2017 Şubat Anneleri

Çamlıca medicana Esra hanım. Şiddetle tavsiye ederim. Ben ve arkadaşım gidiyoruz çokta memnunuz. Oğlumunda dru. Sezeryan doğum yaptım ve dikiş izim bile belli değil. Doğumdan birkaç saat sonra ayaktaydım ve hemen ayaklandım. Sende bir dene derim ben.

Bazen hayat insan'ı güçlü olmak zorunda bırakıyor canım. Destekçin olmadığı zaman mecbursun işte...
4 aylık hamileyim. Annemin evinde gelin ve yeğenler tatilde diye her gün yanlarına gittim. Temizlik ,yemek ,bulaşık,çocuk...
Akşam eve pert geliyorum ama hiç surat asmadım. Tek isteğim annemin " yavrum sen iki canlısın ,az otur da dinlen" demesiydi ama onu da duymadım şimdilik :))
Neyse rabbim canlarını sağ etsin ,başımızdan eksik etmesin yeter. Başka bir beklentim yok inan.
Rabbim herkesin yuvasına geçim dirliği ,huzur versin...

Evettt benimki de çok otoriter ben de çok zayıfım hemen ağlarım atışsak da o kadar yardımcı oluyor kii ne yapsam azdır ona işte mükemmel ilişki yok demek ki :)

OHH MAŞALLAH YOĞURTLAYIP YESEYDİN ARADA BU ARADA YORMA KENNDİNİ BENİM KAYINVALİDEM YAPTI HEPSİNİ BU SENE RAHATIM ÇOK ŞÜKÜR ... MAKARNA TARHANA VS VS VS

BENIM KIDE TEPEMDE DİKİLDİ BİDE OKADAR YORULMUŞUM BENDEN ÇAY BEKLİYO HANFENDİ ÇOK SİNİRLENDİM BİBERLRİ KÖZLERKEN SOYARKEN BİLE HEP EŞİM YARDIM ETTİ ALLAHTAN BEN DE ONA HİÇ BİBER VERMEDİM OHHH :)

İnş tek umudum bebegimin bana arkadaş olacağı o yüzden hemen bi bebeğim olsun çok istiyodum

İnş

Şuan su yorumunu okurken bile gözler aktı benden

Tkml_ kubra5505 Fullialein derandiren sağolun kızlar sizinle birlikte eşimi ve annemi de korkularımdan haberdar ettim üstüne üstlük tansiyonum düştü panikten sağolsun dr'um sen gel ben ne desem sakinleşmiyeceksin dedi eşim koştur koştur geldi hastaneye gittik bebişimizi gördük çok şükür kıpır kıpırdı teyzeleri içim rahatladı ama hastane nasıl bir hamile ile uğraştıklarını anladı
Sonuçta göğüs hassasiyeti geçenler panik yapmayın normal....

bana sanki kızın olacakmış gibi geldi inşallah gönlünden geçen olur.. ben de dün bişiler bakayım dedim hem burda çok mağaza yok hem de erkek çoçuğu için çok az seçenek var
Ya balim sahlikli olsunlarda hic onemli degil banada oyle geliyo alistirdim kendimi kiz fikrine hissettim olsada olmasada bebisim saglikli olsun yeter bana

Arkadaşlar aramızda ilişki yasağı olan varmı.bana doktor başta yasak dedi çünkü biraz kanamam olmuştu.şimdide izin verdi ama ben korkuyorum yine olucak diye
Bana da ilk 10 hafta demişti ama sonrasın da ben hala cesaret edebilmiş değilim. Korkum şu ki evlendiğimiz dönem vajinismus sorunu yaşayıp 2 ay tedavi olmuştum. İnşallah tekrar başlamaz

Bende çamlıca Medicana da Can beye gidiyorum bende memnunum.

Allah yardımcın olsun güzel evlat. Şimdi diyorum bi kızım olmalı senin gibi kızım olsun yaa.sanırım 4 ü yapacam bu gidişle
Evettt benimki de çok otoriter ben de çok zayıfım hemen ağlarım atışsak da o kadar yardımcı oluyor kii ne yapsam azdır ona işte mükemmel ilişki yok demek ki :)
Öyle öyle canım.Yine de aile gölgede Allah eksiklerini vermesin
Gel sana bi sarilayim . Allah kavustursyn canim

Ankarada olan sevgili arkadaşlar,

hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz? ben hala güvenebileceğim bir yer bulamadım..

Kısmetse normal doğum yapmak istiyorum.. Erzurumda olan arkadaşlar varsa onlarda bilgi verebilirler bu arada, belki orada olabilirim doğumda..

çay ı üstüne dökseydin kaynana cadı kazanında kaynanın

:)) benim gibileri görünce rahatlıyorum

Allah kavuştuursun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…