2017 Şubat Anneleri

Şiiiii kimlerin kizi olacagdi eğer ogluş um dönüş yapıp kız olmazsa şimdiden kız bakiyim erkek anası olarak Ankara ya yakın kimi kızı olacak uzağa da vermezsiniz şimdi siz kizlarinizi

Arkadaşlar cinsiyetleri yazın da ekleyim. Ama etiketlemeyi unutmayın bu sıralar okuyamıyorum gözümden kaçabilir. Bilgileri yazan arkadaşları da ekleyeceğim aklımda. telefondan çok zor oluyor girmek.
Benim kesinlessin de öyle yazicam :)

benimki 1,4 dü canım,gayet iyi dedi ama normali nedir bilemiyoum.
Evet 1 ile 3,5 arası normal kabul ediliyor 1 e ne kadar yakın o kadar iyi dedi doktor da. Azıcık kalın dedi sadece 2,28 mm için. Ama yine de içim rahat düşünmüyorum yaptırmayı 2li tarama.

güzel Anneler hepinize Merhaba ben de başlarda yazıyordum ama sonrasında bi süre giremedim ve baya birikti azmettim ve bilmem kaç sayfa okudum yeni bitirdim. cinsiyet öğrenenleri tebrik ederim Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah. ben haftaya cumartesi gidicem inşallah o zaman öğrenirim. kucak dolusu sevgiler Öpücükler

Heh sevindim biri çıkmasına. Bulantı filan yapmıyor demi ya ? Decavit kullananlar sıkıntı yaşıyor biraz bunda var mı bi sıkıntı ?
Bende bıraktım decavit içmeyi kendimi daha iyi hissediyorum onu içince sürekli mide bulantım oluyor. Gece yatarken mı içsem acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…