2017 Şubat Anneleri

Bugün kasiklarim agriyo yine ya neden agriyo belim de çok agriyo yoruldugum için mi acaba adet olcam gibi her an sanki bisey gelecek gibi

Canım benim de akşamları bi hayli çıkmış oluyor karnım...Evvelki gün doktorumun onayıyla uçakla yolculuk yaptım. Check -in sırasında hamile olduğumu farkeden bir görevli oldu :) Mutluluğumu görmeliydiniz :)) Hafiften çıkıyor artık göbekler...
Ayrıca uçuş sırasında İlk kez içimde bir şeylerin kıpırdadığını hissettim..Sanki içerden sol taraftan biri kapı çalıyordu..Çok heyecanlanlıydı...

benimde belim ve sırtım cok kötü dün 10 kilo kırmızı biber közledım dolaba koymak içi doğumda geln gider olur dıye belim koptu sandalyede oturamıyorum çok kötüyüm

Bugün kasiklarim agriyo yine ya neden agriyo belim de çok agriyo yoruldugum için mi acaba adet olcam gibi her an sanki bisey gelecek gibi

Canım benim de gün içerisinde oluyor imkan buldukça uzanmaya çalışıyorum..Çok yorma kendini..

Canim birgün bana da oldu sonra geçti ama.korkma inşallah o da öyle geçer.
benimde belim ve sırtım cok kötü dün 10 kilo kırmızı biber közledım dolaba koymak içi doğumda geln gider olur dıye belim koptu sandalyede oturamıyorum çok kötüyüm
Ay maşallah sana yorma o kadar kendini.

Canım benim de gün içerisinde oluyor imkan buldukça uzanmaya çalışıyorum..Çok yorma kendini..
Bi haftadır annemler yeğenler fln var onlarla çok dolaştım dünden önceki akşam da serum yedim çok agrim oldu bugün de belim kopacak gibi diyorum ya her an adet olcam gibi vücut dinlen diyo herhalde

Canim birgün bana da oldu sonra geçti ama.korkma inşallah o da öyle geçer.

Ay maşallah sana yorma o kadar kendini.
Benim geçen akşam da oldu serum yedim dedim ya bugün de çok agriyo neyse ki bebek iyi dedi o gün ondan rahatim biraz ama insan yine de endişe ediyo işte

Bir haftadır annemler Yengem yeğenler vardı yorulmuş olsam da evin içinde ses vardı çocuk sesleri yalnız değildim bugün gidiyorlar içime bi hüzün çöktü yine gizli gizli ağlamaya başladım bi sene oldu evleneli ama hala uzakta olmaya alışamadım bazen keşke...... Diyorum gitcekler bi iki saate ve ben yine yapayalnız kalcam kocaman evde ve kocaman sehirde ne zormus gurbette olmak

OHH MAŞALLAH YOĞURTLAYIP YESEYDİN ARADA BU ARADA YORMA KENNDİNİ BENİM KAYINVALİDEM YAPTI HEPSİNİ BU SENE RAHATIM ÇOK ŞÜKÜR ... MAKARNA TARHANA VS VS VS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…