2017 Şubat Anneleri

Seni çok iyi anlıyorum. Ben de kimsemin olmadığı gurbete gittim gelin olarak. İlk 2 -3 sene çok zorlandım. 2 ayda bi 7-8 saatlik yolu çıkar gelirdim annemlere. Sonra oğluma hamile kaldım. Derken oğlum 1 yaşını doldurdu ve o günlerden sonra "evim evim güzel evim" dedim :)
6 sene gurbette kaldıktan sonra geçen yıl annemlerin olduğu memlekete taşındım. Şimdi de yalnızlığı arıyorum :))
Annemlere her gidişimde gözüm saate takılıyor :))
Bebeğin doğduktan sonra sana yoldaş olur canım. Yavaş yavaş geçiyor o zor günlerde

Benim geçen akşam da oldu serum yedim dedim ya bugün de çok agriyo neyse ki bebek iyi dedi o gün ondan rahatim biraz ama insan yine de endişe ediyo işte
Geçmiş olsun canim öncesi olunca insan endişe ediyor haliyle. Devam ederse bi görünüyor dr à istersen tabi uygun görürsen canım.

OHH MAŞALLAH YOĞURTLAYIP YESEYDİN ARADA BU ARADA YORMA KENNDİNİ BENİM KAYINVALİDEM YAPTI HEPSİNİ BU SENE RAHATIM ÇOK ŞÜKÜR ... MAKARNA TARHANA VS VS VS

Ooh ne güzel. Allah ağız tadıyla yedirsin inşallah. Ben haftaya başlayacağım hazırlıklara. Pek kimseninde yardımcı olacağını sanmıyorum eşim dışında.
İş başa düştü..

Dogru diyosun canim zamanla alismiyor insan ama cocuk da olsa yine alisiyomus gibi oluyor
Loveali ben kacirmisim bu mesajini,yarama bastin canim benim ailem senin suanda yasadigin memlekette,beraber geldigimiz bu yerde evlendirdiler birakip gittiler beni haliyle baba mesleginden dolayi,kizim 6 aylikti ayrildigimizda,tek basima kaldim hala gider gelirler ama.onlar gelince bayram olur evin ici onlar giderken yolcu ederken yine aglarim arkalarindan,insan kendini cok yanliz hissediyor esi bile olsa zor durum ama bebek olunca turuncunun dedigi gibi alismaya calisiyorsun birde benim esimin ailesi burda dusunun ama bir faydalari yok yabanci gibiler el bile daha yakin.SEni anliyorum Allah yardimcimiz olsun

İnş canım inş tek umudum bebeğim o bana arkadaş olacak hiç değilse ama gerçekten çok zor bende gidiyodum hep hamile kalınca kaldım öyle zor artık bebek nasipse kendini toparlayana kadar gidemem bi ekimde yegenim in düğünü var iyi olurda gidebilirsem ona giderim daha da yok aha çıkacaklar birazdan içime bi sknti çöktü

ÇOK ŞÜKÜR ANNEMDEN GÖRMEDİĞİM YARDIMI KAYINVALİDEM YAPAR SAOLSUN.. ANNEM GELR HAZIRI YER KALKAR GİDER O GELİR YAPAR YEDİRİR TOPLAR GİDER BENDE ANNE KAYINVALİDE ROLÜNE BÜRÜNMÜŞ
O da iyiymis,bizdede tam tersi herkes kendi rolunde kayinvalide misafir otuurur bir hayri yoktur yer icer misafir yilda bir kere gelir,annem baska sehirde olmasina ragmen her firsatta gelir yapar eder yedirir icirir temizler gider...Ne diyim ozaman biri in yoklugunu digeriyle kapatmis Rabbim masallah insallah hep oyle olurusnuz canim adina sevindim valla

OHH MAŞALLAH YOĞURTLAYIP YESEYDİN ARADA BU ARADA YORMA KENNDİNİ BENİM KAYINVALİDEM YAPTI HEPSİNİ BU SENE RAHATIM ÇOK ŞÜKÜR ... MAKARNA TARHANA VS VS VS
Afiyetle ye canım şifa olsun hepsi de.benim kayinvalidem demicem kaynanam doğumda bile 4 günden sonra kavga çıkardı hiç de yardım etmedi kaldı ki bu hazırlıklar asla yapmaz yani.
Ya ben de annemle aynı yerdeyim zorluğu da var tabi. Ama ben çok mutluyum o benim tek yardimci çalışınca bi de çok da zor olmadı iki cocukta da o yardım etti. Allah razı olsun.ben gurbete dayanamam herhalde yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm ilk yıllarına. ..
ÇOK ŞÜKÜR ANNEMDEN GÖRMEDİĞİM YARDIMI KAYINVALİDEM YAPAR SAOLSUN.. ANNEM GELR HAZIRI YER KALKAR GİDER O GELİR YAPAR YEDİRİR TOPLAR GİDER BENDE ANNE KAYINVALİDE ROLÜNE BÜRÜNMÜŞ

Aynı benim de öyle canım ailem izmitte ben ankaradayim sık gelip gidilmiyor ben gidiyodum hamile kaldım zor artık benim taraftan kimse yok kayinvalidemler de dediğin gibi ne faydası ne zararı bi görümce vardı iyi geciniyoz diyodum o da geçen yaptı yapacağını tek başıma yım yapayalnizim çok canım sıkkın şuan

Uzulme canim bebeginu dusun,yine gelirler de teselli et kendini bir sure oyle gecer daha yenisin ancak alisirsin,ben 9 senelik evliyim dusun yani insan her durumda bosluklarinu hissediyor saglikli olsunlarda gelir giderler diye dusun,simdi hamilesin daha hassas ve duygusalsin uzmemeye calis olurmu cok uzuldum bende simdi iyi dusun lutfen iyi olsun.

benimde belim ve sırtım cok kötü dün 10 kilo kırmızı biber közledım dolaba koymak içi doğumda geln gider olur dıye belim koptu sandalyede oturamıyorum çok kötüyüm

Yaa tatlım çok geçmiş olsun böyle bir iş yaparken beline bir kirlent falan koy destekle yani ben öyle yapıyorum nispeten az ağrıyor

Kizlar benim canim turk kahvesi istiyo..bi sakincasi yoktur degil mi ...

Canım benim doktorum haftada bir Türk Kahvesi içebilirsin dedi kuzenim de hergün bir Türk kahvesi içerdi çocukları zeki olsun diye doktoru iç demiş ama ben riske atmıyorum haftada bir çok canım isterse de sütlü içiyorum canının istemesi daha kötü iç kurtul

Kıyamam ya üzülme bebeklerimiz gelince buraya yazacak vakit bulamayız bile çoğumuz yalnızlığa ilaç olacak onlar

Ahh baharcım benim anne tuhaftır biraz. Genelde önce kendi rahatını düşünür. Doğum yaptım ,hastanede yardımcı oldu saolsun. Ertesi gün eve çıktım(annemlerdeydim). Annem ben çok yoruldum diye gitti yatmaya. Evde ne yenek var ne bişi. Sezeryanlı halimle kalktım banyo yaptım,çorba pişirdim kendime ki bebeğe süt olsun . Sezeryanlı olunca uyku ve gıda şart ki bebeğe süt olsun ama ben ilk 48 saat hiç uyuyamadım.
Annem her fırsatta söylerdi. Benim sütüm şöyle akardı böyle dolardı diye. Ben de odama geçer ağlardım zırıl zırıl. Lohusalık işte...
Eve döndükten sonra 2 ay.da bi evine giderdim. Çocuğu bırakıp 2 saat gezmek istesem,çocuk durmuyor gel diye aradı :)

Dün annemlerde kahvaltıdayım. Laf doğumdan açıldı. Annem o an "ben hastanede hem turuncunun hem bebeğin altını bezledim" diye gülerek anlattı gelin'e.
Ne mahrem kalıyor ne özel anlayacağın..
Bu doğumumda sakın gelme yanıma dedim kalktım yanından. Yapılan iyiliğin yüz'e vurulmasından nefret ederim...
O yüzden şuan kendisine yakın olmak hiç bir fayda sağlamıyor bana. Yürek uzak olunca....

Ay camim ya üzülme bebis hele bir gelsin gör sen yalnızlığı vallahi banyo bile lüks olur o vakit. Zaman hızlı geçer günler yetmez ama sn çok mutlu olursun bebeklerim herseyden önce gelir dersin

Ooh ne güzel. Allah ağız tadıyla yedirsin inşallah. Ben haftaya başlayacağım hazırlıklara. Pek kimseninde yardımcı olacağını sanmıyorum eşim dışında.
İş başa düştü..
Eşim hiç yardım etme de anem konserve falan tutmuş reçel yapmış kışlık Sos yapmış bana canımın içi. Ne diyim Rabbim dengeyi veriyor ys

Ben de kendim yapıp annem'e veriyorum.
Böyle bir hayat işte :))

Rabbim güç versin sana inşallah. Eminim çok güçlü bi kadındım dir ben de sezeryan oldum ben olsam bişi yapmazdım. Oturur ağlardım masallah sana
Ha benim annem de bana hep o baskıyı yaptı yok senin sütun az yok bu cocuk doymuyor vallahi onun yüzünden sürüm azaldı o zaman .otoriter bi anne ama tabi ne diyom sağolsun yol Arkadaşım o benim.Kocam görünürde var çünkü. ......

Arkadaşlar aramızda ilişki yasağı olan varmı.bana doktor başta yasak dedi çünkü biraz kanamam olmuştu.şimdide izin verdi ama ben korkuyorum yine olucak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…