- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- 158
canım nerde oturuyorsun kaynarca yuzyıl hastahanesinde meltem hanım var. mükemmel bir kadın ben çok memnunum ve tavsiye ederimArkadaşlar bende ikili test için gittiğimde cinsiyeti için yüzde 80 kız dedi. 14+5 de ise kesinleşti. kimi doktor emin olmadan da fikir yürütüyor, kimisi emin olmadan söylemiyor. Benim doktor sıkıntım devam ediyor. istanbul anadolu yakasında önerileriniz varsa bekliyorum :)
bende eşime aynısını diyorum bu ne ya sana göre hava hoş bir yapım aşamaasında katkın oluyor onda da zaten keyfine minnetİyi hadi sevindim yalnız olmadığıma, bana erken gibi geliyordu eşime kalsa ohooo neden çok belli olmuyor hala diyor gece gündüz. Ben de diyorum o göbeği taşıyacak olan benim sana göre hava hoş. Ne güzel valla baba olmak, kusmadan uykusuz kalmadan vs. Hop hazır çocuk
sen yine ara hayırlı olsun de o yaptığı terbiyesizlikle kalsın. ne de olsa günahsız melek doğmuş. ayrıca cinsiyetle hava atmak nedir yahu neyin havası?? bazen insanları anlayamıyorum..Gunaydinnn kızlar. Bana hava atan eltim k8z doğurdu. İçimden aramak gelmiyor kim senin k8z ında gözüm yok ama ağrıma gitmişti hava atması. Neyse yaaa aman banane....
ne ilacııGÜNAYDINNNN BEN GELDİMMM AMA İLACIMI İÇMEYİ YANIMA ALMAYI UNUTTUM
Selam kızlar dün yatılı misafirim geldi bir kaç gün yokum döndüğümde herkes daha iyi olsun inşallah bana da dua edin gelen misafirimin beli çok ağrıyormyşta hiç bişeye yardım etmiyor bende bu halde koşturup duruyorum sonum hayır olsun bakalım
OhhSelam kızlar dün yatılı misafirim geldi bir kaç gün yokum döndüğümde herkes daha iyi olsun inşallah bana da dua edin gelen misafirimin beli çok ağrıyormyşta hiç bişeye yardım etmiyor bende bu halde koşturup duruyorum sonum hayır olsun bakalım
ne ilacıı
akşam içssen olmaz mı kiKAN DEMIR FALAN HEPSİNİN İÇİNDE BULUNDUĞU Bİ İLAÇ VAR DOKTOR BANA ONU VERDI ADI DA DEĞİŞİK SİZİNKİLERDEN DEĞİLRENGİ PEMBE KOYU PEMBE
akşam içssen olmaz mı ki
bi günden bişi olmaz canım stres yapmaGEÇTİ ATRIK BUGUN SABAH AÇ KARNA YAZIYO
Dun dr a sordum catlak icin bir krem onerdi 120 tl dedi eczaci,lierac sordum o da ona yakin fiyatlardaydi birde bio oil sordum uygundu 30 40 civarinda bende bebek yagi alirsam kakao yagi alirim kizimda hep bebek yagi kullandim gobegimde catlagim olmamisti bu sefer ikisini bende denemek istiyorum belki birgun biri diger gun biri,herseyiyle top bizde hakkaten:))))Sevgili anneler Günaydın. ben de çatlaklar için badem yağı ve kakao yağı aldım. badem kakao ve Bebe yağını karıştırıp kullanabilirmisiz ancak Tüylenme problemi olanlar Bebe yağı kullanmamalıymis ayrıca badem yagında da acı Badem yağını tercih etmeliymis. neyse aldım bunları karıştırdım zaten küçücük sisedeler bunlar bana bikaç kullanımlık yeter Ben mi fazla kullanıyorum diyeceğim ama fazla da kullanmiyorum
Hergun yatmadan yada banyo sonrasi kullan derim sakin gogusleri unutma bel kismini da ben gigusleri es gecmistim catlamisti o zamanSevgili anneler Günaydın. ben de çatlaklar için badem yağı ve kakao yağı aldım. badem kakao ve Bebe yağını karıştırıp kullanabilirmisiz ancak Tüylenme problemi olanlar Bebe yağı kullanmamalıymis ayrıca badem yagında da acı Badem yağını tercih etmeliymis. neyse aldım bunları karıştırdım zaten küçücük sisedeler bunlar bana bikaç kullanımlık yeter Ben mi fazla kullanıyorum diyeceğim ama fazla da kullanmiyorum
Günaydın kızlar sabah sabah duş alırken farkettim göğüs hassasiyetim yok olmuş 13. haftadayım bulantılarım da geçti gibi pazartesi 2li test için Dr gittik gayet iyi idi bebiş ama şimdi meme hassasiyeti olmayınca korkuyorum kan sulandırıcı iğne vermişti Dr ondan bişey olmuşmudur. Yeminle kötü oldum. Bi Dr gidip baktırsam mı
Aslında içebilirsen ılık su bal limon biraz da kara biber geniz akıntısı iyi geliyor. Faranjit ile geçirdiğin için tüm kışı ilaç kullanmayip bunu yapıyorum ben.Kızlar çok kötüyüm ya
Hamile kaldığımı öğrendiğimden beri
Geniz akıntım var burnum hiç akmıyor.
Bir süredirde kulaklarım tıkanıyor bu akşam tam basınç var.
Doktora gittim geçen gün kbb bakti ilaç
Yazamam hormonlardan dedi tuzlu suyla temizliyorum ama fayda etmiyor. Kendimi kötü hissediyorum ne yapacağımı şaşırdım gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?