Günaydın kızlaaar.
Hayırlı ,bereketli ve güzel bir gün diliyorum herkese.
Bugün sınavı olanların (kpss) rabbim emeklerini zayii etmesin ,gönüllerine göre versin inşallah.
Forumda en önde gidenlerden biri benim ama benimde henüz tam bir göbüş oluşmadı kızlar. 2 haftaya kadar çıkar ama. Sizlerde endişelenmeyin :)
İlk bebeği olanların bu haftalarda bebeğin hareketlerini hissetmeleri mümkün değil gibi. Ben ilk oğlumda 17+6 da net olarak hissetmiştim. Sizlerde net hissettiğinizde bu aralar pıt pıt oluyor dediğiniz şeyin aslında bebek hareketi yerine annenin gazı olduğunu farkedeceksiniz :))
Şuan ki hamileliğimde daha erken hissettim pıt pıtları ama istikrarlı değil. Bebekler daha çok küçük olduğu için hareketleri tam güçlenmeden istikrarlı hissedilemiyor. Net 20.ci haftadan sonra düzenli pıt pıtlar başlar :))
kızlar günaydınsana merdivenin son basamağını görmedim ve dizlerimin üstüne küt diye düştüm bebeğime bişi olmamıştır demi ya
Acıkma hissi bende bu hafta başladı. Gündüz idare ediyorum ana geceleri midem fena kazınıyor. 2 gecedir uykudan uyandırıyor bu his ama yemiyorum.[/QUOTE
son 2-3 gündür böyleyim bende .. Gece tam yatıcaz.. Aklıma yemek geliyor
Bazen yiyorum bazen yemiyorum
KANAMAM YOK CNM İNŞ BİŞİ OLMAMIŞTIRTecrübesizim o yüzden hiç anlamıyorum neyin ne olduğunu ama tek bildiğim şey karnımda birşeyler oluyorböyle elleyince sert sert geliyor ve karnımın üstüne yatınca sağ kasığımda bir damar atıyor tarif edemiyorum ama bebek hareketi gibi değil böyle sanki içimde taş var gibi sanırım çok gazlıyım bennn
Canım geçmiş olsun agrin falan var mı? Kanaman yoksa dert etme birsey olmaz size inşallah
kızlar günaydınsana merdivenin son basamağını görmedim ve dizlerimin üstüne küt diye düştüm bebeğime bişi olmamıştır demi ya
günaydın kızlar dün acile gittim sancım vardı tahlillerde enjeksiyon çıktı monurol diye bir ilaç verdi bebeğime zararı olmuşmudur
Günaydın canım. Çok geçmiş olsun.
Bebekler Allah tarafından şuan öyle güvenli yerdeler ki,hiç endişelenme...
Karnının üzerine düşseydin veya kanama olsaydı mutlaka dr.a git derdim ama şuan kendini takip etsen yeterli.
Bir zararı olmaz canım. Geçmiş olsun.
KIZLAR DOKTORUN BANA VERDIGI VITAMININ ADI GYNOFERON KULLANAN VAR MI
KIZLAR DOKTORUN BANA VERDIGI VITAMININ ADI GYNOFERON KULLANAN VAR MI
Gynoferon vitamin değil kan ilacı diye biliyorum ben ?
Olmaz canım hamilelikte enfeksiyon kaşıntı çok gorulebiliyo ve genelde kullandığın ilacı veriyo Dr largünaydın kızlar dün acile gittim sancım vardı tahlillerde enjeksiyon çıktı monurol diye bir ilaç verdi bebeğime zararı olmuşmudur
geçmiş olsun.. bir şey olmamıştır merak etmeKANAMAM YOK CNM İNŞ BİŞİ OLMAMIŞTIR
Bisey olmaz inş canım için rahat etsin istersen dr gorunseydinKANAMAM YOK CNM İNŞ BİŞİ OLMAMIŞTIR
O vitamin değil canım kan ve demir eksikliği içinKIZLAR DOKTORUN BANA VERDIGI VITAMININ ADI GYNOFERON KULLANAN VAR MI
Gazaannn mübarek olaGunayyydiiinnnnnn kızlar. Bugün kahvaltıya misafirim var 3 çocuklu .5 çocukla curcuna bi gün olacak
Bi kaç kişi daha aynı şeyi yaşadı burda galiba bende ilaç içme özürlü olduğum için icemiyorumHerkese günaydın,
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var.
1saat önce ilk defa decavit kullandım.
20 dakka arayla 2 kere kustum.
Ve sanırım yine kusmak üzereyim.
Midem ağzımda.
Sizce bunun için acile gitmeli miyim?
Herşey normale dönüyoken mahvetti beni decavit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?