bak buda kız :) aşağı bakıyo
Meraba kızlardün akşam acayip şekilde kasık ağrısı yaşadım Dr a gittim nöbetçi Dr baktı bebeğim iyiymis kanama alanı fln da yok dedi ama ağrı ve batmanin sebebini pek bulamadı yorulmuş olabilirsin dedi ultrasonu bi açtı bebeğim resmen ayakta duruyodu şah a kalkmış dr da güldü şaşırdı resmen ayakta bu dedi çok şükür iyiymis ama serum taktı agrim için kendi Dr umu da arayıp bilgi verdi serum yedim ama hala batma var şuan cinsiyet ogrendiniz mi dedi çok iyi bi Dr du hayır hiç merak etmedim sağlığı ni dusundugum için dedim bakalım bi dedi baya uğraştı görmek için veeeeee büyük ihtimal erkek dedi kesin değil gostermiyo ama erkek gibi gördüm dedi gerçekten bu sene şubat erkek senesi sanırım hee birde adetime gore 5 gün onde göründü 14+5 çıktı bakalım kendi Dr umun ultrasonda nasıl çıkacak
hatırladım seni sanki,gaziantepte dr tavsiyelerinde falan karşılaşmıştık hatırlarsam. Kime gidiyorsun sen, ben bülent kahramana gidiyorum.
Dün gece yine içtim. Gayet güzel yuttum hiçbir sıkıntı olmadı taki sabaha kadar
Sabah 7 de bulantıyla uyandım ve koşa koşa banyoya gittim
Doktoruma telefondan durumu anlattım oda bana decavit yerine Osteocare almamı 2/3 günde bir içmemi söyledi
Decavit bana yan etki yapmıs öyle söyledi
bak buda kız :) aşağı bakıyo
Evet canım annemler geldi ya yeğenler fln heryeri merak ediyo diye dolaştım kaç gundur bi anda ayaklandim onda da biraz yordum galiba kendimi sanırım ondan oldu evet kasılma olduğu için ondan korktum ağrı da artınca gitmek zorunda kaldım çok şükür bebek iyi dedi ogluş için de sagol ama kesin değil dedi son anda pipi parmak olup kız haberi gelirse sasirmamCanım muhtemelen çok yormuşsundur kendini ama zaten sen de bir kere kasılma olunca tedbir amaçlı dr.a gitmiş olman iyi olmuş.
Oğluşunda hayırlı olsun annesi :))
Erkek patlaması yaşanıyor valla. Kızlar kıymetli olacak :)
canım hatemde fethi güçer iyi bir dr dur bak,nazireyi pek beğenen görmedim açıkçası. Yılmaz bey de iyidir ama çook yoğundur. Evet benim dr tuzlu biraz,değişmek istiyordum ama kayınvalidemler değişme sakın diye ısrar edince kaldık mecbur,zaten pıhtılaşmam var ya o yüzden riske etmek istemiyorum. ya evet benim ki çook fotojenik olacak galiba,bir pozlar bir pozlar,hele şu burna bakınEvet sanırım öyleydi canım ben de Bülent beye gitmeyi istiyordum ama muayenehane olunca biraz tuzlu geldi ama sorunlu bir hamileliğim de olmayınca gitmedim. Hatem de nazire öztürk e gidiyorum ama degistirmek istiyordum daha iyi bir hastane ve doktor bulamadim senin bildiğin iyi biryerler var mi?
Decavit mi mide bulantısı yaptı yani canım?
Evettt ben bile anladım ne güzel durmuş maşallah benimki bir değişik duruyordu hiçbirşey anlamamıştım
Amanınnn benimki erkek mi o zaman
2 gün önde gidiyor az ama
Gözün aydın canım sütü ne severdim ben de kendime geldikce mutlu oluyorum. Ama benim gibi bulantı geçti zannedip sabah kahvaltıda süt içme hatasına düşmebulantı tekrar hortladı
2 saatte bir birşeyler yiyorum ama az az. Uzun süre aç kalınca midem bulanıyor bulanmasa bile normal bir porsiyon bile şişkinlik yapıyor. Yemek aralarında ya da yemekten önce su içmiyorum. Yine şişersem de sade soda
ne yani sadece çiş yapacaz kaba ve bekleyecez mikızlar bakın ne buldum c,ns,yeti öğrenmek için eve gidince deniycem :)
Cinsiyet belirleme testleri ile gebeliğin 10. haftası gibi erken bir dönemde bebeğin cinsiyeti yüzde 80 oranında belirlenebilmektedir, aile dördüncü - beşinci aylara kadar beklemeden cinsiyeti öğrenebilmektedir. Test kabına sabah annenin ilk idrarı eklenerek 10 dakikada sonuç alınabilmektedir, 10 dakika sonunda şişedeki renk yeşilimsi ise erkek, turuncu ise kız manasına gelmektedir.
deniycemm :))kızlar bakın ne buldum c,ns,yeti öğrenmek için eve gidince deniycem :)
Cinsiyet belirleme testleri ile gebeliğin 10. haftası gibi erken bir dönemde bebeğin cinsiyeti yüzde 80 oranında belirlenebilmektedir, aile dördüncü - beşinci aylara kadar beklemeden cinsiyeti öğrenebilmektedir. Test kabına sabah annenin ilk idrarı eklenerek 10 dakikada sonuç alınabilmektedir, 10 dakika sonunda şişedeki renk yeşilimsi ise erkek, turuncu ise kız manasına gelmektedir.
canım hatemde fethi güçer iyi bir dr dur bak,nazireyi pek beğenen görmedim açıkçası. Yılmaz bey de iyidir ama çook yoğundur. Evet benim dr tuzlu biraz,değişmek istiyordum ama kayınvalidemler değişme sakın diye ısrar edince kaldık mecbur,zaten pıhtılaşmam var ya o yüzden riske etmek istemiyorum. ya evet benim ki çook fotojenik olacak galiba,bir pozlar bir pozlar,hele şu burna bakınayrıca yandan da bakınca dr hiççç göstermemezlik etmedi utanmaz ama ben anlamadığım için yorum yapamadım,büyük ihtimal kız dedi ama 2 hafta daha beklemek istedi kesin kız demek için.eşim tarafı erkek çocuk hastasıdır,bizimkiler de uzun süre kız bebek görmediği için kız bebek hayranıdır,kuzenlerde falan hep çifter çifter erkek var çünkü. Hatta uzun zamandır çocuk bekleyip bir de kayıptan sonra olsun kızı erkeği önemli değil demek yerine kızı olmayan da var diyerek teselli ediyo akrabalardan birkaçı ama hiççç umurumda değil vallahi ne yalan söyleyeyim sevinten dört köşeyim kız diye,sağlıklı olsun da hayırlısıyla hiiiç kimse umurumda değil
Canim bende yaşadım normal uzun süreli değil di mikızlar bu kasılma ve batmaları bende sabahları yaşıyorum uyandığımda acaba gece çokmu deli yatıyorum
Canim bu test pek guvenilir olmaz bence cunku decavit kullananlarin idrari yesilimsi oluyor zaten. Uzun sure su ismedinginde de idrarin turuncu olur. Yani test bi ise yaramaz bu durumda.kızlar bakın ne buldum c,ns,yeti öğrenmek için eve gidince deniycem :)
yok canım 3-5 saniye sürüp geçiyo ve gün boyu birdaha olmuyorCanim bende yaşadım normal uzun süreli değil di mi
üçüncüydü senin dimi??? hayırlısı canımm gelinleri kız gibi seversin oh walla ne kıymetli olurlar şimdi:)Slm kızlar doktordan gelik herseyi iyi veee yine erkek anası oluyorum.na yapalim benim kızım olmayacak demekki .bari dua edin de iyi gelinlerim olsun.kızım yerine koyayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?