Ahh baharcım benim anne tuhaftır biraz. Genelde önce kendi rahatını düşünür. Doğum yaptım ,hastanede yardımcı oldu saolsun. Ertesi gün eve çıktım(annemlerdeydim). Annem ben çok yoruldum diye gitti yatmaya. Evde ne yenek var ne bişi. Sezeryanlı halimle kalktım banyo yaptım,çorba pişirdim kendime ki bebeğe süt olsun . Sezeryanlı olunca uyku ve gıda şart ki bebeğe süt olsun ama ben ilk 48 saat hiç uyuyamadım.
Annem her fırsatta söylerdi. Benim sütüm şöyle akardı böyle dolardı diye. Ben de odama geçer ağlardım zırıl zırıl. Lohusalık işte...
Eve döndükten sonra 2 ay.da bi evine giderdim. Çocuğu bırakıp 2 saat gezmek istesem,çocuk durmuyor gel diye aradı :)
Dün annemlerde kahvaltıdayım. Laf doğumdan açıldı. Annem o an "ben hastanede hem turuncunun hem bebeğin altını bezledim" diye gülerek anlattı gelin'e.
Ne mahrem kalıyor ne özel anlayacağın..
Bu doğumumda sakın gelme yanıma dedim kalktım yanından. Yapılan iyiliğin yüz'e vurulmasından nefret ederim...
O yüzden şuan kendisine yakın olmak hiç bir fayda sağlamıyor bana. Yürek uzak olunca....
Senin ki cidden çok uzunmuş. Bey iyi bir doktor sayesinde 2 ay da o illetten kurtuldum çok şükür :)Ben 5 yıl vajinusmustum
Senin ki cidden çok uzunmuş. Bey iyi bir doktor sayesinde 2 ay da o illetten kurtuldum çok şükür :)
Günde 1 tane içilebilir.. benim de canım istedi yapayım kendime hemen.Kizlar benim canim turk kahvesi istiyo..bi sakincasi yoktur degil mi ...
Gittiler
Bi tek burası var zaten dertlesip oyalandigim çok koydu ama gitmeleriÜzme o tatlı canını.. bak biz varız buralarda..
Yalnızlığı hissettikce bol bol kitap oku. Bebiş için araştırma yap. Kafan dağılır
Kizlar merhaba, 12+2 deyim su an. Cok erken ama resime gore cinsiyet fikri olan var mi? Bir de sizlerde Cin takvimi tuttu mu?
Kizlar merhaba, 12+2 deyim su an. Cok erken ama resime gore cinsiyet fikri olan var mi? Bir de sizlerde Cin takvimi tuttu mu?
Sağol canımçay ı üstüne dökseydin kaynana cadı kazanında kaynanın
:)) benim gibileri görünce rahatlıyorum
Allah kavuştuursun canım..
Ya bi hafta da çok alismisim öyle böyle değil çok koydu dokundu o yüzden yeğenler fln ses gürültü biri emekliyodu her yerden çıkıyordu kalakaldım öyleceAllah kavustursun canim cok incitme kendini,uyumaya calis,kitap oku kafani dagitmaya calis olurmu?bak bende aglayacagim simdi(
Ahh ahh bu günlerini çok arayacaksın yat, tv izle, kitap oku. Bunların hiçbirini yapamayacaksın yakında ondan sonra da 2. Çocuk artık onların etrafında dönecek hayatın. Eşine yalvaracaksın al çocuğu biraz dışarı çık ben de uzanayım da dinleneyim diye. Keyfini çıkar bence annelik üzerine kitaplar oku. Şimdiki aklım olsa tuvalet eğitimiyle ilgili bile kitap okurdum 2 yıl nasıl geçti hiç anlamadım. Benim yerime de yat, dinlen hatta. bir an bile yatamıyorum nasıl akşam oldu anlamıyorum. Gece desen kesintisiz uyku yok şimdi bir de çişini söylüyor. indir kaldır canım çıkıyor. Şimdi uyuyor da telefonu aldım elime. O bile lüks bana. Ama bir sarılıyor bütün dünya benim oluyor.İnş tek umudum bebegimin bana arkadaş olacağı o yüzden hemen bi bebeğim olsun çok istiyodum
Öyle olmuyo işte alistigin için sen öyle diyosun ama benim daha bir sene yeni oldu evleneli ve hiç bilmediğim bi yere geldim izmitten Ankara ya tek bir akrabam yok burda hep eşimin tarafı kaynanam desen kendi halinde Elti desen Allah lık annemler gelince kendimi güvende hissetmisim sanki hiç gitmicekler gibi gelmişti ama gelen elbet gidiyo ve o yüzden çok koydu bana buna alışana kadar da böyle olacak sanırımAhh ahh bu günlerini çok arayacaksın yat, tv izle, kitap oku. Bunların hiçbirini yapamayacaksın yakında ondan sonra da 2. Çocuk artık onların etrafında dönecek hayatın. Eşine yalvaracaksın al çocuğu biraz dışarı çık ben de uzanayım da dinleneyim diye. Keyfini çıkar bence annelik üzerine kitaplar oku. Şimdiki aklım olsa tuvalet eğitimiyle ilgili bile kitap okurdum 2 yıl nasıl geçti hiç anlamadım. Benim yerime de yat, dinlen hatta. bir an bile yatamıyorum nasıl akşam oldu anlamıyorum. Gece desen kesintisiz uyku yok şimdi bir de çişini söylüyor. indir kaldır canım çıkıyor. Şimdi uyuyor da telefonu aldım elime. O bile lüks bana. Ama bir sarılıyor bütün dünya benim oluyor.
İlişkiye girememe korkusu canımKIZLAR BİŞİ SORCAM O NEDEMEK Kİ
Sağol canım gel sarıl :)Allah yardımcın olsun güzel evlat. Şimdi diyorum bi kızım olmalı senin gibi kızım olsun yaa.sanırım 4 ü yapacam bu gidişle
Öyle öyle canım.Yine de aile gölgede Allah eksiklerini vermesin
Gel sana bi sarilayim. Allah kavustursyn canim
Bende ankaradayimYok mu kızlar ankarada olan hamişler aramızda neden kimse cevap vermiyor anlamadım
Şimdi gördüm bu msjini ben Sincan da koru hastanesine gidiyorum biraz pahalı ama Dr umdan çok memnunumAnkarada olan sevgili arkadaşlar,
hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz? ben hala güvenebileceğim bir yer bulamadım..
Kısmetse normal doğum yapmak istiyorum.. Erzurumda olan arkadaşlar varsa onlarda bilgi verebilirler bu arada, belki orada olabilirim doğumda..
Doktor tahmin de bulunmadı mı
Benim 12. Haftada söylemişti
İlişkiye girememe korkusu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?