Canım eşinin istememesi ni fln bilmem ama erkek Dr mesafeli olur diye dusundum demissin ya inan hiç öyle olmuyo bende bekarken bile erkek Dr a nasıl gidiyorlar cekinirim ben mecbur kalmazsam gitmem diyodum kendimi erkek Dr da buldum ve o kadar yaklaşımı fln iyi ki ve hastanenin nöbetçi Dr uma gidiyorum skntim olunca onlarda hep erkek denk geliyo gece bile gittiğimde o kadar ilgililer ki dün akşam gittim mesela ben ağrıdan dolayı gittim Dr cinsiyeti ogrendinizmi dedi hayır dedim merak etmedim hiç dedim bak ben bile merak ettim diye 15 -20 dk uğraştı görmek için ilgi kısmı bence bayan olsun erkek olsun tamamen o Dr un kişiliği ve mesleği gerçekten severek yapmasıyla alakalı bisey diye dusunuyorumBence sen hiç değiştirme o adam harika diyor herkes
Onu duymamıştım canım yılmaz genco yu çok söylediler ama yoğunmuş dediğin gibi... gerçi nazire hanım da pek sakin değil ki en kalabalık oydu herkes ona gittiğine göre o iyidir heralde dedim ama kalabalık olması çok kötü randevu bir dert beklemek ayrı dertdaha bir de içeri iki üç hasta birden alıyorlar soracağım soruyu soramiyorum yoksa doktorla bir sorunum yok. Yılmaz bey de öyledir sanırsam (kalabalık yani)
Erkek doktordan biraz çekiniyordum açıkçası mesafeli olurlar yakın ilişki kuramam diye gerçi eşim de pek yanaşmıyornazan özdemir için de internette güzel şeyler yazılmış onu mu bir denesem acaba?
bak nazan hanım da iyidir,sakin de bir dr,ben iğne raporumu çıkarmak için dr um ona gönderdi kadın sanki kendisi takip ediyormuş gibi her şeyle detayına kadar ilgilendi,sevimli de bir kadın,Bence sen hiç değiştirme o adam harika diyor herkes
Onu duymamıştım canım yılmaz genco yu çok söylediler ama yoğunmuş dediğin gibi... gerçi nazire hanım da pek sakin değil ki en kalabalık oydu herkes ona gittiğine göre o iyidir heralde dedim ama kalabalık olması çok kötü randevu bir dert beklemek ayrı dertdaha bir de içeri iki üç hasta birden alıyorlar soracağım soruyu soramiyorum yoksa doktorla bir sorunum yok. Yılmaz bey de öyledir sanırsam (kalabalık yani)
Erkek doktordan biraz çekiniyordum açıkçası mesafeli olurlar yakın ilişki kuramam diye gerçi eşim de pek yanaşmıyornazan özdemir için de internette güzel şeyler yazılmış onu mu bir denesem acaba?
Senin için erkek hayirli demekki insAllah sana hayırlı birer evlat olup kızın gibi sevebilecegin gelinler getirirlerSlm kızlar doktordan gelik herseyi iyi veee yine erkek anası oluyorum.na yapalim benim kızım olmayacak demekki .bari dua edin de iyi gelinlerim olsun.kızım yerine koyayim
ayy maşallah size ben de çok duygulandım okurken..Hamileligimin ilk zamanları ve cildim inanilmaz guzellesti. Karnım top gibi çok çabuk çıktı. Tatlıya da bir düştüm ki o düşüş. Gelen giden hamilelik belirtilerimdem bedensel yapimdan kesin erkek olacak diyor. Tanıdık kim var kim yoksa rüyasında oğlum olacağını görüyor. Içinden kız hissediyorum ama bukadar da tesadüf olamaz herkez aynı şeyi söylüyor diyorum ve erkek fikrine alisiyorum. 12. Haftam ve de dr.ilk çocuğu kız olan anneler çok sanslidir hadi gözün aydin sende onlardansin demez mi, insanoğlu işte alışmış kudurmustan beterdir derler ya kisa çaplı bi şok geçirdim. Nasıl yani kız? Bi memnun olmama haline girdim. Neyse gel zaman git zaman.. Kızım. 4 buçuk yaşında. Daha bu gece uyudu mu diye odasına girdiğimde nasıl bir parfüm kokusu sarmış anlatamam odasını . Kızım bu ne dedim. Annecim senin kokunu sıktım ki seni hatırlatsin diye dedi. Parfüm şişesine de sarılmış.
Utanmasam oturup aglayacaktim. Sabah uyanır mis kokulu annem diye sever durur. Cafe ye alışveriş e gideriz sana bu yakışır diye daha bu yaşta sana arkadaşlık eder. Elbette bir kızım var Allah birde erkek taddirsin isterim ama kız çocuğu başkadır. Şu an Dr.un kız dediği zaman ki 5 saniyelik şokum aklıma gelince utancimdan yerin dibine girerim. Her annenin bir kızı olmalı. Kız erkek önemli olan sağlıklı hayırlı olmasi.elbette ikisinin tadı da apayrı. Ama anne ligi kız çocuğu bi ayrı yaşatır.
Biraz uzun oldu ama size iyi geleceğine eminim
sizin bebek çok nazlı galiba, normalde gününüz çoğumuzdan ilerde ama demek ki göstermiyo kendini..Ne guzel herkes ogrenmis cinsiyetini bende haftaya ogrenirim insallah
hoşgeldin o zamanGünaydınlar.. bende yeni katıldım aranıza ve inş bende Şubat annesi olucam
canım bence kendine boşuna sıkıntı yapma.. bu süreçte biraz ileri de gidebilir geriye de.. daha çok zaman var önümüzde eminim telafi edecektir bebeğin.. hem sonuçta bunlar tahmini değerler doktor kendisi ölçüp ona göre söylüyor ve sapmalar olabilir çok normal..günadın kızlar.
3 gündür sıkıntılı günler geçiriyorum. 2 li tarama testine 2 gün varken dün akşam bebeğimi görmeye gittim. kalp atışını duymak istedim çok ihtiyacım vardı... cinsiyet tahmini istedim. dün 12+5 olması gerekirken 12+0 çıktıbebeğimde dimdik ayakta olduğundan bişey göremedi ama %51 kız %49 erkek dedi.. siz bişey görebiliyormusunuz? hatta ilk resimde tükenmez kalemle yukarıdan aşağı gösterdi doktor..
ayyy daha çok erken değil micanım bnım ya ne kadar meraklıyız bız ben bebek odası alıcam cınsıyetı bekleyemeye gerek yok zxaten beyaz alıcam mobılyayı dogana kadar anca öderim
Allahım maşallaahh ona.. İnsallah benim kızımda böyle olur tatlı olur, böyle tatlı tatlı seyler yapar.. Benimde aynı sizinki gibi oldu herkes erkek erkek öyle hissediyorum diye diye farkında olmadan erkeğe alıştırmışız kendimizi.. En çokta eşim alıştırmışHalbuki hiç ayrım yapmayız Rabbim vermiş beğenmemek ne haddimize, sadece biraz sasırdık ama simdi cok cok mutluyuz
ayy maşallah size ben de çok duygulandım okurken..benim henüz ilk gebeliğim ama dediklerine kesinlikle katılıyorum.. dünyalar tatlısı bi kız yeğenim var ondan biliorum.. kız çoçukları çok işveli cilveli oluyolar çok sevdiriyolar kendilerini maşallah.. ben erkek annesi olacağım inşallah.. ama rabbim bi de kız evlat nasip etsin çok isterim, inşallah ikinci bebeğime
ayyy ne güzel gözün aydın, darısı bize inşallah..Günaydın canlarımm.
Mutlu ,huzurlu ,güzel bir gün diliyorum...
Dün akşam yatmadan koca bir bardak süt içtim. Kendimle gurur duyuyorum.
4 aya yakındır bulantım sebebi ile ağzıma koyamamıştım. Mutluluğum bu yüzden.
Yemeklerden sonra ki şişkinliğim azaldı. Yorgunluğum ve sürekli uyuma isteğim geçti. Gün'e çoook daha enerjik başlıyorum artık. Valla sanki yeniden doğmuş gibiyim kızlar yaa. Ne zor günlermiş meğer.
Slm kızlar doktordan gelik herseyi iyi veee yine erkek anası oluyorum.na yapalim benim kızım olmayacak demekki .bari dua edin de iyi gelinlerim olsun.kızım yerine koyayim
ayyy ne güzel gözün aydın, darısı bize inşallah..ben de 3 gündür düzenli olarak ballı süt içiyorum inşallah pes etmem uykusuzluk geçti ama halsizlik hala devam ben de inşallah geçer en kısa sürede.. iştahın arttı mı peki?
Hayırlı olsun canım, rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin..Bugün bizde bi prensesimiz olacağını öğrendik
ben de öyle yapıyorum ve dediğin gibi etkisini gördüm.. günde 3 öğün yiyorum ama böyle dediğime bakıp da çok yiyorum ya da çeşit yiyorum sanma..Maaşallah canım sen erken rahatlamışsın
İştahımda artış yok ama 2 saatte bi midem kazınıyor. Az ve sık yemeye çalışıyorum.
kubra5505 Şükürler olsun bende kirpa kirpa sonunda ekleyebildim. Bide benim bebegime bakın bakalım ne diyeceksiniz Eki Görüntüle 1872250
ayyy daha çok erken değil miben de çok hevesliyim hatta her şeyi de net kafam da ama 6., 7. ayı falan bekleyeyim diyorum.. şimdi alsam bi de temizliği var odanın kıyamam da ben hep pırıl pırıl kalsın isterim ayy sizden gaza gelip almasam bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?