2017 Şubat Anneleri

çok geçmiş olsun arkadaşım kendine dikkat et bana da %60 erkek dedi Hüseyin bey haydi hayırlısı olsun bakalım
Sağol canım işte annemler gelince biraz yorduk bunyeyi sanırım haftaya Hüseyin hocaya gitcem bakalım o ne dicek cinsiyete :)

Aynen canım her gün içmemize gerek yokmuş zaten vücudumuzdaki eksiklik varsa 3 gün de bir almamız yeterli oluyormus. Fazlası bize kilo olarak geri dönüş yapıyormuş. Oyuzden bana heR gün içmene gerek yok demişti.. Önemli birşeyler bulursan banada yazarmısın

Neden kimse beni önemsemedi

decavit de aynı çok büyük.. doktorum kızarmı acaba ya ne bilim adını verirmisin deneyelim ne yapım.
Canim.neden kizsin onemli olan icerigi sonucta ayni etki yapiyor,bana elevit verecekti dedim.ki elevit kullandim.kizimda kusturdu surekli dedim.ozaman bunu al dedi sadece isimler farkli ve anlasmali olduklari firma diye dusunuyorum vinalac immunitum adi

Aynen bugun sordum ben de dr a hergun icemedigim.oluyor diye onemli degil dedi relaxxxx ohhh kasmayalim kendimizi degil mi ama:))))

Kızlar feramat kullanan varmı aranızda ya eczacı aç karnına günde 1 tane yazmış ama bende aç karnına içemiyorum bişey yemeden su içsem bile çıkarıyorum o yüzden bişeyler yedikten sonra içiyorum sorun olurmu ki

Evet Can'ım decavit yan etki yaptı bende içtiğim Zaman çıkartıyorum

Bende bıraktım decavit içmeyi kendimi daha iyi hissediyorum onu içince sürekli mide bulantım oluyor. Gece yatarken mı içsem acaba

O zaman benim bulantıların sebebi de decavit olabilir doktor decavit yazmadan once hiç bulantım yoktu bi de gece yatarken içiyorum ben aynı dediğin gibi sabah 7 de başlıyorum öğürmeye ve bir saat sonra malum şekilde sonra gün boyu decavit in tadı ağzımda

Hergün içmemeyi deneyim bakalım

Çok fazla da şeyapmamak lazım

Neden kimse beni önemsemedi

Canım hosgeldin arada kaynıyor bazen mesajlar

Kızlar banada tahmin yazarmısınız üç doktordan ikisi erkek biri kız dedi

Eklentiler

• image.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 63
Ooh prenseslerde gelmeye başladı artık.
Hayırlı olsun canım..
Bu kadar erkeğin arasında kızı tutturmak ayrıcalıktır valla :))
Öyle mi diyosun bende erkeğe yoğunlaşmıştım kızı duyunca şaşırdım.gerçi ilk bebeğimiz 5 yıl sonra bize hediye edildi rabbim hayırlısını nasip etsin

Selam kızlarrrr. Yaklaşık 10 gündür girmiyorum. Bi baktım 300 sayfa olmuşş, sayfaları atlaya atlaya okumaya çalıştım ama ona rağmen şu an her şeyi çift görüyorum Ne konuşmuşunuz arkadaş Birçok arkadaşın bebişlerinin cinsiyeti belli olmuş. Herkese hayırlı olsun. Bizim de salı günü belli oldu, oğluşumuz geliyor inşallah
banuelis yaş 32, avukat, bebiş erkek eklersen sevinirim

Arkadaşlar cinsiyetleri yazın da ekleyim. Ama etiketlemeyi unutmayın bu sıralar okuyamıyorum gözümden kaçabilir. Bilgileri yazan arkadaşları da ekleyeceğim aklımda. telefondan çok zor oluyor girmek.
17 şubat öğretmen
Arkadaşlar cinsiyetleri yazın da ekleyim. Ama etiketlemeyi unutmayın bu sıralar okuyamıyorum gözümden kaçabilir. Bilgileri yazan arkadaşları da ekleyeceğim aklımda. telefondan çok zor oluyor girmek.
Bizimki kız

kızlar tam kendime göre bir dr buldum galiba. zeka testi yaptırmak istiyormusun dedi. hayır dedim. tamam o zaman. soruyorum çünkü sonuçlar çıktığında müdehale edemiyoruz. ancak gebeliğe son verebiliyoruz. sen de bunu istemiyorsan hiç aklını bulandırmaya gerek yok dedi. adammmmsııınnn dedim kadına. içimden tabi şimdi bakalım sonraki buluşmalarımızda da iyi olacak mı. inşallah olur çünkü yoruldum artık dr dolaşmaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…