2017 Şubat Anneleri

ayy maşallahh ya ne güzelll... ben 66 kiloydum 62 kilo oldum 16.haftama giriş yapıcam yarıninşallah kilo almam .. hep limonlu yemekten ve ekşi tabii midem hiçbirşeyi kabul etmiyor.. makarna delisiydim onu bile yiyemiyorum
Siz bence maksimum 70 le doğum yaparsınız. Yiyemediğiniz için de üzülmeyin bebek depoları boşaltıyo hepsi bu :) yakında düzelir umarım bebek için olmasa bile yemek yemek güzel bişey ya

Canım sağ kalça ağrısı bende de var. Özellikle fazla yorulduğumdq ve geceleri çok oluyoe. Topallıyorum o anlarda..
Evet aynen yoruldugumda ve ozellikle geceleri cok fena oluyor.bi ebe arkadasima sordum.vvucut doguma hazirlaniyor o yuzden pelvis kemikleri genisliyor agri o yuzden dedi.

herkese selam benım sat 23 mayıs tahmını doğumum 2 mart ama sanırım subatA denk gelıcek resmen martla subat arasında kaldım:)
ben de sizin gibiyim 28 şubata denk geliyodu tahmini doğum tarihi, bu gittiğimde dr 2 gün önde gelişimi dedi 26 şubat gözüküyo şimdilik ama ben de heran marta kayabilirim.. sağlıklı gelsinler de, şubat mart hiç fark etmez.. Rabbim vakti zamanı geldiğinde sağlıcakla doğurup büyütmeyi nasip etsin inşallah..

Demir Bulunan Et Ürünleri
Sığır eti, kuzu eti, hindi eti, tavuk eti, dana eti, sığır etiyle üretilen şarküteri, kuzu ciğeri, kaz ciğeri, yumurta, sakatat etleri.
Demir Bulunan Deniz Ürünleri
Karides, deniz tarağı, istiridye, ton balığı, sardalya, mezgit balığı, uskumru.
Demir Bulunan Sebzeler
Ispanak, tatlı patates, bezelye, brokoli, fasulye, pancar yaprağı, karahindiba, karalahana, kale, pazı.
Demir Bulunan Tahıl Ürünleri
Beyaz ekmek (zenginleştirilmiş), tam buğday ekmeği, zenginleştirilmiş makarna, buğday ürünleri, kepekli tahıllar, mısır, yulaf, çavdar ekmeği, zenginleştirilmiş pirinç.
Demir Bulunan Meyveler
Çilek, karpuz, kuru üzüm, incir, kuru erik, kuru kayısı, kurutulmuş şeftali.
Demir Bulunan Diğer Besinler
Soya peyniri, fasulye, domates, kurutulmuş bezelye, mercimek, mısır şurubu, akçaağaç şurubu.

Hayvansal gıdalardan alınan demirin yaklaşık %30’u, bitkisel gıdalardan alınan demirin ise %2-%10’u vücut tarafından kullanılmaktadır. [http://iyigelenyiyecekler.com/demir-hangi-besinlerde-bulunur/]

İnternet bulduğum bir bilgi, belki faydası olur..

Gece rüyamda bebek alışverişi yapıyordum sonra elimden hepsini bıraktım büyük bir kararlılıkla 6. Aydan önce birşey almak yok Hayır almayacagim diye
Hep aklımızda bebek ve bebekle ilgili şeyler olduğu için hep rüyalarımıza giriyo anlaşılan.. ben de rüyamda doğum yapıyomuşum ay parçası gibi bi kızım oluyomuş. Kucağıma alıyorum o kadar güzel ki anlatamam size.. ama gerçekte cinsiyeti sorarsanız oğlum olacak inşallah..

bana sorarsan hepsi çok normal canım.. benim de kalçam ile belimin arası çok ağrıyo ama bunlar hep rahmin büyüdüğünün göstergesi.. bu arada yüzde sivilce falan olduysa kız bebeğine işaret derler, kız annenin güzelliğini alırmış diye.. sizin belli değil cinsiyet galiba?

bana da doktorum sadece decavit verdi.. bence endişelenme vardır bi bildiği doktorun.. ama illa içim rahat etsin istiyosan kan sonuçlarını başka bi doktora daha göster.. benim doktorum her ay kan alcaz senden değerlerdeki değişimi görmek için dedi. belki bi daha ki gittiğimde verir. hem o zaman iyice rahatlamış olurum, iştahım falan da normale döner ilacı almam da zor olmaz. belki senin ki de bi dahaki sefere verir.. bu arada allah gönlünüze göre versin o zaman inşallah kızdır..

Teyzoslarii doktordan çıktık büyük ihtimal inşallah kızımız oluyorrrrr ilk baştan itibaren kız hissediyordum zaten acayip mutluyum hep ilk çocuğum kız olsun isterdim.Allah'ima şükürler olsun
hayırlı olsun o zaman size.. Rabbim sağlıcakla doğurup büyütmeyi nasip etsin..

Insallah dedigin gibidir canim. Oncesinde kayiplar olunca korkuyor insan. Evet yuzum cok cirkinlesti.cinsiyeti henuz belli degil onceki kontrolumuzde dr kiza benziyor ama belli degil demisti. Ama ben daha hamile kalmadan erkek hissediyordum halada oyle hissediyorum nedense.onumuzdeki hafta kontrolumuz var. Insallah kizdir cok istiyorum cunku

Cumartesi randevum var bakalim nereye koycak cihazi daha dikkatli bakicam :)

korku hepimizde var ama içimizi ferah tutalım inşallah rabim hayırlısını nasip eder hepimize.. siz de benim gibisin anlaşılan.. ben de ilk bebeğim kız olsun çok istiyodum ama hep erkek hissetim ve oğlum olacak inşallah.. inşallah senin gönlünden geçen olur.. tabi ki önce sağlık..

ayyy maşallah size.. ben de 50 ile başladım inşallah sizin gibi devam ederim.. bebiş kaç kilo doğdu peki?
Bebiş de gelişim geriliği vardı 18-20. Haftalarda ortaya çıkan. Besinler tam gitmiyordu ona. 2640 doğdu,tabi buna da şükür. Inşallah bu etli butlu olur :)
60 a kadar yolu var bence ben buna da 49 la başladım. 60 gözüme iyi geliyo. Zaten çocuk kaç kiloysa o kadar da eşi suyu falan oluyomuş. 4 kilo çocuk 4 kilo çer-çöp 2 kilo da biz alalım. Hayali bile güzel

2640 da çok az sayılmaz canım, 3 kilo normal sayılıyo.. senin hesap da güzelmiş, inşallah en az kilo ile en sağlıklı şekilde atlatırız benim eşim 5.5 kilo doğmuş ben kaç kilo doğurursam doğurayım eşimin babannesine az gelecek baya da bi minyonum ben 3.5 kilodan fazlası hayyatta olmaz benden 3 kilo doğsa bayram ederim heralde tabi bunlar işin matematik kısmı, her şeyden önce rabbim sağlıcakla doğurup büyütmeyi nasip etsin hepimize..

Amin canım herkesin gönlüme göre versin inşallah

Ahmet ismi çok güzel hayırlı olsun :)

Ben de vazelini düşünmüştüm çünkü topuklarıma hep sürerim çatlamasın diye karnıma da iyi gelir diye düşünüyorum ama içindekilere bakınca paraben falan yazıyor korktum açıkçası zararlı olur mu ki?

nefes nefese kalman normal ben kounşurken bile kalıyorum kiloyla alakası yokki. kayınvalidene selam söyle... bebeği beslemek için artan kan hacmi ve kan dolaşımı nedeniyle böyle oluyor

Aynen eski hareketliliğimden eser yok ben de normal olduğumu düşünüyorum ama gel de eskilere anlat ah ah bir daha derse bu açıklamayı yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…