2017 Şubat Anneleri

Kabizlik yapar normalde bu hap

Ebrucum kan hapini oncelikle etkilerinden dolayi doktoruna danis derim belki.muadili yan etkisini gostermeyen baska ilac verir,badem,pekmez,kuru uzum cekirdekli,kara uzum cekirdekli suan bulabilecegin mevsimi olan gidalar aklima gelenler,ama.ilaci kullanmak sart diye dusunuyorum cunku dogum sonrasi bile veriyor doktorlar haliyle kanama yasayacagiz ve takviye amacli,kacis yok maalesef(oncelikle doktoruna etkiden bahset derim sonra saydiklarimla takviye yapabilirsin gida olarak

Gunaydin herkese. Guzel bir gun diliyorum. Ben bu hafta izinliyim. Oglusla keyif yapicaz insallah. Bende ayni ilaci kullaniyorum 3 haftadir. Yaklasik 2 hafta berbat yapti beni. Mide bulantisi kusma. Gunde bi kere yapiyorum ama oda ishal kivaminda. Ama suan daha iyiyim. Kanim dusuk oldugu icin kullanmak zorundayim. Vucut zamanla alisiyor sanirim.

günaydın kızlar haftasonları ıyıyım ama hafta ıcı ıse gıdecem dıe erken kalkıom sureklı cıkarıyom ya psıkolojık mı bu
Bir dönem bende öyleydim . Psikolojik olduğunu düşünüyordum. Şükür şimdi bulantılar tamamen geçti. Ara ara öğürmelerim var sadece ama tutabiliyorum kendimi.

Kizlar bikac gundur sag kalca kemigim agriyor ozellikle geceleri uykumdan uyaniyorum.iki gundurde karnimin alt kismi agriyor. Sanki karnimda bi agirlik varda o dusecekmis gibi bi his olusuyor.birde yuzum mayin tarlasi gibiydi sivilceden ama iki gundur biranda gecti.tum bunlar ustuste gelince endiseleniyorum. Bu sekilde sikayetleri olan varmi.

İshal yan etkisiymiş canım ama ben böyle bi ishal bilmiyorum siyah ve tuvaletten çıkasım gelmiyor iki gün bıraktım hapı normale döndüm hadi dedim bidaha gayret ama yok ilk günden gene ishal cumartesi kontrolüm var artık ozaman sorarım telefonla iletişimimiz biraz kötü doktorumla

Kirmizi pancar cok iyi geliyor kansizliga.deneyebilirsin belki. Ama ilac takviyeside gerekiyor.

Siyaha boyamasida normal canim yan etki degil ishal konusunu sor bi sikinti yoksa kabz olmaktan iyidir heralde

Canım seninle aynı gün doğum yapacağız Allah izin verirse

YA KIZLAR BEN ŞİMDİDEN ÇATLAMAYA BAŞLADIM VE CANIM ÇOK SIKKIN ARADA KREM DURUYODUM SIMDI BEBE YAĞI ALICAM HEMEN

Yaaa canım ben de kaşınıyorum ama krem yetiyor şimdilik. Bir de gratis de bir krem görmüştüm hamileler için bir kutusu 30 tl bişeydi ben onu deneyeceğim sen de farklı birseyler istersen deneyebilirsin

Günaydın kızlar..
Ben şimdiden çok ağırlaşmış gibi hissediyorum kendimi.
Canım hiç bir şey yapmak istemiyor. Bütün gün akşama kadar uzanayım ,yatayım ,hiç bir iş yapmayayım diyorum...

Ben de öyleyim nefes nefese kalıyorum resmen merdiven çıkarken eskisi gibi değilim uça uça çıkardım ben kv şimdi böylesin 9 aylık olunca napacan sen dedi moralim çok bozuldu

Iyi fikirmiş tabi ayva bulursak

GÜNAYDIN KIZLAR... YA ARKADAŞIM 15 GÜN SONRA DOĞURACAK VE SADECE 5 KİLO ALMIŞ ŞOK OLDUMMM YA

Anammmmm nasıl ya

Kızlar dr ada sordun cok onemli olmadiginida biliyorm ama sizinde bebeginiz ultrsna göre her girisinizde bikaçgun farkli cıkiyomu usg hesabina göre yani sat a gore demiyorum

Kızlar dr ada sordun cok onemli olmadiginida biliyorm ama sizinde bebeginiz ultrsna göre her girisinizde bikaçgun farkli cıkiyomu usg hesabina göre yani sat a gore demiyorum

BENİM BEBEĞİM 4 GÜN ÖNDE GİDİYOR GİDİŞLERİMDE AMA DOKTOR BİRŞEY DEMEDİ BUNUN İÇİN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…