2017 Şubat Anneleri

Merhaba kizlar. Ben 14. Hafta icindeyim suan. 3 4 gundur inanilmaz kasik agrim oluyo yururken yatarken. Bu sikayetleri yasiyaniniz varmi. Randevum pazartesi cok merak ediyorum bir sorun mu var diye
geçmiş olsun bende de oldu kasıkağrısı hatta böbreğim ve bacağıma kadar vuruyordu ağrı. tahlil yaptırdı drum çok az değerle idrar yolu enfek.çıktı ilaç vermedi bol bol su iç dedi öyle yaptım şükür geçti.

Yaaaa o kadar güzel anlatmışsın ki gözlerim doldu sabah sabah .
Bir erkek evladım var. Adını AŞK koydum kuzumun .
Bir de bana arkadaş olur diye kız diledim rabbimden ama ikinciye de erkek nasip oldu
Sen böyle yazınca çok hoşuma gitti
Neyse sağlıklı sıhhatli olsunlar da, gerisinin hiç önemi yok.
Yaradan neyi layık gördüyse baş tacıdır

Canım bende 12+5ken gitmiştim 12+1 göründü gelişimi yavaş olabilir normal böyle durumlar dedi benim dr,eğer buna takılıyorsan takılma gün gelir sat'ı bulur

Ayrıca bi teori der ki ; geriden geliyorsa kız olabilirmiş erkekler ilerden gidermiş

Ayrıca benimkininde pozisyonu uygun değildi ölçümler için 10 dkka baktıktan sonra bana tatlı bişeyler ye biraz yürü gel demişti sonra pozisyonu değiştirdi aklında bulunsun :)

Günaydın canlarımm.
Mutlu ,huzurlu ,güzel bir gün diliyorum...
Dün akşam yatmadan koca bir bardak süt içtim. Kendimle gurur duyuyorum.
4 aya yakındır bulantım sebebi ile ağzıma koyamamıştım. Mutluluğum bu yüzden .
Yemeklerden sonra ki şişkinliğim azaldı. Yorgunluğum ve sürekli uyuma isteğim geçti. Gün'e çoook daha enerjik başlıyorum artık. Valla sanki yeniden doğmuş gibiyim kızlar yaa. Ne zor günlermiş meğer .

canım bnım ya ne kadar meraklıyız bız ben bebek odası alıcam cınsıyetı bekleyemeye gerek yok zxaten beyaz alıcam mobılyayı dogana kadar anca öderim
ayyy yok şekerim ben o kadar cesaretli degilim daha kıyafet bile almadım bırak mobilya :d o işin en kolay kısmı bana göre ben begenecem uyuz koca alsın. önümüzdeki ay cinsiyeti belli olsun sonra ufaktan bakınırım :)

bende sıkışmayım diye düşünüyorum ne bilim merak işte heycandan elbiselerı bende alıcam ufaktan zaten cok almıcam zaten bı ay giydiğini bidaha giyemıycek

bende sıkışmayım diye düşünüyorum ne bilim merak işte heycandan elbiselerı bende alıcam ufaktan zaten cok almıcam zaten bı ay giydiğini bidaha giyemıycek
evet çok almamak lazım tabi kendimizi tutarsak bende sıkışırız diye düşündüm ama napayım olmazsa kenara para atmaya çalışalım 7. ayda felan mı alsak. ne bilim yaaa daha bi sürü şey var alınacak diyorum dalga geçiyor annemler benimle

Mrb arkadaşlar aranızda vinalac immunitum kullanan var mı bir ayda iki kilo vermişim doktorum bu ilacı verdi vitamin olarak
Bnm doktorum da folik asiti bıraktrdı 3 haftadır vinalac kullanıyorum. eczaneye herkes decavit kullanıyor ne fark var aralarnda doktor bana bunu verdi dedim bu yeni çıktı daha etkili dedi. İçeriği çok geniş. ben herhangi bir yan etkisini görmedim ama bu hafta gittiğimde soracağım doktora ne kadar süre kullanacağımı bu kadar vitamine gerek var mı bilemedim...

Bence de her anneye kız çocuk şart. Mucizem benim uyurken bile özlediğim. Ana kız daha neler yapacağız inşallah. Erkek evlenene kadar senin ama kız evlat öyle mi ilerisi çok güzel olacak Allah izin verirse tabi.

ins Allah tüm annelere evlatlariyla gecirecegi güzel günler göstersin. . Eşim şimdiden sen bu kızı evlendiremezsin diyor. Daha yasanilacak çok güzel şeyler var degil mi Allahın izniyle

Allah razı olsun.amin ins sizde öyle olacaksınız ana kız merak etme annesi .

Turuncu canım senin oğlan da aşk yasanilmasa ayıp olur.. masallah bakmak yeterli Maviş gözlerine
Hepsi ayrı güzel özel Rabbim sağlık versin yeterki. Hayırlı evlat olsunlar.
Bir kız bir erkek ayrı güzel.
2 erkek daha ayrı güzel abi kardes hep koruyacaktır birbirlerini ins kimselere ihtiyaçları olmayacak.
2 kız da bi başka güzel. Baci olacaklar evde birbirlerinin saçını yapacaklar kıyafet kapışması yapacaklar sirdas olacaklar. .
Rabbim ne verirse güzel veriyor şükürler olsun

günaydın hanımlar. oğlum olacağı haberini dün vermiştim. beni kutlayan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. rabbim herkese sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin.
Hayirli olsun gözünüz aydın. .
Rabbim sağlıcakla kucaginiza almayi nasip etsin

yemeklerden sonra şişkinliği nasıl çözdünüz.. akşamları yemek yemeğe korkuyorum

Canım şişkinliğim bu hafta kendiliğinden azaldı. Hala eskisi gibi büyük porsiyonlarla yemek yiyemiyorum ama en azından yediğim iki üç kaşık sonrası da rahatsızlanmıyorum. Gün içerisinde 2-3 saatte bir ufak atıştırmalıklar yapıyorum. Böyle yemenin çok faydası oldu bana.
Önceden öğle 12de bulantıdan zorla iki lokma yerdim. Sonra akşam yemeği 7ye kadar ağzıma bir şey koyamazdım. Haliyle aç olan mideye iki lokmada girse aşırı şişiyordum.

bende bilmiyom yada taksıt öder gibi yüzyüz kenara mı atsam öle oluncada atılmıyo kenara :)

Amanınnn benimki erkek mi o zaman
2 gün önde gidiyor az ama

Gözün aydın canım sütü ne severdim ben de kendime geldikce mutlu oluyorum. Ama benim gibi bulantı geçti zannedip sabah kahvaltıda süt içme hatasına düşme bulantı tekrar hortladı

2 saatte bir birşeyler yiyorum ama az az. Uzun süre aç kalınca midem bulanıyor bulanmasa bile normal bir porsiyon bile şişkinlik yapıyor. Yemek aralarında ya da yemekten önce su içmiyorum. Yine şişersem de sade soda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…