Kız olursa masalhanımlar isim belirleyenler yazabilir mi? belki fikir olur birbirimize :) birde hissetmeye başladınızmı bebişlerinizi?
YA KIZLAR BEN ŞİMDİDEN ÇATLAMAYA BAŞLADIM VE CANIM ÇOK SIKKINARADA KREM DURUYODUM SIMDI BEBE YAĞI ALICAM HEMEN[/QUOTE
Piii
Çok mu kaşınıyor karnın? Böyle olduğunda mümkün olduğunca avuç içinle kaşı tırnaklama diyorlar birde daha öncede tavsiye etmiştim palmers ürünleri yoğun e vitamini içeriyormuş sağlam nemlendiriyor ayrıca fiyatı uygun diğerlerine göre dene derim
Benimde kasiniyo karnin ve göguslerm zeytinyagi süruyorum şimdilik şimdiden catlarsak eyvahCANIM KAŞINMA YOK DA KIRMIZI KIRMIZI OLMAYA BAŞLADIIII
Bizim bebeklerimiz ikiz.hanımlar isim belirleyenler yazabilir mi? belki fikir olur birbirimize :) birde hissetmeye başladınızmı bebişlerinizi?
Benimde kasiniyo karnin ve göguslerm zeytinyagi süruyorum şimdilik şimdiden catlarsak eyvah
Hadi yaCANIM KAŞINMA YOK DA KIRMIZI KIRMIZI OLMAYA BAŞLADIIII
Hadi ya
Nemlendir bol bol inş işe yarar
Bak aklıma ne geldi ayvanın vaktimi bilmem ama bulabilirsen çekirdeğini suya koy jel kıvamına geliyor sonra onu sür ama ne kadar kalacaktı bilmiyorum,eski bi adettir.. inş tam hatırlayan birileri çıkar olmazsa annene filan sor bunu, özellikle memedeki yaralara yarık ve çatlaklara iyi geliyor.inşş koca karı gıb ıolcam aynı yaaa
günaydın kızlar kan hapı olarak ferro senol kullanıyorum ama beni çok rahatsız etti hem ishalim hemde her dakika tuvalete gidesim geliyo bide bu durum çalışırken çok zor oluyorDemiri doğal olarak neyden alabiliriz bilgisi olan varmı çünkü kan değerlerim iyi sanırım demir yüzünden kullanıyorum bu hapı
kız ağustosta ıspanagı nerden bulayımmıspanakkkkk
Benimki sadece fikrimi Söylemek. Bir kafir Allah'ın cenneti varsa benim de irem bağlarım var demiş. Cennet diye bilinse de yanlış aslında cennete karşılık bişey. Eğer hassasiyetleriniz varsa bilginiz olsun dedim :)BENIM CINSAIYETİ BELLİ DEĞİL AMA KIZ OLURSA İREM EVA YA KARAR VERDIKK
İshal misingünaydın kızlar kan hapı olarak ferro senol kullanıyorum ama beni çok rahatsız etti hem ishalim hemde her dakika tuvalete gidesim geliyo bide bu durum çalışırken çok zor oluyorDemiri doğal olarak neyden alabiliriz bilgisi olan varmı çünkü kan değerlerim iyi sanırım demir yüzünden kullanıyorum bu hapı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?