Anladim canim insallah uyku hali biter biran once...oğlumda tatildeydim 1 ay uyudum sürekli ... zaten 9 sene geçti üstünden unuttum zaten yaşadıklarımı
Bende 34-36 arası değişiyordum. 38 aldım. Şu an bana da büyükler ama birkaç aya tam olurlar herhalde . İnşallah çok kilo almayız.
Bende aynı şekildeyim. Lastikli olanlar hariç diğer pantalonlarım olmuyor. Geçen akşam gidip aldım artık. Gündüz yine normal ama akşam saatlerinde hamile olduğum bariz belli . Göğüs hassasiyeti bende de azaldı. Sadece kaşınıyorlar.
Bugün kasiklarim agriyo yine ya neden agriyobelim de çok agriyo yoruldugum için mi acaba adet olcam gibi her an sanki bisey gelecek gibi
Kizlar benim canim turk kahvesi istiyo..bi sakincasi yoktur degil mi ...
Canim birgün bana da oldu sonra geçti ama.korkma inşallah o da öyle geçer.Bugün kasiklarim agriyo yine ya neden agriyobelim de çok agriyo yoruldugum için mi acaba adet olcam gibi her an sanki bisey gelecek gibi
Ay maşallah sana yorma o kadar kendini.benimde belim ve sırtım cok kötü dün 10 kilo kırmızı biber közledım dolaba koymak içi doğumda geln gider olur dıye belim koptu sandalyede oturamıyorum çok kötüyüm
Bugün kasiklarim agriyo yine ya neden agriyobelim de çok agriyo yoruldugum için mi acaba adet olcam gibi her an sanki bisey gelecek gibi
Bi haftadır annemler yeğenler fln var onlarla çok dolaştım dünden önceki akşam da serum yedim çok agrim oldu bugün de belim kopacak gibi diyorum ya her an adet olcam gibi vücut dinlen diyo herhaldeCanım benim de gün içerisinde oluyor imkan buldukça uzanmaya çalışıyorum..Çok yorma kendini..
Benim geçen akşam da oldu serum yedim dedim ya bugün de çok agriyo neyse ki bebek iyi dedi o gün ondan rahatim biraz ama insan yine de endişe ediyo işteCanim birgün bana da oldu sonra geçti ama.korkma inşallah o da öyle geçer.
Ay maşallah sana yorma o kadar kendini.
Hergun bu kadar olmuyordu sanırım bi haftadır dinlenemedim artık yeter diyo bünyeHer gün bende de aynı durum var takılmamaya çalışıyorum çok. Birde işte saatlerce bir sandalyenin üstünde
Rahim buyuyor genisliyor bebek buyuyor yer aciyor kendine bolca dinlen yat uzan canimBugün kasiklarim agriyo yine ya neden agriyobelim de çok agriyo yoruldugum için mi acaba adet olcam gibi her an sanki bisey gelecek gibi
Bisey olmaz icebilirsin canin istediyse hemde sorun yok dun bende kola ictim ama canim istedi dayanamdim:))))Kizlar benim canim turk kahvesi istiyo..bi sakincasi yoktur degil mi ...
Sanırım ondan bu hafta tempolu geçti birazRahim buyuyor genisliyor bebek buyuyor yer aciyor kendine bolca dinlen yat uzan canim
benimde belim ve sırtım cok kötü dün 10 kilo kırmızı biber közledım dolaba koymak içi doğumda geln gider olur dıye belim koptu sandalyede oturamıyorum çok kötüyüm
Afiyetle ye canim yarasin bebise de masallah bizde oyle kayinvalide ne gezer:))))OHH MAŞALLAH YOĞURTLAYIP YESEYDİN ARADABU ARADA YORMA KENNDİNİ BENİM KAYINVALİDEM YAPTI HEPSİNİ BU SENE RAHATIM ÇOK ŞÜKÜR ... MAKARNA TARHANA VS VS VS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?