2017 Şubat Anneleri

Çok çok teşekkür ederim.. İnsallah hepimiz saglıkla bebişlerimiizi kucağımıza alıp en güzel günleri yaşarız

ORASIDA ÖYLE TMM 5. AYA KADAR BEKLİCEM DAHA BEKLEMEM AMA :)
işte bunlar hep heyecandan inşallah gönlüne göre olur herşey istediğin gibi.. ben şimdi şeyi düşünüyorum, kiracıyım ama acaba duvar kağıdı yaptırsam mı çok istiyorum istediğim gibi olsun odası diye

Merhabalar bende Şubat annesiyim ve aranıza yeni katıldım :) herkes cinsiyet leri öğrendi mi acaba ? Bize net bişe soylemediler henüz
hoşgeldin aramıza.. kaçıncı haftadasın peki? çoğunluğumuz öğrendi gibi cinsiyeti ama hala öğrenemeyenler de var..

pufff bana hiç tahmişn bile yapmadı yaaa. benim 1,2 dedi ense için ben kan vermedim ikili test için cinsiyet için de 1 ay sonraya çagırdı. doktorun normal dediyse normal bence hiç kafanı karıştırma :)

Teşekkür ederim hosbuldum. :)14.haftadayim doktor tahminde bulundu ama bu haftalarda guvenebilirmiyim bilemedim
kimisi emin olmak için 16. haftaya kadar bekleyebiliyo kimisi de kesin söylüyo.. benim erkek mesela %100 demedi ama pipiyi gördük 12. hafta da öğrendik.. genelde erkekse dönme ihtimali az ama kızsa dönebilir de kalabilirde.. tabi bunlar benim gözlemlerim %100 emin olmak istiyosan 2 hafta daha bekle bence.. hayırlısı olsun inşallah sizin için..

benimki 1,4 dü canım,gayet iyi dedi ama normali nedir bilemiyoum.

Slm kizlar malesef annemlerde oldgm icin cok giremiorm nete yazilanlardan mahrum kaliyorm tabiki kizlar simdiden goguslerim 1 beden buyuduzaten buyuktu su an cok rahatsz oluyorm var mi benm gibi olan veya tavsiyede bulunabilecek olan bedenen baska bir rahatsizlik degisklik hic yasamadm ama gogusler daha da buyur diye odum patlio zaten minyon tipim ufff

Bana da erkek dedi :) ama işte pek emin olamadım dedi bak bu da pipisi falan.allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin insallah.allah gonlunuze göre versin kızlar
pipiye kadar gösterdiyse biraz değişmez gibi sanki.. ama kesin emin olmak istiyosan bi başka dr git istersen..

bnde kıracıyım ve daıre sıfır hiç bişeye dokunamıyom

Arkadaşlar cinsiyetleri yazın da ekleyim. Ama etiketlemeyi unutmayın bu sıralar okuyamıyorum gözümden kaçabilir. Bilgileri yazan arkadaşları da ekleyeceğim aklımda. telefondan çok zor oluyor girmek.

pufff bana hiç tahmişn bile yapmadı yaaa. benim 1,2 dedi ense için ben kan vermedim ikili test için cinsiyet için de 1 ay sonraya çagırdı. doktorun normal dediyse normal bence hiç kafanı karıştırma :)

benım de sonuçta 1.4 yazıyo du o demekkı bende yaptırmadm ıkılıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…