Kabizlik yapar normalde bu hapgünaydın kızlar kan hapı olarak ferro senol kullanıyorum ama beni çok rahatsız etti hem ishalim hemde her dakika tuvalete gidesim geliyo bide bu durum çalışırken çok zor oluyorDemiri doğal olarak neyden alabiliriz bilgisi olan varmı çünkü kan değerlerim iyi sanırım demir yüzünden kullanıyorum bu hapı
ben cok severım buzlukta vr :)))))kız ağustosta ıspanagı nerden bulayımm
Ebrucum kan hapini oncelikle etkilerinden dolayi doktoruna danis derim belki.muadili yan etkisini gostermeyen baska ilac verir,badem,pekmez,kuru uzum cekirdekli,kara uzum cekirdekli suan bulabilecegin mevsimi olan gidalar aklima gelenler,ama.ilaci kullanmak sart diye dusunuyorum cunku dogum sonrasi bile veriyor doktorlar haliyle kanama yasayacagiz ve takviye amacli,kacis yok maalesefgünaydın kızlar kan hapı olarak ferro senol kullanıyorum ama beni çok rahatsız etti hem ishalim hemde her dakika tuvalete gidesim geliyo bide bu durum çalışırken çok zor oluyorDemiri doğal olarak neyden alabiliriz bilgisi olan varmı çünkü kan değerlerim iyi sanırım demir yüzünden kullanıyorum bu hapı
Gunaydin herkese. Guzel bir gun diliyorum. Ben bu hafta izinliyim. Oglusla keyif yapicaz insallah. Bende ayni ilaci kullaniyorum 3 haftadir. Yaklasik 2 hafta berbat yapti beni. Mide bulantisi kusma. Gunde bi kere yapiyorum ama oda ishal kivaminda. Ama suan daha iyiyim. Kanim dusuk oldugu icin kullanmak zorundayim. Vucut zamanla alisiyor sanirim.günaydın kızlar kan hapı olarak ferro senol kullanıyorum ama beni çok rahatsız etti hem ishalim hemde her dakika tuvalete gidesim geliyo bide bu durum çalışırken çok zor oluyorDemiri doğal olarak neyden alabiliriz bilgisi olan varmı çünkü kan değerlerim iyi sanırım demir yüzünden kullanıyorum bu hapı
Bir dönem bende öyleydim . Psikolojik olduğunu düşünüyordum. Şükür şimdi bulantılar tamamen geçti. Ara ara öğürmelerim var sadece ama tutabiliyorum kendimi.günaydın kızlar haftasonları ıyıyım ama hafta ıcı ıse gıdecem dıe erken kalkıom sureklı cıkarıyom ya psıkolojık mı bu
Kirmizi pancar cok iyi geliyor kansizliga.deneyebilirsin belki. Ama ilac takviyeside gerekiyor.günaydın kızlar kan hapı olarak ferro senol kullanıyorum ama beni çok rahatsız etti hem ishalim hemde her dakika tuvalete gidesim geliyo bide bu durum çalışırken çok zor oluyorDemiri doğal olarak neyden alabiliriz bilgisi olan varmı çünkü kan değerlerim iyi sanırım demir yüzünden kullanıyorum bu hapı
Siyaha boyamasida normal canim yan etki degil ishal konusunu sor bi sikinti yoksa kabz olmaktan iyidir heraldeİshal yan etkisiymiş canım ama ben böyle bi ishal bilmiyorum siyah ve tuvaletten çıkasım gelmiyoriki gün bıraktım hapı normale döndüm hadi dedim bidaha gayret ama yok ilk günden gene ishal cumartesi kontrolüm var artık ozaman sorarım telefonla iletişimimiz biraz kötü doktorumla
herkes kabızlıktan şikayet eder ben ishalden millet mersine ben gene tersineSiyaha boyamasida normal canim yan etki degil ishal konusunu sor bi sikinti yoksa kabz olmaktan iyidir heralde
ben cok severım buzlukta vr :)))))
türk kahveside iyi geliyormuşşşKirmizi pancar cok iyi geliyor kansizliga.deneyebilirsin belki. Ama ilac takviyeside gerekiyor.
Canım seninle aynı gün doğum yapacağız Allah izin verirseDemek ki çok riskli değilmiş canım
Halsizlik 13. Haftada falan geçmişti ama mide bulantısı geçmek bilmiyor bende. Ilk haftalara göre oldukça azaldı ama sabahları öğürüyorum halao da decavit kullanıyorum onun yan etkisi diye düşünüyorum çünki onu içmediğim günler çok rahatım. Ara vererek içiyorum mecburen çünkü tamamen sağlıklı beslendiğimi düşünmüyorum ben de
YA KIZLAR BEN ŞİMDİDEN ÇATLAMAYA BAŞLADIM VE CANIM ÇOK SIKKINARADA KREM DURUYODUM SIMDI BEBE YAĞI ALICAM HEMEN
Günaydın kızlar..
Ben şimdiden çok ağırlaşmış gibi hissediyorum kendimi.
Canım hiç bir şey yapmak istemiyor. Bütün gün akşama kadar uzanayım ,yatayım ,hiç bir iş yapmayayım diyorum...
Bak aklıma ne geldi ayvanın vaktimi bilmem ama bulabilirsen çekirdeğini suya koy jel kıvamına geliyor sonra onu sür ama ne kadar kalacaktı bilmiyorum,eski bi adettir.. inş tam hatırlayan birileri çıkar olmazsa annene filan sor bunu, özellikle memedeki yaralara yarık ve çatlaklara iyi geliyor.
GÜNAYDIN KIZLAR... YA ARKADAŞIM 15 GÜN SONRA DOĞURACAK VE SADECE 5 KİLO ALMIŞ ŞOK OLDUMMM YA
Canım seninle aynı gün doğum yapacağız Allah izin verirse
kilo aldın mı canım kaç kilosunYA KIZLAR BEN ŞİMDİDEN ÇATLAMAYA BAŞLADIM VE CANIM ÇOK SIKKINARADA KREM DURUYODUM SIMDI BEBE YAĞI ALICAM HEMEN
Kızlar dr ada sordun cok onemli olmadiginida biliyorm ama sizinde bebeginiz ultrsna göre her girisinizde bikaçgun farkli cıkiyomu usg hesabina göre yani sat a gore demiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?