Aynen dediğin gibi canım bir düşük yapmis biri olarak ,saglikli olsun da bebislerimiz kucaklarimiza sevincle alalim ,dunyanin en güzel duygusu.12.haftada banada %90 kız demisti doktor gecen hafta %100 erkek dedi hic takılma buna 16.haftaya kadar netleşmiyor anlaşılan sağlıklı olsunlar bize yeter ama kaynanalara yetmiyor sanırım
Bu arada benim de gobegim çok az çıktı ama çoğu siskinlik gibime geliyor .
Şimdi gördüm bu msjini ben Sincan da koru hastanesine gidiyorum biraz pahalı ama Dr umdan çok memnunum
Bende cin takvimi tuttu canım
Kilo alımınız göbekler nasıl kızlar
Kilo alımınız göbekler nasıl kızlar
Ya ben bu aralar çok acıkıyorumKorkuyorum çok kilo alıcam diye
Hira ismi bana da çok güzel gelmişti o kadar çok yeni isim çıktı ki,soylenisi kadar anlaminida arastirmak gerekiyor sanırımkizlar bebislerinize isim dusundunuzmu. biz arastiriyoruz hira, irmak ama bi isim aklimda cok kaldii derin su nasill kizceme takmayi dusunuyorum daha erken ama insan cook kararsiz oluyo heralde doguma kadar daha kac kere degisir. erkek anneleri sizde artik bi yardimci olursunuz
tabi canm anlamlarida cok guzel soyledikleriminHira ismi bana da çok güzel gelmişti o kadar çok yeni isim çıktı ki,soylenisi kadar anlaminida arastirmak gerekiyor sanırım
Canim cok da bir sey anlamadim ben bundan acikcasi:)bir sey goremedim yaniN Nehculferadis Günaydın. Önceki mesajımda ekliydi görüntüler..
Gostermiyorsa kizdir:)))Merhaba bayanlar biz de 17+3 deyiz uc haftadir ust üste doktora gidiyoruz cinsiyet öğrenmek için ama bizimki sagolsun ya yan oluyo ya topugunu koyup gostermiyo en son carsamba günü gittik iste yine goremedik ama doktorum gönlüm kızdan yana dedi erkeklik organi gorunmuyo gibi ama net de degil dedi taa bayramdan sonraya gel dedi meraktan ölecem birseyler almak istiyorum artikyine de sağlıklı olduğunu bilmek bile yetiyor. ben de 70 ile hamile kaldim hala kilo almadim şükür ama göbeği olan biriydim zaten o yuzden hala belli olmuyo
Banada senin gibi dediler aama oğlum 6 ay sakladı kendini ve bu utangaç erkek olacak demişti doktorum :))Gostermiyorsa kizdir:)))
Merhaba bayanlar biz de 17+3 deyiz uc haftadir ust üste doktora gidiyoruz cinsiyet öğrenmek için ama bizimki sagolsun ya yan oluyo ya topugunu koyup gostermiyo en son carsamba günü gittik iste yine goremedik ama doktorum gönlüm kızdan yana dedi erkeklik organi gorunmuyo gibi ama net de degil dedi taa bayramdan sonraya gel dedi meraktan ölecem birseyler almak istiyorum artikyine de sağlıklı olduğunu bilmek bile yetiyor. ben de 70 ile hamile kaldim hala kilo almadim şükür ama göbeği olan biriydim zaten o yuzden hala belli olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?