Sağol canım işte annemler gelince biraz yorduk bunyeyi sanırım haftaya Hüseyin hocaya gitcem bakalım o ne dicek cinsiyete :)çok geçmiş olsun arkadaşım kendine dikkat et bana da %60 erkek dedi Hüseyin bey haydi hayırlısı olsun bakalım
Bana da yan etki yaptı canm başka vitamin verdiğinde de her gün içemicem sanırım. Bi de şu hiperaktivite sebebi olan vitaminler gibi şeyler okudum bu ara, kafam karışık. İngilizce makaleler araştırıyorum artık acaba Avrupa'da neler yapıyor bu hamileler diye.
selam :) herkesin keyfi yerindedir umarım. ben de tahmin rica ediyorum. Pek belli değil gibi ama sizlerin arasında bu işi gerçekten bilenler var12 haftalık usg.. Doktorum 26 Ağustosta kontrolde görürüz belki dedi ama sabredemiyorum.
Canim.neden kizsin onemli olan icerigi sonucta ayni etki yapiyor,bana elevit verecekti dedim.ki elevit kullandim.kizimda kusturdu surekli dedim.ozaman bunu al dedi sadece isimler farkli ve anlasmali olduklari firma diye dusunuyorum vinalac immunitum adidecavit de aynı çok büyük.. doktorum kızarmı acaba ya ne bilim adını verirmisin deneyelim ne yapım.
Aynen bugun sordum ben de dr a hergun icemedigim.oluyor diye onemli degil dedi relaxxxx ohhh kasmayalim kendimizi degil mi ama:))))Aynen canım her gün içmemize gerek yokmuş zaten vücudumuzdaki eksiklik varsa 3 gün de bir almamız yeterli oluyormus. Fazlası bize kilo olarak geri dönüş yapıyormuş. Oyuzden bana heR gün içmene gerek yok demişti.. Önemli birşeyler bulursan banada yazarmısın
Evet Can'ım decavit yan etki yaptı bende içtiğim Zaman çıkartıyorum
Bende bıraktım decavit içmeyi kendimi daha iyi hissediyorum onu içince sürekli mide bulantım oluyor. Gece yatarken mı içsem acaba
Neden kimse beni önemsemedi
Aynen bende öyle napacaz kizlaral bendende o kadarrrr...
aminn insallahhhYerim ben onun fistigini saglikla gelsin insallah
Öyle mi diyosun bende erkeğe yoğunlaşmıştım kızı duyunca şaşırdım.gerçi ilk bebeğimiz 5 yıl sonra bize hediye edildi rabbim hayırlısını nasip etsinOoh prenseslerde gelmeye başladı artık.
Hayırlı olsun canım..
Bu kadar erkeğin arasında kızı tutturmak ayrıcalıktır valla :))
Attigin fotoyu gorebilirsem yorumlayacam...Neden kimse beni önemsemedi
Yani bi tahmin yurutecek olursam erkek derim ben buna canim. Goblunden gecen gibi olsun insaallahKızlar banada tahmin yazarmısınız üç doktordan ikisi erkek biri kız dedi
17 şubat öğretmenArkadaşlar cinsiyetleri yazın da ekleyim. Ama etiketlemeyi unutmayın bu sıralar okuyamıyorum gözümden kaçabilir. Bilgileri yazan arkadaşları da ekleyeceğim aklımda. telefondan çok zor oluyor girmek.
Bizimki kızArkadaşlar cinsiyetleri yazın da ekleyim. Ama etiketlemeyi unutmayın bu sıralar okuyamıyorum gözümden kaçabilir. Bilgileri yazan arkadaşları da ekleyeceğim aklımda. telefondan çok zor oluyor girmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?