Ben kullanmıyorum 10 gündür falan doktor verdi sonuçta iyidir herhaldeMrb arkadaşlar aranızda vinalac immunitum kullanan var mı bir ayda iki kilo vermişim doktorum bu ilacı verdi vitamin olarak
Bende kusmak istiyorum midem az bisey yesem bile tika basa doymusluk hissu veriyor ve bulanti yapiyor kusmak rahatlatir diye dusunuyorum hep evet ogurmek cok kotu bisey ama bos bos bulanmak daha kotu diye dusunuyorum korkmuyorum gelsin kusmalar:)))psikopata bagladim da:)))Kızlar benim gibi kusma fobisi olan var mı.odum kopuyor kusmaktan.
Ayy gözün aydın canım benim benimde ilk bebişim ve kızİlk Bebegin kız olması annenin bereketindenmiş
Hamileligimin ilk zamanları ve cildim inanilmaz guzellesti. Karnım top gibi çok çabuk çıktı. Tatlıya da bir düştüm ki o düşüş. Gelen giden hamilelik belirtilerimdem bedensel yapimdan kesin erkek olacak diyor. Tanıdık kim var kim yoksa rüyasında oğlum olacağını görüyor. Içinden kız hissediyorum ama bukadar da tesadüf olamaz herkez aynı şeyi söylüyor diyorum ve erkek fikrine alisiyorum. 12. Haftam ve de dr.ilk çocuğu kız olan anneler çok sanslidir hadi gözün aydin sende onlardansin demez mi, insanoğlu işte alışmış kudurmustan beterdir derler ya kisa çaplı bi şok geçirdim. Nasıl yani kız? Bi memnun olmama haline girdim. Neyse gel zaman git zaman.. Kızım. 4 buçuk yaşında. Daha bu gece uyudu mu diye odasına girdiğimde nasıl bir parfüm kokusu sarmış anlatamam odasını . Kızım bu ne dedim. Annecim senin kokunu sıktım ki seni hatırlatsin diye dedi. Parfüm şişesine de sarılmış.kiz cok istiyodum. esimde geldi duyunca sanki biraz somurttu gibime geldi erkek bekliyodu o. dimi yani ilk cocugumuz ne aokursa olsun kiz erkek farkedermi saglikli olsun. esim biraz sinirmi bozdu ama kendiside oyle diyo benm icin farketmez flnn diye. erkek isteee.. beklerr
Bana da erkek gibi dedi 11+6 da erkekmiş gerçekten. Ama duydum ben kız da olabilir yaniKız istiyorum erkek hissediyorum diyordumm.. işte analık böyle içgüdüler hisler vs vs :) Görüyorum ve arttırıyorummm bir erkek de benden gelsinnnnİki erkek anası olacağım bendeeee.. oyüzden doğum hediyesi olarak huni istemeyi düşünüyorum Doktor çok erken ama galiba dedi... Daha önce kız görüp de erkek çıkan çok duydum da erkek görüp kız çıkan duymadım olabilirmi ki acaba????
Bence de her anneye kız çocuk şart. Mucizem benim uyurken bile özlediğim. Ana kız daha neler yapacağız inşallah. Erkek evlenene kadar senin ama kız evlat öyle mi ilerisi çok güzel olacak Allah izin verirse tabi.Hamileligimin ilk zamanları ve cildim inanilmaz guzellesti. Karnım top gibi çok çabuk çıktı. Tatlıya da bir düştüm ki o düşüş. Gelen giden hamilelik belirtilerimdem bedensel yapimdan kesin erkek olacak diyor. Tanıdık kim var kim yoksa rüyasında oğlum olacağını görüyor. Içinden kız hissediyorum ama bukadar da tesadüf olamaz herkez aynı şeyi söylüyor diyorum ve erkek fikrine alisiyorum. 12. Haftam ve de dr.ilk çocuğu kız olan anneler çok sanslidir hadi gözün aydin sende onlardansin demez mi, insanoğlu işte alışmış kudurmustan beterdir derler ya kisa çaplı bi şok geçirdim. Nasıl yani kız? Bi memnun olmama haline girdim. Neyse gel zaman git zaman.. Kızım. 4 buçuk yaşında. Daha bu gece uyudu mu diye odasına girdiğimde nasıl bir parfüm kokusu sarmış anlatamam odasını . Kızım bu ne dedim. Annecim senin kokunu sıktım ki seni hatırlatsin diye dedi. Parfüm şişesine de sarılmış.
Utanmasam oturup aglayacaktim. Sabah uyanır mis kokulu annem diye sever durur. Cafe ye alışveriş e gideriz sana bu yakışır diye daha bu yaşta sana arkadaşlık eder. Elbette bir kızım var Allah birde erkek taddirsin isterim ama kız çocuğu başkadır. Şu an Dr.un kız dediği zaman ki 5 saniyelik şokum aklıma gelince utancimdan yerin dibine girerim. Her annenin bir kızı olmalı. Kız erkek önemli olan sağlıklı hayırlı olmasi.elbette ikisinin tadı da apayrı. Ama anne ligi kız çocuğu bi ayrı yaşatır.
Biraz uzun oldu ama size iyi geleceğine eminim
haklisin canm iste bizimkininde oyle bi anlikti ama insan kotu oluyo piskolojisi bozuluyo sonra gonlumu almak icin elinden geleni yapti ama o ilk seyi insan unutmaz. erkek iste bisey diyemiyosun ister istemez gonlunde erkek cocuk oluyo demekki biz nasil kiza karsi ayri oluyosakKizlar hayirli.olsun saglikla gelsin prens ve prensesler
kisafile uzulme aklina bisey getirme inan esin dunyanin en sansli babasi oldugunu ankyacak kizi ona opucuk yagmuruna tuttugunda,sabah yanina gelip uykudan sarilarak uyandiginda,isten geldiginde baba diye kosarak kapida karsiladiginda....erkek cocugu bunlari yapmiyor cunku onlar anneci oluyor:))))valla cok sansli kizi oldugu icin bence babaniz sevinsin daga tasa adini yazsin mumkunse oyle guzel bisey yani:))))
ayyyy neguzel anlatmissin canm bende insallah ilk kiz cocugu annesi olucam. ilkde aynilarini yasadimm ama duydugumda dr. kiz dediginde cok mutlu oldum insallah benmde oyle tattli bi kizim olur. rabbim size bagislasin insallh aranizdaki bag hep boyle olur. okurken bile duygulandim. aglayasim geldiHamileligimin ilk zamanları ve cildim inanilmaz guzellesti. Karnım top gibi çok çabuk çıktı. Tatlıya da bir düştüm ki o düşüş. Gelen giden hamilelik belirtilerimdem bedensel yapimdan kesin erkek olacak diyor. Tanıdık kim var kim yoksa rüyasında oğlum olacağını görüyor. Içinden kız hissediyorum ama bukadar da tesadüf olamaz herkez aynı şeyi söylüyor diyorum ve erkek fikrine alisiyorum. 12. Haftam ve de dr.ilk çocuğu kız olan anneler çok sanslidir hadi gözün aydin sende onlardansin demez mi, insanoğlu işte alışmış kudurmustan beterdir derler ya kisa çaplı bi şok geçirdim. Nasıl yani kız? Bi memnun olmama haline girdim. Neyse gel zaman git zaman.. Kızım. 4 buçuk yaşında. Daha bu gece uyudu mu diye odasına girdiğimde nasıl bir parfüm kokusu sarmış anlatamam odasını . Kızım bu ne dedim. Annecim senin kokunu sıktım ki seni hatırlatsin diye dedi. Parfüm şişesine de sarılmış.
Utanmasam oturup aglayacaktim. Sabah uyanır mis kokulu annem diye sever durur. Cafe ye alışveriş e gideriz sana bu yakışır diye daha bu yaşta sana arkadaşlık eder. Elbette bir kızım var Allah birde erkek taddirsin isterim ama kız çocuğu başkadır. Şu an Dr.un kız dediği zaman ki 5 saniyelik şokum aklıma gelince utancimdan yerin dibine girerim. Her annenin bir kızı olmalı. Kız erkek önemli olan sağlıklı hayırlı olmasi.elbette ikisinin tadı da apayrı. Ama anne ligi kız çocuğu bi ayrı yaşatır.
Biraz uzun oldu ama size iyi geleceğine eminim
Hm insallah benimde oledir canim ben randevu aldm yinede bi giidiyim belki cinsiyetini ogrenirim:)bendede var canm normalmis bugun hatta oyuzden doktora gittim gece cok kasigim agridi halende devam ediyo normal dedi masallahi var bebek buyudugu icin baski yapiyo rahim genisliyo. endiselenme canmm normal
İns dediginiz gbidir benimde kizlar. Yarin bi gidiyim icim rahatlasin cinsiyetinide ogrenmedim uyandiramadik bi turlu yarin ins ogreniriz:)Benimde aynen öyle kızlar.. Doktoruma sordum endişelenicek bisey yok Bebek büyüdüğü için baskı yapıyormuş Ağrı'lar oyuzden oluyormus.. Öyle dedi bana
hayirlisi olsun hadiHm insallah benimde oledir canim ben randevu aldm yinede bi giidiyim belki cinsiyetini ogrenirim:)
Yerim ben onun fistigini saglikla gelsin insallahhaklisin canm iste bizimkininde oyle bi anlikti ama insan kotu oluyo piskolojisi bozuluyo sonra gonlumu almak icin elinden geleni yapti ama o ilk seyi insan unutmaz. erkek iste bisey diyemiyosun ister istemez gonlunde erkek cocuk oluyo demekki biz nasil kiza karsi ayri oluyosakonlarinkide oyle biseymis. valla benm kuzumda oyle bi gosterdiki pittigini al sana erkek der gibi sen erkek istersin ya gelene bak sen dercesinee acti utanmada yok
Yok Canım neden yanlış anlaşılansın? Konuşuyoruz işte fikirleşiyoruz :)Yanlış mı anlaşıldım bilemiyorum ?
Art niyetli bir cevap yazmamıştım ?
Ayrıca illa aç karnına içilmesi gerekmediğini ,yemeklerden 2 saat sonra içilebileceğini öğrenmek benim için de iyi oldu..
Neyse...
canını sıkma bende benzer durumları yaşıyorum.doğal süreç bu.Kızlar iki gündür her yanım ağrıyor bacaklarım belim.. Tüm bi halsizlik uyku var kafamı kaldıramıyorum. Başım da dönüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?