Aile hekimliğinin 4. Ay bitince çağırdığı aşı mi bu ? Bana da 19 eylülde gel dediler giderim herhalde ikametimi taşınınca ilk işim aile hekimine kaydolmak
Dr a git canim disin ilerleyen zamanlarda daha fena olur yoksa inan bana önlemini al şimdidenHanımlar merhaba. Son 3-4 gündür sol üst diş etim şiş. Sert birşey yiyemiyorum o tarafla. İltihap olmuş olabilir netten baktım iltihap durumları Allah korusun erken doğum sebebiymiş. Dişçiye gitsem mi bilemiyorum
16 hafta olunca gideceğim canım. Yalnız hamileyken nasıl tedavi uyguluyorlar acaba?Dr a git canim disin ilerleyen zamanlarda daha fena olur yoksa inan bana önlemini al şimdiden
Doğurdum aa sen nasıl normal doğum yaptın dedi arkadaşım birşey demedim.Amin inşallah canım içimi rahatlattin Allah razı olsun sağlıcakla kucağımıza gelsin bebislerimiz
ben kendimi hamile gibihissetmiyorum ki. Sabahtan beri daha yeni oturdum bu koşturmacada kendimi dinleyecek zamanım bile yok. ilerleyen zaman ne gösterir bilemem tabi.Allah Allah bendede tam tersi ilk hamilelikte rahatmisim. Bunda iyice pimpirikli oldum. Dogurana kadar kecileri kaciricam.
13. haftalardan sonra çıkıyor sanırım.Tam olarak bilmiyorum.Ultrasonda farkediliyor.Ilk zamanlar ultrason cihazını kasıklara dayarken sonrasında karına doğru dayayarak bakiyor doktorlar.Denizlide Filiz Saylana gidiyorum canım.13. Haftada mi bebek yukari cikiyor? Cikmazsa nolur Allah korusun sıkıntıli bisey mi bu? Bunu biz anlayabilirmiyiz yoksa ultrasonda mi goruncek..
Denizlilisiniz sanirim hangi dr a gidiyosunuz?
Yok ilaç filan vermedi doktor sadece ilişki olmasın dedi o kadar. Başka da birşey demedi istirahat filan vermedi yani.
arkadaşlar mart anneleri kısmına yazıyorum normalde arada sizi de takip ediyorum önden gittiğiniz için sormak istedim bir soru var yaklaşık 5. Haftadan beri bulantılı ve bol kusmalı gebelik geçiriyorum 13haftamdayım hala kusuyorum halsizim beslenemiyorum benim gibi olan arkadaşların bulantıları tsm olarak ne Zaman bitti rahatladılar normale ne Zaman döneceğim çok merak ediyorum benim gücüm kalmadı bu durumuma
Selam kizlar. Bende güne çok kötü başladım. Benim bu baş ağrılarım bitmiyor.artik ne yapacağımı şaşırdım. Dr.um parole yüklenme dedi. Nörolog 5. Ayına girmeden elim kolum bağlı bişey yapamam dedi. Ne yapacağımı şaşırdım. Bugün 4. Günüm ve şiddeti giderek artıyor
Filiz saylanin eşide dr nörolog sanirim eger ayni kisiden bahsediyorsak iyi dr:)13. haftalardan sonra çıkıyor sanırım.Tam olarak bilmiyorum.Ultrasonda farkediliyor.Ilk zamanlar ultrason cihazını kasıklara dayarken sonrasında karına doğru dayayarak bakiyor doktorlar.Denizlide Filiz Saylana gidiyorum canım.
Yinede dr sor bence vixle alakali gecenlerde haberlerde çokta masum degil falan diyecbi haber vardi ondan dolayi sor diyorm canmSelam kizlar hepinize güzel haftalar dilerim.. dün baş ağrım için yazmıştım. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Dün nette de care ararken birinin viks sürdüğünü okudum . Alnima sakaklarima surdum yarım saate anında kesti. O an ilaçtan daha iyi diye düşündüm ama sonradan da endiselendim. Dr.a sormadan nasıl yaptım diye.nane yağı sürenler olunca buda o tarz bi merhem sonuçta dedim. Bişey olur mu şimdi çok endiseliyim
hanımlar isim belirleyenler yazabilir mi? belki fikir olur birbirimize :) birde hissetmeye başladınızmı bebişlerinizi?
hanımlar isim belirleyenler yazabilir mi? belki fikir olur birbirimize :) birde hissetmeye başladınızmı bebişlerinizi?
Günaydınnn :)GÜNAYDIN KIXLARRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?