Ay bu güzel haber sevindim olmayan bulantı ilaçla başlasın istemem çünkü.Yok canim tam tersi icinde zencefil var o bastiriyormus en iyisi dedi hem dr hem eczaci bulanti acisindan guvenle kullanabilirsin
Teşekkür ederimYani bi tahmin yurutecek olursam erkek derim ben buna canim. Goblunden gecen gibi olsun insaallah
Bende ise yaradi insallah sende de iyi etki birakirAy bu güzel haber sevindim olmayan bulantı ilaçla başlasın istemem çünkü.
Canim bence bu da erkek...acili bir sey var orda:)
Teşekkür eddrrim canım..Canim.neden kizsin onemli olan icerigi sonucta ayni etki yapiyor,bana elevit verecekti dedim.ki elevit kullandim.kizimda kusturdu surekli dedim.ozaman bunu al dedi sadece isimler farkli ve anlasmali olduklari firma diye dusunuyorum vinalac immunitum adi
Rica ederim icin rahat etmezse bir eczaneye de danisabilirsin dene insallah memnun kalirsin canimTeşekkür eddrrim canım..
Ela yesil ne yaptın canım. SonuccGunaydin kizlar bugun gorus gunumuz insallah hayirli haberlerle donmek dilegiyle...guzel bir gun diliyorum herkese....
Turuncu bize kız yok biz kazanan düştükYaaaa o kadar güzel anlatmışsın ki gözlerim doldu sabah sabah.
Bir erkek evladım var. Adını AŞK koydum kuzumun.
Bir de bana arkadaş olur diye kız diledim rabbimden ama ikinciye de erkek nasip oldu
Sen böyle yazınca çok hoşuma gitti
Neyse sağlıklı sıhhatli olsunlar da, gerisinin hiç önemi yok.
Yaradan neyi layık gördüyse baş tacıdır
Hayırlı olsun canim.biz de artık prenslerimize toka takar napalimBugün bizde bi prensesimiz olacağını öğrendik
Erkek mi iii hayırlı olsun canim.sana aşık bir erkek daha oh misMeraba kızlardün akşam acayip şekilde kasık ağrısı yaşadım Dr a gittim nöbetçi Dr baktı bebeğim iyiymis kanama alanı fln da yok dedi ama ağrı ve batmanin sebebini pek bulamadı yorulmuş olabilirsin dedi ultrasonu bi açtı bebeğim resmen ayakta duruyodu şah a kalkmış dr da güldü şaşırdı resmen ayakta bu dedi çok şükür iyiymis ama serum taktı agrim için kendi Dr umu da arayıp bilgi verdi serum yedim ama hala batma var şuan cinsiyet ogrendiniz mi dedi çok iyi bi Dr du hayır hiç merak etmedim sağlığı ni dusundugum için dedim bakalım bi dedi baya uğraştı görmek için veeeeee büyük ihtimal erkek dedi kesin değil gostermiyo ama erkek gibi gördüm dedi gerçekten bu sene şubat erkek senesi sanırım hee birde adetime gore 5 gün onde göründü 14+5 çıktı bakalım kendi Dr umun ultrasonda nasıl çıkacak
Çok hossun.düşmez düşmez. Dikkat et kendineEvet canım annemler geldi ya yeğenler fln heryeri merak ediyo diye dolaştım kaç gundur bi anda ayaklandim onda da biraz yordum galiba kendimi sanırım ondan oldu evet kasılma olduğu için ondan korktum ağrı da artınca gitmek zorunda kaldım çok şükür bebek iyi dedi ogluş için de sagol ama kesin değil dedi son anda pipi parmak olup kız haberi gelirse sasirmam
Önemli değilmiş sanırım dinlen bende de oldu geçti. Geçmiş olsunyok canım 3-5 saniye sürüp geçiyo ve gün boyu birdaha olmuyor
Ha ha ben de eşime diyorum ki ama ben rüyamda k8z gördüm bi dahakine kızım olucak.diyor ki aman Allah ım 4 mu asla olamaz.şoka girdi zavallı. Bu arada teşekkür ederimüçüncüydü senin dimi??? hayırlısı canımm gelinleri kız gibi seversin oh walla ne kıymetli olurlar şimdi:)
benimde ikinci erkek şimdiden üçüncüyü düşünmeye başladım o da erkek olursa 4
Yaa kız dene dene perişan oldum.anam iyi gelin için dua edicem artık ne yapalım. Çok sağol bu arada.Senin için erkek hayirli demekki insAllah sana hayırlı birer evlat olup kızın gibi sevebilecegin gelinler getirirlerbenim annem de 4 erkek ten sonra beni doğurmuş tek kızım ben olmayacak değilde denemek lazım surekli
Ayyy deme öyle deme içim gidiyorCanıııım gel şöyle yamacımaa
Kız annesi olmak yokmuş nasibimizde. Dediğin gibi hayırlı gelinlerimiz olur inşallah.
Arada bie hayıflanıyorum valla. Şimdi bizim oğlanlar el kızını görünce bizi unutmazlar dimii
Hadi bakalım iç haftaya bişey kalmadiBizde geldik kizlar,test yaptirmayacaktim guya haksizlik olmasin diye yaptirdim:)kan verdim ense kalinligi normal cikti,bacak agrisini gerilmeleri sordum yatarken bacak germeyi yani busey olmaz dedi magnezyuma devam dedi,israrla sordum cinsiyeti net bisey diyemem dedi uc hafta sonra belli olur dedi ama bosluk gorunuyor o kisim da dedi:))))hayirlisi bakalim
Sağol canım. Öyle zaten kaynana olamam beceremem yapımda yok. İyisi de nasip sağlıkla doğsun lar da artikA Armaganhayat canim.gozunuzaydin diyeyim valla ne diyecegimi bilemedim,saglikli gelsin de insallah gonlune gore gelinlerin olur en azindan anne gibi olursun kaynana gibi degil tebrik ederim
Aynen canim saglik olsun kiza benzetti gibi ama degisecek gibi geliyor bana netlessin de hayirlisiyla heyecan yaptim onu gordum ya kipirdi kipirdi nasil hareketliydi masallah sipam ama ne olur bir aya kadar bakalim heyecan dorukta,biz de diyoruz erkek olursa nokta koyariz yeter iki tane diye ama mechul suan,kiz vermek uzuyor kiz alacaksin insallah dugun bayram olur:)isin sakasi da rabbimin vardir bildigi eminim.iyi bir anne olacagina gelinlere.Önemli değilmiş sanırım dinlen bende de oldu geçti. Geçmiş olsun
Ha ha ben de eşime diyorum ki ama ben rüyamda k8z gördüm bi dahakine kızım olucak.diyor ki aman Allah ım 4 mu asla olamaz.şoka girdi zavallı. Bu arada teşekkür ederim
Yaa kız dene dene perişan oldum.anam iyi gelin için dua edicem artık ne yapalım. Çok sağol bu arada.
Ayyy deme öyle deme içim gidiyor.inşallah iyi gelinlerimiz olur ne diyelim sağlıklı olsunlar.ya da oglanlar evlensin biz takılan birlikte.hı olmaz mı. ...
Hadi bakalım iç haftaya bişey kalmadi
Sağol canım. Öyle zaten kaynana olamam beceremem yapımda yok. İyisi de nasip sağlıkla doğsun lar da artik
Hoşbulduk canım. Teşekkür ederimO zaman benim bulantıların sebebi de decavit olabilir doktor decavit yazmadan once hiç bulantım yoktu bi de gece yatarken içiyorum ben aynı dediğin gibi sabah 7 de başlıyorum öğürmeye ve bir saat sonra malum şekildesonra gün boyu decavit in tadı ağzımda
Hergün içmemeyi deneyim bakalım
Çok fazla da şeyapmamak lazım
Canım hosgeldin arada kaynıyor bazen mesajlar
Canım ben bulantıdan bişey yiyemedim bir ay iki kilo vermişim o yüzden iştahın açılsın biraz yemeye başla diye bu ilacı verdi doktorumKullaniyorum ama bu ara icemiyorum cok buyuk,ilac icme ozurlusu olaraktan asiri buyuk ve rahatsiz edici ama.mecbur tablet bitene kadar icmem lazim,kilo vermedim ama oyle bir etkisi varsa hemen devam ederim kaldigim yerden:)
Anladim ara ara icebilirmisim dr soyledi az ve oz olmasi benim icin ideal:)))Canım ben bulantıdan bişey yiyemedim bir ay iki kilo vermişim o yüzden iştahın açılsın biraz yemeye başla diye bu ilacı verdi doktorum
Canım eşinin istememesi ni fln bilmem ama erkek Dr mesafeli olur diye dusundum demissin ya inan hiç öyle olmuyo bende bekarken bile erkek Dr a nasıl gidiyorlar cekinirim ben mecbur kalmazsam gitmem diyodum kendimi erkek Dr da buldum ve o kadar yaklaşımı fln iyi ki ve hastanenin nöbetçi Dr uma gidiyorum skntim olunca onlarda hep erkek denk geliyo gece bile gittiğimde o kadar ilgililer ki dün akşam gittim mesela ben ağrıdan dolayı gittim Dr cinsiyeti ogrendinizmi dedi hayır dedim merak etmedim hiç dedim bak ben bile merak ettim diye 15 -20 dk uğraştı görmek için ilgi kısmı bence bayan olsun erkek olsun tamamen o Dr un kişiliği ve mesleği gerçekten severek yapmasıyla alakalı bisey diye dusunuyorum
bak nazan hanım da iyidir,sakin de bir dr,ben iğne raporumu çıkarmak için dr um ona gönderdi kadın sanki kendisi takip ediyormuş gibi her şeyle detayına kadar ilgilendi,sevimli de bir kadın,
Aynen canım her gün içmemize gerek yokmuş zaten vücudumuzdaki eksiklik varsa 3 gün de bir almamız yeterli oluyormus. Fazlası bize kilo olarak geri dönüş yapıyormuş. Oyuzden bana heR gün içmene gerek yok demişti.. Önemli birşeyler bulursan banada yazarmısın
Evet canım kesin değil ama erkek gibi dedi hayırlısı bakalım gelin alırız bizde napalim :)Ela yesil ne yaptın canım. Sonucc
Turuncu bize kız yok biz kazanan düştük
Hayırlı olsun canim.biz de artık prenslerimize toka takar napalim
Erkek mi iii hayırlı olsun canim.sana aşık bir erkek daha oh mis
Çok hossun.düşmez düşmez. Dikkat et kendine
Benim akşama doğru 6 aylık gibi oluyorumTabiki de yaZarım.
Bu arada benim göbüş biraz çıktı özellikle akşamları daha da belli oluyor. Sizde durumlar ne?
Attigin fotoyu gorebilirsem yorumlayacam...
Tabiki genelleme yapamayız dedim ya bayan yada erkek değil konu tamamen kişilikle inisiyatiflerine kalmış oluyo sanırım işte kimine erkek iyi denk geliyo kimine bayan :)Tatlım ben bir tanesine gittim adam iyi rahat falan ama diyor ki kadınlar abartıyor yok uzanma yok bunlar uydurma diyor. Ve bunu diyen çok iyi denilen bir doktordu onu görünce gitmem dedim o adama. Tabi ki istisnalar var ama eşim de yanaşmayınca ben de ısrarcı olmadım. açıkçası öyle ilgisiz kötü kadın doktorlar da çıkmadı karşıma o yüzden genelleme oldu sanki bende ama tabi ki her meslekte olduğu gibi iyi olmak cinsiyete bakmıyor
Valla içim rahatladı sağolasın gideyim bakalım bu sefer nazan hanima sakin ve açıklayıcı olsun istiyorum bulurum inşallah artık kafama göre bir doktor
Hatem in ebelerine de kötü diyorlar ama napim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?