- 2 Temmuz 2016
- 998
- 722
- 23
bn de gecrn hafta kontrole gittim daha once lekelenmem oldugu icin progestan kullanmistm yine oyle bi durum olursa kullanacak miyim dedm doktor 3 aydan sonra vücudun progestani artik kendisinin ürettiğini soyledi. cok riskli bi durum yoksa vücudun da artik progestan üretmeye basladigi icin ilac vermemis olabilir.Kızlar perşembe günü doktora gittiğimde doktor burası bebeğin çıkış noktadı bu da bebek biraz yakın görünüyor ilişki olmasın leke yapabilir dedi. Ben risk var yat kalkma progestana başlayalım demediği için rahat karşıladım. Ama niyeyse şimdi şimdi kafama takıldı. Sizceendişelenmeli miyim ? Zamanla yukarı çıkar mı bebek ?
Turuncu canım migren im var sanırım o yüzden sürekli ve şiddetli yaşıyorum. 2 hafta önce 10 gün süren bir ağrı yaşamıştım. Nörolog bu aydan sonra azalır genelde öyle olur dedi ama bugun 4. Gün ve gittikçe artıyor. Geçen ki 10 günlük süreçte gecirmedigini bildiğim halde sırf şiddeti azalsin diye parol içmek zorunda kaldım. Bu kez de vicdan yaptım Allah kimseye yasatmasin gerçekten çok zor ..
Teşekkür ederim. Bende ılık duş, enseme soğuk baskı , alnima patates sarma vs hepsini denedim. 4.5 yaşında bir kızım var ve sessiz bir ortam da yatıp uyumak mümkün olmuyor.birde sizin önerinizi deneyim sağolun
Clexane tek basinami kullanyosun asprinlemiBir de kusanlara bulantilari olanlara geçmiş olsun inşaallah tez zamanda rahata erersiniz.Sizlere bakınca sanki ben hamile değilmişim gibi hissediyorum. Decavit 1 kutu bitti ikinciye basladim. Bir haftadir da gyno ferro sanol içiyorum hic rahatsız etmedi bugüne kadar çok sukur rahat bir hamilelik geçiriyorum. Tek zorluğum ilk 3 ay boyunca progestan igne vurulmustum düşük riskim vardı bir o zamanlar kabus gibiydi cok şükür geçtişimdi sadece clexane kaldı iğne olarak o da doğuma kadar her gün
Coraspinle birlikte kullanıyorumClexane tek basinami kullanyosun asprinlemi
Inşaallah öyledir çok riskli bir durum olsa yat kalkma derdi diye düşündüm bende çok sağol.bn de gecrn hafta kontrole gittim daha once lekelenmem oldugu icin progestan kullanmistm yine oyle bi durum olursa kullanacak miyim dedm doktor 3 aydan sonra vücudun progestani artik kendisinin ürettiğini soyledi. cok riskli bi durum yoksa vücudun da artik progestan üretmeye basladigi icin ilac vermemis olabilir.
. Ins en kisa zamanda bizde hissederizGünaydın kızlar...16 + 4 olduk bugün.
Kahvaltımı yaptım ve biraz uzandım. İki gündür oğluşum kıpır kıpır. :))
Özellikle böyle yemeklerden sonra uzanınca bir sağdan bir soldan pıtlıyor öyle :). Henüz tekme diyemiyorum çünkü daha küçük olduğu için güçlü olmuyor vuruşlar. Minik minik pıt pıtlar :))
Gerçekten mucize bunun adı. İçinde yaşayan bir canlı...
canım benim de sağ bacağıma 2 farklı gecede kramp girdi çok fenaydi ben de doktoruma soylucem henüz hap kullanmıyorum muz da magnezyum var günlük yemeye çalışıyorumTeşekkür ederim.
Ben geçenlerde bir gece bir çığlıkla uyandım sağ bacağıma kramp girmiş aslında çok erken bunlar için.
Daha sonrasında hiç olmadığı için doktora söylemedim. Tekrarlarsa söyleyip magnezyum almayı düşünüyorum ben de. Belki sonraki aylarda.Demir dışında herhangi bir ilaç veya vitaminde kullanmıyorum ben.
arkadaşlar mart anneleri kısmına yazıyorum normalde arada sizi de takip ediyorum önden gittiğiniz için sormak istedim bir soru var yaklaşık 5. Haftadan beri bulantılı ve bol kusmalı gebelik geçiriyorum 13haftamdayım hala kusuyorum halsizim beslenemiyorum benim gibi olan arkadaşların bulantıları tsm olarak ne Zaman bitti rahatladılar normale ne Zaman döneceğim çok merak ediyorum benim gücüm kalmadı bu durumuma
Kızlar zaman hiç geçmiyor sanki. Bir an önce vakit ilerlesin de alışverişleri başlasın istiyorum bebisin.. oyalanmak icin kokulu taş yapımı videolarını falan izliyorum hastane odası için alışveriş listesi cikartiyorum eminönünden alinacakları. Ama bunlara baslamak istiyorum artık.Bebeğin cinsiyetini bilmememiz de cabası.Sizlere de böyle oluyor mu zaman durmuş gibi hissediyor musunuz?
Bi iki haftaya rahatlarsin biraz ben öyle oldumarkadaşlar mart anneleri kısmına yazıyorum normalde arada sizi de takip ediyorum önden gittiğiniz için sormak istedim bir soru var yaklaşık 5. Haftadan beri bulantılı ve bol kusmalı gebelik geçiriyorum 13haftamdayım hala kusuyorum halsizim beslenemiyorum benim gibi olan arkadaşların bulantıları tsm olarak ne Zaman bitti rahatladılar normale ne Zaman döneceğim çok merak ediyorum benim gücüm kalmadı bu durumuma
Benimde öyle. Biranda oldu. Ama şişi inmeye başlAdı sanırım geçiyor. Ben dişçiye gitmedim. Bundan dolayı birşey olabileceği aklıma bile gelmedi. Geçmiş olsun.Hanımlar merhaba. Son 3-4 gündür sol üst diş etim şiş. Sert birşey yiyemiyorum o tarafla. İltihap olmuş olabilir netten baktım iltihap durumları Allah korusun erken doğum sebebiymiş. Dişçiye gitsem mi bilemiyorum
Birkaç gün paradontax ile fırçalayıp sürekli gargara yapacağım. Umarım iyi gelir.Benimde öyle. Biranda oldu. Ama şişi inmeye başlAdı sanırım geçiyor. Ben dişçiye gitmedim. Bundan dolayı birşey olabileceği aklıma bile gelmedi. Geçmiş olsun.
Hanımlar merhaba. Son 3-4 gündür sol üst diş etim şiş. Sert birşey yiyemiyorum o tarafla. İltihap olmuş olabilir netten baktım iltihap durumları Allah korusun erken doğum sebebiymiş. Dişçiye gitsem mi bilemiyorum
Doktorum da gidebileceğimi söyledi. Ama 16 hafta olmadan gitmek istemiyorum.Normalde hiç bir şey yok ama bir şey yerken oraya değerse acıyor. Zaten normal hayatımda diş problemleri olan biriyim inşaAllah bir an önce düzelir.Kendi doktorum hamilelik sırasında diş ağrısı varsa tedavi edilebileceğini söyledi. Tedavinin hiç bir mahsuru yokmuş.
Nitekim kendisi 20lik dişlerini hamileyken çektirmiş.
Ağrıyı çekeceğine doktora gitmeni öneririm. Diş ağrısı zordur.
Aile hekimliğinin 4. Ay bitince çağırdığı aşı mi bu ? Bana da 19 eylülde gel dediler giderim herhalde ikametimi taşınınca ilk işim aile hekimine kaydolmakHepatit B ve tetanoz asisi olmayi dusunen var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?