2017 Şubat Anneleri

Aynen bugun sordum ben de dr a hergun icemedigim.oluyor diye onemli degil dedi relaxxxx ohhh kasmayalim kendimizi degil mi ama:))))

Evet yaa
Tabiki de yaZarım.

Bu arada benim göbüş biraz çıktı özellikle akşamları daha da belli oluyor. Sizde durumlar ne?

Sabahları olmuyor ama eski dümdüzlügü yok maalesef ama akşamları hafifden buradayım diyor Prensesim 54 kilo ile hamile kaldım suanda 55.5 -56 kiloyum

Neden kimse beni önemsemedi

Canım erkek gibi göründü bana.

feragat demir ilacı ise öncesinde 1 saat ve sonrasında 1 saat açlık olmalı. süt ürünleri ile tüketilmeli. çay ve kahve de içilmesi olmalı

Arkadaşlar bende ikili test için gittiğimde cinsiyeti için yüzde 80 kız dedi. 14+5 de ise kesinleşti. kimi doktor emin olmadan da fikir yürütüyor, kimisi emin olmadan söylemiyor. Benim doktor sıkıntım devam ediyor. istanbul anadolu yakasında önerileriniz varsa bekliyorum :)

Aynı seyleri yasamışız canım bütün gün ağzımdan tadı gitmedi ve malum olunca sabah 7 de doktora sordum yan etki yapmıs içme dedi.. Onun yerine başka bir ilaç verip 3 günde bir iç dedi.. Sende doktoruna danış istersen zorlama kendini

İyi hadi sevindim yalnız olmadığıma, bana erken gibi geliyordu eşime kalsa ohooo neden çok belli olmuyor hala diyor gece gündüz. Ben de diyorum o göbeği taşıyacak olan benim sana göre hava hoş. Ne güzel valla baba olmak, kusmadan uykusuz kalmadan vs. Hop hazır çocuk

Aynen canım teşekkür ederim. Haftaya gideceğim bakalım ne dicek merak ediyorum. Başka ilaç isterim decavit gibi kocaman olmayanından

Kizlar ikili testin sonucu cikti hersey yolindaymis degerler cok iyi dedi dr ablasi bugun bize cinsiyet icin bayram oncesi cagirdi bizde iki hafta sonra gidicez 16+li zamanda net bi sekilde ogrenicez insaAllah bi tahmin de bulunmaid yada bize demedi bisi olsun sabrederim ben yeterki saglikli olsun bebisimiz kizlar bugun bayagi mutlu hissettim kendimi cinsiyeti ogrensemde bebisime bisielr alsam yaaaaa neler neler var alasim geliuo bakalim hislerim mi cikicak yoksa etraftakilerin dedigi mi cinsiyet konusunda

Kızlar çok kötüyüm ya
Hamile kaldığımı öğrendiğimden beri
Geniz akıntım var burnum hiç akmıyor.
Bir süredirde kulaklarım tıkanıyor bu akşam tam basınç var.
Doktora gittim geçen gün kbb bakti ilaç
Yazamam hormonlardan dedi tuzlu suyla temizliyorum ama fayda etmiyor. Kendimi kötü hissediyorum ne yapacağımı şaşırdım gerçekten

Gunaydinnn kızlar. Bana hava atan eltim k8z doğurdu. İçimden aramak gelmiyor kim senin k8z ında gözüm yok ama ağrıma gitmişti hava atması. Neyse yaaa aman banane....

@Saraziz Günaydın. Önceki mesajımda ekliydi görüntüler..

Eklentiler

• 20160818_112811.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 40
  • 20160816_180700.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 44
Soda doğal kaynaklardan çıkmıyor dışarıdan karbondioksit ekleniyor. Maden suyu yerin altından kendi mineralleri ve asidiyle çıkıyor
sagol canım bilgi için yeni bir bilgi bundan sonra dikkat ederim bende. peki üzerinde mi yazıyor maden suyu diye

Gunaydinnn kızlar. Bana hava atan eltim k8z doğurdu. İçimden aramak gelmiyor kim senin k8z ında gözüm yok ama ağrıma gitmişti hava atması. Neyse yaaa aman banane....

Ya ben normalde çok ılımlı ve olgun Bi kadındım hamilelik beni benden aldı hava attıysa arama dicem de o Zaman da çekemiyo olursun:) yine de ara ama sen de onu gıcık et demek istiyorum sonrada dersin ayyy oğluşum hormonlarımı bozdu kusura bakma neyse sen bana bakma olgun davran bende normal değilim

benim doktorda direk bana dedi yaptıracakmısın dedi sizce dedim. amannn dedi yaptırdın kötü çıktı napcan sanki dedi aldıracan mı dedi yok dedi yaptırmaya gerek yok boşver dedi. dedim doktor dediğin böyle olmalı. hem tatlı dilli hemde çok pozitif bir kadın bende seviyorum doktorumu.

Günaydın sevgili şubat anneleri,
uzuun bir aradan sonra yazabiliyorum nihayet.
Dün İstanbul'a geldim ve ayağımın tozuyla doktora gittim
Aylarca rüyamda kız bebek gördüm, o kadar emindim ki sanki kız olduğuna, doktor bir bey geliyor diyince şaşkınlığımı gizleyemedim çok şükür herşey yolunda, birkaç gün önden gidiyormuş beyefendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…