2017 Şubat Anneleri

Ben de 49 la hamile kalıp 55 le doğurmuştum. Doğumun ertesi günü 50 kiloydum darısı buna da ve isteyen tüm annelere :)

ayy maşallahh ya ne güzelll... ben 66 kiloydum 62 kilo oldum 16.haftama giriş yapıcam yarıninşallah kilo almam .. hep limonlu yemekten ve ekşi tabii midem hiçbirşeyi kabul etmiyor.. makarna delisiydim onu bile yiyemiyorum

GÜNAYDIN KIZLAR... YA ARKADAŞIM 15 GÜN SONRA DOĞURACAK VE SADECE 5 KİLO ALMIŞ ŞOK OLDUMMM YA

Vayyy darısı banaaa
Nasıl başarmış bu kadar az kilo almayı ?
Ben bu aralar çok acıkıyorum yaaa

Teyzoslarii doktordan çıktık büyük ihtimal inşallah kızımız oluyorrrrr ilk baştan itibaren kız hissediyordum zaten acayip mutluyum hep ilk çocuğum kız olsun isterdim.Allah'ima şükürler olsun

Gözün aydın canımm

Satla alakali netlik olmadigindan kafama takmaya başlamştm ama takilmamak lazim dogru diyosun herkeste oluyo demekki

Canım günlük 2 yumurta ,2 bardak süt ,1 porsiyon sebze ve 1 porsiyon et öneriyorum. Özellikle proteinin bebekleri geliştirdiğini duymuştum.
Aslında bu ölçüler doktorların ölçümüne bağlı ama denemesi bedava

Sebze ve süt yiyorum canm et arada yumurtadan tiksindim malesef yiyemiyorm deniyorm ama

hanımlar isim belirleyenler yazabilir mi? belki fikir olur birbirimize :) birde hissetmeye başladınızmı bebişlerinizi?
Bizim ki erkek Ahmed Hamza olucak kesin.Allahın izniyle tabi.benim üçüncü gebelik baya erkenden hissettim sim di de hissediyorum dün gece çok güzeldi baya baya burdayım dedi bebisim
CANIM KAŞINMA YOK DA KIRMIZI KIRMIZI OLMAYA BAŞLADIIII
Hadi ya kremler bol bol derine inmesi geçer onlar canım. Kakao yağı ve badem yağını vazelinle karıştır. Çok iyi geliyor. Bn de çok kasini yordum kesildi
Bu kalça ağrısı bende de var canım. Ne yapalım.

Ay bu telden girince hep bişiler eksik kalıyor ya ufff.
Saa saa saa canım önceki gebeliklerde de oldu geçti sonradan. Ben şimdiden tutuluyor eşim kaldırıyor uzaninca. Çok acı veriyor.fıtık la gebelik zor geçiyor. Bi de kemikler ayrılıyor onun da acısı bunlar.

Sebze ve süt yiyorum canm et arada yumurtadan tiksindim malesef yiyemiyorm deniyorm ama

Geçecek canım hiç üzülme..
Sütü görünce iğrenen ben buz gibi lıkır lıkır içiyorum artık :)
Yumurtada hala zorlanıyorum ama kahvaltımda zorla yemeye çalışıyorum.
Bir kaç hafta sonra düzene girersin inşallaj

ayy maşallahh ya ne güzelll... ben 66 kiloydum 62 kilo oldum 16.haftama giriş yapıcam yarıninşallah kilo almam .. hep limonlu yemekten ve ekşi tabii midem hiçbirşeyi kabul etmiyor.. makarna delisiydim onu bile yiyemiyorum
Maşallah canım kilo almamak iyi ama yiyemeden de zor tabi Allah kolaylik versin. En iyisi hiç almamak. Sonrasında kilolar kalıyor ver me çabası falan. Ben çektim ya bu konuda. Bu kez sabit kilodayim. Bu hafta diyetisyen gidicem. Persembe. Çok katarkiyim

nefes nefese kalman normal ben kounşurken bile kalıyorum kiloyla alakası yokki. kayınvalidene selam söyle... bebeği beslemek için artan kan hacmi ve kan dolaşımı nedeniyle böyle oluyor

Teyzoslarii doktordan çıktık büyük ihtimal inşallah kızımız oluyorrrrr ilk baştan itibaren kız hissediyordum zaten acayip mutluyum hep ilk çocuğum kız olsun isterdim.Allah'ima şükürler olsun
gözünaydınnnnn yavaş yavaş kız haberleri de gelmeye başladıı :) yoksa durum vahimdi

Canım sağ kalça ağrısı bende de var. Özellikle fazla yorulduğumdq ve geceleri çok oluyoe. Topallıyorum o anlarda..

Benim bu zamana kadar SAT a göre hep 4 gün öndeydi. Geçen hafta gittiğimde SAT ile aynı çıktı.. Sorun olmuyor dedi doktorum. Gerçi benimde SAT tarihim biraz muallak. Geç döllenme ile hamile kaldım. Regl günüm geçmişken üzerine hamile kaldım. Ovulasyon günümü bildiğim için ona göre hesaplama yaptık.

Son düzenleme:
Ben en başından beri her gün süt,yumurta,peynir ve yoğurt yiyorum. Et ile aram yeni yeni düzeliyor ama balık ve tavuk asla

kabız olup hemoroid olmaktansa bu daha iyi emin ol:)
Kesinlikle haklısın. Ben de çok çektim. Sürekli de kabizim zaten. Sis alta bi ağrı oturmamà
Benim bu zamana kadar SAT a göre hep 4 gün öndeydi. Geçen hafta gittiğimde SAT ile aynı çıktı.. Sorun olmuyor dedi doktorum.
Bu sanırım ilerleyen haftalarda önemli oluyor şu an önemli değil diye biliyorum ben

hanımlar isim belirleyenler yazabilir mi? belki fikir olur birbirimize :) birde hissetmeye başladınızmı bebişlerinizi?
Kız annelerine bi isim önerisinde bulunayım ben.. NEVA ve NAME ismini çok beğeniyorum ben ikisinin de anlamı aynı.. Gerçi kızım olsaydı ZEYNEP koyacaktım adını Yıllardır hep diyoduk eşimle kızımız olursa Zeynep koyalım diye.. İkinci bebeğimize kısmet olur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…