- 10 Mart 2016
- 504
- 312
- 103
- 40
Ben de 49 la hamile kalıp 55 le doğurmuştum. Doğumun ertesi günü 50 kiloydum darısı buna da ve isteyen tüm annelere :)
GÜNAYDIN KIZLAR... YA ARKADAŞIM 15 GÜN SONRA DOĞURACAK VE SADECE 5 KİLO ALMIŞ ŞOK OLDUMMM YA
Teyzoslarii doktordan çıktık büyük ihtimal inşallah kızımız oluyorrrrrilk baştan itibaren kız hissediyordum zaten acayip mutluyum hep ilk çocuğum kız olsun isterdim.Allah'ima şükürler olsun
Satla alakali netlik olmadigindan kafama takmaya başlamştm ama takilmamak lazim dogru diyosun herkeste oluyo demekki
Teyzoslarii doktordan çıktık büyük ihtimal inşallah kızımız oluyorrrrrilk baştan itibaren kız hissediyordum zaten acayip mutluyum hep ilk çocuğum kız olsun isterdim.Allah'ima şükürler olsun
Sebze ve süt yiyorum canm et arada yumurtadan tiksindim malesef yiyemiyorm deniyorm amaVayyy darısı banaaa
Nasıl başarmış bu kadar az kilo almayı ?
Ben bu aralar çok acıkıyorum yaaa
Gözün aydın canımm
Canım günlük 2 yumurta ,2 bardak süt ,1 porsiyon sebze ve 1 porsiyon et öneriyorum. Özellikle proteinin bebekleri geliştirdiğini duymuştum.
Aslında bu ölçüler doktorların ölçümüne bağlı ama denemesi bedava
Bizim ki erkek Ahmed Hamza olucak kesin.Allahın izniyle tabi.benim üçüncü gebelik baya erkenden hissettim sim di de hissediyorum dün gece çok güzeldi baya baya burdayım dedi bebisimhanımlar isim belirleyenler yazabilir mi? belki fikir olur birbirimize :) birde hissetmeye başladınızmı bebişlerinizi?
Hadi ya kremler bol bol derine inmesi geçer onlar canım. Kakao yağı ve badem yağını vazelinle karıştır. Çok iyi geliyor. Bn de çok kasini yordum kesildiCANIM KAŞINMA YOK DA KIRMIZI KIRMIZI OLMAYA BAŞLADIIII
Bu kalça ağrısı bende de var canım. Ne yapalım.Kizlar bikac gundur sag kalca kemigim agriyor ozellikle geceleri uykumdan uyaniyorum.iki gundurde karnimin alt kismi agriyor. Sanki karnimda bi agirlik varda o dusecekmis gibi bi his olusuyor.birde yuzum mayin tarlasi gibiydi sivilceden ama iki gundur biranda gecti.tum bunlar ustuste gelince endiseleniyorum. Bu sekilde sikayetleri olan varmi.
Beslenmize dahada dikkat edelim sorun degil insallah senle ayniyiz:)benımde 3 gün gerı
kabız olup hemoroid olmaktansa bu daha iyi emin ol:)herkes kabızlıktan şikayet eder ben ishalden millet mersine ben gene tersine
Sebze ve süt yiyorum canm et arada yumurtadan tiksindim malesef yiyemiyorm deniyorm ama
Maşallah canım kilo almamak iyi ama yiyemeden de zor tabi Allah kolaylik versin. En iyisi hiç almamak. Sonrasında kilolar kalıyor ver me çabası falan. Ben çektim ya bu konuda. Bu kez sabit kilodayim. Bu hafta diyetisyen gidicem. Persembe. Çok katarkiyimayy maşallahh ya ne güzelll... ben 66 kiloydum 62 kilo oldum 16.haftama giriş yapıcam yarıninşallah kilo almam .. hep limonlu yemekten ve ekşi tabii midem hiçbirşeyi kabul etmiyor.. makarna delisiydim onu bile yiyemiyorum
Yaaa canım ben de kaşınıyorum ama krem yetiyor şimdilik. Bir de gratis de bir krem görmüştüm hamileler için bir kutusu 30 tl bişeydi ben onu deneyeceğim sen de farklı birseyler istersen deneyebilirsin
Ben de öyleyim nefes nefese kalıyorum resmen merdiven çıkarken eskisi gibi değilim uça uça çıkardım benkv şimdi böylesin 9 aylık olunca napacan sen dedi moralim çok bozuldu
Iyi fikirmiştabi ayva bulursak
Anammmmmnasıl ya
gözünaydınnnnn yavaş yavaş kız haberleri de gelmeye başladıı :) yoksa durum vahimdiTeyzoslarii doktordan çıktık büyük ihtimal inşallah kızımız oluyorrrrrilk baştan itibaren kız hissediyordum zaten acayip mutluyum hep ilk çocuğum kız olsun isterdim.Allah'ima şükürler olsun
Kizlar bikac gundur sag kalca kemigim agriyor ozellikle geceleri uykumdan uyaniyorum.iki gundurde karnimin alt kismi agriyor. Sanki karnimda bi agirlik varda o dusecekmis gibi bi his olusuyor.birde yuzum mayin tarlasi gibiydi sivilceden ama iki gundur biranda gecti.tum bunlar ustuste gelince endiseleniyorum. Bu sekilde sikayetleri olan varmi.
Ben en başından beri her gün süt,yumurta,peynir ve yoğurt yiyorum. Et ile aram yeni yeni düzeliyor ama balık ve tavuk aslaGeçecek canım hiç üzülme..
Sütü görünce iğrenen ben buz gibi lıkır lıkır içiyorum artık :)
Yumurtada hala zorlanıyorum ama kahvaltımda zorla yemeye çalışıyorum.
Bir kaç hafta sonra düzene girersin inşallaj
Kesinlikle haklısın. Ben de çok çektim. Sürekli de kabizim zaten. Sis alta bi ağrı oturmamàkabız olup hemoroid olmaktansa bu daha iyi emin ol:)
Bu sanırım ilerleyen haftalarda önemli oluyor şu an önemli değil diye biliyorum benBenim bu zamana kadar SAT a göre hep 4 gün öndeydi. Geçen hafta gittiğimde SAT ile aynı çıktı.. Sorun olmuyor dedi doktorum.
Kız annelerine bi isim önerisinde bulunayım ben..hanımlar isim belirleyenler yazabilir mi? belki fikir olur birbirimize :) birde hissetmeye başladınızmı bebişlerinizi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?