2017 Şubat Anneleri

Bir tek ben değilim di mi cinsiyet öğrenmeyen?

Ben de varım

Akşam eşimin dayı kızının kına gecesi var oynayamicam da napucuk acaba iki dönsem bisey olur mu ki

Canım dün düğüne gittim topuklu da giydim oryantal bile oynadım maşallah biseyimiz de yok çok şükür

Evet biliyorum ama kendimi tutamıyorum

Tuz hiç yemezdim deli gibi herşeye tuz atıyorum

Bende kan ilacı kullanıyorum sadece. Ama beş dakka yürüsem karnıma kramp giriyordu bide elim falan uyuşuyor yazdı içeceğim umarım faydası olur
Ben ilk oğlumda hep acı ekşi şeyler yedim.
Bu hamileliğimde de turşuyu görünce bile ağzım sulanıyor ama bu da erkek :))
Yani cinsiyetin yediklerimizle pek bir ilgisi yok sanırım :)
Aynen değişiyor biliyorum:)) ama hani o salladıkları şey tuttu bende ye ekşiyi çıkar ayşeyi falan:)

Gaza getirme kız beni bide angara da olup ta kasık havası oynamadan da olmaz şimdi esim diyoki oyniyim fln deme gece yine acile gitmeyek diyo ben yine donerim azcik topuklu giyemem ya benim ayaklar çok erken şişmeye başladı

Aynen güzel oluyo onlar gidince doğru durust kahvaltı bile yapamadim ben bide kalabalık bi aile den çıktığım için burda yalnızlık iki katı koyuyo
Ben de ablam şimdi gurbete yolladım gidene de kalana da zor .Allah tan iyi olsunlar da yeter diyelim napalım canım. Düğüne gitmek de iyi gelir şimdi oh yandan yandan

Ben de ablam şimdi gurbete yolladım gidene de kalana da zor .Allah tan iyi olsunlar da yeter diyelim napalım canım. Düğüne gitmek de iyi gelir şimdi oh yandan yandan
Aynen gelen gidiyo mecbur bende gidince mecbur dönüyorum dediğin gibi sağlık versin Rabbim aynen düğün de az stres atalım oglusumla

Ben ilk oğlumda hep acı ekşi şeyler yedim.
Bu hamileliğimde de turşuyu görünce bile ağzım sulanıyor ama bu da erkek :))
Yani cinsiyetin yediklerimizle pek bir ilgisi yok sanırım :)
Evet yokmuş ama züğürt tesellisi cinsiyeti öğrenene kadar

bence kız ama ben rüyamde erkek bebeği gördüm emziriyodum yenı doğmuştu fln :) hihihihh çok güzeldi

Ayy ben de bir kere bir erkek küçük bir de kız görmüştüm kızımı kaçırmışlardı çok etkilenmiştim hala unutmam sen ne zaman gidersin doktora? Artık öğreniriz heralde kapatmazsa afacalar

Ben de korktum kalkmaya ilk başta sonra baktım oynamak psikolojime iyi geliyor

Ben mutluysam bebeğim de mutlu diyip kudurdum

Denicem ama çok kuduramam riskliyim ben benim ogluş nazlı yürümeye gelemiyo çok oynamaya hiç gelemez :)

Hayırlı olsun gözünaydın Can'ım kızıma arkadaş geliyo desene:) herkesin oğlu oluyo topikte kızlar azınlıkta da

Teşekkür ederim seninde gözünaydın benimde çevremde erkek Bebek bekleyenler çoğunlukta hatta benim de erkek galiba demiştim bu yüzden

hayırlı doğumlar kızlar. bnde 2016 şubat annesiyim. elimde çok severek okuduğum iki kitap var. ayşe önerin hamileik doum ve bebek bakımı, 0-6 ay için bebeğimle oynuyorum kitapları. ikisini 25 e kargo bedava almak isterseniz görüşebiliriz :)

İtiraf ediyorum arada çay bardağının yarısı kadar fanta içiyorum ama aradaaaa vicdan yapiyim mi ne dersiniz

Ben bulantılı dönemde her gün içiyordum rahatlattığı için. Kutu kutu hazır meyve suları tükettim hep ama artık geçti çok şükür.
Günlük 2 bardak süt ve 1 yumurta yiyorum artık

Ben bulantılı dönemde her gün içiyordum rahatlattığı için. Kutu kutu hazır meyve suları tükettim hep ama artık geçti çok şükür.
Günlük 2 bardak süt ve 1 yumurta yiyorum artık

Hiç içmeden de olmuyor sanki napalım canımız çekiyosa ama ben daha süt yumurta kısmına geçemedim ya. Normal yemek yiyorum da süt yumurtaya da geçmem lazım bakalım Nasıl olacak

Denicem ama çok kuduramam riskliyim ben benim ogluş nazlı yürümeye gelemiyo çok oynamaya hiç gelemez :)

Sen mutlu ol oğluşun da hissedip mutlu olsun inşallah

İtiraf ediyorum arada çay bardağının yarısı kadar fanta içiyorum ama aradaaaa vicdan yapiyim mi ne dersiniz

Ben fanta içtim iki kere canım felaket asitli şeyler istiyordu bazen de meyveli soda içtim kötü hissettim ama midemi rahatlattı

Merhabalar baayanlar.ben bu gün proluton depot iğnemi yaptırdıktan sonra tansiyonum duştu.serum yedim.proteinimi yoğurdumu yiyorum çok şükür de su içemiyorum ben.tansiyonum düşüyor bi sefer de.3 litre içmem lazım fakat 2 litreyi zor içiyorum.Sabahları yumurtamı yiyorum.günlük 2 veya 3 kase yoğurdumu yiyorum.öğünümün biri sebze yemeği biri protein yemeği(et;melemen,bakliyat veya peynir türü).Bir de günde 5 fındık, 5 badem,5 ceviz5 de yer fıstığı yiyorum çok şükür.günlük proteininizi kesinlikle atlamayın derim çünkü gelişimde yapı taşı protein.yumurta yiyemiyorsanız bile öğününüzün biri mutlaka protein olsun.Sağlıcakla kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…