldigim yerden:)Mrb arkadaşlar aranızda vinalac immunitum kullanan var mı bir ayda iki kilo vermişim doktorum bu ilacı verdi vitamin olarak
Ayy maşallah sizinde hayırlı olsun cuma günü bir erkek haberi de benden gelirKızlar merhaba doktordan çıktım çok şükür değerlerim normal çıktı ve %90 benimde oğlum olacakmış inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?