2017 Şubat Anneleri

hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin.. inşallah en kısa zamanda geçer bütün sıkıntıların normal hayatına dönersin..

NE BİLİM CANIM BEN ŞİMDİDEN İŞ YAPAMIYORUM SONRA ODANIN YERLEŞİMİ FALAN HİÇ GÖZÜM ALMAZ DIYORUM AMA BILMIYORUM NOLCK
sen bilirsin canım ama daha koskoca 6 ay var önümüzde.. bu arada bence git bak, gez, beğen, fiyat araştır kararını ver ki bence işin en zor kısmı orası.. sonra istediğin zaman gider alırsın..

HAYIRLI OLSUN CNM SANA NE DEDIM CINSIYET İÇİN BN :)

sen bilirsin canım ama daha koskoca 6 ay var önümüzde.. bu arada bence git bak, gez, beğen, fiyat araştır kararını ver ki bence işin en zor kısmı orası.. sonra istediğin zaman gider alırsın..

KIS KOSKOCA ALTI AY DERKEN 3 AY PAT DIYE GEÇTİ BAK ODA GEÇER HEMEN

hayırlı olsun o zaman kızın.. kız sayımız da artmaya başladı, darısı hala cinsiyeti öğrenmeyip kız isteyenlerin başına..

Yok ben daha resim koymamıştım ama koyarım müsait olduğum bi ara etiketleyin. Ense kalınlığı nasıl sence ? 2.28

İYİ SANIRIM 3,5 KADAR NORMALSE. BANA YAPMADI DOKTOR DETAYLI ULTRASONDAN BAKTIRDI İYİ GÖRÜNÜYO DEDİ ÇOK ŞÜKÜR İKİLİYE GEREK DUYMADI SANIRIM. BETA HCG KAÇ YAZIO SENIN O KAGITTA

hayırlı olsun canım.. ağrılarında geçer inşallah en kısa zamanda.. sağlıcakla alırsın inşallah oğlunu kucağına..

İYİ SANIRIM 3,5 KADAR NORMALSE. BANA YAPMADI DOKTOR DETAYLI ULTRASONDAN BAKTIRDI İYİ GÖRÜNÜYO DEDİ ÇOK ŞÜKÜR İKİLİYE GEREK DUYMADI SANIRIM. BETA HCG KAÇ YAZIO SENIN O KAGITTA
Yaptırmadım ben ikili tarama canım. Iyidir ya eşim azıcık taktı da ben rahatım.

Merhabalar bende Şubat annesiyim ve aranıza yeni katıldım :) herkes cinsiyet leri öğrendi mi acaba ? Bize net bişe soylemediler henüz

Aşağı bakıyo ne demek canım? Bi de benimkine baksana dr erkek dedi

Eklentiler

• image.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 98

Evet Can'ım decavit yan etki yaptı bende içtiğim Zaman çıkartıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…