Aynen kizim 5 ay sakladi her gittigimde sakliyodu acmiyordu en son zorla gorduk artik oyuzden aklima o geldi kiz ihtimalini dusundum:)))utangac erkek de varmis demekki:)))Banada senin gibi dediler aama oğlum 6 ay sakladı kendini ve bu utangaç erkek olacak demişti doktorum :))
sarra13 ocak annelerinde okumustum seni bizden ondesin galiba hafta olarak
Saglikla kucagina alirsin insallah hayirlisiylaEvet şuan normalde 16.haftamda olacaktım ama bebeğimin gelişimi de bir haftalık ileride görüde beklenen doğum tarihi 28 ocak şuanda.:)
Canim 16+3yazacaktim yanlis olmusCanım nasıl 17+3 oluyor. Aramızda iki gün var sanırım ama benim şuan 15+6 anlayamadım
Biz daha baslamadik kan ilacina bir sonraki ay baslariz dedi dr,yanliz deger.normal.bile olsa galiba veriyorlar cunku dogum esnasinda vs kanama oldugundan takviye amacli diye biliyorum hap mi verdi surup muKızlar kan değerim 12 çıktı kendi doktoruma ulaşamadım. ama dahiliyeci kan ilacı kullanmıyorsan doktoruna bi sor dedi.
Siz değeriniz kaç olduğunda başladınız kullanmaya ?
Bana 12. Haftada başlattı doktorum değerimi hatırlamıyorum ama sanırım kullanılması gerekiyor demişti kan ilacının. Hap olarak yazdıKızlar kan değerim 12 çıktı kendi doktoruma ulaşamadım. ama dahiliyeci kan ilacı kullanmıyorsan doktoruna bi sor dedi.
Kızlar kan değerim 12 çıktı kendi doktoruma ulaşamadım. ama dahiliyeci kan ilacı kullanmıyorsan doktoruna bi sor dedi.
Canım hiç doğum olayına girmemistim ama çok motive edici güler yüzlü bi Dr oranın da başhekimi zaten Huseyin hoca biraz pahalı geliyo bana ama burda bende pek bi yer bilmiyorum ve bana en iyi gelen Dr o oldu bi turlu degisemiyorumcevap verdiğin için teşekkür ederim
doktorunun kim? normal doğumu destekliyor mu acaba? gerçi ben Aydınlıkevlerdeyim o yüzden bana uzak ama olsun aklımda bulunsun en azından..
Yok kadın doğum doktoruna danış dedi. Ben henüz ona ulaşamadım. Pazartesi tekrar arayacağım inşaallah. Doktor tahlil verdi önce ilaç yazmadı kan değerine, tsh a ,idrara da bakalım onları da konuşuruz dedi.Biz daha baslamadik kan ilacina bir sonraki ay baslariz dedi dr,yanliz deger.normal.bile olsa galiba veriyorlar cunku dogum esnasinda vs kanama oldugundan takviye amacli diye biliyorum hap mi verdi surup mu
Pazartesi bi konuşacağım yazar o zaman bana da büyük ihtimal. 8. Haftada benim de 13 filandı sanırım şimdi de 12 çıkmış. Vitamini verdi al başla dedi ama tahlillerine göre konuşuruz dedi.Kan ilacı kullanılması gerekiyor canım. En ilacı sevmeyen doktor bile veriyor ilacı.
Ben 2 hafta önce gittiğimde vermişti doktor. Gebeliğimi ilk öğrendiğimde yapılan tahlilde 12.8 çıkmıştı. Daha sonra değerler için tahlil yapılmadı.
Vitamin kullanmıyorum ama ben.
Canm ben bugun dr a gittim kan degerime bakmadan verdi ilaci ama kan degerin 12 yse iyiymişKızlar kan değerim 12 çıktı kendi doktoruma ulaşamadım. ama dahiliyeci kan ilacı kullanmıyorsan doktoruna bi sor dedi.
Canım hiç doğum olayına girmemistim ama çok motive edici güler yüzlü bi Dr oranın da başhekimi zaten Huseyin hoca biraz pahalı geliyo bana ama burda bende pek bi yer bilmiyorum ve bana en iyi gelen Dr o oldu bi turlu degisemiyorum
Bakalım doktor ne diyecek hemşire telefonla tahlil değerlendirmiyor doktor hanım dedi ama bi değer için hastaneye gitmek garip geldi bana öteki doktorum telefonla bile ilaç yazıp reçete numarası veriyordu bana kontrol süresi dolmadan.Canm ben bugun dr a gittim kan degerime bakmadan verdi ilaci ama kan degerin 12 yse iyiymiş
Istese yapabilir tabikide ama isine gelmemiş sanki ne var onda insanlari bidaha kaldirim hastaneye getirtiyolar 2 dkk bile sürmiycek bi işlemBakalım doktor ne diyecek hemşire telefonla tahlil değerlendirmiyor doktor hanım dedi ama bi değer için hastaneye gitmek garip geldi bana öteki doktorum telefonla bile ilaç yazıp reçete numarası veriyordu bana kontrol süresi dolmadan.
Kendini saklıyorsa kız diyorlar benim ki de çok inceledi baktı dün en sonunda kız gibi duruyor ama alışveriş yapmayın siz yine de dedi2 gündur yokum yeni cinsiyet haberleri varmi kizlar:) ben bugun dr umu degiştirdim cinsiyetini göremedi bakti ama cinsiyeti ne diye merak etmekten çok erkekmi diye mrak etmeye başladim
Aynen yine de arayıp isteyeceğim ben vermezse boş yere gitmek var bi de 40 km yolu..Istese yapabilir tabikide ama isine gelmemiş sanki ne var onda insanlari bidaha kaldirim hastaneye getirtiyolar 2 dkk bile sürmiycek bi işlem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?