2017 Şubat Anneleri

Aile hekimliğinin 4. Ay bitince çağırdığı aşı mi bu ? Bana da 19 eylülde gel dediler giderim herhalde ikametimi taşınınca ilk işim aile hekimine kaydolmak

Evet canim. Gerci tetanozu yapiyorlar sanirim hepatit B yapiyorlar mi emin degilim. ben doktoruma sordum, bilinen bir zarari yok ama ben yaptirtmiyorum dedi. Ben de sizlerin fikrini merak ettim..

Dr a git canim disin ilerleyen zamanlarda daha fena olur yoksa inan bana önlemini al şimdiden

Amin inşallah canım içimi rahatlattin Allah razı olsun sağlıcakla kucağımıza gelsin bebislerimiz
Doğurdum aa sen nasıl normal doğum yaptın dedi arkadaşım birşey demedim.
Allah Allah bendede tam tersi ilk hamilelikte rahatmisim. Bunda iyice pimpirikli oldum. Dogurana kadar kecileri kaciricam.
ben kendimi hamile gibihissetmiyorum ki. Sabahtan beri daha yeni oturdum bu koşturmacada kendimi dinleyecek zamanım bile yok. ilerleyen zaman ne gösterir bilemem tabi.

13. Haftada mi bebek yukari cikiyor? Cikmazsa nolur Allah korusun sıkıntıli bisey mi bu? Bunu biz anlayabilirmiyiz yoksa ultrasonda mi goruncek..
Denizlilisiniz sanirim hangi dr a gidiyosunuz?
13. haftalardan sonra çıkıyor sanırım.Tam olarak bilmiyorum.Ultrasonda farkediliyor.Ilk zamanlar ultrason cihazını kasıklara dayarken sonrasında karına doğru dayayarak bakiyor doktorlar.Denizlide Filiz Saylana gidiyorum canım.

Yok ilaç filan vermedi doktor sadece ilişki olmasın dedi o kadar. Başka da birşey demedi istirahat filan vermedi yani.

Demek ki çok riskli değilmiş canım

Halsizlik 13. Haftada falan geçmişti ama mide bulantısı geçmek bilmiyor bende. Ilk haftalara göre oldukça azaldı ama sabahları öğürüyorum hala o da decavit kullanıyorum onun yan etkisi diye düşünüyorum çünki onu içmediğim günler çok rahatım. Ara vererek içiyorum mecburen çünkü tamamen sağlıklı beslendiğimi düşünmüyorum ben de

Benimde ara ara çok ağrıyor ama ben benimkini iki sebebe dayandığını bdüşünüyorum birincisi az su içmek ikincisi fark etmesem de kafama taktığım sorunlar. Belki sende de benzer bir şeyler olabilir. Tekrar geçmiş olsun.

Selam kizlar hepinize güzel haftalar dilerim.. dün baş ağrım için yazmıştım. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Dün nette de care ararken birinin viks sürdüğünü okudum . Alnima sakaklarima surdum yarım saate anında kesti. O an ilaçtan daha iyi diye düşündüm ama sonradan da endiselendim. Dr.a sormadan nasıl yaptım diye.nane yağı sürenler olunca buda o tarz bi merhem sonuçta dedim. Bişey olur mu şimdi çok endiseliyim

Filiz saylanin eşide dr nörolog sanirim eger ayni kisiden bahsediyorsak iyi dr:)

Yinede dr sor bence vixle alakali gecenlerde haberlerde çokta masum degil falan diyecbi haber vardi ondan dolayi sor diyorm canm

Günaydinn,
Ben yaklasik dört aydir hamileyim. Iki yasinda bir kizim var. Subat annesi olacagim Allahin izniyle.
Dört aydir cok bulanti cekiyorum. Hastanede serum da yedim . Yine de cok zor zamanlar gecirdim. Anlatilmaz gercekten zordu. Yalnizim.
su an midem bir cocugun midesi kadar kaldi. Sadece corbayi rahat icebiliyorum. Bugün daha rahat uyandim henüz kusmadim.Sanirim hamileligin o dehset bunalim dönemi sona eriyor. Mutluyum bu yuzden. Kizimi da kendimi de besleyebilecegim artik. Bunun verdigi mutlulugu anlatmam da imkansiz.
Gelelim güzel konulara.. Almanyada yasiyorum ve doktor hala cinsiyetini söylemedi. 16 17 haftaliktim söylemedi ben de sordum hmm daha tam belli degil dedi. Nasil olmaz ya, dört aylik oldu bu cocuk nasil belli olmaz. Kizimda da böyle yapmisti kendinden emin degil hic, baska doktora gidecegim.
Hazirliklara baslamam gerekiyor. Evde bir melegim daha var. Isim cok yani Cinsiyet biran önce belli olsun istiyorum kiyafetleri ayirmak icin. Erkek olursa almam gereken seyleri bilmek istiyorum. Pusetini falan cikarip yikamak istiyorum ona göre kilif almak istiyorum. Istiyorum da istiyorum.
Bir belli olsa.
Bu sefer zaman hizli gecmese de olur. Kizimla bol bol vakit geciririm. Dört aydir ölü gibi yatiyorum sütünü bile zor hazirliyordum. Ana kiz eridik bittik. Sükür ki bu zor zamanlarimiz da bitiyor.
Selam herkese

hanımlar isim belirleyenler yazabilir mi? belki fikir olur birbirimize :) birde hissetmeye başladınızmı bebişlerinizi?

Cinsiyet belli olsa isim aninda gelecek. Piz pitlarini hissediyorum karnimin icinde bir yerde. Birkac ay sonra kolunu bacagini cikarirken hissetmekten öte disaridan da yaptigi her hareket görülecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…