2017 Şubat Anneleri

Arkadaşlar benim gebeliğimde çok kötü geçiyor öncelikle 15. Haftaya girdim geçtiğimiz cuma gittim kontrole doktorum sadece decavit verdi kan hapı vermedi tekrar farklı bir doktora gideceğim . Doktorum oldukça tecrübeli 35.000 doğum yaptırmış bu zamana kadar cinsiyet sordum şurası apuş arası ama çok net değil dedi kız gibi ama siz kendinizi şartlamayın 2 hafta sonra 3 lü tarama testine gel bir daha bakalım dedi. Çok sevindik eşimde ben de kız istiyorduk . İsim olarak Cemre düşünüyorum ben eşimin adı Emre baba kız uyumu olsun diye. İlaç konusunda çok endişeliyim

Kızlar dr ada sordun cok onemli olmadiginida biliyorm ama sizinde bebeginiz ultrsna göre her girisinizde bikaçgun farkli cıkiyomu usg hesabina göre yani sat a gore demiyorum
Canım benimde 1 hafta önde gidiyor dr önde gitmesi iyi birşey dedi geride gitmesi kötüymüş

Bende bir şey dusecekmis hissi yaşıyorum ve bir kimyasal gebelik yaşadığım için korkuyorum çarşamba doktora gidince soracağım

Kızlar dr ada sordun cok onemli olmadiginida biliyorm ama sizinde bebeginiz ultrsna göre her girisinizde bikaçgun farkli cıkiyomu usg hesabina göre yani sat a gore demiyorum
Mesela ben 4 5 gün filan geç yumurtladim eminim ama usg hesabına göre satla beraber gidiyor gelişim. Bi kaç gün ileri geri olabilir diyorlar zaten.

Mesela ben 4 5 gün filan geç yumurtladim eminim ama usg hesabına göre satla beraber gidiyor gelişim. Bi kaç gün ileri geri olabilir diyorlar zaten.
Benim satta belirsizlik durumu var ultrsna göre her seferinde hesaplaniyo o yuzden kafam karisiyo farkli cikinca sat tarihinide ovulasyon tarihini testten dolayi net bildigim icin ona göre hesapladi dr

Evet benim 3-4 gün geriden geliyor son ultrasonsa doğum tarihi 20'sinden 25'ine çıktı hatta ama önemsiz bütün bu sapmalar :) endişelenme.

Evet benim 3-4 gün geriden geliyor son ultrasonsa doğum tarihi 20'sinden 25'ine çıktı hatta ama önemsiz bütün bu sapmalar :) endişelenme.
Satla alakali netlik olmadigindan kafama takmaya başlamştm ama takilmamak lazim dogru diyosun herkeste oluyo demekki

Satla alakali netlik olmadigindan kafama takmaya başlamştm ama takilmamak lazim dogru diyosun herkeste oluyo demekki
Tabi canım hatta ilk bu durumu farkettiğimizde bende neden olduğunu filan sormuştum doktor elindeki ultrason cihazını kaydırarak bak böyle ölçünce gün farklı böyle ölçünce farklı çıkıyor demişti
Hiç takılma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…