2017 Şubat Anneleri

tekrar denemeyi düşünmüyorum canım.
çok rahatsız etti.
daha yeni kendime geldim.
tok da alsam rahatsız etcek gibi.
ne güzel, vitamin almıyosan.
benim hgb 11.6 çıktı.gebelikten önce 13tü.
oyüzden yazdı doktor.
ama sıkı bi rejime girip sağlıklı beslenerek çözmek istiyorum.
takviye ilaç almak istemiyorum.

ay felaket bişi ya.
çarptı resmen beni canım.
bidaa içmicem.
takviye ilaç almak istemiyorum, gerekirse diyetisyene sıkı bi diyet yazdırcam.

bende yarım saat sonra kustum canım.
başka bişey sorcam doktora, ya da zaruri değilse hiç ilaç almak istemiyorum.

Sağol canım. Çok güzel kalabalık sofraları çok seviyorum. Bu arada bebeği hissettiğim yerdeyemiş. Doktor erken hissedebilirsin dedi üçüncü olunca bu haftada olabilir dedi. Tabi çok az oluyor bi de sırt üstü yatınca
kızlar günaydın sana merdivenin son basamağını görmedim ve dizlerimin üstüne küt diye düştüm bebeğime bişi olmamıştır demi ya
İnşallah bişi olmaz ben ikinci gebelikte 8 aylıkken karın üstü düştüm bişi olmadı yaradan bir koruyor ki bu darbeler etki etmiyor çok şükür
Gazaannn mübarek ola
Ha ha aklıma sen geldin zati yeğen torba epey kalabalık ama çok da güzel çok şükür.
Geçmiş olsun canim haber vermeyi umutma

Aşeriyoruz işte :)) Sağol canım bir bakacağım ilk önce belki bulurum bir tane bile yesem yeter

Aynennn halbuki mevsiminde aldım birsürü eve ki canım istemesin diye dolapta durdu bozuldu yok ya şimdi aşeriyorum işte

Deli gibi acı ekşi yiyorum acı acı şeyler içiyorum turşuya dayandım korkarım bu gidişle şişecem ödemden

Bana baya erken o zaman ilk bebegim çünkü ama yine de ilk aya göre baya farklılık var o zaman tek mide bulantısı vardı şimdi karnımda hergün bir aksiyon

Revna en iyisi düzgün beslenmek canım ama malesef ben etten de tiksindim mecburum yapay vitaminlere

ayy bendeeeeeeee zaten şimdiden sismeye başladm

Aynen güzel oluyo onlar gidince doğru durust kahvaltı bile yapamadim ben bide kalabalık bi aile den çıktığım için burda yalnızlık iki katı koyuyo

Akşam eşimin dayı kızının kına gecesi var oynayamicam da napucuk acaba iki dönsem bisey olur mu ki

Canım inan ben hiç tahmin etmezdim böyle canımın isteyeceğini. Ama biliyorum yok diye istiyor canım :))
Turşu yeme tavsiye etmiyorum. Çok yiyordum bıraktım Tansiyonu çok fazla yükseltiyor. Bende aynen acı ekşi tuzlu cinsiyeti belli oldumu peki senin benim kız :)

Geçmiş olsun aynı sol tarafımda ağrı olmuştu gittim doktora birşey yok dedi normal dedi. Ve dün magnezyum yazdırdım kasılmalar kramplar uyuşmalar için

Ben vitamin kullanmıyorum ama kan ilacına başladım bu hafta. Senin hgb sınırda olduğu için sana da kan ilacı başlanır. Decavit multivitamin oluyor. Kan ilacı başka...
Sağlıklı beslenildiğinde vitamin takviyesine gerek yok ama kan ilacı mutlaka veriliyor.

Geçmiş olsun aynı sol tarafımda ağrı olmuştu gittim doktora birşey yok dedi normal dedi. Ve dün magnezyum yazdırdım kasılmalar kramplar uyuşmalar için
Teşekkür ederim.
Ben geçenlerde bir gece bir çığlıkla uyandım sağ bacağıma kramp girmiş aslında çok erken bunlar için.
Daha sonrasında hiç olmadığı için doktora söylemedim. Tekrarlarsa söyleyip magnezyum almayı düşünüyorum ben de. Belki sonraki aylarda.Demir dışında herhangi bir ilaç veya vitaminde kullanmıyorum ben.

Ben ilk oğlumda hep acı ekşi şeyler yedim.
Bu hamileliğimde de turşuyu görünce bile ağzım sulanıyor ama bu da erkek :))
Yani cinsiyetin yediklerimizle pek bir ilgisi yok sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…