2017 Şubat Anneleri

13. Haftada mi bebek yukari cikiyor? Cikmazsa nolur Allah korusun sıkıntıli bisey mi bu? Bunu biz anlayabilirmiyiz yoksa ultrasonda mi goruncek..
Denizlilisiniz sanirim hangi dr a gidiyosunuz?
Bebek yukarı çıktıkça göbek deliğinin derinliği azalıyor tatlım burdan farkedebilirsin ayrıca idrara çıkma sıklığıda azalır mesaneye baskı azaldığından :)

Anladım canım aynen mümkün olmuyor sürekli. Teşekkür ederim :)

Korkma tatlım progestan ordaki bağları güçlendirir daha sıkı olur. Ben de 100 mg progestan kullandım inanılmaz sıkı olmuş dedi doktor hiç korkma sporunu yürüyüşünü rahat rahat yap dedi

Yok ilaç filan vermedi doktor sadece ilişki olmasın dedi o kadar. Başka da birşey demedi istirahat filan vermedi yani.

kan ilacı da verdi canım ferrum fort.
ama hiç içesim yok.
decavitten sonra gözüm korktu.

Gunaydin kızlar.Biraz kötu başladim ben güne ilaç yan etki yaptı( bulanti kusma neyse rahatladm cikarnca.iyiym simdi neyseki drlada konustum sorn yok cok sukur.

dün bende öyleydim canım.decavit mahvetti beni.
sabah içtim, üstüne 2 kere kustum ve gece uyyana kadar bulantı hissi geçmedi.
şimdi kan hapına başlamaya korkuyorum

Kızlar bildiğiniz yan etkisiz kan hapı varmı?
Dr ferrum fort verdi ama emin olmadan başlamayım dedim.
Aranızda kullanan var mı?
Bulantıların tekrar başlamasından çok korkuyorum.

Gyno ferro sanol kullanıyorum. Sabah aç karnına içiyorum. Bulantım olmadı çok şükür.
16.ci haftaya kadar bulantı çekince gözüm korkmuştu ama bir şey olmadı çok şükür.

Bana cuma dr basladi kan ilacini canm ac karnina al dedi oncedende böyle kullanmiştim ama simdi midem daha hassas boş mide kabul etmedi sabah aradim yemekten 2 saat sonra al dedi.sende oyle kullanrsin miden hassassa yada ferrm fort kolay yutuluyo aslinda yan etkide yapyo hepsi sanirim ferrm fort kullandim gyno ferro sanol bide kan şuruplari var onlardan kullandim hepsinde oluyo malesef

Hiç korkma canım. Geçen hafta benim de vardı hatta 2 gün hiç geçmedi arada artıyordu falan. Ben de çok korktum doktora gittim, hiçbir sıkıntı yoktu çok şükür. Doktor, rahim bebek büyüdükçe genişliyor ve yanlara baskı yapıyor ondan dedi. Senin de bir şey yoktur inşallah merak etme

Gyno ferro sanol kullanıyorum. Sabah aç karnına içiyorum. Bulantım olmadı çok şükür.
16.ci haftaya kadar bulantı çekince gözüm korkmuştu ama bir şey olmadı çok şükür.
Ilaci aldiktan ne kadr sonra kahvalti yapyosun canm

Selam kizlar. Bende güne çok kötü başladım. Benim bu baş ağrılarım bitmiyor.artik ne yapacağımı şaşırdım. Dr.um parole yüklenme dedi. Nörolog 5. Ayına girmeden elim kolum bağlı bişey yapamam dedi. Ne yapacağımı şaşırdım. Bugün 4. Günüm ve şiddeti giderek artıyor

Allah Allah bendede tam tersi ilk hamilelikte rahatmisim. Bunda iyice pimpirikli oldum. Dogurana kadar kecileri kaciricam.

Allahalla. Niye ağrıyor acaba ?
Benimde bugün çok fena ağrıyor. Parol içmemek için zor tutuyorum ama ciddi ağrım var.
Allah yardımcın olsun.

1 - 1.buçuk saat sonra canım. Eczacı 2 saat demişti ama dayanamıyorum.
Ben yatağımın başucuna koydum. Sabah ilk gözümü açtığımda içiyorum hemen.
Ayy bende bugun aynisini yaptim 1 saat sonra çok fena cikarttm oysaki daha önce kullanmştim bu ilaci hepte aç içmştim çok hassaslasti midem

Yaşadığım şehir alev alev yanıyor alt katım komple evini yeniledi tam 2 hafta gürültü patırtı eksik olmadı ve baş ağrılarımla sadece iki adet makyaj pamuğuna önce limon kolonyası ardından karabiber ekip şakaklarıma Pamukları koyduktan sonra tülbentle sıkıca bağlayarak başedebildim
Önerim Budur geçmiş olsun.

Allahalla. Niye ağrıyor acaba ?
Benimde bugün çok fena ağrıyor. Parol içmemek için zor tutuyorum ama ciddi ağrım var.
Allah yardımcın olsun.

Turuncu canım migren im var sanırım o yüzden sürekli ve şiddetli yaşıyorum. 2 hafta önce 10 gün süren bir ağrı yaşamıştım. Nörolog bu aydan sonra azalır genelde öyle olur dedi ama bugun 4. Gün ve gittikçe artıyor. Geçen ki 10 günlük süreçte gecirmedigini bildiğim halde sırf şiddeti azalsin diye parol içmek zorunda kaldım. Bu kez de vicdan yaptım Allah kimseye yasatmasin gerçekten çok zor ..

Teşekkür ederim. Bende ılık duş, enseme soğuk baskı , alnima patates sarma vs hepsini denedim. 4.5 yaşında bir kızım var ve sessiz bir ortam da yatıp uyumak mümkün olmuyor.birde sizin önerinizi deneyim sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…