2017 Şubat Anneleri

Canım eşinin istememesi ni fln bilmem ama erkek Dr mesafeli olur diye dusundum demissin ya inan hiç öyle olmuyo bende bekarken bile erkek Dr a nasıl gidiyorlar cekinirim ben mecbur kalmazsam gitmem diyodum kendimi erkek Dr da buldum ve o kadar yaklaşımı fln iyi ki ve hastanenin nöbetçi Dr uma gidiyorum skntim olunca onlarda hep erkek denk geliyo gece bile gittiğimde o kadar ilgililer ki dün akşam gittim mesela ben ağrıdan dolayı gittim Dr cinsiyeti ogrendinizmi dedi hayır dedim merak etmedim hiç dedim bak ben bile merak ettim diye 15 -20 dk uğraştı görmek için ilgi kısmı bence bayan olsun erkek olsun tamamen o Dr un kişiliği ve mesleği gerçekten severek yapmasıyla alakalı bisey diye dusunuyorum

bak nazan hanım da iyidir,sakin de bir dr,ben iğne raporumu çıkarmak için dr um ona gönderdi kadın sanki kendisi takip ediyormuş gibi her şeyle detayına kadar ilgilendi,sevimli de bir kadın,

Slm kızlar doktordan gelik herseyi iyi veee yine erkek anası oluyorum.na yapalim benim kızım olmayacak demekki .bari dua edin de iyi gelinlerim olsun.kızım yerine koyayim
Senin için erkek hayirli demekki insAllah sana hayırlı birer evlat olup kızın gibi sevebilecegin gelinler getirirler benim annem de 4 erkek ten sonra beni doğurmuş tek kızım ben olmayacak değilde denemek lazım surekli

ayy maşallah size ben de çok duygulandım okurken.. benim henüz ilk gebeliğim ama dediklerine kesinlikle katılıyorum.. dünyalar tatlısı bi kız yeğenim var ondan biliorum.. kız çoçukları çok işveli cilveli oluyolar çok sevdiriyolar kendilerini maşallah.. ben erkek annesi olacağım inşallah.. ama rabbim bi de kız evlat nasip etsin çok isterim, inşallah ikinci bebeğime

Günaydınlar.. bende yeni katıldım aranıza ve inş bende Şubat annesi olucam
hoşgeldin o zaman hem de şubatın ilk annelerinden olcaksın anlaşılan.. benim tahmini doğum tarihim de 28 şubat gösteriyodu iki gün ilerleme varmış 26 şubata düştük şimdi.. bakalım hala meraktayım şubat annesi mi olcam mart mı..

kubra5505 Şükürler olsun bende kirpa kirpa sonunda ekleyebildim. Bide benim bebegime bakın bakalım ne diyeceksiniz

Son düzenleme:
canım bence kendine boşuna sıkıntı yapma.. bu süreçte biraz ileri de gidebilir geriye de.. daha çok zaman var önümüzde eminim telafi edecektir bebeğin.. hem sonuçta bunlar tahmini değerler doktor kendisi ölçüp ona göre söylüyor ve sapmalar olabilir çok normal.. kendine hiç sıkıntı yapma bebişin de hisseder o sıkıntılarını.. pozitif düşün hep eminim bi daha ki gitmene düzelir herşey..

canım bnım ya ne kadar meraklıyız bız ben bebek odası alıcam cınsıyetı bekleyemeye gerek yok zxaten beyaz alıcam mobılyayı dogana kadar anca öderim
ayyy daha çok erken değil mi ben de çok hevesliyim hatta her şeyi de net kafam da ama 6., 7. ayı falan bekleyeyim diyorum.. şimdi alsam bi de temizliği var odanın kıyamam da ben hep pırıl pırıl kalsın isterim ayy sizden gaza gelip almasam bari

Rabbim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucaginizda görmeyi nasip etsin inşallah. . En güzel günler sizin olsun

Ins Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Çok cilveliler gerçekten Allah hayırlısıyla oglunuzu kucaginiza almayi nasip etsin inşallah. . Rabbim ana oğul çok güzel günler nasip etsin size

ayyy ne güzel gözün aydın, darısı bize inşallah.. ben de 3 gündür düzenli olarak ballı süt içiyorum inşallah pes etmem uykusuzluk geçti ama halsizlik hala devam ben de inşallah geçer en kısa sürede.. iştahın arttı mı peki?

Slm kızlar doktordan gelik herseyi iyi veee yine erkek anası oluyorum.na yapalim benim kızım olmayacak demekki .bari dua edin de iyi gelinlerim olsun.kızım yerine koyayim

Canıııım gel şöyle yamacımaa
Kız annesi olmak yokmuş nasibimizde. Dediğin gibi hayırlı gelinlerimiz olur inşallah .
Arada bie hayıflanıyorum valla. Şimdi bizim oğlanlar el kızını görünce bizi unutmazlar dimii

Maaşallah canım sen erken rahatlamışsın
İştahımda artış yok ama 2 saatte bi midem kazınıyor. Az ve sık yemeye çalışıyorum.

Bizde geldik kizlar,test yaptirmayacaktim guya haksizlik olmasin diye yaptirdim:)kan verdim ense kalinligi normal cikti,bacak agrisini gerilmeleri sordum yatarken bacak germeyi yani busey olmaz dedi magnezyuma devam dedi,israrla sordum cinsiyeti net bisey diyemem dedi uc hafta sonra belli olur dedi ama bosluk gorunuyor o kisim da dedi:))))hayirlisi bakalim

@bahar7684 canim.gozunuzaydin diyeyim valla ne diyecegimi bilemedim,saglikli gelsin de insallah gonlune gore gelinlerin olur en azindan anne gibi olursun kaynana gibi degil tebrik ederim

Maaşallah canım sen erken rahatlamışsın
İştahımda artış yok ama 2 saatte bi midem kazınıyor. Az ve sık yemeye çalışıyorum.
ben de öyle yapıyorum ve dediğin gibi etkisini gördüm.. günde 3 öğün yiyorum ama böyle dediğime bakıp da çok yiyorum ya da çeşit yiyorum sanma.. sabah kahvaltıda kaşar domates salatalık ekmek, öğlen ve akşam çorba buna şükür tabi.. ama aralarda sürekli kuruyemiş ve meyve yirorum midemin çok boş kalmasına izin vermiyorum.. bi de en az 2 lit su.. çok şükür bi haftadır rahatım bi de iştahım açılsa ve yiyemediğim şeyleri yesem çok iyi olacak.. inşallah o günler de yakındır çünkü ağzıma et koyamıyorum

kızlar doktor kontrollerine ne sıklıkla gidiyorsunuz biz şuan ayda bir gidiyoruz bana çok uzun gelmeye başladı

NE BİLİM CANIM BEN ŞİMDİDEN İŞ YAPAMIYORUM SONRA ODANIN YERLEŞİMİ FALAN HİÇ GÖZÜM ALMAZ DIYORUM AMA BILMIYORUM NOLCK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…