- 4 Şubat 2016
- 2.912
- 3.043
- 133
Bir tek ben değilim di mi cinsiyet öğrenmeyen?
Akşam eşimin dayı kızının kına gecesi var oynayamicam da napucuk acabaiki dönsem bisey olur mu ki
Canım inan ben hiç tahmin etmezdim böyle canımın isteyeceğini. Ama biliyorum yok diye istiyor canım :))
Turşu yeme tavsiye etmiyorum. Çok yiyordum bıraktım Tansiyonu çok fazla yükseltiyor. Bende aynen acı ekşi tuzlucinsiyeti belli oldumu peki senin benim kız :)
Bende öğrenmedimmBir tek ben değilim di mi cinsiyet öğrenmeyen?
Ayyy kız mı acaba bizimkiler
Bende kan ilacı kullanıyorum sadece. Ama beş dakka yürüsem karnıma kramp giriyordu bide elim falan uyuşuyor yazdı içeceğim umarım faydası olurTeşekkür ederim.
Ben geçenlerde bir gece bir çığlıkla uyandım sağ bacağıma kramp girmiş aslında çok erken bunlar için.
Daha sonrasında hiç olmadığı için doktora söylemedim. Tekrarlarsa söyleyip magnezyum almayı düşünüyorum ben de. Belki sonraki aylarda.Demir dışında herhangi bir ilaç veya vitaminde kullanmıyorum ben.
Aynen değişiyor biliyorum:)) ama hani o salladıkları şey tuttu bende ye ekşiyi çıkar ayşeyi falan:)Ben ilk oğlumda hep acı ekşi şeyler yedim.
Bu hamileliğimde de turşuyu görünce bile ağzım sulanıyor ama bu da erkek :))
Yani cinsiyetin yediklerimizle pek bir ilgisi yok sanırım :)
Gaza getirme kız beniBen de varım
Canım dün düğüne gittim topuklu da giydim oryantal bile oynadım maşallah biseyimiz de yok çok şükür
Evet biliyorum ama kendimi tutamıyorum
Tuz hiç yemezdim deli gibi herşeye tuz atıyorum
Ben de ablam şimdi gurbete yolladım gidene de kalana da zor .Allah tan iyi olsunlar da yeter diyelim napalım canım. Düğüne gitmek de iyi gelir şimdi oh yandan yandanAynen güzel oluyo onlar gidince doğru durust kahvaltı bile yapamadimben bide kalabalık bi aile den çıktığım için burda yalnızlık iki katı koyuyo
Aynen gelen gidiyo mecbur bende gidince mecbur dönüyorum dediğin gibi sağlık versin Rabbim aynen düğün de az stres atalım oglusumlaBen de ablam şimdi gurbete yolladım gidene de kalana da zor .Allah tan iyi olsunlar da yeter diyelim napalım canım. Düğüne gitmek de iyi gelir şimdi oh yandan yandan
Evet yokmuş ama züğürt tesellisi cinsiyeti öğrenene kadarBen ilk oğlumda hep acı ekşi şeyler yedim.
Bu hamileliğimde de turşuyu görünce bile ağzım sulanıyor ama bu da erkek :))
Yani cinsiyetin yediklerimizle pek bir ilgisi yok sanırım :)
bence kız ama ben rüyamde erkek bebeği gördüm emziriyodum yenı doğmuştu fln :) hihihihh çok güzeldi
Gaza getirme kız benibide angara da olup ta kasık havası oynamadan da olmaz şimdi esim diyoki oyniyim fln deme gece yine acile gitmeyek diyo ben yine donerim azcik topuklu giyemem ya benim ayaklar çok erken şişmeye başladı
DenicemEvet yokmuş ama züğürt tesellisi cinsiyeti öğrenene kadar
Ayy ben de bir kere bir erkek küçük bir de kız görmüştüm kızımı kaçırmışlardı çok etkilenmiştim hala unutmamsen ne zaman gidersin doktora? Artık öğreniriz heralde kapatmazsa afacalar
Ben de korktum kalkmaya ilk başta sonra baktım oynamak psikolojime iyi geliyor
Ben mutluysam bebeğim de mutlu diyip kudurdum
Hayırlı olsun gözünaydın Can'ım kızıma arkadaş geliyo desene:) herkesin oğlu oluyo topikte kızlar azınlıkta da
Bir tek ben değilim di mi cinsiyet öğrenmeyen?
Ben de ogrenemedim canim hem de 3 haftadir ust uste doktora gitmeme rağmenBir tek ben değilim di mi cinsiyet öğrenmeyen?
İtiraf ediyorum arada çay bardağının yarısı kadar fanta içiyorumama aradaaaa vicdan yapiyim mi ne dersiniz
Ben bulantılı dönemde her gün içiyordum rahatlattığı için. Kutu kutu hazır meyve suları tükettim hep ama artık geçti çok şükür.
Günlük 2 bardak süt ve 1 yumurta yiyorum artık
Denicemama çok kuduramam riskliyim ben benim ogluş nazlı yürümeye gelemiyo çok oynamaya hiç gelemez :)
İtiraf ediyorum arada çay bardağının yarısı kadar fanta içiyorumama aradaaaa vicdan yapiyim mi ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?