2017 Şubat Anneleri

Kızlar kan değerim 12 çıktı kendi doktoruma ulaşamadım. ama dahiliyeci kan ilacı kullanmıyorsan doktoruna bi sor dedi.
Siz değeriniz kaç olduğunda başladınız kullanmaya ?

Kızlar kan değerim 12 çıktı kendi doktoruma ulaşamadım. ama dahiliyeci kan ilacı kullanmıyorsan doktoruna bi sor dedi.
Biz daha baslamadik kan ilacina bir sonraki ay baslariz dedi dr,yanliz deger.normal.bile olsa galiba veriyorlar cunku dogum esnasinda vs kanama oldugundan takviye amacli diye biliyorum hap mi verdi surup mu

Bana 12. Haftada başlattı doktorum değerimi hatırlamıyorum ama sanırım kullanılması gerekiyor demişti kan ilacının. Hap olarak yazdı

Kan ilacı kullanılması gerekiyor canım. En ilacı sevmeyen doktor bile veriyor ilacı.
Ben 2 hafta önce gittiğimde vermişti doktor. Gebeliğimi ilk öğrendiğimde yapılan tahlilde 12.8 çıkmıştı. Daha sonra değerler için tahlil yapılmadı.
Vitamin kullanmıyorum ama ben.

cevap verdiğin için teşekkür ederim
doktorunun kim? normal doğumu destekliyor mu acaba? gerçi ben Aydınlıkevlerdeyim o yüzden bana uzak ama olsun aklımda bulunsun en azından..
Canım hiç doğum olayına girmemistim ama çok motive edici güler yüzlü bi Dr oranın da başhekimi zaten Huseyin hoca biraz pahalı geliyo bana ama burda bende pek bi yer bilmiyorum ve bana en iyi gelen Dr o oldu bi turlu degisemiyorum

Biz daha baslamadik kan ilacina bir sonraki ay baslariz dedi dr,yanliz deger.normal.bile olsa galiba veriyorlar cunku dogum esnasinda vs kanama oldugundan takviye amacli diye biliyorum hap mi verdi surup mu
Yok kadın doğum doktoruna danış dedi. Ben henüz ona ulaşamadım. Pazartesi tekrar arayacağım inşaallah. Doktor tahlil verdi önce ilaç yazmadı kan değerine, tsh a ,idrara da bakalım onları da konuşuruz dedi.

Pazartesi bi konuşacağım yazar o zaman bana da büyük ihtimal. 8. Haftada benim de 13 filandı sanırım şimdi de 12 çıkmış. Vitamini verdi al başla dedi ama tahlillerine göre konuşuruz dedi.

Canm ben bugun dr a gittim kan degerime bakmadan verdi ilaci ama kan degerin 12 yse iyiymiş

doktorundan memnun olman çok güzel bence..umarım sonuna kadar herşey güzel gelişir

Canm ben bugun dr a gittim kan degerime bakmadan verdi ilaci ama kan degerin 12 yse iyiymiş
Bakalım doktor ne diyecek hemşire telefonla tahlil değerlendirmiyor doktor hanım dedi ama bi değer için hastaneye gitmek garip geldi bana öteki doktorum telefonla bile ilaç yazıp reçete numarası veriyordu bana kontrol süresi dolmadan.

Benim canım kaç zamandır birşey istiyor yazmiyim sizinde canınız istemesin. Bir meyve internette satılıyor yorumları okudum herkes istediğine pişman olmuş.
Kendi kendime kızıyorum umarım çıkar aklımdan

2 gündur yokum yeni cinsiyet haberleri varmi kizlar:) ben bugun dr umu degiştirdim cinsiyetini göremedi bakti ama cinsiyeti ne diye merak etmekten çok erkekmi diye mrak etmeye başladim

Istese yapabilir tabikide ama isine gelmemiş sanki ne var onda insanlari bidaha kaldirim hastaneye getirtiyolar 2 dkk bile sürmiycek bi işlem

2 gündur yokum yeni cinsiyet haberleri varmi kizlar:) ben bugun dr umu degiştirdim cinsiyetini göremedi bakti ama cinsiyeti ne diye merak etmekten çok erkekmi diye mrak etmeye başladim
Kendini saklıyorsa kız diyorlar benim ki de çok inceledi baktı dün en sonunda kız gibi duruyor ama alışveriş yapmayın siz yine de dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…