Herkese günaydın,
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var.
1saat önce ilk defa decavit kullandım.
20 dakka arayla 2 kere kustum.
Ve sanırım yine kusmak üzereyim.
Midem ağzımda.
Sizce bunun için acile gitmeli miyim?
Herşey normale dönüyoken mahvetti beni decavit
Canim dun aksam ben de ilk defa kullandim ve aksine bana cok iyi geldigini hissettim. Tok karnina ictin degil mi? Oyle icilmesi gerekiyormus. Sana iyi gelmedi belli ki doktorla konus bence. Haberi olsun, belki baska bir sey onerir. Ben yazliktayim simdi. Orada hastanede gorundugum doktor eger yeterli besini aliyorsan, etini sutunu yumurtani yiyorsan decavite gerek yok demisti, ama kendi doktorum ic dedigi icin basladim bende..
Gynoferon vitamin değil kan ilacı diye biliyorum ben ?
Aç diye yazıyodu üstünde aç aldım oyüzden canım.
Hala bulanıyorum su bile içemiyorum.
Kokusu tadı ağzımda
Bi daha tok da olsam içemem sanırım bu psikolojiyle
Ben de onu düşündüm.
Hiç takviye almadan geçmiyo mu bu hamilelik diye.
Neden bukadar düştük ilaçlara, sıkı bi diyet yeterli olmaz mıki?
Nefret ediyorum haplardan
Ben de sizin gibi yaptım henüz kilo almama rağmen eski pantolonlarımı 5. Haftada bıraktımKilo alımı pek olmadı daha ama göbüşüm hafif çıkıyo artık..zaten ben eski pantolonlarımı giymiyorum öğrendiğimden beri karnımı sıkmasın diye..
Benim de 12 idi hemoglobinim dr kan ilacı yazmadı.. Her ay kan alıcaz değişimi görmek için dedi ve bana sadece decavit yazdı..Kızlar kan değerim 12 çıktı kendi doktoruma ulaşamadım. ama dahiliyeci kan ilacı kullanmıyorsan doktoruna bi sor dedi.
Siz değeriniz kaç olduğunda başladınız kullanmaya ?
Bakalım benim doktor ne diyecek bence de iyi gibi sanki ya.Benim de 12 idi hemoglobinim dr kan ilacı yazmadı.. Her ay kan alıcaz değişimi görmek için dedi ve bana sadece decavit yazdı..
Ben anladım galiba ne olduğunuBenim canım kaç zamandır birşey istiyor yazmiyim sizinde canınız istemesin. Bir meyve internette satılıyor yorumları okudum herkes istediğine pişman olmuş.
Kendi kendime kızıyorum umarım çıkar aklımdan
Aç diye yazıyodu üstünde aç aldım oyüzden canım.
Hala bulanıyorum su bile içemiyorum.
Kokusu tadı ağzımda
Bi daha tok da olsam içemem sanırım bu psikolojiyle
Ben de onu düşündüm.
Hiç takviye almadan geçmiyo mu bu hamilelik diye.
Neden bukadar düştük ilaçlara, sıkı bi diyet yeterli olmaz mıki?
Nefret ediyorum haplardan
Normalde iyi ama gebelikte düşebilirmiş o yüzden tebdir amaçlı yazabilirler de.. Bakalım belki bana da bi daha ki gitmemde yazar..Bakalım benim doktor ne diyecek bence de iyi gibi sanki ya.
son 2-3 gündür böyleyim bende .. Gece tam yatıcaz.. Aklıma yemek geliyor
Bazen yiyorum bazen yemiyorum
Günaydın kızlar
Herkese günaydın,
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var.
1saat önce ilk defa decavit kullandım.
20 dakka arayla 2 kere kustum.
Ve sanırım yine kusmak üzereyim.
Midem ağzımda.
Sizce bunun için acile gitmeli miyim?
Herşey normale dönüyoken mahvetti beni decavit
Ben de sizin gibi yaptım henüz kilo almama rağmen eski pantolonlarımı 5. Haftada bıraktımçok erkendi belki ama zayıf olduğum için hep dar giyiyodum kıyamadım yavruma
Merhaba
Bugün doktor kontrolümüz vardı bebeğimin cinsiyeti belli oldu kızım olacakmış çok sevindim bir oğlum vardı inşallah bir de kızım olacak demek ki ekşileri turşuları boşa aş ermemişim
Aşeriyoruz işte :)) Sağol canım bir bakacağım ilk önce belki bulurum bir tane bile yesem yeterderandiren canım benim de canım istemişti büyük bir manav var sosyetik bir mahallede orda herşey varmış orda buzluğa atmışlardı yedim rahatladım ama tabi mevsimindeki gibi değildi yumuşak yumuşaktı. Sen de metro gibi bir market varsa oralara bakabilirsin
Bende hamile kalmadan önce hiç canımın isteyeceğini sanmıyordum ve nedense hiç yemediğim şeyleri aşeriyorum enteresan bir şekilde:)Ben anladım galiba ne olduğunuben de hamile olmadan önce eşime diyodum sen bence stok yap kesin canım çeker diye ama ilginç bi şekilde canım çekmiyo
Benim canm hic bisey istemiyor benimde canim istese yaaBende hamile kalmadan önce hiç canımın isteyeceğini sanmıyordum ve nedense hiç yemediğim şeyleri aşeriyorum enteresan bir şekilde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?