Dusuncesizce gelen misafire uyuz oluyorum,madem belin agriyor neden hamile birinin evine misafirlige geliyosun hadi geldin neden belinin agridigini soyluyosun da isten kaciyosun!anlamiyorum boyle insanlari vallahi,yorma kendini sakin sofrayi falan sersin kaldirsin onunki can da senin ki degil mi ki.iki can tek beden de hemde,cabucak gitsinler yani.....gelemiyorum boyle seye valla kusura bakma seda,biz olsak gitmeyiz.Selam kızlar dün yatılı misafirim geldi bir kaç gün yokum döndüğümde herkes daha iyi olsun inşallah bana da dua edin gelen misafirimin beli çok ağrıyormyşta hiç bişeye yardım etmiyor bende bu halde koşturup duruyorum sonum hayır olsun bakalım
ebelere kötü mü diyorlarTatlım ben bir tanesine gittim adam iyi rahat falan ama diyor ki kadınlar abartıyor yok uzanma yok bunlar uydurma diyor. Ve bunu diyen çok iyi denilen bir doktordu onu görünce gitmem dedim o adama. Tabi ki istisnalar var ama eşim de yanaşmayınca ben de ısrarcı olmadım. açıkçası öyle ilgisiz kötü kadın doktorlar da çıkmadı karşıma o yüzden genelleme oldu sanki bende ama tabi ki her meslekte olduğu gibi iyi olmak cinsiyete bakmıyor
Valla içim rahatladı sağolasın gideyim bakalım bu sefer nazan hanima sakin ve açıklayıcı olsun istiyorum bulurum inşallah artık kafama göre bir doktor
Hatem in ebelerine de kötü diyorlar ama napim artık
Azalıyor demek sağol canım ya. Sabahtan beri İnternetten bakıyorum kimse geçiyor, azalıyor diye bişey paylaşmayınca tedirgin oluyorum 2 düştüğüm olduğu için şimdiden bişey olacak diye ödüm kopuyorBENIM KIDE ESKISI GIBI DEGIL HASSASIYETİ NORMAL BU DÖNEMDE YAVAS YAVAS KAYBOLUYO
bende eşime aynısını diyorum bu ne ya sana göre hava hoş bir yapım aşamaasında katkın oluyor onda da zaten keyfine minnetsonra mide bulantısı kilo halsizlik yorgunluk dogum hepsi bize iyi tabi baba olmak. bebege de diyorum bak şimdiden tanı babanı ilerde babaya düşkün olursan sorarım hesabını diyorum eşimde gülüyor
Selam kızlar dün yatılı misafirim geldi bir kaç gün yokum döndüğümde herkes daha iyi olsun inşallah bana da dua edin gelen misafirimin beli çok ağrıyormyşta hiç bişeye yardım etmiyor bende bu halde koşturup duruyorum sonum hayır olsun bakalım
KAN DEMIR FALAN HEPSİNİN İÇİNDE BULUNDUĞU Bİ İLAÇ VAR DOKTOR BANA ONU VERDI ADI DA DEĞİŞİK SİZİNKİLERDEN DEĞİLRENGİ PEMBE KOYU PEMBE
Aynen mem'e hassasiyeti bende de azaldı da Kocaman oldu bikini üstü giyiyorum sürekliGünaydın kızlar sabah sabah duş alırken farkettim göğüs hassasiyetim yok olmuş 13. haftadayım bulantılarım da geçti gibi pazartesi 2li test için Dr gittik gayet iyi idi bebiş ama şimdi meme hassasiyeti olmayınca korkuyorum kan sulandırıcı iğne vermişti Dr ondan bişey olmuşmudur. Yeminle kötü oldum. Bi Dr gidip baktırsam mı
Benim 14. Haftadan sonra çıkmaya basladi göbeğim şu an 16.haftadayim pantolonlarimin beli sıkıyor giyemiyorum. Senin tam olarak kaç hafta+gün?Günaydin kizlar. Bisey sormak istiyorum 16haftalik hamile olanlarda göbeği buyuyen var mi bende henuz yok merak ettim sizleri
Azalıyor demek sağol canım ya. Sabahtan beri İnternetten bakıyorum kimse geçiyor, azalıyor diye bişey paylaşmayınca tedirgin oluyorum 2 düştüğüm olduğu için şimdiden bişey olacak diye ödüm kopuyor
İçerim valla biraz iyi olayımda ne olursa içerim ama Karabiber daha kötü yapmasın canım.Aslında içebilirsen ılık su bal limon biraz da kara biber geniz akıntısı iyi geliyor. Faranjit ile geçirdiğin için tüm kışı ilaç kullanmayip bunu yapıyorum ben.
Valla aynısını dedim bak çocuğum bu da senin baban şu an telefonda oyun oynuyor bay rahat biz de kusuyoruz dedim bak tanı babanı :)
Ya ne kadar ayıp, gidip otelde kalsaymış ben şahsen yapamam. Hamile Halimle misafir gitsem kendi evimde yatarken orada rahat duramam valla çok yüzsüzlük!
Gyno ferro tardyferon mu ne bana da verdi de bulantı yaptı içemedim başka doktor da gerek yok kan Demir değerin iyi ileride içersin dedi
Aynen mem'e hassasiyeti bende de azaldı da Kocaman oldu bikini üstü giyiyorum sürekli
Benimde eskisine nazaran memelerde ağrı azaldı. Ama için rahat etmeyecekse bir doktora görün. Ha birde kan sulandırıcı iğneyi birçok gebe kullanıyor onun zararı olmaz içini ferah tutGünaydın kızlar sabah sabah duş alırken farkettim göğüs hassasiyetim yok olmuş 13. haftadayım bulantılarım da geçti gibi pazartesi 2li test için Dr gittik gayet iyi idi bebiş ama şimdi meme hassasiyeti olmayınca korkuyorum kan sulandırıcı iğne vermişti Dr ondan bişey olmuşmudur. Yeminle kötü oldum. Bi Dr gidip baktırsam mı
Tamamen bünye ile ilgili hiç endişe etmeyin. Geçen gün instagramda 18 haftalik birini gördüm manken gibi dümdüz karni vardı. Benim 16.haftayla birlikte iştahım da açıldı artık onun da etkisi olabilir16+4gün ama hic belli degil bende endişe ettim
Inşallah iyidir herşey.rahatladim biraz siz oyle deyince. Genelde bu aralıktaki bütün tanıdıklarımin hamile.oldugu belli olunca bende bi sorun mu var diye endisele etmistimTamamen bünye ile ilgili hiç endişe etmeyin. Geçen gün instagramda 18 haftalik birini gördüm manken gibi dümdüz karni vardı. Benim 16.haftayla birlikte iştahım da açıldı artık onun da etkisi olabilir
16+4gün ama hic belli degil bende endişe ettim
ama o yağların şişeleri çok küçük değil mi canım kaç gün gider kiDun dr a sordum catlak icin bir krem onerdi 120 tl dedi eczaci,lierac sordum o da ona yakin fiyatlardaydi birde bio oil sordum uygundu 30 40 civarinda bende bebek yagi alirsam kakao yagi alirim kizimda hep bebek yagi kullandim gobegimde catlagim olmamisti bu sefer ikisini bende denemek istiyorum belki birgun biri diger gun biri,herseyiyle top bizde hakkaten:))))
Yarın 16. Haftaya giriyorum akşamları çok çıkmış oluyor da sabah biraz daha az ama uzun zamandır pantolonlarım kapanmıyor . Normalde de zayıf olduğum için hemen belli oluyo göbek. Herkesin aynı olmuyor tabi.
Krem de alayim dersen dönüsumlu kullan ozaman,evet siseler kucuk, ya alip depo yapacagiz:)dedigim yerleri es gecme sakin haaa sadece gobek catlamiyor maalesef gonlune ne gelirse onu kullan valla denemek bedava:))) bolgeleri nemli tutmak en onemlisi...ama o yağların şişeleri çok küçük değil mi canım kaç gün gider kien iyisi krem almak sanirim. hele dediğin yerlere de sürersem hayatta yetmez
Krem de yetmez dusundum de cunku tupler cok buyuk degil gibi,,yook biz eniyisi donusumlu kullanalim canim daha mantikliama o yağların şişeleri çok küçük değil mi canım kaç gün gider kien iyisi krem almak sanirim. hele dediğin yerlere de sürersem hayatta yetmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?