2017 Şubat Anneleri

Napiyonuz kızlar yazamadim bi kaç gündür ben çok sinirliyim canım sıkkın

Canım sonradan okudum sıkma canını bebeğin için...
Kızlar doktor kıza benziyor dedi.. Yanılma olabilr mi :)
Canım bana ilk kız dedi %70 sonra oğlum diye sev dedi en sonda 2 hafta sonra gel dedi delirecam bi cinsiyeti görmek bu kadar zormu ya birde cihazı en iyilerinden :))

Hala devam ediyor benimde,dr a sordum koku var mi dedi tahlil yapti enfeksiyon riskine karsi doktoruna danis derim

Sıkıcı bir durum ama boşver konusuluyorsan iyi bişeyler yapiyorsun dur. Doğru yoldasin adamım. Neşe çabuk bulunmuyor cicim takmaaaa
Öyle ama işte insan yaptığının karşılığını böyle görünce kötü oluyo dünden beri ağlıyorum eşimle de tartistim niye evlendim geldim bilmediğim bi yere diyorum başım catliyo ilaç ta icemiyorum

Canım sonradan okudum sıkma canını bebeğin için...

Canım bana ilk kız dedi %70 sonra oğlum diye sev dedi en sonda 2 hafta sonra gel dedi delirecam bi cinsiyeti görmek bu kadar zormu ya birde cihazı en iyilerinden :))
Catlicak gibi başım bu halimde bile canımı sıkıyolar

Yaaa daha bi sene geçen hafta oldu evleneli senemin dolmasını bekliyomus sanki herkes kayinvalidem bile bunu bekliyomus çok iyiydim benden iyisi yoktu bi sene doldu benim dedikodum yapılmaya da başlandi yediremiyorum kendime derdine agladigim insanların bunu yapmasını kaldiramiyorum

Catlicak gibi başım bu halimde bile canımı sıkıyolar
suan nedesek bos belki ama yavrun icin yapma bari o herseyden etkileniyo yazik degilmi ona birak konusmuslarsa konusmuslar demekki kiskanilicak kadar dillerdesinki olmucak seyler diyiyolar. bosver be kuzum bak basin bile agriyo kimbiliri o yavrucak nasil etkilendi degicek insalrmiki bukadar kendini uzmene

Dün düğünden çıktık ve asansör e bincez eşim le öndeydik kapı açıldı teyzeler kayınvalide fln da var ben bindim eşim de büyüklere yol verdi ve asansör doldu neyse iniyoruz gulerek dedim ki aaa kocamdan ayırdılar beni dedim hiç bi art niyet olmadan kiiii bunda ne art niyet beklenir ki ?? Sadece eşim binemedi kaldı diye dedim gülelim diye kayinvalidem gözlerini devirip tövbe estağfurullah dedi neyse onlar bi ustte indj teyze gelini fln demişler ki ali nin arabası değil mi eşimin yanı onunla git onla mi geldim de onla gidiyim kocasından ayiriririm fln şimdi demiş ve ben bunu duydum şok oldum kiiiii ben her yere kayinvalidemi de çağıran biriyim nasıl bi şaka alinip bu şekilde millete yansıtılabilir ki anlamadım çok zoruma gitti kızıyla tartıştığımiz günden beri bana soğuk bu geldi evin neşesi geldi diyen kadın bana böyle şimdi naptim bunları yaşayacak diye paraladim dünden beri kendimi

Eşimle dans ettik ona bile kinayeli gözlerle bakıldı daha bi senelik evliyim ben ya tabiki yasicam bunları mutlulugumuzla mutlu olmaları gerekmiyor mu

Aynen öyle onu da etkiliyorum ama işte aman diyemiyorum

niye boyle senin simdi cocugun olucak ve esin size daha duskun olucak anne alucak ortada. heleki bide kiziyla tartismissin gelinde neymis haklida olsan haksizsindir. bunlar boyle olmucak seyi oldu derler sakayida boyle cevirirler baska yere. kim nederse desin sen ve esin dogrusunu biliyosaniz bitmistir onlar daha bunu lastikk gibi uzatirlar emin ol uzulmene degmez baksana daha bir sene olmus evleneli kendini bukadar uzme simdiden

Eşimle dans ettik ona bile kinayeli gözlerle bakıldı daha bi senelik evliyim ben ya tabiki yasicam bunları mutlulugumuzla mutlu olmaları gerekmiyor mu
aaaa olirmu hic niye mutlu olsunki catlamistirr o simdiii. iyi niyetli olsa gorurki oglu mutlu oda mutlu olur insanin kendi evladini mutlulugundan baska bisey olabilirmi ya. ama iste sen simdi aralarina girdin o oyle saniyo halbuki herkez ayri yerlerde haberleri yok. bi anlik kiskanclik iste emin ol oda biraz dusunse boyle davranis hareketleri gostermez. simdi onalrda oyle bisey vardirki bizamanimizda bumu vardi aa dans etmekte nehymis ayip diye karsilarlar. bosverr sen kendine bak simdi yasamicaksinda nezeman yasicaksin

Haklisin canim bnm insan kaldiramaz gercekten insana baya agir geliyo kendi dusen aglamaz konussunlar bosver sen birak konustuklariyla kalsin bu demek oluyoki sen iyi insansun ve bunu cekemeyenler var sen kendinle gurur duy bence sen konusulcak kadar onemli ve temiz bi insansin birak konusup dursunlar gercekten suan ben seni bebegini dusunuyorum gercekten baskasi hicccc umrumda degil seninde olmasin

Eşim babasıyla pek iyi değil sırf kardeşi ayrılırken onun arkasında durdu diye annesinin kardeşinin hep arkasında olduk ve bir gün demedim ehhh yeter onlarin derdinemi yaniyim diye onlarla ağladım daha yeni gelindim bu kaosun içinde buldum kendimi ve hiç şikayet etmedim hep onların derdini dinledim hep eltimden dert yanıyorlardi serkani getirmiyo sen getiriyosun bak yapmasan yapmazsin sende diyorlardı bunları söylerken nasıl böyle olabiliyo kafam almiyo ve bu yüzden zoruma gidiyo eltimden dertlenen görümce onunla can ciğer olmuş kiskanicam saniyo ama niye kiskaniyim onla da iyi olsun benim sindiremedigim kiskanclik değil nasıl bi insan böyle olabilir buna yanıyorum

Çamaşırın orta kısmını bile kaplayan akıntı çok normal gelmedi bana ?
Bi doktora sorsan ?

Ahh kuzum adın "gelin" olunca ağzınla kuş tutsan yaranamazsın...
Belli ki kayınvalide kızının dolduruşuna gelip sana karşı ilk hamleyi yapmış. Eminim bunun arkasıda gelecektir.
Sen iyisimi çekil kenara ,ne halleri varsa görsünler.
Bizim adımız onlara göre el kızı ne de olsa...
Ayrıca hiç te ayıplık bir laf göremedim ben. Dedim ya ,bir bahane bulup ilk saldırısını yapmış..
Kendin ve bebeğin için uzak dur.. Değmez..
Gör bak bebeğin doğduğunda arkandan ayrılmaz böyleleri... O zaman da sen intikam alır koklatmazsın :)))

Ama lafa gelince siz mutlu olun yeter diyolar mutlu olunca da mutsuz ediyorlar eşime bulasiyorum dün dansta aşkla ona bakarken onunla da tartistim haklisin diyo aslında yanımda sağolsun ama bi defa doldurup ailesine kiskirtmadim ben onu annesi şuan öyle saniyo halbuki eşimin de görümce nin böyle yapması annesinin bu yüzden soğuk oluşu onunda zoruna gidiyo sonuçta onlar için neler yaptı babasının ustune yurudu sırf onlar için

Aynen öyle çünkü kayinvalidem i ben annem gibi gordum hep ve o da çok iyiydi şuan kızının doldurusuna geliyo eşim de bunu söylüyor ve dediğin gibi ilk hamleyi yaptı bi yönde de iyi oldu annem annem diye yalaklik yapıp duruyodum demekki kenara cekilme zamanı gelmiş

bendede tam tersi oldu canm kabiz oldum ama dedigin gibi siyahti. doktorumu aradim birakmami soyledi yan etki yapmis surubunu vericek olmazsa ilacimi degistiricek

Bende de durumlar aynı valla bir bakıyorum uzaylı olsam böyle çıkardı heralde diyorum normal bir yan etki diye üstünde durmadım şurubun da tadı kötü

Canım sinirlendiğine değmez resmen kv kızının kinini güdüyor oh çatlasınlar aldık ya oğullarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…