- 19 Ekim 2013
- 147
- 74
- 98
Canım benimde 1 hafta önde gidiyor dr önde gitmesi iyi birşey dedi geride gitmesi kötüymüşKızlar dr ada sordun cok onemli olmadiginida biliyorm ama sizinde bebeginiz ultrsna göre her girisinizde bikaçgun farkli cıkiyomu usg hesabina göre yani sat a gore demiyorum
Bende bir şey dusecekmis hissi yaşıyorum ve bir kimyasal gebelik yaşadığım için korkuyorum çarşamba doktora gidince soracağımKizlar bikac gundur sag kalca kemigim agriyor ozellikle geceleri uykumdan uyaniyorum.iki gundurde karnimin alt kismi agriyor. Sanki karnimda bi agirlik varda o dusecekmis gibi bi his olusuyor.birde yuzum mayin tarlasi gibiydi sivilceden ama iki gundur biranda gecti.tum bunlar ustuste gelince endiseleniyorum. Bu sekilde sikayetleri olan varmi.
Benimkide hep 1 gun geride ultrasondaKızlar dr ada sordun cok onemli olmadiginida biliyorm ama sizinde bebeginiz ultrsna göre her girisinizde bikaçgun farkli cıkiyomu usg hesabina göre yani sat a gore demiyorum
3 gun geri cikti son gidisimde benim bebisimCanım benimde 1 hafta önde gidiyor dr önde gitmesi iyi birşey dedi geride gitmesi kötüymüş
Mesela ben 4 5 gün filan geç yumurtladim eminim ama usg hesabına göre satla beraber gidiyor gelişim. Bi kaç gün ileri geri olabilir diyorlar zaten.Kızlar dr ada sordun cok onemli olmadiginida biliyorm ama sizinde bebeginiz ultrsna göre her girisinizde bikaçgun farkli cıkiyomu usg hesabina göre yani sat a gore demiyorum
Benimde daha once iki kaybim var o yuzden bende cok korkuyorum.Bende bir şey dusecekmis hissi yaşıyorum ve bir kimyasal gebelik yaşadığım için korkuyorum çarşamba doktora gidince soracağım
Canım önemli bir şey olsa söylerdi 3 gün çok değil hem .3 gun geri cikti son gidisimde benim bebisimölcumle alakali dedi çok onemli degil dedi
Bende bir şey dusecekmis hissi yaşıyorum ve bir kimyasal gebelik yaşadığım için korkuyorum çarşamba doktora gidince soracağım
Benim satta belirsizlik durumu var ultrsna göre her seferinde hesaplaniyo o yuzden kafam karisiyo farkli cikincaMesela ben 4 5 gün filan geç yumurtladim eminim ama usg hesabına göre satla beraber gidiyor gelişim. Bi kaç gün ileri geri olabilir diyorlar zaten.
Evet benim 3-4 gün geriden geliyor son ultrasonsa doğum tarihi 20'sinden 25'ine çıktı hatta ama önemsiz bütün bu sapmalar :) endişelenme.Kızlar dr ada sordun cok onemli olmadiginida biliyorm ama sizinde bebeginiz ultrsna göre her girisinizde bikaçgun farkli cıkiyomu usg hesabina göre yani sat a gore demiyorum
Satla alakali netlik olmadigindan kafama takmaya başlamştm ama takilmamak lazim dogru diyosun herkeste oluyo demekkiEvet benim 3-4 gün geriden geliyor son ultrasonsa doğum tarihi 20'sinden 25'ine çıktı hatta ama önemsiz bütün bu sapmalar :) endişelenme.
K
kilo aldın mı canım kaç kilosun
Selam konyadayim evet,farabiye gidiyorum mehmet beye,sen hangi doktora gidiyorsun eve yakin diye sectim
Ben de 49 la hamile kalıp 55 le doğurmuştum. Doğumun ertesi günü 50 kiloydum darısı buna da ve isteyen tüm annelere :)GÜNAYDIN KIZLAR... YA ARKADAŞIM 15 GÜN SONRA DOĞURACAK VE SADECE 5 KİLO ALMIŞ ŞOK OLDUMMM YA
Tabi canım hatta ilk bu durumu farkettiğimizde bende neden olduğunu filan sormuştum doktor elindeki ultrason cihazını kaydırarak bak böyle ölçünce gün farklı böyle ölçünce farklı çıkıyor demiştiSatla alakali netlik olmadigindan kafama takmaya başlamştm ama takilmamak lazim dogru diyosun herkeste oluyo demekki
Takilma tabiki sorun olsa dr soyler canim icini rahat tutSatla alakali netlik olmadigindan kafama takmaya başlamştm ama takilmamak lazim dogru diyosun herkeste oluyo demekki
3 gun geri cikti son gidisimde benim bebisimölcumle alakali dedi çok onemli degil dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?