- 24 Ocak 2014
- 1.037
- 929
- 73
Bende diyabet olduğu için diyetisyene gidiyorum canım.arada protein öğününü atlayabilirsin her zaman bi sebze bi protein öğününü ayarlaman mümkün olmayabilur fakat sabahki yumurtan mutlaka olsun demuşti.Ben yağda yumurta yapıyorum haşlanmış istemiyor canım hiççok az zeytinyağıyla pisiriyorum aynı proteini alır mıyım ki?
Ayy maşallah size ben herşeyi yiyebiliyoken bile bı kadar sağlıklı beslenmiyodumMerhabalar baayanlar.ben bu gün proluton depot iğnemi yaptırdıktan sonra tansiyonum duştu.serum yedim.proteinimi yoğurdumu yiyorum çok şükür de su içemiyorum ben.tansiyonum düşüyor bi sefer de.3 litre içmem lazım fakat 2 litreyi zor içiyorum.Sabahları yumurtamı yiyorum.günlük 2 veya 3 kase yoğurdumu yiyorum.öğünümün biri sebze yemeği biri protein yemeği(et;melemen,bakliyat veya peynir türü).Bir de günde 5 fındık, 5 badem,5 ceviz5 de yer fıstığı yiyorum çok şükür.günlük proteininizi kesinlikle atlamayın derim çünkü gelişimde yapı taşı protein.yumurta yiyemiyorsanız bile öğününüzün biri mutlaka protein olsun.Sağlıcakla kalın.
ben deeee :)Ben de hala öğrenmedim
Canım benim de ilk kızım rahmin alt kısmına tutunmuştu.Doktor ultrasonda gösterdi normalde bu bölgeye yerleşir fakat seninki biraz aşağıda demişti.Bi süre dikkat et ilerleyen haftalarda yukarı çıkar demişti.Düşük önleyici progestan ve proluton depot iğne vermişti.Tabi bunları verme sebebi (yani asıl sebebi diyeyim) daha önce 22 haftalık erken doğum yapmamdı.Kızlar perşembe günü doktora gittiğimde doktor burası bebeğin çıkış noktadı bu da bebek biraz yakın görünüyor ilişki olmasın leke yapabilir dedi. Ben risk var yat kalkma progestana başlayalım demediği için rahat karşıladım. Ama niyeyse şimdi şimdi kafama takıldı. Sizceendişelenmeli miyim ? Zamanla yukarı çıkar mı bebek ?
Hmm bana birsey vermedi sadece ilişki olmasın dedi. Herhangi bir baskı da hissetöiyorum alt tarafta.. Başta rahattım nedense bugün içime kurt düşürdüm. Geçmiş olsun çok sağlıklı ama demi kızın ?Canım benim de ilk kızım rahmin alt kısmına tutunmuştu.Doktor ultrasonda gösterdi normalde bu bölgeye yerleşir fakat seninki biraz aşağıda demişti.Bi süre dikkat et ilerleyen haftalarda yukarı çıkar demişti.Düşük önleyici progestan ve proluton depot iğne vermişti.Tabi bunları verme sebebi (yani asıl sebebi diyeyim) daha önce 22 haftalık erken doğum yapmamdı.
Teşekkur ederim. 22 haftalık erken doğumda bebeğimi kaybetmiştim.Kızım sağlıklı çok şükür.13. Haftadaysanız eğer şu an bikaç haftaiçinde rahminiz yukarıya çıkarken bebek de çıkar inş.Hmm bana birsey vermedi sadece ilişki olmasın dedi. Herhangi bir baskı da hissetöiyorum alt tarafta.. Başta rahattım nedense bugün içime kurt düşürdüm. Geçmiş olsun çok sağlıklı ama demi kızın ?
Başın sağolsun melek olmus sizi bekliyordur cennette.. Kızınıza ve bebğinize sağlıklı ömürler nasip etsin. İnşaallah çıkar yukarı bakalım. Evet 13. Hafta yeni bitti.Teşekkur ederim. 22 haftalık erken doğumda bebeğimi kaybetmiştim.Kızım sağlıklı çok şükür.13. Haftadaysanız eğer şu an bikaç haftaiçinde rahminiz yukarıya çıkarken bebek de çıkar inş.
Benim de öyleydi sakın bu konuda nette araştırıp okuma,kimseyi dinleme, zamanla çıkar yukarı. Ben o hatayı yaptım arkadaşım aradı felaket tellalı neler söyledi neler. Herkes doktor kesiliyor nedense böyle zamanlarda. ağla ağla canım çıktı hamilelik işte. Canım kızım büyüdükçe yukarı çıktı normal doğum yaptım hatta. En kötüsü sezeryan olursun. Neden o kadar takmışım şimdi gülüyorum 2. Hamilelikte insan bir rahat oluyor ki anlatamam.Kızlar perşembe günü doktora gittiğimde doktor burası bebeğin çıkış noktadı bu da bebek biraz yakın görünüyor ilişki olmasın leke yapabilir dedi. Ben risk var yat kalkma progestana başlayalım demediği için rahat karşıladım. Ama niyeyse şimdi şimdi kafama takıldı. Sizceendişelenmeli miyim ? Zamanla yukarı çıkar mı bebek ?
Teşekkur ederim. 22 haftalık erken doğumda bebeğimi kaybetmiştim.Kızım sağlıklı çok şükür.13. Haftadaysanız eğer şu an bikaç haftaiçinde rahminiz yukarıya çıkarken bebek de çıkar inş.
Amin inşallah canım içimi rahatlattin Allah razı olsun sağlıcakla kucağımıza gelsin bebislerimizBenim de öyleydi sakın bu konuda nette araştırıp okuma,kimseyi dinleme, zamanla çıkar yukarı. Ben o hatayı yaptım arkadaşım aradı felaket tellalı neler söyledi neler. Herkes doktor kesiliyor nedense böyle zamanlarda. ağla ağla canım çıktı hamilelik işte. Canım kızım büyüdükçe yukarı çıktı normal doğum yaptım hatta. En kötüsü sezeryan olursun. Neden o kadar takmışım şimdi gülüyorum 2. Hamilelikte insan bir rahat oluyor ki anlatamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?