2017 Şubat Anneleri

Canim dun aksam ben de ilk defa kullandim ve aksine bana cok iyi geldigini hissettim. Tok karnina ictin degil mi? Oyle icilmesi gerekiyormus. Sana iyi gelmedi belli ki doktorla konus bence. Haberi olsun, belki baska bir sey onerir. Ben yazliktayim simdi. Orada hastanede gorundugum doktor eger yeterli besini aliyorsan, etini sutunu yumurtani yiyorsan decavite gerek yok demisti, ama kendi doktorum ic dedigi icin basladim bende..

Aç diye yazıyodu üstünde aç aldım oyüzden canım.
Hala bulanıyorum su bile içemiyorum.
Kokusu tadı ağzımda
Bi daha tok da olsam içemem sanırım bu psikolojiyle

Ben de onu düşündüm.
Hiç takviye almadan geçmiyo mu bu hamilelik diye.
Neden bukadar düştük ilaçlara, sıkı bi diyet yeterli olmaz mıki?
Nefret ediyorum haplardan

Canım tekrar denemeyi düşünüyorsun bir kaç hafta ara ver. Sonra gece yatmadan önce almayı dene..
Bu kadar destek şart mı bilmiyorum ama benim doktorum sağlıklı beslen yeter dedi.
Vitamin ilacı kullanmıyorum yani.

Kilo alımı pek olmadı daha ama göbüşüm hafif çıkıyo artık..zaten ben eski pantolonlarımı giymiyorum öğrendiğimden beri karnımı sıkmasın diye..
Ben de sizin gibi yaptım henüz kilo almama rağmen eski pantolonlarımı 5. Haftada bıraktım çok erkendi belki ama zayıf olduğum için hep dar giyiyodum kıyamadım yavruma

merhaba kızlar.
Birkaç gündür karın ağrım var hafif hafif sol tarafımda.
Bu sabah acı hissettim resmen karnımda. Biraz endişelendim doktordan randevu aldım gidicem öğleden sonra.
Umarım önemli bir şey değildir.

Kızlar kan değerim 12 çıktı kendi doktoruma ulaşamadım. ama dahiliyeci kan ilacı kullanmıyorsan doktoruna bi sor dedi.
Siz değeriniz kaç olduğunda başladınız kullanmaya ?
Benim de 12 idi hemoglobinim dr kan ilacı yazmadı.. Her ay kan alıcaz değişimi görmek için dedi ve bana sadece decavit yazdı..

Ben anladım galiba ne olduğunu ben de hamile olmadan önce eşime diyodum sen bence stok yap kesin canım çeker diye ama ilginç bi şekilde canım çekmiyo

Aa aç olur mu hiç. Kim yazmış onu ya decavit tok içilir doktor da eczacı da aynısını söyledi.

son 2-3 gündür böyleyim bende .. Gece tam yatıcaz.. Aklıma yemek geliyor
Bazen yiyorum bazen yemiyorum

Canım dün tv de bir diyetisyen vardı gece yatarken acıkıyorsanız bir kase yoğurt içine de pul biber atıp yiyin kilo aldırmaz aç kalmamış olursunuz dedi. Yoğurt yiyebiliyorsan sen de dene benim vazgeçilmezim yoğurt pul biber nane atıp yemek soğuk soğuk güzel oluyor mide bulantısına da iyi geliyor

Günaydın kızlar

Günaydınnnnn

Günaydın ivo, decavit miş mide bulantısı yapan bende. Burda bir arkadaşın doktoru 3 günde bir iç demiş ben de kendimce öyle bir çözüm buldum hergün içmiyorum. 2 gündür midem öyle rahat ki ben gece yatmadan önce içiyordum sabah mide bulantısı uyandırıyordu beni

Ben de sizin gibi yaptım henüz kilo almama rağmen eski pantolonlarımı 5. Haftada bıraktım çok erkendi belki ama zayıf olduğum için hep dar giyiyodum kıyamadım yavruma

Ben deee geniş geniş gezinsin yavrucağım

derandiren canım benim de canım istemişti büyük bir manav var sosyetik bir mahallede orda herşey varmış orda buzluğa atmışlardı yedim rahatladım ama tabi mevsimindeki gibi değildi yumuşak yumuşaktı. Sen de metro gibi bir market varsa oralara bakabilirsin

Hayırlı olsun gözünaydın Can'ım kızıma arkadaş geliyo desene:) herkesin oğlu oluyo topikte kızlar azınlıkta da

Günaydın Revna decavit bende de aynı şekilde hemen Kusma yaptı.. Doktorum yan etki yapmıs içme dedi.. Sende içme canım doktorunun telefonu varsa arayıp sor istersen bana başka ilaç verdi muhtemelen sanada başka verir

Aşeriyoruz işte :)) Sağol canım bir bakacağım ilk önce belki bulurum bir tane bile yesem yeter

Ben anladım galiba ne olduğunu ben de hamile olmadan önce eşime diyodum sen bence stok yap kesin canım çeker diye ama ilginç bi şekilde canım çekmiyo
Bende hamile kalmadan önce hiç canımın isteyeceğini sanmıyordum ve nedense hiç yemediğim şeyleri aşeriyorum enteresan bir şekilde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…