O da kız gibi dedi. Bende resme ilk bakınca kız dedim yukarıda olunca uç kısmı buradan duyduklarıma göre işte. Hislerim de hep o yöndeydi değişmez gibi geliyor bana
Bana da yan etki yaptı canm başka vitamin verdiğinde de her gün içemicem sanırım. Bi de şu hiperaktivite sebebi olan vitaminler gibi şeyler okudum bu ara, kafam karışık. İngilizce makaleler araştırıyorum artık acaba Avrupa'da neler yapıyor bu hamileler diye.Dün gece yine içtim. Gayet güzel yuttum hiçbir sıkıntı olmadı taki sabaha kadar
Sabah 7 de bulantıyla uyandım ve koşa koşa banyoya gittim
Doktoruma telefondan durumu anlattım oda bana decavit yerine Osteocare almamı 2/3 günde bir içmemi söyledi
Decavit bana yan etki yapmıs öyle söyledi
Bana da 1,3 demişti doktor. Daha sonuçları almadım ama. Sen de mi öğrendin cinsiyeti valla yetişemiyorum ben mesajlara ara ara görebildiğim için.Evet 1 ile 3,5 arası normal kabul ediliyor 1 e ne kadar yakın o kadar iyi dedi doktor da. Azıcık kalın dedi sadece 2,28 mm için. Ama yine de içim rahat düşünmüyorum yaptırmayı 2li tarama.
günde 1 sodanın zararı olurmu ? kendimi çok kötü hissediyorum onu içmezsem...
sodanın hiçbir zararı yok diye biliyorum sonucta dogal su o
ilk defa duydum ben ikisinide aynı biliyorum bir yaşıma daha girdimKatkısız olan maden suyu Can'ım soda katkılı ve zararlı diye biliyorum
ilk defa duydum ben ikisinide aynı biliyorum bir yaşıma daha girdim
Hiç 2 çıkan yokmu benden başka yaBana da 1,3 demişti doktor. Daha sonuçları almadım ama. Sen de mi öğrendin cinsiyeti valla yetişemiyorum ben mesajlara ara ara görebildiğim için.
RESIMDEDE BELLİ OLUYO ENSE KALINLIGI NORMAL MI DEGIL MI DUR BAKALIM BIHiç 2 çıkan yokmu benden başka yaevet kız gibi dedi ama tabii ihtimal olarak net bir dahaki kontrole belli olur.
Hiç 2 çıkan yokmu benden başka yaevet kız gibi dedi ama tabii ihtimal olarak net bir dahaki kontrole belli olur.
Doktor sadece azıcık kalın ama riskli görünmüyor dedi. Çok sağolCANIM NORMAL GÖRÜNÜYO SIKINTI YOKKİ ENSEYLE ALTINDAKININ ARASINDA BOŞLUK VARSA ANORMAL OLUYO SENDE Bİ SIKINTI YOK
Meraba kızlardün akşam acayip şekilde kasık ağrısı yaşadım Dr a gittim nöbetçi Dr baktı bebeğim iyiymis kanama alanı fln da yok dedi ama ağrı ve batmanin sebebini pek bulamadı yorulmuş olabilirsin dedi ultrasonu bi açtı bebeğim resmen ayakta duruyodu şah a kalkmış dr da güldü şaşırdı resmen ayakta bu dedi çok şükür iyiymis ama serum taktı agrim için kendi Dr umu da arayıp bilgi verdi serum yedim ama hala batma var şuan cinsiyet ogrendiniz mi dedi çok iyi bi Dr du hayır hiç merak etmedim sağlığı ni dusundugum için dedim bakalım bi dedi baya uğraştı görmek için veeeeee büyük ihtimal erkek dedi kesin değil gostermiyo ama erkek gibi gördüm dedi gerçekten bu sene şubat erkek senesi sanırım hee birde adetime gore 5 gün onde göründü 14+5 çıktı bakalım kendi Dr umun ultrasonda nasıl çıkacak
Doktor sadece azıcık kalın ama riskli görünmüyor dedi. Çok sağol
Yok canim tam tersi icinde zencefil var o bastiriyormus en iyisi dedi hem dr hem eczaci bulanti acisindan guvenle kullanabilirsinHeh sevindim biri çıkmasına. Bulantı filan yapmıyor demi ya ? Decavit kullananlar sıkıntı yaşıyor biraz bunda var mı bi sıkıntı ?
Hiç 2 çıkan yokmu benden başka yaevet kız gibi dedi ama tabii ihtimal olarak net bir dahaki kontrole belli olur.
Doktor sadece azıcık kalın ama riskli görünmüyor dedi. Çok sağol
Yok canim tam tersi icinde zencefil var o bastiriyormus en iyisi dedi hem dr hem eczaci bulanti acisindan guvenle kullanabilirsin
Bir defa gun icinde yada yatmadan farketmiyor ne zaman aklima gelirse iciyorum,devlet karsilamiyormus zaten recetesiz fiyati da aynidir sanirim dene istersen icinde hem folik de var hem daha kaliteli dedi eczaci ki yillardir eczacimiz guvenirim ben memnunum ama icmek zor cunku hap buyuk ve hic hap sevmiyorumgünde 1 defamı ve yatarkenmi alıyosun reçetesiz ise bende decavit yerine kullansammı acaba birde ben mide bulantısı için hap içiyorum onla zararlı olurmu kafamda deli sorular doktoruma gitsem kovacak beni artık
Bir defa gun icinde yada yatmadan farketmiyor ne zaman aklima gelirse iciyorum,devlet karsilamiyormus zaten recetesiz fiyati da aynidir sanirim dene istersen icinde hem folik de var hem daha kaliteli dedi eczaci ki yillardir eczacimiz guvenirim ben memnunum ama icmek zor cunku hap buyuk ve hic hap sevmiyorum
Ben anladım artık gecmicek bu bulanti ilaç alıyorum ne zamana kadar alacam onuda bilmiyorum 15 hafta oldu ne saglikli biesey yiyebiliyorum nede vitamin alabiliyorum 1.hamileligimde böyleydi orff off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?