Amanınnn benimki erkek mi o zaman
2 gün önde gidiyor az ama
Gözün aydın canım sütü ne severdim ben de kendime geldikce mutlu oluyorum. Ama benim gibi bulantı geçti zannedip sabah kahvaltıda süt içme hatasına düşmebulantı tekrar hortladı
2 saatte bir birşeyler yiyorum ama az az. Uzun süre aç kalınca midem bulanıyor bulanmasa bile normal bir porsiyon bile şişkinlik yapıyor. Yemek aralarında ya da yemekten önce su içmiyorum. Yine şişersem de sade soda
arkadaşlar günaydın. Uzun zamandır topikteyim fakat ilk gebeliğimde bebeğimin kalp atışının durması sonucu bu gebeliğimde 3 ayı doldurana kadar pek kimseyle paylaşmadık hamileliğimi. Bir nevi totem yanieşimde sorunlar vardı ve normal yoldan beklemekten vazgeçmişken gelmişti ilk bebeğimiz,ikinci de aynı şekilde,ilki şans eseri dedik ve tam yine dr hastahane tüp bebek bilgileri içerisindeyken hamile kaldım kürtajdan 4 ay sonra,şimdi 12+6 dayız çok şükür,ilk kayıptan sonra yaptırdığım testte yüksek pıhtılaşmam olduğunu öğrendik sabah ve akşam iğne yapıyorum şimdi,doğuma kadar da devam. Zorlu bir hamilelik benimkisi,sabah akşam bulantı ve kusmalar,iştahsızlık koku hassasiyeti full devam. İlaç vitamin hiçbir şey içemiyorum,içer içmez çıkarıyorum. Bebeğimi besleyemiyorum diye tedirgin oluyorum. Ne tuzlu kraker ne limonlu zencefilli çay karetmedi bende. 5 kilo verdim. Serumla beslenmek istemiyorum sizler ne önerirsiniz
Bugün bizde bi prensesimiz olacağını öğrendik
arkadaşlar günaydın. Uzun zamandır topikteyim fakat ilk gebeliğimde bebeğimin kalp atışının durması sonucu bu gebeliğimde 3 ayı doldurana kadar pek kimseyle paylaşmadık hamileliğimi. Bir nevi totem yanieşimde sorunlar vardı ve normal yoldan beklemekten vazgeçmişken gelmişti ilk bebeğimiz,ikinci de aynı şekilde,ilki şans eseri dedik ve tam yine dr hastahane tüp bebek bilgileri içerisindeyken hamile kaldım kürtajdan 4 ay sonra,şimdi 12+6 dayız çok şükür,ilk kayıptan sonra yaptırdığım testte yüksek pıhtılaşmam olduğunu öğrendik sabah ve akşam iğne yapıyorum şimdi,doğuma kadar da devam. Zorlu bir hamilelik benimkisi,sabah akşam bulantı ve kusmalar,iştahsızlık koku hassasiyeti full devam. İlaç vitamin hiçbir şey içemiyorum,içer içmez çıkarıyorum. Bebeğimi besleyemiyorum diye tedirgin oluyorum. Ne tuzlu kraker ne limonlu zencefilli çay karetmedi bende. 5 kilo verdim. Serumla beslenmek istemiyorum sizler ne önerirsiniz
Yok kuzum kendimi hazır hissetmeden içmedim sütü. Sabah kahvaltıda içmiyorum henüz ama akşam yatmadan buzzz gibi süt güzel gitti.:))
17.ci haftamdayım artık ve yüksek ihtimalle bulantılar geçti. Senin haftalardayken hala yoğun şekilde bulantım devam ediyordu
Sen bence 2.5-3 hafta daha bekle ki tiksinmeyesin
bu arada gaziantepte yaşıyorum,muhasebeciyim
HoşbuldumAramıza hoşgeldin. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah kuzunu...
Valla ben ne tavsiye etsem boş çünkü hiç bir şey tam olarak rahatlatmadı beni. 16 cı haftama girdikten sonra tamamen rahatladığımı hissettim. Yani vakti zamanı gelince kesiliyor. Sabır edeceğiz...
Ben de 4 kilo vermiştim
hatırladım seni sanki,gaziantepte dr tavsiyelerinde falan karşılaşmıştık hatırlarsam. Kime gidiyorsun sen, ben bülent kahramana gidiyorum.Anladım canım iyi etmişsin ayyy inşallah biter benim de artık temkinli yaklaşıyorum tamamen kurtulamayınca
Ben de gaziantep
Hoşgeldin aramıza
Tekrar gitmedim daha doktora 31nde randevu
HoşbuldumBen kilolu hamile kaldım zaten,77,8 düm hamile kaldığım ay,hormondu yumurtlama ilaçlarıydı stresti derken bayağı almıştım hamile kalınca dr um tembihlemişti kilo alma dikkat et diye ama dr um beni her gördüğünde şaşırıyor tamam alma dedim ama bu kadar da ver demedim ki diyor,hamile olduğumu bilmeyenler ooo bayağı zayıflamışsın diyet mi yapıyorsun diyor,evet hamilelik diyeti diyorum ve şaşırıyorlar. hamilelik yaramış diyorlar ama bir de bana sorsunlar,kilo vermenin en zor hali sabah öğürtüleri yok mu mide krampları hele ki öğürmekten kan gelmesi de ayrı bir acı,ama çok şükür bebişimiz sağlıklı,2li tarama testimizi yaptırdık dün,detaylı ultrasonda herhangi bir prüz yoktu ama her ihtimale karşı yaptırdım yine de. Cinsiyette beni ikilemde bıraktı ama. 3 hafta önce sanki erkeğe benziyor demiş eşime,cumartesi günü yüksek ihtimalle kız deyince afalladık :) tamam her anne gibi kız istiyordum ama ne bileyim hamileliğimin ilk başından beri 2 tane biyolog arkadaş haricinde hiiiç kız diyen olmadığı için hep erkek endeksliydik,kız deyince şoook olduk. Ailemizde de kız o kadar azdı ki herkes mutluluktan havaya uçtu,geri de pişman oldum keşke 2 hafta daha bekleseydik söylemek için diye. resimden anlayacak arkadaş var mı acaba aramızda.
var canım at sen resmı bakım ben net görunuyosa tabı
Kübra herkese kız dedin erkek patlaması yaşıyo topikbence sen tahmin etme
Hamileligimin ilk zamanları ve cildim inanilmaz guzellesti. Karnım top gibi çok çabuk çıktı. Tatlıya da bir düştüm ki o düşüş. Gelen giden hamilelik belirtilerimdem bedensel yapimdan kesin erkek olacak diyor. Tanıdık kim var kim yoksa rüyasında oğlum olacağını görüyor. Içinden kız hissediyorum ama bukadar da tesadüf olamaz herkez aynı şeyi söylüyor diyorum ve erkek fikrine alisiyorum. 12. Haftam ve de dr.ilk çocuğu kız olan anneler çok sanslidir hadi gözün aydin sende onlardansin demez mi, insanoğlu işte alışmış kudurmustan beterdir derler ya kisa çaplı bi şok geçirdim. Nasıl yani kız? Bi memnun olmama haline girdim. Neyse gel zaman git zaman.. Kızım. 4 buçuk yaşında. Daha bu gece uyudu mu diye odasına girdiğimde nasıl bir parfüm kokusu sarmış anlatamam odasını . Kızım bu ne dedim. Annecim senin kokunu sıktım ki seni hatırlatsin diye dedi. Parfüm şişesine de sarılmış.
Utanmasam oturup aglayacaktim. Sabah uyanır mis kokulu annem diye sever durur. Cafe ye alışveriş e gideriz sana bu yakışır diye daha bu yaşta sana arkadaşlık eder. Elbette bir kızım var Allah birde erkek taddirsin isterim ama kız çocuğu başkadır. Şu an Dr.un kız dediği zaman ki 5 saniyelik şokum aklıma gelince utancimdan yerin dibine girerim. Her annenin bir kızı olmalı. Kız erkek önemli olan sağlıklı hayırlı olmasi.elbette ikisinin tadı da apayrı. Ama anne ligi kız çocuğu bi ayrı yaşatır.
Biraz uzun oldu ama size iyi geleceğine eminim
Meraba kızlardün akşam acayip şekilde kasık ağrısı yaşadım Dr a gittim nöbetçi Dr baktı bebeğim iyiymis kanama alanı fln da yok dedi ama ağrı ve batmanin sebebini pek bulamadı yorulmuş olabilirsin dedi ultrasonu bi açtı bebeğim resmen ayakta duruyodu şah a kalkmış dr da güldü şaşırdı resmen ayakta bu dedi çok şükür iyiymis ama serum taktı agrim için kendi Dr umu da arayıp bilgi verdi serum yedim ama hala batma var şuan cinsiyet ogrendiniz mi dedi çok iyi bi Dr du hayır hiç merak etmedim sağlığı ni dusundugum için dedim bakalım bi dedi baya uğraştı görmek için veeeeee büyük ihtimal erkek dedi kesin değil gostermiyo ama erkek gibi gördüm dedi gerçekten bu sene şubat erkek senesi sanırım hee birde adetime gore 5 gün onde göründü 14+5 çıktı bakalım kendi Dr umun ultrasonda nasıl çıkacak
Aynen hayırlısı kuzum ben de hiç sormadim riskli geçirdiğim için direk bebek iyi mi diye sormaktan cinsiyet hiç aklıma gelmiyodu gerçekten hiç merak ta etmiyodum dün işte Dr kendi bile mrak etti :) öyle baktı kesin değil ama erkek gibi dedi Rabbim bana lutfetti bunu kız erkek hakkım da hayırlısı ne ise de onu nasip etsin inş hepimiz için öyle olsunhayırlısı canım benım daha bellı olmadı çok merak ediyorum hala belli olmadıgı için kız mı dıyorum tuzlu yiyorumda hep bide 3 güngerideymiş gittiğimde öğrendım geride olnca da kız dıolar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?