2017 Şubat Anneleri

12.haftada banada %90 kız demisti doktor gecen hafta %100 erkek dedi hic takılma buna 16.haftaya kadar netleşmiyor anlaşılan sağlıklı olsunlar bize yeter ama kaynanalara yetmiyor sanırım
Aynen dediğin gibi canım bir düşük yapmis biri olarak ,saglikli olsun da bebislerimiz kucaklarimiza sevincle alalim ,dunyanin en güzel duygusu.

Zaten bagirsak tembelligi cekiyodum bu gidişte artacak anlasilan.cok zorda kalırsam içersin diye bir şurup verdi dr.

kizlar bebislerinize isim dusundunuzmu. biz arastiriyoruz hira, irmak ama bi isim aklimda cok kaldii derin su nasill kizceme takmayi dusunuyorum daha erken ama insan cook kararsiz oluyo heralde doguma kadar daha kac kere degisir. erkek anneleri sizde artik bi yardimci olursunuz

Hira ismi bana da çok güzel gelmişti o kadar çok yeni isim çıktı ki,soylenisi kadar anlaminida arastirmak gerekiyor sanırım

Merhaba bayanlar biz de 17+3 deyiz uc haftadir ust üste doktora gidiyoruz cinsiyet öğrenmek için ama bizimki sagolsun ya yan oluyo ya topugunu koyup gostermiyo en son carsamba günü gittik iste yine goremedik ama doktorum gönlüm kızdan yana dedi erkeklik organi gorunmuyo gibi ama net de degil dedi taa bayramdan sonraya gel dedi meraktan ölecem birseyler almak istiyorum artik yine de sağlıklı olduğunu bilmek bile yetiyor. ben de 70 ile hamile kaldim hala kilo almadim şükür ama göbeği olan biriydim zaten o yuzden hala belli olmuyo

P Pozi anadolu yakasinin neresindensin bilmiyorum ama ben kurtköy ersoy hastanesine mine füsun hanima gidiyorum çok çok memnunum. Hamilelik oncesi de ona gidiyordum hep pozitif enerji veren güler yüzlü atom karinca gibi hareketli bir doktor

Gostermiyorsa kizdir:)))

Canım nasıl 17+3 oluyor. Aramızda iki gün var sanırım ama benim şuan 15+6 anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…