2017 Şubat Anneleri

Ben yağda yumurta yapıyorum haşlanmış istemiyor canım hiç çok az zeytinyağıyla pisiriyorum aynı proteini alır mıyım ki?

Ben yağda yumurta yapıyorum haşlanmış istemiyor canım hiç çok az zeytinyağıyla pisiriyorum aynı proteini alır mıyım ki?
Bende diyabet olduğu için diyetisyene gidiyorum canım.arada protein öğününü atlayabilirsin her zaman bi sebze bi protein öğününü ayarlaman mümkün olmayabilur fakat sabahki yumurtan mutlaka olsun demuşti.

Ayyy öyle bi yazmışsınız ki kendimden utandım ben hiç sağlıklı bişi yemiyomuşum sizin yanınızda yumurta yiyemiyorum günde bi bardak süt sabah kahvaltıda kaşar 2 litreden fazla su ve 3 adet ceviz.. Hepsi bu kadar akşam yemeği de çorba ya da haftada 2 balık.. Hepsi bu kadar

Ayy maşallah size ben herşeyi yiyebiliyoken bile bı kadar sağlıklı beslenmiyodum kaldı ki şimdi hiç bişi yiyemiyorum

Kizlar ogluma kardeşinin olacağını söyledim hic beklemiyordum ama çok sevindi.bakalım dogunca durumlar ne olacak.ikisinide ıhmal etmek istemem yeterim inşallah ikisinede.Allah güç versin hepimize

Kızlar perşembe günü doktora gittiğimde doktor burası bebeğin çıkış noktadı bu da bebek biraz yakın görünüyor ilişki olmasın leke yapabilir dedi. Ben risk var yat kalkma progestana başlayalım demediği için rahat karşıladım. Ama niyeyse şimdi şimdi kafama takıldı. Sizceendişelenmeli miyim ? Zamanla yukarı çıkar mı bebek ?

Canım benim de ilk kızım rahmin alt kısmına tutunmuştu.Doktor ultrasonda gösterdi normalde bu bölgeye yerleşir fakat seninki biraz aşağıda demişti.Bi süre dikkat et ilerleyen haftalarda yukarı çıkar demişti.Düşük önleyici progestan ve proluton depot iğne vermişti.Tabi bunları verme sebebi (yani asıl sebebi diyeyim) daha önce 22 haftalık erken doğum yapmamdı.

Hmm bana birsey vermedi sadece ilişki olmasın dedi. Herhangi bir baskı da hissetöiyorum alt tarafta.. Başta rahattım nedense bugün içime kurt düşürdüm. Geçmiş olsun çok sağlıklı ama demi kızın ?

Teşekkur ederim. 22 haftalık erken doğumda bebeğimi kaybetmiştim.Kızım sağlıklı çok şükür.13. Haftadaysanız eğer şu an bikaç haftaiçinde rahminiz yukarıya çıkarken bebek de çıkar inş.

Başın sağolsun melek olmus sizi bekliyordur cennette.. Kızınıza ve bebğinize sağlıklı ömürler nasip etsin. İnşaallah çıkar yukarı bakalım. Evet 13. Hafta yeni bitti.

Benim de öyleydi sakın bu konuda nette araştırıp okuma,kimseyi dinleme, zamanla çıkar yukarı. Ben o hatayı yaptım arkadaşım aradı felaket tellalı neler söyledi neler. Herkes doktor kesiliyor nedense böyle zamanlarda. ağla ağla canım çıktı hamilelik işte. Canım kızım büyüdükçe yukarı çıktı normal doğum yaptım hatta. En kötüsü sezeryan olursun. Neden o kadar takmışım şimdi gülüyorum 2. Hamilelikte insan bir rahat oluyor ki anlatamam.

13. Haftada mi bebek yukari cikiyor? Cikmazsa nolur Allah korusun sıkıntıli bisey mi bu? Bunu biz anlayabilirmiyiz yoksa ultrasonda mi goruncek..
Denizlilisiniz sanirim hangi dr a gidiyosunuz?

Günaydın kızlar...16 + 4 olduk bugün.
Kahvaltımı yaptım ve biraz uzandım. İki gündür oğluşum kıpır kıpır. :))
Özellikle böyle yemeklerden sonra uzanınca bir sağdan bir soldan pıtlıyor öyle :). Henüz tekme diyemiyorum çünkü daha küçük olduğu için güçlü olmuyor vuruşlar. Minik minik pıt pıtlar :))
Gerçekten mucize bunun adı. İçinde yaşayan bir canlı...

Gunaydin kızlar.Biraz kötu başladim ben güne ilaç yan etki yaptı( bulanti kusma neyse rahatladm cikarnca.iyiym simdi neyseki drlada konustum sorn yok cok sukur.

Günaydın..Dün öğleden sonra başlayan sağ kasık ağrısı yaşıyorum değişik bi ağrı tarif de edemiyorum kramp gibi birsey ve şimdi yine başladı ozellikle duz sırtustu bi sekilde uzandigimda oluyor doktoruda aramak istemiyorum yarın zaten kontrolum var inşallah hersey yolundadir

Amin inşallah canım içimi rahatlattin Allah razı olsun sağlıcakla kucağımıza gelsin bebislerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…