- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
Deme öyle. Canımın istediği şeyin mevsimi olmuyor genelde canımın istemesinin bir anlamı kalmıyor yani:)Beb
Benim canm hic bisey istemiyor benimde canim istese yaa
Canım tekrar denemeyi düşünüyorsun bir kaç hafta ara ver. Sonra gece yatmadan önce almayı dene..
Bu kadar destek şart mı bilmiyorum ama benim doktorum sağlıklı beslen yeter dedi.
Vitamin ilacı kullanmıyorum yani.
Aa aç olur mu hiç. Kim yazmış onu ya decavit tok içilir doktor da eczacı da aynısını söyledi.
Günaydın ivo, decavit miş mide bulantısı yapan bende. Burda bir arkadaşın doktoru 3 günde bir iç demiş ben de kendimce öyle bir çözüm buldum hergün içmiyorum. 2 gündür midem öyle rahat kiben gece yatmadan önce içiyordum sabah mide bulantısı uyandırıyordu beni
GünaydınRevna decavit bende de aynı şekilde hemen Kusma yaptı.. Doktorum yan etki yapmıs içme dedi.. Sende içme canım doktorunun telefonu varsa arayıp sor istersen bana başka ilaç verdi muhtemelen sanada başka verir
Sağol canım. Çok güzel kalabalık sofraları çok seviyorum. Bu arada bebeği hissettiğim yerdeyemiş. Doktor erken hissedebilirsin dedi üçüncü olunca bu haftada olabilir dedi. Tabi çok az oluyor bi de sırt üstü yatıncaYa benim de yok karnım ama birseyler yediğim zaman şişiyor. O da gaz ya da şişkinliktir diye düşünüyorum. Zaten normalde de ufak bir göbeğim vardıyine de hamile pantolonu giyiyorum bebeği sıkıştırmamak için çünkü kendi pantolonlarım hep stretch ve dar. Böyle uzanırken falan sanki içten bir gerilme gibi birşey oluyor ama dediğin gibi ben de kestiremiyorum bebek hareketi mi yoksa genişlemenin verdiği his mi diye o atan şey bende de oluyor damar sanırım. Hayal kuruyorum elimi koyup da o damardan bebeğime kan gidiyor diye
Oh oh size iyi eğlenceler
İnşallah bişi olmaz ben ikinci gebelikte 8 aylıkken karın üstü düştüm bişi olmadı yaradan bir koruyor ki bu darbeler etki etmiyor çok şükürkızlar günaydınsana merdivenin son basamağını görmedim ve dizlerimin üstüne küt diye düştüm bebeğime bişi olmamıştır demi ya
Ha ha aklıma sen geldin zati yeğen torba epey kalabalık ama çok da güzel çok şükür.Gazaannn mübarek ola
Geçmiş olsun canim haber vermeyi umutmamerhaba kızlar.
Birkaç gündür karın ağrım var hafif hafif sol tarafımda.
Bu sabah acı hissettim resmen karnımda. Biraz endişelendim doktordan randevu aldım gidicem öğleden sonra.
Umarım önemli bir şey değildir.
Aşeriyoruz işte :)) Sağol canım bir bakacağım ilk önce belki bulurum bir tane bile yesem yeter
Sağol canım. Çok güzel kalabalık sofraları çok seviyorum. Bu arada bebeği hissettiğim yerdeyemiş. Doktor erken hissedebilirsin dedi üçüncü olunca bu haftada olabilir dedi. Tabi çok az oluyor bi de sırt üstü yatınca
İnşallah bişi olmaz ben ikinci gebelikte 8 aylıkken karın üstü düştüm bişi olmadı yaradan bir koruyor ki bu darbeler etki etmiyor çok şükür
Ha ha aklıma sen geldin zati yeğen torba epey kalabalık ama çok da güzel çok şükür.
Geçmiş olsun canim haber vermeyi umutma
Aynennn halbuki mevsiminde aldım birsürü eve ki canım istemesin diye dolapta durdu bozuldu yok ya şimdi aşeriyorum işte
Deli gibi acı ekşi yiyorum acı acı şeyler içiyorumturşuya dayandım korkarım bu gidişle şişecem ödemden
ayy bendeeeeeeee zaten şimdiden sismeye başladm
Aynen güzel oluyo onlar gidince doğru durust kahvaltı bile yapamadimSağol canım. Çok güzel kalabalık sofraları çok seviyorum. Bu arada bebeği hissettiğim yerdeyemiş. Doktor erken hissedebilirsin dedi üçüncü olunca bu haftada olabilir dedi. Tabi çok az oluyor bi de sırt üstü yatınca
İnşallah bişi olmaz ben ikinci gebelikte 8 aylıkken karın üstü düştüm bişi olmadı yaradan bir koruyor ki bu darbeler etki etmiyor çok şükür
Ha ha aklıma sen geldin zati yeğen torba epey kalabalık ama çok da güzel çok şükür.
Geçmiş olsun canim haber vermeyi umutma
Canım inan ben hiç tahmin etmezdim böyle canımın isteyeceğini. Ama biliyorum yok diye istiyor canım :))Aynennn halbuki mevsiminde aldım birsürü eve ki canım istemesin diye dolapta durdu bozuldu yok ya şimdi aşeriyorum işte
Deli gibi acı ekşi yiyorum acı acı şeyler içiyorumturşuya dayandım korkarım bu gidişle şişecem ödemden
Geçmiş olsun aynı sol tarafımda ağrı olmuştu gittim doktora birşey yok dedi normal dedi. Ve dün magnezyum yazdırdım kasılmalar kramplar uyuşmalar içinmerhaba kızlar.
Birkaç gündür karın ağrım var hafif hafif sol tarafımda.
Bu sabah acı hissettim resmen karnımda. Biraz endişelendim doktordan randevu aldım gidicem öğleden sonra.
Umarım önemli bir şey değildir.
tekrar denemeyi düşünmüyorum canım.
çok rahatsız etti.
daha yeni kendime geldim.
tok da alsam rahatsız etcek gibi.
ne güzel, vitamin almıyosan.
benim hgb 11.6 çıktı.gebelikten önce 13tü.
oyüzden yazdı doktor.
ama sıkı bi rejime girip sağlıklı beslenerek çözmek istiyorum.
takviye ilaç almak istemiyorum.
Teşekkür ederim.Geçmiş olsun aynı sol tarafımda ağrı olmuştu gittim doktora birşey yok dedi normal dedi. Ve dün magnezyum yazdırdım kasılmalar kramplar uyuşmalar için
Canım inan ben hiç tahmin etmezdim böyle canımın isteyeceğini. Ama biliyorum yok diye istiyor canım :))
Turşu yeme tavsiye etmiyorum. Çok yiyordum bıraktım Tansiyonu çok fazla yükseltiyor. Bende aynen acı ekşi tuzlucinsiyeti belli oldumu peki senin benim kız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?