2017 Şubat Anneleri

Kendini saklıyorsa kız diyorlar benim ki de çok inceledi baktı dün en sonunda kız gibi duruyor ama alışveriş yapmayın siz yine de dedi
Hayırlisi insallah canm ya Kızsada sevinirim erkeksede ama subat annelerinin cogu erkek bebek olunca erkek hissetmeye başladim bende galiba pskolojim bozuldu

Hayırlisi insallah canm ya Kızsada sevinirim erkeksede ama subat annelerinin cogu erkek bebek olunca erkek hissetmeye başladim bende galiba pskolojim bozuldu
Ben hiç bozmadım psikilojimi hep kız dedim degişmezse kız inşallah. Annem hala yok erkektir o diyor
Evetöyle diyeceğim bende kibar kibar kabul eder diye düşünüyorum

Ben hiç bozmadım psikilojimi hep kız dedim degişmezse kız inşallah. Annem hala yok erkektir o diyor
Kiz hissediyosan kizdir:) benim yengeme dr 5. Ayina kadr kiz dedi yengemde kiz diyo ama ben erkekbhissedyorm diyodu 5. Aydan sonra erkek oldugu kesinlesti

Kizlar tekrar selam. Bugun bana da folik asidi birak artik decavite baslayalim dedi. Eski yazilarda sanki bazi yan etkilerinden bahsediliyordu.. Var mi bir etkisi? Bir de maltofer demir hapina baslayan var mi icinizde?

Kizlar tekrar selam. Bugun bana da folik asidi birak artik decavite baslayalim dedi. Eski yazilarda sanki bazi yan etkilerinden bahsediliyordu.. Var mi bir etkisi? Bir de maltofer demir hapina baslayan var mi icinizde?
Ben sadece büyük olduğu için içmekte zorlanıyordum bir etkisi olmadı.
Doktora sordum haftada 2 kere falan içmem yeterli olurmuş ama kan ilacını ihmal etmemeliymişim öyle dedi

Aynen benimde anneannem maalesef ben rüyamda gördüm diyor erkek:)
Erkek olmasını istediği için kendi oğulları dayimlardanda bir hayır gördüğü yok bu arada. Hep teyzelerim destek oldu ona:) eski kafa işte hayırlı evlat olsunlar inşallah

Amin inşaallah tek duam o sağlıcakla kucağımıza almak nasip olsun. Kiz erkek hiç farketmez bana. Kızım olsun isterdim hep ilk yinede öyle bi hevesim vardı belki de ondan kız hissettim hep.

Kizlarrr karni cikan var mi aranizda? Bende henuz tik yok. Ama bazen sol tarafimda bir seyler hissediyorum bebek mi rahim buyudugu icin elime gelen sertlik o mu anlamadim. Bi de bazen pot pit kalp atisi gibi bir sey hissediyorum da kalp atisini hissedebilir miyim bilemiyorum:)belki de kendi damarlarimdir atan. Ay bi an once net hissetmek istiyorum. Net hisseden var mi?

Ben de görememiştim. Ama uzmanlaşan sizlersiniz diye danışayım istedim. Sağol yinede canım
Rica ederim canim. Insaallah gonlune gore olur:) benim ultrason fotomda paralellik net gorunuyo. Ama iste her goruntude ayni netlik yok o yuzden de yorumlayamiyorum

Reactions: hrm
merhaba reyhan.. Listede marasta çalıştığım yazıyor ben de marasta oturuyorum hangi hastanedesin? Ben ogretmenim su an adanadayiz tatilde ama dönüşte iyi bir Dr.a da ihtiyacm var
İyi geceler.. ne zamandır giremiyorum yoğunluktan kusura bakma yeni gördüm mesajını ben megaparktaydım 2. Hastanemiz açıldı biliyosundur belki oraya geçtim şimdi markasideyim. Kendim megaparktaki Alpaslan beye gidiyorum çok da memnunum sen hiç gitmedin mi maraşta dr a ?

Ya benim de yok karnım ama birseyler yediğim zaman şişiyor. O da gaz ya da şişkinliktir diye düşünüyorum. Zaten normalde de ufak bir göbeğim vardı yine de hamile pantolonu giyiyorum bebeği sıkıştırmamak için çünkü kendi pantolonlarım hep stretch ve dar. Böyle uzanırken falan sanki içten bir gerilme gibi birşey oluyor ama dediğin gibi ben de kestiremiyorum bebek hareketi mi yoksa genişlemenin verdiği his mi diye o atan şey bende de oluyor damar sanırım. Hayal kuruyorum elimi koyup da o damardan bebeğime kan gidiyor diye

Gunayyydiiinnnnnn kızlar. Bugün kahvaltıya misafirim var 3 çocuklu .5 çocukla curcuna bi gün olacak

Oh oh size iyi eğlenceler

Günaydın kızlaaar.
Hayırlı ,bereketli ve güzel bir gün diliyorum herkese.
Bugün sınavı olanların (kpss) rabbim emeklerini zayii etmesin ,gönüllerine göre versin inşallah.

Forumda en önde gidenlerden biri benim ama benimde henüz tam bir göbüş oluşmadı kızlar. 2 haftaya kadar çıkar ama. Sizlerde endişelenmeyin :)

İlk bebeği olanların bu haftalarda bebeğin hareketlerini hissetmeleri mümkün değil gibi. Ben ilk oğlumda 17+6 da net olarak hissetmiştim. Sizlerde net hissettiğinizde bu aralar pıt pıt oluyor dediğiniz şeyin aslında bebek hareketi yerine annenin gazı olduğunu farkedeceksiniz :))
Şuan ki hamileliğimde daha erken hissettim pıt pıtları ama istikrarlı değil. Bebekler daha çok küçük olduğu için hareketleri tam güçlenmeden istikrarlı hissedilemiyor. Net 20.ci haftadan sonra düzenli pıt pıtlar başlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…