- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
Çamlıca medicana Esra hanım. Şiddetle tavsiye ederim. Ben ve arkadaşım gidiyoruz çokta memnunuz. Oğlumunda dru. Sezeryan doğum yaptım ve dikiş izim bile belli değil. Doğumdan birkaç saat sonra ayaktaydım ve hemen ayaklandım. Sende bir dene derim ben.Arkadaşlar bende ikili test için gittiğimde cinsiyeti için yüzde 80 kız dedi. 14+5 de ise kesinleşti. kimi doktor emin olmadan da fikir yürütüyor, kimisi emin olmadan söylemiyor. Benim doktor sıkıntım devam ediyor. istanbul anadolu yakasında önerileriniz varsa bekliyorum :)
Rabbim güç versin sana inşallah. Eminim çok güçlü bi kadındım dir ben de sezeryan oldum ben olsam bişi yapmazdım. Oturur ağlardım masallah sana
Ha benim annem de bana hep o baskıyı yaptı yok senin sütun az yok bu cocuk doymuyor vallahi onun yüzünden sürüm azaldı o zaman .otoriter bi anne ama tabi ne diyom sağolsun yol Arkadaşım o benim.Kocam görünürde var çünkü. ......
Rabbim güç versin sana inşallah. Eminim çok güçlü bi kadındım dir ben de sezeryan oldum ben olsam bişi yapmazdım. Oturur ağlardım masallah sana
Ha benim annem de bana hep o baskıyı yaptı yok senin sütun az yok bu cocuk doymuyor vallahi onun yüzünden sürüm azaldı o zaman .otoriter bi anne ama tabi ne diyom sağolsun yol Arkadaşım o benim.Kocam görünürde var çünkü. ......
OHH MAŞALLAH YOĞURTLAYIP YESEYDİN ARADABU ARADA YORMA KENNDİNİ BENİM KAYINVALİDEM YAPTI HEPSİNİ BU SENE RAHATIM ÇOK ŞÜKÜR ... MAKARNA TARHANA VS VS VS
İnş tek umudum bebegimin bana arkadaş olacağı o yüzden hemen bi bebeğim olsun çok istiyodumAy camim ya üzülme bebis hele bir gelsin gör sen yalnızlığı vallahi banyo bile lüks olur o vakit. Zaman hızlı geçer günler yetmez ama sn çok mutlu olursun bebeklerim herseyden önce gelir dersin
Eşim hiç yardım etme de anem konserve falan tutmuş reçel yapmış kışlık Sos yapmış bana canımın içi. Ne diyim Rabbim dengeyi veriyor ys
İnşYaa tatlım çok geçmiş olsun böyle bir iş yaparken beline bir kirlent falan koy destekle yani ben öyle yapıyorum nispeten az ağrıyor
Canım benim doktorum haftada bir Türk Kahvesi içebilirsin dedi kuzenim de hergün bir Türk kahvesi içerdi çocukları zeki olsun diye doktoru iç demişama ben riske atmıyorum haftada bir çok canım isterse de sütlü içiyorum canının istemesi daha kötü iç kurtul
Kıyamam ya üzülme bebeklerimiz gelince buraya yazacak vakit bulamayız bile çoğumuz yalnızlığa ilaç olacak onlar
Şuan su yorumunu okurken bile gözler aktı bendenUzulme canim bebeginu dusun,yine gelirler de teselli et kendini bir sure oyle gecer daha yenisin ancak alisirsin,ben 9 senelik evliyim dusun yani insan her durumda bosluklarinu hissediyor saglikli olsunlarda gelir giderler diye dusun,simdi hamilesin daha hassas ve duygusalsin uzmemeye calis olurmu cok uzuldum bende simdi iyi dusun lutfen iyi olsun.
Ya balim sahlikli olsunlarda hic onemli degil banada oyle geliyo alistirdim kendimi kiz fikrine hissettim olsada olmasada bebisim saglikli olsun yeter banabana sanki kızın olacakmış gibi geldiinşallah gönlünden geçen olur.. ben de dün bişiler bakayım dedim hem burda çok mağaza yok hem de erkek çoçuğu için çok az seçenek var
Bana da ilk 10 hafta demişti ama sonrasın da ben hala cesaret edebilmiş değilim. Korkum şu ki evlendiğimiz dönem vajinismus sorunu yaşayıp 2 ay tedavi olmuştum. İnşallah tekrar başlamazArkadaşlar aramızda ilişki yasağı olan varmı.bana doktor başta yasak dedi çünkü biraz kanamam olmuştu.şimdide izin verdi ama ben korkuyorum yine olucak diye
evet canım oyleymis inşallah catlamayizEn dogrusu:)))))tecrubeyle sabittt(ama sunu da unutma ne kadar kullanirsak ne kullanirsak da catlayacagi varsa catliyor bunuda unutma olurmu maalesef vucut yapisi,genetik gibi faktorlerde var)insallah catlamayizzz
aynen öyle canım.. rabbim bizim için de evlatlarımız için de hayırlısını nasip etsin inşallah..Ya balim sahlikli olsunlarda hic onemli degil banada oyle geliyo alistirdim kendimi kiz fikrine hissettim olsada olmasada bebisim saglikli olsun yeter bana
Bende çamlıca Medicana da Can beye gidiyorum bende memnunum.Çamlıca medicana Esra hanım. Şiddetle tavsiye ederim. Ben ve arkadaşım gidiyoruz çokta memnunuz. Oğlumunda dru. Sezeryan doğum yaptım ve dikiş izim bile belli değil. Doğumdan birkaç saat sonra ayaktaydım ve hemen ayaklandım. Sende bir dene derim ben.
Canim benimŞuan su yorumunu okurken bile gözler aktı benden
Allah yardımcın olsun güzel evlat. Şimdi diyorum bi kızım olmalı senin gibi kızım olsun yaa.sanırım 4 ü yapacam bu gidişleBazen hayat insan'ı güçlü olmak zorunda bırakıyor canım. Destekçin olmadığı zaman mecbursun işte...
4 aylık hamileyim. Annemin evinde gelin ve yeğenler tatilde diye her gün yanlarına gittim. Temizlik ,yemek ,bulaşık,çocuk...
Akşam eve pert geliyorum ama hiç surat asmadım. Tek isteğim annemin " yavrum sen iki canlısın ,az otur da dinlen" demesiydi ama onu da duymadım şimdilik :))
Neyse rabbim canlarını sağ etsin ,başımızdan eksik etmesin yeter. Başka bir beklentim yok inan.
Rabbim herkesin yuvasına geçim dirliği ,huzur versin...
Öyle öyle canım.Yine de aile gölgede Allah eksiklerini vermesinEvettt benimki de çok otoriter ben de çok zayıfım hemen ağlarım atışsak da o kadar yardımcı oluyor kii ne yapsam azdır ona işte mükemmel ilişki yok demek ki :)
Gel sana bi sarilayimGittiler
Allah kavustursun canim cok incitme kendini,uyumaya calis,kitap oku kafani dagitmaya calis olurmu?bak bende aglayacagim simdiGittiler
Ben 5 yıl vajinusmustumBana da ilk 10 hafta demişti ama sonrasın da ben hala cesaret edebilmiş değilim. Korkum şu ki evlendiğimiz dönem vajinismus sorunu yaşayıp 2 ay tedavi olmuştum. İnşallah tekrar başlamaz
BENIM KIDE TEPEMDE DİKİLDİ BİDE OKADAR YORULMUŞUM BENDEN ÇAY BEKLİYO HANFENDİ ÇOK SİNİRLENDİM BİBERLRİ KÖZLERKEN SOYARKEN BİLE HEP EŞİM YARDIM ETTİ ALLAHTAN BEN DE ONA HİÇ BİBER VERMEDİM OHHH :)
Tkml_ kubra5505 Fullialein derandiren sağolun kızlar sizinle birlikte eşimi ve annemi de korkularımdan haberdar ettim üstüne üstlük tansiyonum düştü panikten sağolsun dr'um sen gel ben ne desem sakinleşmiyeceksin dedi eşim koştur koştur geldi hastaneye gittik bebişimizi gördük çok şükür kıpır kıpırdı teyzeleri içim rahatladı ama hastane nasıl bir hamile ile uğraştıklarını anladı
Sonuçta göğüs hassasiyeti geçenler panik yapmayın normal....
Gittiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?