Bebek yukarı çıktıkça göbek deliğinin derinliği azalıyor tatlım burdan farkedebilirsin ayrıca idrara çıkma sıklığıda azalır mesaneye baskı azaldığından :)13. Haftada mi bebek yukari cikiyor? Cikmazsa nolur Allah korusun sıkıntıli bisey mi bu? Bunu biz anlayabilirmiyiz yoksa ultrasonda mi goruncek..
Denizlilisiniz sanirim hangi dr a gidiyosunuz?
Siz böyle söyleyince baktım . Göbek deliğimin derinliği gerçekten azalmış.Bebek yukarı çıktıkça göbek deliğinin derinliği azalıyor tatlım burdan farkedebilirsin ayrıca idrara çıkma sıklığıda azalır mesaneye baskı azaldığından :)
Bende diyabet olduğu için diyetisyene gidiyorum canım.arada protein öğününü atlayabilirsin her zaman bi sebze bi protein öğününü ayarlaman mümkün olmayabilur fakat sabahki yumurtan mutlaka olsun demuşti.
Kızlar perşembe günü doktora gittiğimde doktor burası bebeğin çıkış noktadı bu da bebek biraz yakın görünüyor ilişki olmasın leke yapabilir dedi. Ben risk var yat kalkma progestana başlayalım demediği için rahat karşıladım. Ama niyeyse şimdi şimdi kafama takıldı. Sizceendişelenmeli miyim ? Zamanla yukarı çıkar mı bebek ?
Yok ilaç filan vermedi doktor sadece ilişki olmasın dedi o kadar. Başka da birşey demedi istirahat filan vermedi yani.Anladım canım aynen mümkün olmuyor sürekli. Teşekkür ederim :)
Korkma tatlım progestan ordaki bağları güçlendirir daha sıkı olur. Ben de 100 mg progestan kullandım inanılmaz sıkı olmuş dedi doktor hiç korkma sporunu yürüyüşünü rahat rahat yap dedi
Ben vitamin kullanmıyorum ama kan ilacına başladım bu hafta. Senin hgb sınırda olduğu için sana da kan ilacı başlanır. Decavit multivitamin oluyor. Kan ilacı başka...
Sağlıklı beslenildiğinde vitamin takviyesine gerek yok ama kan ilacı mutlaka veriliyor.
Merhaba kızlar Decavit bulantı yapıyorsa Vinelac öneririm bana hiç yan etkisi olmadı aksine iyi geldi doktorunuza danışıp geçebilirsiniz :)
Gunaydin kızlar.Biraz kötu başladim ben güne ilaç yan etki yaptı( bulanti kusma neyse rahatladm cikarnca.iyiym simdi neyseki drlada konustum sorn yok cok sukur.
Kızlar bildiğiniz yan etkisiz kan hapı varmı?
Dr ferrum fort verdi ama emin olmadan başlamayım dedim.
Aranızda kullanan var mı?
Bulantıların tekrar başlamasından çok korkuyorum.
Bana cuma dr basladi kan ilacini canm ac karnina al dedi oncedende böyle kullanmiştim ama simdi midem daha hassas boş mide kabul etmedi sabah aradim yemekten 2 saat sonra al dedi.sende oyle kullanrsin miden hassassa yada ferrm fort kolay yutuluyo aslinda yan etkide yapyo hepsi sanirim ferrm fort kullandim gyno ferro sanol bide kan şuruplari var onlardan kullandim hepsinde oluyo malesefKızlar bildiğiniz yan etkisiz kan hapı varmı?
Dr ferrum fort verdi ama emin olmadan başlamayım dedim.
Aranızda kullanan var mı?
Bulantıların tekrar başlamasından çok korkuyorum.
Hiç korkma canım. Geçen hafta benim de vardı hatta 2 gün hiç geçmedi arada artıyordu falan. Ben de çok korktum doktora gittim, hiçbir sıkıntı yoktu çok şükür. Doktor, rahim bebek büyüdükçe genişliyor ve yanlara baskı yapıyor ondan dedi. Senin de bir şey yoktur inşallah merak etmeGünaydın..Dün öğleden sonra başlayan sağ kasık ağrısı yaşıyorum değişik bi ağrı tarif de edemiyorum kramp gibi birsey ve şimdi yine başladı ozellikle duz sırtustu bi sekilde uzandigimda oluyor doktoruda aramak istemiyorum yarın zaten kontrolum var inşallah hersey yolundadir
Ilaci aldiktan ne kadr sonra kahvalti yapyosun canmGyno ferro sanol kullanıyorum. Sabah aç karnına içiyorum. Bulantım olmadı çok şükür.
16.ci haftaya kadar bulantı çekince gözüm korkmuştu ama bir şey olmadı çok şükür.
Ilaci aldiktan ne kadr sonra kahvalti yapyosun canm
Allah Allah bendede tam tersi ilk hamilelikte rahatmisim. Bunda iyice pimpirikli oldum. Dogurana kadar kecileri kaciricam.Benim de öyleydi sakın bu konuda nette araştırıp okuma,kimseyi dinleme, zamanla çıkar yukarı. Ben o hatayı yaptım arkadaşım aradı felaket tellalı neler söyledi neler. Herkes doktor kesiliyor nedense böyle zamanlarda. ağla ağla canım çıktı hamilelik işte. Canım kızım büyüdükçe yukarı çıktı normal doğum yaptım hatta. En kötüsü sezeryan olursun. Neden o kadar takmışım şimdi gülüyorum 2. Hamilelikte insan bir rahat oluyor ki anlatamam.
Selam kizlar. Bende güne çok kötü başladım. Benim bu baş ağrılarım bitmiyor.artik ne yapacağımı şaşırdım. Dr.um parole yüklenme dedi. Nörolog 5. Ayına girmeden elim kolum bağlı bişey yapamam dedi. Ne yapacağımı şaşırdım. Bugün 4. Günüm ve şiddeti giderek artıyor
Ayy bende bugun aynisini yaptim 1 saat sonra çok fena cikarttm oysaki daha önce kullanmştim bu ilaci hepte aç içmştim çok hassaslasti midem1 - 1.buçuk saat sonra canım. Eczacı 2 saat demişti ama dayanamıyorum.
Ben yatağımın başucuna koydum. Sabah ilk gözümü açtığımda içiyorum hemen.
Yaşadığım şehir alev alev yanıyor alt katım komple evini yeniledi tam 2 hafta gürültü patırtı eksik olmadı ve baş ağrılarımla sadece iki adet makyaj pamuğuna önce limon kolonyası ardından karabiber ekip şakaklarıma Pamukları koyduktan sonra tülbentle sıkıca bağlayarak başedebildimSelam kizlar. Bende güne çok kötü başladım. Benim bu baş ağrılarım bitmiyor.artik ne yapacağımı şaşırdım. Dr.um parole yüklenme dedi. Nörolog 5. Ayına girmeden elim kolum bağlı bişey yapamam dedi. Ne yapacağımı şaşırdım. Bugün 4. Günüm ve şiddeti giderek artıyor
Allahalla. Niye ağrıyor acaba ?
Benimde bugün çok fena ağrıyor. Parol içmemek için zor tutuyorum ama ciddi ağrım var.
Allah yardımcın olsun.
Teşekkür ederim. Bende ılık duş, enseme soğuk baskı , alnima patates sarma vs hepsini denedim. 4.5 yaşında bir kızım var ve sessiz bir ortam da yatıp uyumak mümkün olmuyor.birde sizin önerinizi deneyim sağolunYaşadığım şehir alev alev yanıyor alt katım komple evini yeniledi tam 2 hafta gürültü patırtı eksik olmadı ve baş ağrılarımla sadece iki adet makyaj pamuğuna önce limon kolonyası ardından karabiber ekip şakaklarıma Pamukları koyduktan sonra tülbentle sıkıca bağlayarak başedebildim
Önerim Budur geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?