2017 Şubat Anneleri

Tecrübesizim o yüzden hiç anlamıyorum neyin ne olduğunu ama tek bildiğim şey karnımda birşeyler oluyor böyle elleyince sert sert geliyor ve karnımın üstüne yatınca sağ kasığımda bir damar atıyor tarif edemiyorum ama bebek hareketi gibi değil böyle sanki içimde taş var gibi sanırım çok gazlıyım bennn

kızlar günaydın sana merdivenin son basamağını görmedim ve dizlerimin üstüne küt diye düştüm bebeğime bişi olmamıştır demi ya

Canım geçmiş olsun agrin falan var mı? Kanaman yoksa dert etme birsey olmaz size inşallah

son 2-3 gündür böyleyim bende .. Gece tam yatıcaz.. Aklıma yemek geliyor
Bazen yiyorum bazen yemiyorum

günaydın kızlar dün acile gittim sancım vardı tahlillerde enjeksiyon çıktı monurol diye bir ilaç verdi bebeğime zararı olmuşmudur

KANAMAM YOK CNM İNŞ BİŞİ OLMAMIŞTIR

kızlar günaydın sana merdivenin son basamağını görmedim ve dizlerimin üstüne küt diye düştüm bebeğime bişi olmamıştır demi ya

Günaydın canım. Çok geçmiş olsun.
Bebekler Allah tarafından şuan öyle güvenli yerdeler ki,hiç endişelenme...
Karnının üzerine düşseydin veya kanama olsaydı mutlaka dr.a git derdim ama şuan kendini takip etsen yeterli.

günaydın kızlar dün acile gittim sancım vardı tahlillerde enjeksiyon çıktı monurol diye bir ilaç verdi bebeğime zararı olmuşmudur

Bir zararı olmaz canım. Geçmiş olsun.

CNM BENIM SAĞOLL

Herkese günaydın,
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var.
1saat önce ilk defa decavit kullandım.
20 dakka arayla 2 kere kustum.
Ve sanırım yine kusmak üzereyim.
Midem ağzımda.
Sizce bunun için acile gitmeli miyim?
Herşey normale dönüyoken mahvetti beni decavit

Olmaz canım hamilelikte enfeksiyon kaşıntı çok gorulebiliyo ve genelde kullandığın ilacı veriyo Dr lar

Canim benim, anneannem dayima hamileyken merdivenlerden yuvarlanmis da hic bisey olmamis. Karnina darbe almadiysan, kanaman yoksa, bir terslik hissetmiyorsan sorun yoktur bence. Cok huzursuz olursan doktorunu ara bir sor, o seni daha dogru yonlendirecektir

Bi kaç kişi daha aynı şeyi yaşadı burda galiba bende ilaç içme özürlü olduğum için icemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…