2017 Şubat Anneleri

Ahh ahhh arkadaşım nasıl tercüman oldun bana "yürek uzak olunca" tam tercümesi hissettiklerimin.....

Kizlar merhaba, 12+2 deyim su an. Cok erken ama resime gore cinsiyet fikri olan var mi? Bir de sizlerde Cin takvimi tuttu mu?

Eklentiler

• image.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 93
Allah kavustursun canim cok incitme kendini,uyumaya calis,kitap oku kafani dagitmaya calis olurmu?bak bende aglayacagim simdi(
Ya bi hafta da çok alismisim öyle böyle değil çok koydu dokundu o yüzden yeğenler fln ses gürültü biri emekliyodu her yerden çıkıyordu kalakaldım öylece

İnş tek umudum bebegimin bana arkadaş olacağı o yüzden hemen bi bebeğim olsun çok istiyodum
Ahh ahh bu günlerini çok arayacaksın yat, tv izle, kitap oku. Bunların hiçbirini yapamayacaksın yakında ondan sonra da 2. Çocuk artık onların etrafında dönecek hayatın. Eşine yalvaracaksın al çocuğu biraz dışarı çık ben de uzanayım da dinleneyim diye. Keyfini çıkar bence annelik üzerine kitaplar oku. Şimdiki aklım olsa tuvalet eğitimiyle ilgili bile kitap okurdum 2 yıl nasıl geçti hiç anlamadım. Benim yerime de yat, dinlen hatta. bir an bile yatamıyorum nasıl akşam oldu anlamıyorum. Gece desen kesintisiz uyku yok şimdi bir de çişini söylüyor. indir kaldır canım çıkıyor. Şimdi uyuyor da telefonu aldım elime. O bile lüks bana. Ama bir sarılıyor bütün dünya benim oluyor.

Öyle olmuyo işte alistigin için sen öyle diyosun ama benim daha bir sene yeni oldu evleneli ve hiç bilmediğim bi yere geldim izmitten Ankara ya tek bir akrabam yok burda hep eşimin tarafı kaynanam desen kendi halinde Elti desen Allah lık annemler gelince kendimi güvende hissetmisim sanki hiç gitmicekler gibi gelmişti ama gelen elbet gidiyo ve o yüzden çok koydu bana buna alışana kadar da böyle olacak sanırım

Sağol canım gel sarıl :)

Şimdi gördüm bu msjini ben Sincan da koru hastanesine gidiyorum biraz pahalı ama Dr umdan çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…