- 18 Haziran 2016
- 73
- 52
- 3
- 38
Siz bence maksimum 70 le doğum yaparsınız. Yiyemediğiniz için de üzülmeyin bebek depoları boşaltıyo hepsi bu :) yakında düzelir umarım bebek için olmasa bile yemek yemek güzel bişey yaayy maşallahh ya ne güzelll... ben 66 kiloydum 62 kilo oldum 16.haftama giriş yapıcam yarıninşallah kilo almam .. hep limonlu yemekten ve ekşi tabii midem hiçbirşeyi kabul etmiyor.. makarna delisiydim onu bile yiyemiyorum
Evet aynen yoruldugumda ve ozellikle geceleri cok fena oluyor.bi ebe arkadasima sordum.vvucut doguma hazirlaniyor o yuzden pelvis kemikleri genisliyor agri o yuzden dedi.Canım sağ kalça ağrısı bende de var. Özellikle fazla yorulduğumdq ve geceleri çok oluyoe. Topallıyorum o anlarda..
ben de sizin gibiyim 28 şubata denk geliyodu tahmini doğum tarihi, bu gittiğimde dr 2 gün önde gelişimi dedi 26 şubat gözüküyo şimdilik ama ben de heran marta kayabilirim..herkese selam benım sat 23 mayıs tahmını doğumum 2 mart ama sanırım subatA denk gelıcek resmen martla subat arasında kaldım:)
Demir Bulunan Et Ürünlerigünaydın kızlar kan hapı olarak ferro senol kullanıyorum ama beni çok rahatsız etti hem ishalim hemde her dakika tuvalete gidesim geliyo bide bu durum çalışırken çok zor oluyorDemiri doğal olarak neyden alabiliriz bilgisi olan varmı çünkü kan değerlerim iyi sanırım demir yüzünden kullanıyorum bu hapı
Maşallah yaa ne güzel. 3 kilosu çoçuktur onun zaten kalanı da doğumda gider..GÜNAYDIN KIZLAR... YA ARKADAŞIM 15 GÜN SONRA DOĞURACAK VE SADECE 5 KİLO ALMIŞ ŞOK OLDUMMM YA
Hep aklımızda bebek ve bebekle ilgili şeyler olduğu için hep rüyalarımıza giriyo anlaşılan..Gece rüyamda bebek alışverişi yapıyordum sonra elimden hepsini bıraktım büyük bir kararlılıkla 6. Aydan önce birşey almak yok Hayır almayacagim diye
bana sorarsan hepsi çok normal canım..Kizlar bikac gundur sag kalca kemigim agriyor ozellikle geceleri uykumdan uyaniyorum.iki gundurde karnimin alt kismi agriyor. Sanki karnimda bi agirlik varda o dusecekmis gibi bi his olusuyor.birde yuzum mayin tarlasi gibiydi sivilceden ama iki gundur biranda gecti.tum bunlar ustuste gelince endiseleniyorum. Bu sekilde sikayetleri olan varmi.
bana da doktorum sadece decavit verdi.. bence endişelenme vardır bi bildiği doktorun..Arkadaşlar benim gebeliğimde çok kötü geçiyor öncelikle 15. Haftaya girdim geçtiğimiz cuma gittim kontrole doktorum sadece decavit verdi kan hapı vermedi tekrar farklı bir doktora gideceğim . Doktorum oldukça tecrübeli 35.000 doğum yaptırmış bu zamana kadar cinsiyet sordum şurası apuş arası ama çok net değil dedi kız gibi ama siz kendinizi şartlamayın 2 hafta sonra 3 lü tarama testine gel bir daha bakalım dedi. Çok sevindik eşimde ben de kız istiyorduk . İsim olarak Cemre düşünüyorum ben eşimin adı Emre baba kız uyumu olsun diye. İlaç konusunda çok endişeliyim
hayırlı olsun o zaman size..Teyzoslarii doktordan çıktık büyük ihtimal inşallah kızımız oluyorrrrrilk baştan itibaren kız hissediyordum zaten acayip mutluyum hep ilk çocuğum kız olsun isterdim.Allah'ima şükürler olsun
Insallah dedigin gibidir canim. Oncesinde kayiplar olunca korkuyor insan. Evet yuzum cok cirkinlesti.cinsiyeti henuz belli degil onceki kontrolumuzde dr kiza benziyor ama belli degil demisti. Ama ben daha hamile kalmadan erkek hissediyordum halada oyle hissediyorum nedense.onumuzdeki hafta kontrolumuz var. Insallah kizdir cok istiyorum cunkubana sorarsan hepsi çok normal canım..benim de kalçam ile belimin arası çok ağrıyo ama bunlar hep rahmin büyüdüğünün göstergesi.. bu arada yüzde sivilce falan olduysa kız bebeğine işaret derler, kız annenin güzelliğini alırmış diye.. sizin belli değil cinsiyet galiba?
ayyy maşallah size..Ben de 49 la hamile kalıp 55 le doğurmuştum. Doğumun ertesi günü 50 kiloydum darısı buna da ve isteyen tüm annelere :)
13. haftalardan sonra çıkıyor sanırım.Tam olarak bilmiyorum.Ultrasonda farkediliyor.Ilk zamanlar ultrason cihazını kasıklara dayarken sonrasında karına doğru dayayarak bakiyor doktorlar.Denizlide Filiz Saylana gidiyorum canım.
korku hepimizde var ama içimizi ferah tutalım inşallah rabim hayırlısını nasip eder hepimize.. siz de benim gibisin anlaşılan.. ben de ilk bebeğim kız olsun çok istiyodum ama hep erkek hissetim ve oğlum olacak inşallah.. inşallah senin gönlünden geçen olur..Insallah dedigin gibidir canim. Oncesinde kayiplar olunca korkuyor insan. Evet yuzum cok cirkinlesti.cinsiyeti henuz belli degil onceki kontrolumuzde dr kiza benziyor ama belli degil demisti. Ama ben daha hamile kalmadan erkek hissediyordum halada oyle hissediyorum nedense.onumuzdeki hafta kontrolumuz var. Insallah kizdir cok istiyorum cunku
ayyy her gün bunları yiyen var mıCanım günlük 2 yumurta ,2 bardak süt ,1 porsiyon sebze ve 1 porsiyon et öneriyorum. Özellikle proteinin bebekleri geliştirdiğini duymuştum.
Bebiş de gelişim geriliği vardı 18-20. Haftalarda ortaya çıkan. Besinler tam gitmiyordu ona. 2640 doğdu,tabi buna da şükür. Inşallah bu etli butlu olur :)ayyy maşallah size..ben de 50 ile başladım inşallah sizin gibi devam ederim.. bebiş kaç kilo doğdu peki?
2640 da çok az sayılmaz canım, 3 kilo normal sayılıyo..Bebiş de gelişim geriliği vardı 18-20. Haftalarda ortaya çıkan. Besinler tam gitmiyordu ona. 2640 doğdu,tabi buna da şükür. Inşallah bu etli butlu olur :)
60 a kadar yolu var bence ben buna da 49 la başladım. 60 gözüme iyi geliyo. Zaten çocuk kaç kiloysa o kadar da eşi suyu falan oluyomuş. 4 kilo çocuk 4 kilo çer-çöp 2 kilo da biz alalım. Hayali bile güzel
Canım cildin mi kuru acaba ondan da olabilircanm 71 le hamıle kaldım 72 kiloym
Ben de Yücel Fındık a gidiyorum nakipoğlu semt polikliniğinde ama doğumu büyükşehirde düşünüyorumSelam konyadayim evet,farabiye gidiyorum mehmet beye,sen hangi doktora gidiyorsun eve yakin diye sectim
Amin canım herkesin gönlüme göre versin inşallahbana da doktorum sadece decavit verdi.. bence endişelenme vardır bi bildiği doktorun..ama illa içim rahat etsin istiyosan kan sonuçlarını başka bi doktora daha göster.. benim doktorum her ay kan alcaz senden değerlerdeki değişimi görmek için dedi. belki bi daha ki gittiğimde verir. hem o zaman iyice rahatlamış olurum, iştahım falan da normale döner ilacı almam da zor olmaz. belki senin ki de bi dahaki sefere verir.. bu arada allah gönlünüze göre versin o zaman inşallah kızdır..
Bizim ki erkek Ahmed Hamza olucak kesin.Allahın izniyle tabi.benim üçüncü gebelik baya erkenden hissettim sim di de hissediyorum dün gece çok güzeldi baya baya burdayım dedi bebisim
Hadi ya kremler bol bol derine inmesi geçer onlar canım. Kakao yağı ve badem yağını vazelinle karıştır. Çok iyi geliyor. Bn de çok kasini yordum kesildi
Bu kalça ağrısı bende de var canım. Ne yapalım.
nefes nefese kalman normal ben kounşurken bile kalıyorum kiloyla alakası yokki. kayınvalidene selam söyle... bebeği beslemek için artan kan hacmi ve kan dolaşımı nedeniyle böyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?