:) herkes herşeyi bilecek diye bisey yok :)HA ANLADIM :) BEN BAYA CAHIL KALMIŞIM
Sen yine de unutma bu dediğimi:)Öyle olmuyo işte alistigin için sen öyle diyosun ama benim daha bir sene yeni oldu evleneli ve hiç bilmediğim bi yere geldim izmitten Ankara ya tek bir akrabam yok burda hep eşimin tarafı kaynanam desen kendi halinde Elti desen Allah lık annemler gelince kendimi güvende hissetmisim sanki hiç gitmicekler gibi gelmişti ama gelen elbet gidiyo ve o yüzden çok koydu bana buna alışana kadar da böyle olacak sanırım
Ben içiyorum şu an:) Kahvenin yanına da birşeyler buldum atıştırıyorum bir iştahım açıldı ki şu an ne olsa yerim doymuyorum.kahveyi içiyor musunuz kızlar benim de canım istiyo çook
kahveyi içiyor musunuz kızlar benim de canım istiyo çook
Gunde 1 tane icebilirsin canimkahveyi içiyor musunuz kızlar benim de canım istiyo çook
Merhaba güzel anneler.dr dan geldim şimdi .once göremedi bisey sonra yüzde 90 kız dedi.Ben sevinsem mi şimdi.değişir mi sizce.kaynanamin surati eksidi ona ne oluyosa.ilk oglumu haber verdiğimde de kız o lsaydi demisti ne olsa yaranamadik .
Benim kızımda çok daha küçüktü kız demişti ve değişmemişti ama yine de belli olmaz tabi. Sanki orda başka bişey olsa görürdü gibi:)Merhaba güzel anneler.dr dan geldim şimdi .once göremedi bisey sonra yüzde 90 kız dedi.Ben sevinsem mi şimdi.değişir mi sizce.kaynanamin surati eksidi ona ne oluyosa.ilk oglumu haber verdiğimde de kız o lsaydi demisti ne olsa yaranamadik .
Ahh ahh benimde bulantim geçse de istahim acilsaaa artikBen içiyorum şu an:) Kahvenin yanına da birşeyler buldum atıştırıyorum bir iştahım açıldı ki şu an ne olsa yerim doymuyorum.
Herseyden once saglikli olmasi tabiki.Ama kesinlesincede ona gore hazirlik yapiyo insanBenim kızımda çok daha küçüktü kız demişti ve değişmemişti ama yine de belli olmaz tabi. Sanki orda başka bişey olsa görürdü gibi:)
12.haftada banada %90 kız demisti doktor gecen hafta %100 erkek dedi hic takılma buna 16.haftaya kadar netleşmiyor anlaşılan sağlıklı olsunlar bize yeter ama kaynanalara yetmiyor sanırımMerhaba güzel anneler.dr dan geldim şimdi .once göremedi bisey sonra yüzde 90 kız dedi.Ben sevinsem mi şimdi.değişir mi sizce.kaynanamin surati eksidi ona ne oluyosa.ilk oglumu haber verdiğimde de kız o lsaydi demisti ne olsa yaranamadik .
Kizlar merhaba, 12+2 deyim su an. Cok erken ama resime gore cinsiyet fikri olan var mi? Bir de sizlerde Cin takvimi tuttu mu?
benim cok az cıktı göbegim hala aynı kıyafetlerimi giyiyorumKilo alımınız göbekler nasıl kızlar
Merhaba güzel anneler.dr dan geldim şimdi .once göremedi bisey sonra yüzde 90 kız dedi.Ben sevinsem mi şimdi.değişir mi sizce.kaynanamin surati eksidi ona ne oluyosa.ilk oglumu haber verdiğimde de kız o lsaydi demisti ne olsa yaranamadik .
Kilo alımınız göbekler nasıl kızlar
Ya ben bu aralar çok acıkıyorumKorkuyorum çok kilo alıcam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?