Bende büyük bi sevinçle gece yatarken ay çıkmış sanki diyorum ayna karşısında sabah bi bakıyorum puff birşey yokTabiki de yaZarım.
Bu arada benim göbüş biraz çıktı özellikle akşamları daha da belli oluyor. Sizde durumlar ne?
Aynen bugun sordum ben de dr a hergun icemedigim.oluyor diye onemli degil dedi relaxxxx ohhh kasmayalim kendimizi degil mi ama:))))
Tabiki de yaZarım.
Bu arada benim göbüş biraz çıktı özellikle akşamları daha da belli oluyor. Sizde durumlar ne?
Neden kimse beni önemsemedi
Kızlar feramat kullanan varmı aranızda ya eczacı aç karnına günde 1 tane yazmış ama bende aç karnına içemiyorum bişey yemeden su içsem bile çıkarıyorum o yüzden bişeyler yedikten sonra içiyorum sorun olurmu ki
O zaman benim bulantıların sebebi de decavit olabilir doktor decavit yazmadan once hiç bulantım yoktu bi de gece yatarken içiyorum ben aynı dediğin gibi sabah 7 de başlıyorum öğürmeye ve bir saat sonra malum şekildesonra gün boyu decavit in tadı ağzımda
Hergün içmemeyi deneyim bakalım
Çok fazla da şeyapmamak lazım
Canım hosgeldin arada kaynıyor bazen mesajlar
Aynı seyleri yasamışız canım bütün gün ağzımdan tadı gitmedi ve malumolunca sabah 7 de doktora sordum yan etki yapmıs içme dedi.. Onun yerine başka bir ilaç verip 3 günde bir iç dedi.. Sende doktoruna danış istersen zorlama kendini
sagol canım bilgi için yeni bir bilgi bundan sonra dikkat ederim bende. peki üzerinde mi yazıyor maden suyu diyeSoda doğal kaynaklardan çıkmıyor dışarıdan karbondioksit ekleniyor. Maden suyu yerin altından kendi mineralleri ve asidiyle çıkıyor
sagol canım bilgi için yeni bir bilgi bundan sonra dikkat ederim bende. peki üzerinde mi yazıyor maden suyu diye
Gunaydinnn kızlar. Bana hava atan eltim k8z doğurdu. İçimden aramak gelmiyor kim senin k8z ında gözüm yok ama ağrıma gitmişti hava atması. Neyse yaaa aman banane....
benim doktorda direk bana dedi yaptıracakmısın dedi sizce dedim. amannn dedi yaptırdın kötü çıktı napcan sanki dedi aldıracan mı dedi yok dedi yaptırmaya gerek yok boşver dedi. dedim doktor dediğin böyle olmalı. hem tatlı dilli hemde çok pozitif bir kadın bende seviyorum doktorumu.kızlar tam kendime göre bir dr buldum galiba. zeka testi yaptırmak istiyormusun dedi. hayır dedim. tamam o zaman. soruyorum çünkü sonuçlar çıktığında müdehale edemiyoruz. ancak gebeliğe son verebiliyoruz. sen de bunu istemiyorsan hiç aklını bulandırmaya gerek yok dedi. adammmmsııınnn dedim kadına. içimden tabişimdi bakalım sonraki buluşmalarımızda da iyi olacak mı. inşallah olur çünkü yoruldum artık dr dolaşmaktan.
günaydın canım sagol dikkat ederim artıkGünaydın canım , evet üzerinde yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?