2017 Şubat Anneleri

Sen yine de unutma bu dediğimi:)

kahveyi içiyor musunuz kızlar benim de canım istiyo çook

Bulantılı dönemde tiksinmiştim. Halbuki vazgeçilmezimdi ama ne hikmetse tiksindim. Son 1.5 haftadır bulantılar bittiği için canım istediğinde içiyorum. Günlük 2 taneyi geçmiyorum. Tabi içmediğim günlerde oluyor.

Bu kız erkek meselesi bir tek bende yok demekki çoğu kişi yaşıyor.Gerçekten kız erkek muhabbetinden bıktım. Ben şu ağrılarımla ne olursa başım gözüm üstüne diyorum millette zırvalıyor. Önce sağlık demesini bilemediler

Son düzenleme:
Benim kızımda çok daha küçüktü kız demişti ve değişmemişti ama yine de belli olmaz tabi. Sanki orda başka bişey olsa görürdü gibi:)

Kilo alımınız göbekler nasıl kızlar

12.haftada banada %90 kız demisti doktor gecen hafta %100 erkek dedi hic takılma buna 16.haftaya kadar netleşmiyor anlaşılan sağlıklı olsunlar bize yeter ama kaynanalara yetmiyor sanırım

Benimde ilk görememişti ama kıza benzetmişti bir sonraki gidişimizde kesin kız dedi.. Genelde kızlar değişmiyor canım.. Bosver kaynananı bak ne güzel oğlun varmış Rabbim sana iki cinsiyetide tattırmış ne güzel.. Benim kaynanam ilk çocuk erkek olmadi diye bozuldu senin varmış en azından Birtane takma kafana.. Ne olsa zaten yaranılmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…