2017 Şubat Anneleri

canım nerde oturuyorsun kaynarca yuzyıl hastahanesinde meltem hanım var. mükemmel bir kadın ben çok memnunum ve tavsiye ederim

bende eşime aynısını diyorum bu ne ya sana göre hava hoş bir yapım aşamaasında katkın oluyor onda da zaten keyfine minnet sonra mide bulantısı kilo halsizlik yorgunluk dogum hepsi bize iyi tabi baba olmak. bebege de diyorum bak şimdiden tanı babanı ilerde babaya düşkün olursan sorarım hesabını diyorum eşimde gülüyor

Gunaydinnn kızlar. Bana hava atan eltim k8z doğurdu. İçimden aramak gelmiyor kim senin k8z ında gözüm yok ama ağrıma gitmişti hava atması. Neyse yaaa aman banane....
sen yine ara hayırlı olsun de o yaptığı terbiyesizlikle kalsın. ne de olsa günahsız melek doğmuş. ayrıca cinsiyetle hava atmak nedir yahu neyin havası?? bazen insanları anlayamıyorum..

Sevgili anneler Günaydın. ben de çatlaklar için badem yağı ve kakao yağı aldım. badem kakao ve Bebe yağını karıştırıp kullanabilirmisiz ancak Tüylenme problemi olanlar Bebe yağı kullanmamalıymis ayrıca badem yagında da acı Badem yağını tercih etmeliymis. neyse aldım bunları karıştırdım zaten küçücük sisedeler bunlar bana bikaç kullanımlık yeter Ben mi fazla kullanıyorum diyeceğim ama fazla da kullanmiyorum

Selam kızlar dün yatılı misafirim geldi bir kaç gün yokum döndüğümde herkes daha iyi olsun inşallah bana da dua edin gelen misafirimin beli çok ağrıyormyşta hiç bişeye yardım etmiyor bende bu halde koşturup duruyorum sonum hayır olsun bakalım

Gelen misafir de işini biliyor sakın çok yorma kendini senin bebişin milletin belinden önemli.

Ohh maşallah sana mi yaptırıyor yani ben öyle misafir den hoşlanmıyor um ki gittiğim yerde ben hiç durmam herseyi yapmaya çalışırım sende pek yorma o zaman kendini
Ohh

Dun dr a sordum catlak icin bir krem onerdi 120 tl dedi eczaci,lierac sordum o da ona yakin fiyatlardaydi birde bio oil sordum uygundu 30 40 civarinda bende bebek yagi alirsam kakao yagi alirim kizimda hep bebek yagi kullandim gobegimde catlagim olmamisti bu sefer ikisini bende denemek istiyorum belki birgun biri diger gun biri,herseyiyle top bizde hakkaten:))))

Günaydın kızlar sabah sabah duş alırken farkettim göğüs hassasiyetim yok olmuş 13. haftadayım bulantılarım da geçti gibi pazartesi 2li test için Dr gittik gayet iyi idi bebiş ama şimdi meme hassasiyeti olmayınca korkuyorum kan sulandırıcı iğne vermişti Dr ondan bişey olmuşmudur. Yeminle kötü oldum. Bi Dr gidip baktırsam mı

Hergun yatmadan yada banyo sonrasi kullan derim sakin gogusleri unutma bel kismini da ben gigusleri es gecmistim catlamisti o zaman

BENIM KIDE ESKISI GIBI DEGIL HASSASIYETİ NORMAL BU DÖNEMDE YAVAS YAVAS KAYBOLUYO

Aslında içebilirsen ılık su bal limon biraz da kara biber geniz akıntısı iyi geliyor. Faranjit ile geçirdiğin için tüm kışı ilaç kullanmayip bunu yapıyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…