2017 Şubat Anneleri

O da kız gibi dedi. Bende resme ilk bakınca kız dedim yukarıda olunca uç kısmı buradan duyduklarıma göre işte. Hislerim de hep o yöndeydi değişmez gibi geliyor bana

BNM DE BELLİ DEGĞİL AMA BENDE KIZ DIYORUM KENDIMEEEEE :) AMA BNM BAKIP TAHMIN EDEBILCEK RESMIM BILE YOK HISLERIMLE

Bana da yan etki yaptı canm başka vitamin verdiğinde de her gün içemicem sanırım. Bi de şu hiperaktivite sebebi olan vitaminler gibi şeyler okudum bu ara, kafam karışık. İngilizce makaleler araştırıyorum artık acaba Avrupa'da neler yapıyor bu hamileler diye.

Evet 1 ile 3,5 arası normal kabul ediliyor 1 e ne kadar yakın o kadar iyi dedi doktor da. Azıcık kalın dedi sadece 2,28 mm için. Ama yine de içim rahat düşünmüyorum yaptırmayı 2li tarama.
Bana da 1,3 demişti doktor. Daha sonuçları almadım ama. Sen de mi öğrendin cinsiyeti valla yetişemiyorum ben mesajlara ara ara görebildiğim için.

Bana da 1,3 demişti doktor. Daha sonuçları almadım ama. Sen de mi öğrendin cinsiyeti valla yetişemiyorum ben mesajlara ara ara görebildiğim için.
Hiç 2 çıkan yokmu benden başka ya evet kız gibi dedi ama tabii ihtimal olarak net bir dahaki kontrole belli olur.

çok geçmiş olsun arkadaşım kendine dikkat et bana da %60 erkek dedi Hüseyin bey haydi hayırlısı olsun bakalım

Yok canim tam tersi icinde zencefil var o bastiriyormus en iyisi dedi hem dr hem eczaci bulanti acisindan guvenle kullanabilirsin

günde 1 defamı ve yatarkenmi alıyosun reçetesiz ise bende decavit yerine kullansammı acaba birde ben mide bulantısı için hap içiyorum onla zararlı olurmu kafamda deli sorular doktoruma gitsem kovacak beni artık

günde 1 defamı ve yatarkenmi alıyosun reçetesiz ise bende decavit yerine kullansammı acaba birde ben mide bulantısı için hap içiyorum onla zararlı olurmu kafamda deli sorular doktoruma gitsem kovacak beni artık
Bir defa gun icinde yada yatmadan farketmiyor ne zaman aklima gelirse iciyorum,devlet karsilamiyormus zaten recetesiz fiyati da aynidir sanirim dene istersen icinde hem folik de var hem daha kaliteli dedi eczaci ki yillardir eczacimiz guvenirim ben memnunum ama icmek zor cunku hap buyuk ve hic hap sevmiyorum

decavit de aynı çok büyük.. doktorum kızarmı acaba ya ne bilim adını verirmisin deneyelim ne yapım.

Ben anladım artık gecmicek bu bulanti ilaç alıyorum ne zamana kadar alacam onuda bilmiyorum 15 hafta oldu ne saglikli biesey yiyebiliyorum nede vitamin alabiliyorum 1.hamileligimde böyleydi orff off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…