kızlar doktor kontrollerine ne sıklıkla gidiyorsunuz biz şuan ayda bir gidiyoruz bana çok uzun gelmeye başladı
hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin..HoşbuldumBen kilolu hamile kaldım zaten,77,8 düm hamile kaldığım ay,hormondu yumurtlama ilaçlarıydı stresti derken bayağı almıştım hamile kalınca dr um tembihlemişti kilo alma dikkat et diye ama dr um beni her gördüğünde şaşırıyor tamam alma dedim ama bu kadar da ver demedim ki diyor,hamile olduğumu bilmeyenler ooo bayağı zayıflamışsın diyet mi yapıyorsun diyor,evet hamilelik diyeti diyorum ve şaşırıyorlar. hamilelik yaramış diyorlar ama bir de bana sorsunlar,kilo vermenin en zor hali sabah öğürtüleri yok mu mide krampları hele ki öğürmekten kan gelmesi de ayrı bir acı,ama çok şükür bebişimiz sağlıklı,2li tarama testimizi yaptırdık dün,detaylı ultrasonda herhangi bir prüz yoktu ama her ihtimale karşı yaptırdım yine de. Cinsiyette beni ikilemde bıraktı ama. 3 hafta önce sanki erkeğe benziyor demiş eşime,cumartesi günü yüksek ihtimalle kız deyince afalladık :) tamam her anne gibi kız istiyordum ama ne bileyim hamileliğimin ilk başından beri 2 tane biyolog arkadaş haricinde hiiiç kız diyen olmadığı için hep erkek endeksliydik,kız deyince şoook olduk. Ailemizde de kız o kadar azdı ki herkes mutluluktan havaya uçtu,geri de pişman oldum keşke 2 hafta daha bekleseydik söylemek için diye. resimden anlayacak arkadaş var mı acaba aramızda.
sen bilirsin canım ama daha koskoca 6 ay var önümüzde..NE BİLİM CANIM BEN ŞİMDİDEN İŞ YAPAMIYORUM SONRA ODANIN YERLEŞİMİ FALAN HİÇ GÖZÜM ALMAZ DIYORUM AMA BILMIYORUM NOLCK
Kızlar doktordan çıktım şimdi. Kız gibi dediense kalınlığı 2,28 çıktı 3,5 a kadar normal ama ne kadar 1 e yakınsa o kadar iyi diyoruz dedi. Sizin nasıl çıkmıştı ya korkmama gerek yok herhalde demi ?
ORASIDA ÖYLE TMM 5. AYA KADAR BEKLİCEM DAHA BEKLEMEM AMA :)sen bilirsin canım ama daha koskoca 6 ay var önümüzde..bu arada bence git bak, gez, beğen, fiyat araştır kararını ver ki bence işin en zor kısmı orası.. sonra istediğin zaman gider alırsın..
sen bilirsin canım ama daha koskoca 6 ay var önümüzde..bu arada bence git bak, gez, beğen, fiyat araştır kararını ver ki bence işin en zor kısmı orası.. sonra istediğin zaman gider alırsın..
Yok ben daha resim koymamıştım ama koyarım müsait olduğum bi araHAYIRLI OLSUN CNM SANA NE DEDIM CINSIYET İÇİN BN :)
hayırlı olsun o zaman kızın..Kızlar doktordan çıktım şimdi. Kız gibi dediense kalınlığı 2,28 çıktı 3,5 a kadar normal ama ne kadar 1 e yakınsa o kadar iyi diyoruz dedi. Sizin nasıl çıkmıştı ya korkmama gerek yok herhalde demi ?
Yok ben daha resim koymamıştım ama koyarım müsait olduğum bi araetiketleyin. Ense kalınlığı nasıl sence ? 2.28
yani o da doğru aslında..KIS KOSKOCA ALTI AY DERKEN 3 AY PAT DIYE GEÇTİ BAK ODA GEÇER HEMEN
hayırlı olsun o zaman kızın..kız sayımız da artmaya başladı, darısı hala cinsiyeti öğrenmeyip kız isteyenlerin başına..
hayırlı olsun canım..Meraba kızlardün akşam acayip şekilde kasık ağrısı yaşadım Dr a gittim nöbetçi Dr baktı bebeğim iyiymis kanama alanı fln da yok dedi ama ağrı ve batmanin sebebini pek bulamadı yorulmuş olabilirsin dedi ultrasonu bi açtı bebeğim resmen ayakta duruyodu şah a kalkmış dr da güldü şaşırdı resmen ayakta bu dedi çok şükür iyiymis ama serum taktı agrim için kendi Dr umu da arayıp bilgi verdi serum yedim ama hala batma var şuan cinsiyet ogrendiniz mi dedi çok iyi bi Dr du hayır hiç merak etmedim sağlığı ni dusundugum için dedim bakalım bi dedi baya uğraştı görmek için veeeeee büyük ihtimal erkek dedi kesin değil gostermiyo ama erkek gibi gördüm dedi gerçekten bu sene şubat erkek senesi sanırım hee birde adetime gore 5 gün onde göründü 14+5 çıktı bakalım kendi Dr umun ultrasonda nasıl çıkacak
Yaptırmadım ben ikili tarama canım. Iyidir ya eşim azıcık taktı da ben rahatım.İYİ SANIRIM 3,5 KADAR NORMALSE. BANA YAPMADI DOKTOR DETAYLI ULTRASONDAN BAKTIRDI İYİ GÖRÜNÜYO DEDİ ÇOK ŞÜKÜR İKİLİYE GEREK DUYMADI SANIRIM. BETA HCG KAÇ YAZIO SENIN O KAGITTA
Aşağı bakıyo ne demek canım? Bi de benimkine baksana dr erkek dedi
3 aydan sonra bana da doktorum artık ayda bir çağırcaz seni dedi ama dediğin gibi çok uzunkızlar doktor kontrollerine ne sıklıkla gidiyorsunuz biz şuan ayda bir gidiyoruz bana çok uzun gelmeye başladı
Evet sanırım öyleydi canım ben de Bülent beye gitmeyi istiyordum ama muayenehane olunca biraz tuzlu geldi ama sorunlu bir hamileliğim de olmayınca gitmedim. Hatem de nazire öztürk e gidiyorum ama degistirmek istiyordum daha iyi bir hastane ve doktor bulamadim senin bildiğin iyi biryerler var mi?
Decavit mi mide bulantısı yaptı yani canım?
Evettt ben bile anladım ne güzel durmuş maşallah benimki bir değişik duruyordu hiçbirşey anlamamıştım
bu resimde anlamıyorum neresi pipisi ama ultrasonda bacak arasını açtı o zaman gördümAY BU VALLA ERKEK GÖRDÜN MÜ PİPİ Yİİİ :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?