2017 Şubat Anneleri

Teşekkür eddrrim canım..

Gunaydin kizlar bugun gorus gunumuz insallah hayirli haberlerle donmek dilegiyle...guzel bir gun diliyorum herkese....
Ela yesil ne yaptın canım. Sonucc
Turuncu bize kız yok biz kazanan düştük
Bugün bizde bi prensesimiz olacağını öğrendik
Hayırlı olsun canim.biz de artık prenslerimize toka takar napalim
Erkek mi iii hayırlı olsun canim.sana aşık bir erkek daha oh mis
Çok hossun.düşmez düşmez. Dikkat et kendine

yok canım 3-5 saniye sürüp geçiyo ve gün boyu birdaha olmuyor
Önemli değilmiş sanırım dinlen bende de oldu geçti. Geçmiş olsun
Ha ha ben de eşime diyorum ki ama ben rüyamda k8z gördüm bi dahakine kızım olucak.diyor ki aman Allah ım 4 mu asla olamaz.şoka girdi zavallı. Bu arada teşekkür ederim
Yaa kız dene dene perişan oldum.anam iyi gelin için dua edicem artık ne yapalım. Çok sağol bu arada.
Ayyy deme öyle deme içim gidiyor .inşallah iyi gelinlerimiz olur ne diyelim sağlıklı olsunlar.ya da oglanlar evlensin biz takılan birlikte.hı olmaz mı. ...
Hadi bakalım iç haftaya bişey kalmadi
A Armaganhayat canim.gozunuzaydin diyeyim valla ne diyecegimi bilemedim,saglikli gelsin de insallah gonlune gore gelinlerin olur en azindan anne gibi olursun kaynana gibi degil tebrik ederim
Sağol canım. Öyle zaten kaynana olamam beceremem yapımda yok. İyisi de nasip sağlıkla doğsun lar da artik

Aynen canim saglik olsun kiza benzetti gibi ama degisecek gibi geliyor bana netlessin de hayirlisiyla heyecan yaptim onu gordum ya kipirdi kipirdi nasil hareketliydi masallah sipam ama ne olur bir aya kadar bakalim heyecan dorukta,biz de diyoruz erkek olursa nokta koyariz yeter iki tane diye ama mechul suan,kiz vermek uzuyor kiz alacaksin insallah dugun bayram olur:)isin sakasi da rabbimin vardir bildigi eminim.iyi bir anne olacagina gelinlere.

Hoşbulduk canım. Teşekkür ederim

Kullaniyorum ama bu ara icemiyorum cok buyuk,ilac icme ozurlusu olaraktan asiri buyuk ve rahatsiz edici ama.mecbur tablet bitene kadar icmem lazim,kilo vermedim ama oyle bir etkisi varsa hemen devam ederim kaldigim yerden:)
Canım ben bulantıdan bişey yiyemedim bir ay iki kilo vermişim o yüzden iştahın açılsın biraz yemeye başla diye bu ilacı verdi doktorum

Tatlım ben bir tanesine gittim adam iyi rahat falan ama diyor ki kadınlar abartıyor yok uzanma yok bunlar uydurma diyor. Ve bunu diyen çok iyi denilen bir doktordu onu görünce gitmem dedim o adama. Tabi ki istisnalar var ama eşim de yanaşmayınca ben de ısrarcı olmadım. açıkçası öyle ilgisiz kötü kadın doktorlar da çıkmadı karşıma o yüzden genelleme oldu sanki bende ama tabi ki her meslekte olduğu gibi iyi olmak cinsiyete bakmıyor

bak nazan hanım da iyidir,sakin de bir dr,ben iğne raporumu çıkarmak için dr um ona gönderdi kadın sanki kendisi takip ediyormuş gibi her şeyle detayına kadar ilgilendi,sevimli de bir kadın,

Valla içim rahatladı sağolasın gideyim bakalım bu sefer nazan hanima sakin ve açıklayıcı olsun istiyorum bulurum inşallah artık kafama göre bir doktor
Hatem in ebelerine de kötü diyorlar ama napim artık

Tabiki de yaZarım.

Bu arada benim göbüş biraz çıktı özellikle akşamları daha da belli oluyor. Sizde durumlar ne?

Evet canım kesin değil ama erkek gibi dedi hayırlısı bakalım gelin alırız bizde napalim :)

Tabiki genelleme yapamayız dedim ya bayan yada erkek değil konu tamamen kişilikle inisiyatiflerine kalmış oluyo sanırım işte kimine erkek iyi denk geliyo kimine bayan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…