2017 Şubat Anneleri

bn de gecrn hafta kontrole gittim daha once lekelenmem oldugu icin progestan kullanmistm yine oyle bi durum olursa kullanacak miyim dedm doktor 3 aydan sonra vücudun progestani artik kendisinin ürettiğini soyledi. cok riskli bi durum yoksa vücudun da artik progestan üretmeye basladigi icin ilac vermemis olabilir.

Kızlar zaman hiç geçmiyor sanki. Bir an önce vakit ilerlesin de alışverişleri başlasın istiyorum bebisin.. oyalanmak icin kokulu taş yapımı videolarını falan izliyorum hastane odası için alışveriş listesi cikartiyorum eminönünden alinacakları. Ama bunlara baslamak istiyorum artık.Bebeğin cinsiyetini bilmememiz de cabası.Sizlere de böyle oluyor mu zaman durmuş gibi hissediyor musunuz?

Bir de kusanlara bulantilari olanlara geçmiş olsun inşaallah tez zamanda rahata erersiniz.Sizlere bakınca sanki ben hamile değilmişim gibi hissediyorum. Decavit 1 kutu bitti ikinciye basladim. Bir haftadir da gyno ferro sanol içiyorum hic rahatsız etmedi bugüne kadar çok sukur rahat bir hamilelik geçiriyorum. Tek zorluğum ilk 3 ay boyunca progestan igne vurulmustum düşük riskim vardı bir o zamanlar kabus gibiydi cok şükür geçti şimdi sadece clexane kaldı iğne olarak o da doğuma kadar her gün

ben de başım dayanılmaz bir biçimde ağrıyınca soğuk suyla ıslatılmış havlu koydum alnımdan başlayıp tepemin üstüne kadar ıslak olacak şekilde.. yani büyükse havlu yarısını ıslatın.. serin serin şakaklarımda gözlerimde yüzümde de tuttum uçlarını.. yarım saat içinde kesildi ağrım.. denemekten zarar gelmez..

Clexane tek basinami kullanyosun asprinlemi

Inşaallah öyledir çok riskli bir durum olsa yat kalkma derdi diye düşündüm bende çok sağol.

Br
. Ins en kisa zamanda bizde hissederiz

arkadaşlar mart anneleri kısmına yazıyorum normalde arada sizi de takip ediyorum önden gittiğiniz için sormak istedim bir soru var yaklaşık 5. Haftadan beri bulantılı ve bol kusmalı gebelik geçiriyorum 13haftamdayım hala kusuyorum halsizim beslenemiyorum benim gibi olan arkadaşların bulantıları tsm olarak ne Zaman bitti rahatladılar normale ne Zaman döneceğim çok merak ediyorum benim gücüm kalmadı bu durumuma

canım benim de sağ bacağıma 2 farklı gecede kramp girdi çok fenaydi ben de doktoruma soylucem henüz hap kullanmıyorum muz da magnezyum var günlük yemeye çalışıyorum

Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.
Benim bulantılarım tam olarak 16.cı haftamda kesildi. Ondan öncesi kabus gibiydi...
Daha şurda bir kaç gündür beslenmeme dikkat edebiliyorum.
Allah yardımcınız olsun.

Hanımlar merhaba. Son 3-4 gündür sol üst diş etim şiş. Sert birşey yiyemiyorum o tarafla. İltihap olmuş olabilir netten baktım iltihap durumları Allah korusun erken doğum sebebiymiş. Dişçiye gitsem mi bilemiyorum

İlk oğlumda 7.5 -8 aylıkken yapmıştım tüm alışverişimi. Bunda da aynı düşünüyorum.
Açıkcası zamanın çok da hızlı geçmesini istemiyorum. Ne kadar uzun karnımda kalırsa o kadar rahat benim için :))
Malum öncesinde bir çocuğun daha olması yorucu olabiliyor :))

Bi iki haftaya rahatlarsin biraz ben öyle oldum

Benimde öyle. Biranda oldu. Ama şişi inmeye başlAdı sanırım geçiyor. Ben dişçiye gitmedim. Bundan dolayı birşey olabileceği aklıma bile gelmedi. Geçmiş olsun.

Kendi doktorum hamilelik sırasında diş ağrısı varsa tedavi edilebileceğini söyledi. Tedavinin hiç bir mahsuru yokmuş.
Nitekim kendisi 20lik dişlerini hamileyken çektirmiş.
Ağrıyı çekeceğine doktora gitmeni öneririm. Diş ağrısı zordur.

Doktorum da gidebileceğimi söyledi. Ama 16 hafta olmadan gitmek istemiyorum.Normalde hiç bir şey yok ama bir şey yerken oraya değerse acıyor. Zaten normal hayatımda diş problemleri olan biriyim inşaAllah bir an önce düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…