Kafasına doğru bakıyo cnm sırt üstü yatıyo kafa sağda pek görünmüyo kafasıya bebişler büyüdükçe usg ye sığmayacak bütün halinde göremeyeceksin derlerdi de nasıl ya derdim artık tek bi halde görünmüyo maşallah ayrı ayrı bakınca seçiliyo her yeri
geçmiş olsun bende de oldu kasıkağrısı hatta böbreğim ve bacağıma kadar vuruyordu ağrı. tahlil yaptırdı drum çok az değerle idrar yolu enfek.çıktı ilaç vermedi bol bol su iç dedi öyle yaptım şükür geçti.Merhaba kizlar. Ben 14. Hafta icindeyim suan. 3 4 gundur inanilmaz kasik agrim oluyo yururken yatarken. Bu sikayetleri yasiyaniniz varmi. Randevum pazartesi cok merak ediyorum bir sorun mu var diye
ben 2 ayrı özele gittim ikisi de aynısını dedi :d söylemedi. napayım mecbur bekleyecembayram sonuna çağırdı benıde ama bıdakı hafta öxzele gidicemm :)))))))))
ben 2 ayrı özele gittim ikisi de aynısını dedi :d söylemedi. napayım mecbur bekleyecem
Hamileligimin ilk zamanları ve cildim inanilmaz guzellesti. Karnım top gibi çok çabuk çıktı. Tatlıya da bir düştüm ki o düşüş. Gelen giden hamilelik belirtilerimdem bedensel yapimdan kesin erkek olacak diyor. Tanıdık kim var kim yoksa rüyasında oğlum olacağını görüyor. Içinden kız hissediyorum ama bukadar da tesadüf olamaz herkez aynı şeyi söylüyor diyorum ve erkek fikrine alisiyorum. 12. Haftam ve de dr.ilk çocuğu kız olan anneler çok sanslidir hadi gözün aydin sende onlardansin demez mi, insanoğlu işte alışmış kudurmustan beterdir derler ya kisa çaplı bi şok geçirdim. Nasıl yani kız? Bi memnun olmama haline girdim. Neyse gel zaman git zaman.. Kızım. 4 buçuk yaşında. Daha bu gece uyudu mu diye odasına girdiğimde nasıl bir parfüm kokusu sarmış anlatamam odasını . Kızım bu ne dedim. Annecim senin kokunu sıktım ki seni hatırlatsin diye dedi. Parfüm şişesine de sarılmış.
Utanmasam oturup aglayacaktim. Sabah uyanır mis kokulu annem diye sever durur. Cafe ye alışveriş e gideriz sana bu yakışır diye daha bu yaşta sana arkadaşlık eder. Elbette bir kızım var Allah birde erkek taddirsin isterim ama kız çocuğu başkadır. Şu an Dr.un kız dediği zaman ki 5 saniyelik şokum aklıma gelince utancimdan yerin dibine girerim. Her annenin bir kızı olmalı. Kız erkek önemli olan sağlıklı hayırlı olmasi.elbette ikisinin tadı da apayrı. Ama anne ligi kız çocuğu bi ayrı yaşatır.
Biraz uzun oldu ama size iyi geleceğine eminim
Canım bende 12+5ken gitmiştim 12+1 göründü gelişimi yavaş olabilir normal böyle durumlar dedi benim dr,eğer buna takılıyorsan takılma gün gelir sat'ı bulurgünadın kızlar.
3 gündür sıkıntılı günler geçiriyorum. 2 li tarama testine 2 gün varken dün akşam bebeğimi görmeye gittim. kalp atışını duymak istedim çok ihtiyacım vardı... cinsiyet tahmini istedim. dün 12+5 olması gerekirken 12+0 çıktıbebeğimde dimdik ayakta olduğundan bişey göremedi ama %51 kız %49 erkek dedi.. siz bişey görebiliyormusunuz? hatta ilk resimde tükenmez kalemle yukarıdan aşağı gösterdi doktor..
ayyy yok şekerim ben o kadar cesaretli degilim daha kıyafet bile almadım bırak mobilya :d o işin en kolay kısmı bana göre ben begenecem uyuz koca alsın. önümüzdeki ay cinsiyeti belli olsun sonra ufaktan bakınırım :)canım bnım ya ne kadar meraklıyız bız ben bebek odası alıcam cınsıyetı bekleyemeye gerek yok zxaten beyaz alıcam mobılyayı dogana kadar anca öderim
ayyy yok şekerim ben o kadar cesaretli degilim daha kıyafet bile almadım bırak mobilya :d o işin en kolay kısmı bana göre ben begenecem uyuz koca alsın. önümüzdeki ay cinsiyeti belli olsun sonra ufaktan bakınırım :)
evet çok almamak lazım tabi kendimizi tutarsakbende sıkışmayım diye düşünüyorum ne bilim merak işte heycandan elbiselerı bende alıcam ufaktan zaten cok almıcam zaten bı ay giydiğini bidaha giyemıycek
Bnm doktorum da folik asiti bıraktrdı 3 haftadır vinalac kullanıyorum. eczaneye herkes decavit kullanıyor ne fark var aralarnda doktor bana bunu verdi dedim bu yeni çıktı daha etkili dedi. İçeriği çok geniş. ben herhangi bir yan etkisini görmedim ama bu hafta gittiğimde soracağım doktora ne kadar süre kullanacağımı bu kadar vitamine gerek var mı bilemedim...Mrb arkadaşlar aranızda vinalac immunitum kullanan var mı bir ayda iki kilo vermişim doktorum bu ilacı verdi vitamin olarak
Bence de her anneye kız çocuk şart. Mucizem benim uyurken bile özlediğim. Ana kız daha neler yapacağız inşallah. Erkek evlenene kadar senin ama kız evlat öyle mi ilerisi çok güzel olacak Allah izin verirse tabi.
ayyyy neguzel anlatmissin canm bende insallah ilk kiz cocugu annesi olucam. ilkde aynilarini yasadimm ama duydugumda dr. kiz dediginde cok mutlu oldum insallah benmde oyle tattli bi kizim olur. rabbim size bagislasin insallh aranizdaki bag hep boyle olur. okurken bile duygulandim. aglayasim geldi
Turuncu canım senin oğlan da aşk yasanilmasa ayıp olur.. masallah bakmak yeterli Maviş gözlerineYaaaa o kadar güzel anlatmışsın ki gözlerim doldu sabah sabah.
Bir erkek evladım var. Adını AŞK koydum kuzumun.
Bir de bana arkadaş olur diye kız diledim rabbimden ama ikinciye de erkek nasip oldu
Sen böyle yazınca çok hoşuma gitti
Neyse sağlıklı sıhhatli olsunlar da, gerisinin hiç önemi yok.
Yaradan neyi layık gördüyse baş tacıdır
Hayirli olsun gözünüz aydın. .günaydın hanımlar. oğlum olacağı haberini dün vermiştim. beni kutlayan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. rabbim herkese sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin.
Tekrar gitmedim daha doktora 31nde randevuMideme gitmediği için, ne gibi yan etki yapıcak bilmiyorum ama kötü olmuş canım seninki yaa. Doktor onun yerine başka ilaç verdimi ?
Günaydın canlarımm.
Mutlu ,huzurlu ,güzel bir gün diliyorum...
Dün akşam yatmadan koca bir bardak süt içtim. Kendimle gurur duyuyorum.
4 aya yakındır bulantım sebebi ile ağzıma koyamamıştım. Mutluluğum bu yüzden.
Yemeklerden sonra ki şişkinliğim azaldı. Yorgunluğum ve sürekli uyuma isteğim geçti. Gün'e çoook daha enerjik başlıyorum artık. Valla sanki yeniden doğmuş gibiyim kızlar yaa. Ne zor günlermiş meğer.
yemeklerden sonra şişkinliği nasıl çözdünüz.. akşamları yemek yemeğe korkuyorum
evet çok almamak lazım tabi kendimizi tutarsakbende sıkışırız diye düşündüm ama napayım olmazsa kenara para atmaya çalışalım 7. ayda felan mı alsak. ne bilim yaaa daha bi sürü şey var alınacak diyorum dalga geçiyor annemler benimle
Canım bende 12+5ken gitmiştim 12+1 göründü gelişimi yavaş olabilir normal böyle durumlar dedi benim dr,eğer buna takılıyorsan takılma gün gelir sat'ı bulur
Ayrıca bi teori der ki ; geriden geliyorsa kız olabilirmiş erkekler ilerden gidermiş
Ayrıca benimkininde pozisyonu uygun değildi ölçümler için 10 dkka baktıktan sonra bana tatlı bişeyler ye biraz yürü gel demişti sonra pozisyonu değiştirdi aklında bulunsun :)
Günaydın canlarımm.
Mutlu ,huzurlu ,güzel bir gün diliyorum...
Dün akşam yatmadan koca bir bardak süt içtim. Kendimle gurur duyuyorum.
4 aya yakındır bulantım sebebi ile ağzıma koyamamıştım. Mutluluğum bu yüzden.
Yemeklerden sonra ki şişkinliğim azaldı. Yorgunluğum ve sürekli uyuma isteğim geçti. Gün'e çoook daha enerjik başlıyorum artık. Valla sanki yeniden doğmuş gibiyim kızlar yaa. Ne zor günlermiş meğer.
yemeklerden sonra şişkinliği nasıl çözdünüz.. akşamları yemek yemeğe korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?