2017 Şubat Anneleri

YA KIZLAR BEN ŞİMDİDEN ÇATLAMAYA BAŞLADIM VE CANIM ÇOK SIKKIN ARADA KREM DURUYODUM SIMDI BEBE YAĞI ALICAM HEMEN

günaydın kızlar haftasonları ıyıyım ama hafta ıcı ıse gıdecem dıe erken kalkıom sureklı cıkarıyom ya psıkolojık mı bu

herkese selam benım sat 23 mayıs tahmını doğumum 2 mart ama sanırım subatA denk gelıcek resmen martla subat arasında kaldım:)

günaydın kızlar kan hapı olarak ferro senol kullanıyorum ama beni çok rahatsız etti hem ishalim hemde her dakika tuvalete gidesim geliyo bide bu durum çalışırken çok zor oluyor Demiri doğal olarak neyden alabiliriz bilgisi olan varmı çünkü kan değerlerim iyi sanırım demir yüzünden kullanıyorum bu hapı

inşş koca karı gıb ıolcam aynı yaaa
Bak aklıma ne geldi ayvanın vaktimi bilmem ama bulabilirsen çekirdeğini suya koy jel kıvamına geliyor sonra onu sür ama ne kadar kalacaktı bilmiyorum,eski bi adettir.. inş tam hatırlayan birileri çıkar olmazsa annene filan sor bunu, özellikle memedeki yaralara yarık ve çatlaklara iyi geliyor.

ıspanakkkkk

BENIM CINSAIYETİ BELLİ DEĞİL AMA KIZ OLURSA İREM EVA YA KARAR VERDIKK
Benimki sadece fikrimi Söylemek. Bir kafir Allah'ın cenneti varsa benim de irem bağlarım var demiş. Cennet diye bilinse de yanlış aslında cennete karşılık bişey. Eğer hassasiyetleriniz varsa bilginiz olsun dedim :)

İshal misin bende de tersi oldu sindirim sistemim berbat
Ve üzgünüm Demir ilacını mutlaka kullanmalıyız benimde değerlerim iyi ama,,,belki doğum sonrası bile kullanmak durumunda kalabiliriz
Sana muz önerebilirim bide sarı leblebi bide prospektüsü bi okur musun etkileri arasında ishal var mıymış değilse yediğin şeyleri sirkeli suda bekletip iyice durulamanı önerebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…