VUCUDUNUN EN ALTINDA AYAK Bİ CIKINTI VR ONUN İSTÜNCE GÖRUNUYObu resimde anlamıyorum neresi pipisi ama ultrasonda bacak arasını açtı o zaman gördüm
Rabbim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucaginizda görmeyi nasip etsin inşallah. . En güzel günler sizin olsun
Ins Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Çok cilveliler gerçekten Allah hayırlısıyla oglunuzu kucaginiza almayi nasip etsin inşallah. . Rabbim ana oğul çok güzel günler nasip etsin size
işte bunlar hep heyecandanORASIDA ÖYLE TMM 5. AYA KADAR BEKLİCEM DAHA BEKLEMEM AMA :)
%100 erkek o zaman benim kiVUCUDUNUN EN ALTINDA AYAK Bİ CIKINTI VR ONUN İSTÜNCE GÖRUNUYO
hoşgeldin aramıza..Merhabalar bende Şubat annesiyim ve aranıza yeni katıldım :) herkes cinsiyet leri öğrendi mi acaba ? Bize net bişe soylemediler henüz
pufff bana hiç tahmişn bile yapmadı yaaa. benim 1,2 dedi ense için ben kan vermedim ikili test için cinsiyet için de 1 ay sonraya çagırdı. doktorun normal dediyse normal bence hiç kafanı karıştırma :)Kızlar doktordan çıktım şimdi. Kız gibi dediense kalınlığı 2,28 çıktı 3,5 a kadar normal ama ne kadar 1 e yakınsa o kadar iyi diyoruz dedi. Sizin nasıl çıkmıştı ya korkmama gerek yok herhalde demi ?
Teşekkür ederim hosbuldum. :)14.haftadayim doktor tahminde bulundu ama bu haftalarda guvenebilirmiyim bilemedimöğrenemeyenler
kimisi emin olmak için 16. haftaya kadar bekleyebiliyo kimisi de kesin söylüyo.. benim erkek mesela %100 demedi ama pipiyi gördükTeşekkür ederim hosbuldum. :)14.haftadayim doktor tahminde bulundu ama bu haftalarda guvenebilirmiyim bilemedim
benimki 1,4 dü canım,gayet iyi dedi ama normali nedir bilemiyoum.Kızlar doktordan çıktım şimdi. Kız gibi dediense kalınlığı 2,28 çıktı 3,5 a kadar normal ama ne kadar 1 e yakınsa o kadar iyi diyoruz dedi. Sizin nasıl çıkmıştı ya korkmama gerek yok herhalde demi ?
kimisi emin olmak için 16. haftaya kadar bekleyebiliyo kimisi de kesin söylüyo.. benim erkek mesela %100 demedi ama pipiyi gördük12. hafta da öğrendik.. genelde erkekse dönme ihtimali az ama kızsa dönebilir de kalabilirde.. tabi bunlar benim gözlemlerim %100 emin olmak istiyosan 2 hafta daha bekle bence.. hayırlısı olsun inşallah sizin için..
pipiye kadar gösterdiyse biraz değişmez gibi sanki..Bana da erkek dedi :) ama işte pek emin olamadım dedi bak bu da pipisi falan.allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin insallah.allah gonlunuze göre versin kızlar
işte bunlar hep heyecandaninşallah gönlüne göre olur herşey istediğin gibi.. ben şimdi şeyi düşünüyorum, kiracıyım ama acaba duvar kağıdı yaptırsam mı çok istiyorum istediğim gibi olsun odası diye
Arkadaslar 14.haftada cinsiyet net belli olur mu ? Bide anlayan arkadaşlar foto gondersem yorum alabilir miyim ?
pufff bana hiç tahmişn bile yapmadı yaaa. benim 1,2 dedi ense için ben kan vermedim ikili test için cinsiyet için de 1 ay sonraya çagırdı. doktorun normal dediyse normal bence hiç kafanı karıştırma :)
Bakalim hayırlısı haftaya c.tesi gel dedi eğer değişirse söylerim :)pipiye kadar gösterdiyse biraz değişmez gibi sanki..ama kesin emin olmak istiyosan bi başka dr git istersen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?