2017 Şubat Anneleri

nerdeyse herşeydede varmış

Kızlar benim su gibi akıntım oluyor. Var mı araniz da böyle akıntısı olan. Hissediyorum geldiğini bi bakıyorum 1 lira büyüklüğünde bildiginiz su akıntısı .. Bazen de daha fazla oluyor. Çamaşırımin orta kısmını kaplıyor. Hergün olmasa da ara ara oluyor

merhabalar,

bikaç gündür giremiyordum kızlar.. geçen hafta 2 doktora gitsemde cinsiyet öğrenemedim ve sadece ikili testi yaptırmıştım. bu cuma özele, 1 hafta sonra devlete gidicem.. bu kadar sık ultrasona girmenin zararı yok dimi?
ayrıca tırnak batmasından cuma günü operasyonla tırnağı çektirdim çok kötüyüm. doktor hamile olduğumu bilerek parol ve duocıd (antibiyotik ) verdi. antibiyotiği alıyorum ama çok sık ağrım olmadıkça ağrı kesici almıyorum.. bu arada cinsiyet haberi alanları tebrik ediyorum... artık bizde öğrenelim...

Paralel içermeyen de var. Ahmed ı ben koydum Hamza yi da eşim. Sağlıkla gelsinler.

bende kulak iltihabı için kullandım ikisini 2 hafta önce doktorum onaylamıştı

Onun için eczanelerde ped var rengi değişiyor suyunsa. İçin rahat etsin al istersen üzerinde açıklaması var.

Kızlar bildiğiniz yan etkisiz kan hapı varmı?
Dr ferrum fort verdi ama emin olmadan başlamayım dedim.
Aranızda kullanan var mı?
Bulantıların tekrar başlamasından çok korkuyorum.
bana yan etki yapti canm hazimsizlik karinbiraktim ama kimilerine gore degisiyo
Kızlar bildiğiniz yan etkisiz kan hapı varmı?
Dr ferrum fort verdi ama emin olmadan başlamayım dedim.
Aranızda kullanan var mı?
Bulantıların tekrar başlamasından çok korkuyorum.
canm bende yan etkisi oldu mide bulantisi hazimsizlik idrarda degisiklik kabixlik karin agrisi fln yapti doktoruma soyledim surubunu vericekmisyani hap bana grlmrdi. ama sen bi dene bi kac gun hemen bi degisiklik olursa uc gunde anlarsin

bendede tam tersi oldu canm kabiz oldum ama dedigin gibi siyahti. doktorumu aradim birakmami soyledi yan etki yapmis surubunu vericek olmazsa ilacimi degistiricek

Napiyonuz kızlar yazamadim bi kaç gündür ben çok sinirliyim canım sıkkın

İyi akşamlar arkadaşlar bende bu cuma gideceğim inş. Dr a daha cinsiyeti ogrenemedim :) hep kız istediğim için kızım olcak gibi hissediyorum ama gorenler çoğunlukla güzellik gelmiş yüzüne oğlun olcak diyorlar :) bakalım artık ins. Ogrenirim artık. Bende de bel ağrısı çok oluyo özellikle oturup kalkarken, normaldir buyuyo diyodum burdada okudum bi cok kişide varmış ağrı. Hareketini hissetmeye basladiniz mi ben başladım minik minik tabii çok değil belki günde bi kaç defa anca oda kendimi dinlersem :)

Haketmedigim şeyler yaşıyorum arkamdan konuşulduğunu duyuyorum ve bu beni çok kızdırıyor iki gündür bütün neşe min içine ettiler resmen
Sıkıcı bir durum ama boşver konusuluyorsan iyi bişeyler yapiyorsun dur. Doğru yoldasin adamım. Neşe çabuk bulunmuyor cicim takmaaaa

Haketmedigim şeyler yaşıyorum arkamdan konuşulduğunu duyuyorum ve bu beni çok kızdırıyor iki gündür bütün neşe min içine ettiler resmen
Kuzum yanlis anlama ama bosver it urur kervan yurur arkandan konusursalar konussjnlar senden bebegunden kiymetli degil hicbirsey rabbim onlarin yanina birakmaz kimse yasattiklarini yasamadan ölmez su zamana kadar cok seyini okudum seni cok uzmusler ve gercekten cogunada cok uzuldum ama bak senjn bebeginden hicbirsey onemli degil onu kucaguna alican gunleri dusun inan zir biliyorum bende nelerduyuyorum ama bebegim icin zorda olsa sabrediyorum canim bnm bebegin icin onun agulari gugulari icin sabret zor ama sabret ablam sana senden fayda var baskasindan yok cok uzuldum yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…