canım eşim tarafının kafası büyük ya onlara çekti bizim bebiş galibaYüz kısmından erkeğe benzettim ben.. Benimki kız ve kafa yapısı daha minyon
doktorlar için koca kafalı bebekler makbulmuşcanım eşim tarafının kafası büyük ya onlara çekti bizim bebiş galiba
Bir defa gun icinde yada yatmadan farketmiyor ne zaman aklima gelirse iciyorum,devlet karsilamiyormus zaten recetesiz fiyati da aynidir sanirim dene istersen icinde hem folik de var hem daha kaliteli dedi eczaci ki yillardir eczacimiz guvenirim ben memnunum ama icmek zor cunku hap buyuk ve hic hap sevmiyorum
Aklina kotu bisey getirme icini ferah tut,uyku yapmamisti bana cunku hep uykum vardi:))))hormonlardir o uyku sebebi.ilacı aldım bugün başladım uyku veriyormu acabba bu ilaç bir uyku bastıki masa üstünde uyurum valla
sabah bulantım yoktu gerçi çok şükür ama bulantım olmayıncada korkuyorum ne yapıcamı sasırdım diğer gbeeliğimde bulantım geçti diye sevinmiştim meğersem bebeğimin kalbi durmuştu
Bende aynı şekildeyim. Lastikli olanlar hariç diğer pantalonlarım olmuyor. Geçen akşam gidip aldım artık. Gündüz yine normal ama akşam saatlerinde hamile olduğum bariz belli . Göğüs hassasiyeti bende de azaldı. Sadece kaşınıyorlar.Yarın 16. Haftaya giriyorum akşamları çok çıkmış oluyor da sabah biraz daha az ama uzun zamandır pantolonlarım kapanmıyor . Normalde de zayıf olduğum için hemen belli oluyo göbek. Herkesin aynı olmuyor tabi.
bana sanki kızın olacakmış gibi geldiKizlar ikili testin sonucu cikti hersey yolindaymis degerler cok iyi dedi dr ablasi bugun bize cinsiyet icin bayram oncesi cagirdi bizde iki hafta sonra gidicez 16+li zamanda net bi sekilde ogrenicez insaAllah bi tahmin de bulunmaid yada bize demedi bisi olsun sabrederim ben yeterki saglikli olsun bebisimiz kizlar bugun bayagi mutlu hissettim kendimi cinsiyeti ogrensemde bebisime bisielr alsam yaaaaa neler neler var alasim geliuo bakalim hislerim mi cikicak yoksa etraftakilerin dedigi mi cinsiyet konusunda
hayırlı olsun canım oğluşun..Günaydın sevgili şubat anneleri,
uzuun bir aradan sonra yazabiliyorum nihayet.
Dün İstanbul'a geldim ve ayağımın tozuyla doktora gittim
Aylarca rüyamda kız bebek gördüm, o kadar emindim ki sanki kız olduğuna, doktor bir bey geliyor diyince şaşkınlığımı gizleyemedimçok şükür herşey yolunda, birkaç gün önden gidiyormuş beyefendi.
bence de canım ne bulursak kullanalım ben güreşçi gibi yaglanmayi düşünüyorumKrem de yetmez dusundum de cunku tupler cok buyuk degil gibi,,yook biz eniyisi donusumlu kullanalim canim daha mantikli
allah kolaylık versin ama çok yorma kendini çift canlısın sonuçta kimse de gönül koymaz sana..Selam kızlar dün yatılı misafirim geldi bir kaç gün yokum döndüğümde herkes daha iyi olsun inşallah bana da dua edin gelen misafirimin beli çok ağrıyormyşta hiç bişeye yardım etmiyor bende bu halde koşturup duruyorum sonum hayır olsun bakalım
bi haftadır enim de azaldı hassasiyetim kötü bir şey olduğunu sanmıyorum ama panik yapma bence sen de ..Günaydın kızlar sabah sabah duş alırken farkettim göğüs hassasiyetim yok olmuş 13. haftadayım bulantılarım da geçti gibi pazartesi 2li test için Dr gittik gayet iyi idi bebiş ama şimdi meme hassasiyeti olmayınca korkuyorum kan sulandırıcı iğne vermişti Dr ondan bişey olmuşmudur. Yeminle kötü oldum. Bi Dr gidip baktırsam mı
Aklina kotu bisey getirme icini ferah tut,uyku yapmamisti bana cunku hep uykum vardi:))))hormonlardir o uyku sebebi.
ebelere kötü mü diyorlarben normal doğum istiyorum ama iğne de kulanıyrum normal doğum yapma durumuma dr um doğuma yakın karar veririz dedi,eğer böyle devam ederse ve çatın uygunsa normal doğuma alırım dedi,ama ebeler kötü dedin beni canevimden vurdunikendi istediğimiz ebeyi getirebiliyormuyuz acaba???
Bende aynı şekildeyim. Lastikli olanlar hariç diğer pantalonlarım olmuyor. Geçen akşam gidip aldım artık. Gündüz yine normal ama akşam saatlerinde hamile olduğum bariz belli . Göğüs hassasiyeti bende de azaldı. Sadece kaşınıyorlar.
En dogrusu:)))))tecrubeyle sabittt(ama sunu da unutma ne kadar kullanirsak ne kullanirsak da catlayacagi varsa catliyor bunuda unutma olurmu maalesef vucut yapisi,genetik gibi faktorlerde var)insallah catlamayizzzbence de canım ne bulursak kullanalım ben güreşçi gibi yaglanmayi düşünüyorum
Allah yardimcin olsun calisana daha da zor,ilk bebiste de aynimiydi belirtiler?:) uyku hormonları bende sabah tavan yapıyor işe giderken ağlıycam resmen
Haklısın canim ben de çok duygusalim bu ara. Yok zaten laf çarpacam ona da zaten çok iki yüzluler bana iftira atarlar cok rahat eşim olmadan aramam eşimi de uyandurmamaliyim ay bu da çok fena oldu be..Ya ben normalde çok ılımlı ve olgun Bi kadındım hamilelik beni benden aldıhava attıysa arama dicem de o Zaman da çekemiyo olursun:) yine de ara ama sen de onu gıcık et demek istiyorum sonrada dersin ayyy oğluşum hormonlarımı bozdu kusura bakma neyse sen bana bakma olgun davran bende normal değilim
Hayırlı olsun bu subat erkek ayı ben de kız senesi diye sevindirdi. MGünaydın sevgili şubat anneleri,
uzuun bir aradan sonra yazabiliyorum nihayet.
Dün İstanbul'a geldim ve ayağımın tozuyla doktora gittim
Aylarca rüyamda kız bebek gördüm, o kadar emindim ki sanki kız olduğuna, doktor bir bey geliyor diyince şaşkınlığımı gizleyemedimçok şükür herşey yolunda, birkaç gün önden gidiyormuş beyefendi.
Aslinda erkek çocuk delisiyim kızı arkadaş sırdaş olur diye istiyorum.benim eşim tarafı erkek çocuk delisi sadece benim oğlum var iki eltim in de k8z var onlara da baskı yapılmıştı ben de gönülleri hoş olsun diye benim de keşke bir kızım olsa dedim .sonra eltim in birine şaka yapıldı o da bana dediki ay değiştirmek isteyen varsa çocuğunun cinsiyetini değiştirdin ben kızdan çok memnunum.ay dedim sana destek çıktım sen ne diyorsun.gicikligim ordan geliyor. Hep eltim olursa Kız kardeşim gibi davranır diyordum da bunlar çok fena. Sorma ya k9z da erkek de Allah tan hayırlı olsunlar da.neyse aksama arayayım bari kocami hayri var sonuctasen yine ara hayırlı olsun de o yaptığı terbiyesizlikle kalsın. ne de olsa günahsız melek doğmuş. ayrıca cinsiyetle hava atmak nedir yahu neyin havası?? bazen insanları anlayamıyorum..
Selam kızlar dün yatılı misafirim geldi bir kaç gün yokum döndüğümde herkes daha iyi olsun inşallah bana da dua edin gelen misafirimin beli çok ağrıyormyşta hiç bişeye yardım etmiyor bende bu halde koşturup duruyorum sonum hayır olsun bakalım[/QUOTE
Canim tatlı dille söyle kendini de yorma sakin.türk kadınlık da yapma az Relax ol az çeşit az hizmet et boşver bebis herseyden onemli
Bende 34-36 arası değişiyordum. 38 aldım. Şu an bana da büyükler ama birkaç aya tam olurlar herhalde . İnşallah çok kilo almayız.Aynen canım ben de normal istiyorum ama bildiğim kadarıyla Bülent beyin kendi ebesi vardı gerçi her doktorun oluyormuş da belki tamamen kendi ekibini getirir? Iki tanıdığım hatem de doğum yaptı onlarinki sezeryandi iyi dediler ama internette bir yazı gördüm bir annenin bloğu. Orda yazıyordu kötü davrandilar falan diye. Karnına bastırmışlar kadının kendinin nöbeti bitmeden bebek doğsun falan diye. Fatma ebe varmış dediler. Isimlerini sorarız dogumdaTabi bilemiyorum şansımıza ne olur. Tek elimden gelen dua etmek malesef kötü insanlar her yerde diyip kendimi avutuyorum. Rabbim şansımızı açık etsin inşallah çok iyi ebelerdir hepsi
Ben de gidip aldım sonundapantolonlarım hep stretch olunca birazcık çıksa karnım bebek sıkışıyor sanıyorum. ama gidip büyük beden aldım. Ben 38 im 40 aldım kilo alırım diye o da belimden düşüp duruyor
cnm kaşıntı varsa beb yağı veya badem yağı sürmeye başlamanı tavsiye ederim..Rahatlatıyor ve olası bir çatlamayı önlediği söyleniyor..Günaydin kızlar.dün bütun gün karnım ve gögüslerimde kaşıntı vardı sizdede oluyomu sanırım büyüyo gerilmeye başliyo diye düsundüm ama erken biraz sanirim
Allah yardimcin olsun calisana daha da zor,ilk bebiste de aynimiydi belirtiler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?